MERCK SHARP & DOHME, AFGEKORT : MSD

Divers


Dénomination : MERCK SHARP & DOHME, AFGEKORT : MSD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 401.988.586

Publication

12/10/2011
ÿþ Med 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I~

ui I w11 u OUUIIIJUUUflhI15

3399*

Qndernemingsnr : 0401.988.586

Benaming

(voluit) : Merck Sharp & Dohme B.V.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Waarderweg 39, 2031 BN Haarlem, Nederland

Adres bijkantoor: Lynx Binnenhof 5, 1200 Brussel

Onderwerp akte : Sluiting van het Belgisch bijkantoor

Uittreksel uit de verklaring dd. 27 september 2011:

Ondergetekende, A.M. van der Vat, handelend als bestuurder van Merck Sharp & Dohme B.V. (dei "Vennootschap"), een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, met; statutaire zetel te Haarlem (Nederland), en niet maatschappelijke zetel te Waardeweg 39, 2031 BN Haarlem,; Nederland, verklaart hierbij dat de volgende besluiten werden genomen op 21 september 2011 door de

bestuurders van de Vennootschap: "

1) De Raad stelt vast dat, als onderdeel van een globale herstructurering van bepaalde entiteiten die! gecontroleerd worden door Merck & Co., Inc., een vennootschap naar het recht van de staat New Jersey' (Verenigde Staten van Amerika), met zetel te One Merck Drive, P.O. Box 100, Whitehouse Station, NJ 08889-0100, Verenigde Staten van Amerika, de uiteindelijke moedervennootschap van de Vennootschap,; werd voorgesteld dat het bijkantoor van de Vennootschap gelegen te Brussel, met maatschappelijke zetel; te B-1200 Brussel, Lynx Binnenhof 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0401.988.586 RPR Brussel (hierna: het "Belgisch Bijkantoor") formeel gesloten wordt en de registraties: ervan worden doorgehaald met ingang vanaf 30 september 2011 (de "Sluiting van het Bijkantoor in: September").

2) [...]

3) [...]

4) De Raad stelt verder vast dat [...] voorgesteld wordt dat de Sluiting van het Bijkantoor in September wordt goedgekeurd.

Gelet hierop besliste de Raad met eenparigheid dat:

(a) de Sluiting van het Bijkantoor in September bij deze wordt goedgekeurd; en

(b) Ieder lid van de raad van bestuur, de heer Eric Montariol en de heer Jan Van Acker gemachtigd worden om, elk individueel handelend, alle handelingen te verrichten en dat zij zullen gemachtigd: zijn om, elk individueel handelend, voor rekening van de Vennootschap alle verdere aktes, instrumenten, overeenkomsten, kennisgevingen, bevestigingen, memoranda, verklaringen certificeringen en andere documenten welke daaraan bijkomstig of noodzakelijk, nuttig of gewenst zijn, te ondertekenen.

Ondergetekende verklaart verder dat de volgende besluiten op 21 september 2011 werden genomen door de aandeelhouders van de Vennootschap:

Beslist hierbij als volgt:

de formele sluiting van het Belgisch Bijkantoor goed te keuren, evenals de doorhaling van de registraties ervan.

t]pttela -luta tilz-van-t_uik" B.vermelden--" Recto" Naamen" hoedanigheidvan-deinstrumenterendenotaris.-hetzii van-de-persoto)n(en).--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

ORIMEgt

3 0 SER 2011

Griffie

4

Voor eensluidend uittreksel,

Jan Van Acker

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.07.2011, NGL 12.08.2011 11370-0064-045
04/02/2011
ÿþr4 i' r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRU en.

2 5 JAN. 2011

Griffie

Benaming : Merck Sharp & Dohme B.V.

Rechtsvorm : besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Waarderweg 39, 2031 BN Haarlem, Nederland

Belgisch bijhuis : Lynx Binnenhof 5, 1200 Brussel

Ondernemingsnr . 0401988586

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Op vierentwintig november tweeduizend tien is voor mij, mr. Rudolf van Bork, notaris te Amsterdam, verschenen : mevrouw Linda Anne Elisa Thonen, geboren te Duiven op vierentwintig februari negentienhonderd tachtig, met kantooradres Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam.

De comparant heeft het volgende verklaart : de algemene vergadering van aandeelhouders van Merck Sharp & Dohme B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, gevestigd te Haarlem, kantoorhoudende te Waarderweg 39, 2031 BN Haarlem, ingeschreven in het. handelsregister van de Kamers van Koophandel onder dossiernummer 34028461 (de "vennootschap") heeft op drie en twintig november tweeduizend tien besloten de statuten van de vennootschap partieel te wijzigen, alsmede om de comparant te machtigen deze akte te doen passeren.

De statuten van de vennootschap zijn laatstelijk gewijzigd bij akte op achttien maart tweeduizend tien verleden voor mr. R. van Bork, voornoemd, terzake waarvan een ministeriële verklaring van geen bezwaar werd verleend op vijentwintig februari tweeduizend tien onder nummer B.V. 67568.

Ter uitvoering van voormeld besluit tot statutenwijziging worden de statuten van de vennootschap hierbij gewijzigd als volgt.

WIJZIGING A

Artikel 4, lid 2 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt :

2. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in vierhonderd vierennegentigduizend zeshonderd vijftien (494.615) aandelen met een nominaal bedrag van vierhonderd zestig euro (EUR 460) elk, en wel achtennegentigduizend negenhonderd drieëntwintig (98.923) aandelen A, negen en zeventig duizend en honderd veertig (79.140) aandelen B, negen en zeventig duizend een honderd acht en dertig (79.138) aandelen C, negen en zeventig duizend een honderd acht en dertig (79.138) aandelen D, negen en zeventig duizend een honderd acht en dertig (79.138) aandelen E, en negen en zeventig duizend een honderd achten dertig (79.138) aandelen F.

WIJZIGING B

Artikel 8, lid 5 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt :

5. Intrekking van alle geplaatste aandelen A is mogelijk, maar alleen met goedkeuring van de vergadering A, intrekking van alle geplaatste aandelen B is mogelijk maar alleen met goedkeuring van de vergadering B, intrekking van alle geplaatste aandelen C is mogelijk maar alleen met goedkeuring van de vergadering C, intrekking van alle geplaatste aandelen D is mogelijk maar alleen met goedkeuring van de vergadering D,. intrekking van alle geplaatste aandelen E is mogelijk maar alleen met goedkeuring van de vergadering E, en intrekking van alle geplaatste aandelen F is mogelijk maar alleen met goedkeuring van de vergadering F. In geval van intrekking van aile geplaatste aandelen van een soort wordt op elk aandeel van die soort als terugbetaling een bedrag gelijk aan het nominale bedrag, vermeerderd met het bedrag van de Soortreserve (zoals gedefinieerd in artikel 21), aan de houder van de betreffende soort uitgekeerd.

WIJZIGING C

Artikel 33 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt :

BESLUITVORMING DOOR DE VERGADERING A, DE VERGADERING B, DE VERGADERING C, DE VERGADERING D, DE VERGADERING E, EN DE VERGADERING F

1. Besluiten van de vergadering A kunnen worden genomen in een vergadering van houders van aandelen A, besluiten van de vergadering B kunnen worden genomen in een vergadering van houders van aandelen B, besluiten van de vergadering C kunnen worden genomen in een vergadering van houders van aandelen C,.

Bajlagen. bij. het. Belgiseh_Staats.blad . 04/02/20.1.1 Annexes du.. Moniteur belge

111

tiioi9isax

Op de laatste blz. van Ln ik BB vernielden : Recto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris, eetzij van de persti obnier3 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

míin het

"EdIgisien

" Staatsblad

04/02/2111 Annexes du Moniteux.belge

Bijlagen bij _het_Belgisçh Staatsblad

Luik B - Vervorn

besluiten van de vergadering D kunnen worden genomen in een vergadering van houders van aandelen D, besluiten van de vergadering E kunnen worden genomen in een vergadering van houders van aandelen E, en besluiten van de vergadering F kunnen worden genomen in een vergadering van houders van aandelen F.

2. Vergaderingen van houders van aandelen van een bepaalde soort worden gehouden zo dikwijls de directie of de raad van commissarissen dat nodig acht. Houders van aandelen van de betreffende soort tezamen vertegenwoordigende ten minste tien procent (10 %) van het kapitaal dat in de vorm van aandelen van die soort is geplaatst, hebben het recht aan de directie of de raad van commissarissen te verzoeken een vergadering van houders van aandelen van die soort bijeen te roepen. Het recht komt niet toe aan andere aandeelhouders.

3. Hetgeen in deze statuten is bepaald omtrent algemene vergaderingen van aandeelhouders is van overeenkomstige toepassing op vergaderingen van houders van aandelen van een bepaalde soort, voor zover in artikel 33 lid 2 geen afwijkende regeling is getroffen. Het bepaalde in artikel 31 is eveneens van overeenkomstige toepassing.

4. Indien en voor zolang geen aandelen A, B, C, D, E dan wel F geplaatst zijn, of alle geplaatste aandelen A, B, C, D, E dan wel F worden gehouden door de vennootschap, komen alle bevoegdheden die deze statuten toekennen aan de vergadering A, de vergadering B, de vergadering C, de vergadering D, de vergadering E dan wel de vergadering F toe aan de algemene vergadering.

VERKLARING VAN GEEN BEZWAAR

Terzake van deze statutenwijziging is een ministeriële verklaring van geen bezwaar verleend op negen november tweeduizend tien, onder nummer B.V. 67568, waarvan blijkt uit een schriftelijke verklaring van het Ministerie van Justitie die aan deze akte is gehecht.

SLOT

De comparant is mij, notaris bekend.

Deze akte is verleden te Amsterdam op de datum aan het begin van deze akte vernield. De zakelijke inhoud van deze akte is aan de comparant opgegeven en toegelicht. De comparant heeft verklaard op volledige voorlezing van de akte geen prijs te stellen, tijdig voor het verlijden van de inhoud daarvan te hebben kennisgenomen en met de inhoud in te stemmen.

Onmiddellijk na beperkte voorlezing is deze akte eerst door de comparant en daarna door mij, notaris, ondertekend.

(Was getekend : L.A.E. Thonen, R. van Bork)

UITGEGEVEN VOOR AFSCHRIFT (onleesbare handtekening)

Voor eensluidend afschrift,

, Brussel, 20 januari 2011

Jan Van Acker

Directeur generaal

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 28.07.2010 10328-0060-044
15/06/2010 : BL329316
02/12/2009 : BL329316
26/11/2009 : BL329316
02/07/2009 : BL329316
08/07/2008 : BL329316
17/10/2007 : BL329316
12/07/2007 : BL329316
17/04/2007 : BL329316
10/04/2007 : BL329316
19/07/2006 : BL329316
31/01/2006 : BL329316
16/06/2005 : BL329316
14/07/2004 : BL329316
01/06/2004 : BL329316
31/03/2004 : BL329316
23/10/2003 : BL329316
28/10/2002 : BL329316
10/08/2002 : BL329316
15/06/2002 : BL329316
24/07/2001 : BL329316
13/11/1997 : BL329316
29/09/1995 : BL329316
01/01/1986 : BL329316
01/01/1986 : BL329316

Coordonnées
MERCK SHARP & DOHME, AFGEKORT : MSD

Adresse
LYNX BINNENHOF 5 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale