MICROMET BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MICROMET BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.442.165

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.02.2014, NGL 24.07.2014 14354-0175-012
11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 04.12.2013 13679-0100-012
25/04/2013 : TU072056
08/08/2012 : TU072056
08/08/2012 : TU072056
05/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: neergelegdIontvangen " op '

2 6 JAN. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kndei Brussel

Ondernemingsnr : 0450.442.165

Benaming

(voluit) : MICROMET BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wilde Tijmstraat 18 bus 9, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - omzetting kapitaal - kapitaalverhoging - aanneming nieuwe statuten - benoeming bestuurders - raad van bestuur

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MICROMET BELGIE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Wilde Tijmstraat 18 bus 9; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) Brussel, onder nummer 0450.442.165, opgesteld door Meester ingmar De Kegel, geassocieerd notaris te Halle, op 30 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat onder meer de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

De vergadermg besluit het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het te laten beginnen op 1 oktober en te laten eindigen op 30 september van het erop volgende jaar.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand maart om 14 uur.

DERDE BESLUIT: OVERGANGSBEPALING

De vergadering besluit als overgangsbepaling dat het huidige maatschappelijk boekjaar begonnen op 1 januari 2014, bij wijze van uitzondering zal eindigen op 30 september 2015.

VIERDE BESLUIT: OMZETTING KAPITAAL IN EURO  OMZETTING AANDELEN OP NAAM NAAR AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal per 1 januari 2002 van rechtswege is omgezet in Euro waarbij één euro (EUR 1,00) overeenstemt met veertig komma drie drie negen negen Belgische frank (BEF 40,3399),

Derhalve stemt het bedrag van één miljoen tweehonderd vijftig duizend Belgische frank (BEF 1.250.000) overeen met dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (EUR 30.986,69).

De vergadering besluit tevens, in navolging van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, tot de omzetting van de aandelen aan toonder en besluit dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES

' Aangezien het huidige kapitaal niet voldoet aan de huidige wettelijke minimumvereisten in de NV, beslist de

vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenendertigduizend dertien euro eenendertig cent (EUR 31.013,31) om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (EUR 30.966,69) op tweeënzestigduizend euro (EUR 62.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen door incorporatie bij het kapitaal van beschikbare belaste reserves zoals deze blijken uit de laatste goedgekeurde jaarrekening.

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de bovengenoemde besluiten en ze tevens aan te passen aan de gewijzigde vennootschapswetgeving waarbij de statuten worden herwerkt, geherformuleerd en aangepast aan de vigerende terminologie en waarbij een volledige nieuwe tekst van de statuten wordt aangenomen, luidend als volgt:

"Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "MICROMET BELGIE".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Wilde Tijmstraat 18 bus 9,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.- het verwerken van metaalhoudend klein afgezeefd schredder en floatatiemateriaal en andere steen- en

zandhoudende fracties;

- de handel in gebruikte al dan niet gerecycleerde metalen, zowel ferro als non-ferro;

- omwerken, verwerken en voor rekening van derden verwerken van metaalafval.

2. Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden,

Het terleenverstrekken van gelden, indien zulks past binnen een normaal vermogensbeheer en mits één en ander niet bedrijfsmatig geschiedt of in strijd is met de wettelijke bepalingen.

Het oprichten van en aangesloten zijn bij pensioen- enlof andere fondsen ten behoeve van werknemers van de vennootschap, waaronder in ieder geval begrepen leden van de directie.

Het aangaan van pensioenovereenkomsten, lijfrente- en stamrechtovereenkomsten, het aangaan van overeenkomsten van levensverzekering, dit laatste voor zover dit niet bedrijfsmatig geschiedt of in strijd is met de wettelijke bepalingen, het beleggen van koopsommen, die werden gestort ter zake van genoemde overeenkomsten en het voeren van vermogensbeheer over de uit genoemde overeenkomsten voortvloeiende baten.

3. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

(..)

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (EUR 62.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdvijftigste (1/1.250e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 5bis TOEGESTAAN KAPITAAL

De raad van bestuur is bevoegd om het geplaatst maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen overeenkomstig door de raad te bepalen modaliteiten.

Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld in welk geval de raad van bestuur rekening zal dienen te houden met het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders.

De verhoging van het kapitaal kan binnen het kader van het toegestane kapitaal ook gebeuren door inbreng in natura. De raad van bestuur mag evenwel, van het toegestane kapitaal geen gebruik maken om te beslissen tot een kapitaalverhoging die voornamelijk tot stand wordt gebracht door een inbreng in natura die uitsluitend voorbehouden is aan een aandeelhouder die effecten van de vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn,

De verhoging van het kapitaal waartoe, krachtens de bij dit artikel toegekende bevoegdheid wordt besloten, kan verder ook geschieden door omzetting van reserves, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Binnen het kader van het toegestaan kapitaal kan de raad van bestuur beslissen tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

In geval van kapitaalverhoging door de raad van bestuur, in het kader van het toegestaan kapitaal, zal de raad van bestuur de uitgiftepremies, indien er zijn, moeten toewijzen aan een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals het kapitaal, de waarborg voor derden zat uitmaken en die, behoudens de mogelijkheid tot incorporatie in kapitaal door de raad van bestuur, zoals hiervoor voorzien, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden krachtens een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend onder de voorwaarden gesteld door artikel 612 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan deze bevoegdheid uitoefenen gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van deze akte in de Bijlagen tot het Belgisch Staats-blad,

Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen,

Wanneer de raad van bestuur aan de algemene vergadering voorstelt deze bevoegdheid te hernieuwen, stelt hij een met redenen omkleed verslag op waarin wordt aangegeven in welke bijzondere omstandigheden hij gebruik zal kunnen maken van het toegestane kapitaal en welke doeleinden hij daarbij nastreeft.

De raad van bestuur is bevoegd om het voorkeurrecht te beperken of op te heffen, in welk geval hij zulks verantwoordt in een omstandig verslag, Er wordt eveneens een verslag opgesteld door de commissaris, of bij diens ontstentenis door een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants & Belastingconsulenten, aangewezen door de raad van bestuur. In geval van beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de raad van bestuur bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

De raad van bestuur is bevoegd het voorkeurrecht te beperken of op te heffen ten gunste van één of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen. !n dat geval dienen de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen nageleefd te worden.

(" " " )

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De eerste bestuurders en gedelegeerd bestuurder(s) evenals de voorzitter van de raad van bestuur zullen benoemd worden door oprichters van de vennootschap.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste  behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is,

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

1n uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennoot-schappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, ai dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden elke eerste vrijdag van de maand maart om 14 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 21, OPROEPING.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als

regelmatig opgeroepen beschouwd. .

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Artikel 22. TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering,

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Artikel 23. DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 24. VERTEGENWOORDIGING,

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 25. AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering dee! te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 33. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het erop volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ZEVENDE BESLUIT: BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering besluit te benoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van 6 jaar met ingang van heden:

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "S.V.O. COMPANY", met zetel te 5062 EX Oisterwijk (Nederland), de Balbian Versterlaan 7, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18037956 met ais vast vertegenwoordiger de heer Stephanus Van Ooyen, hierna genoemd

- de heer Stephanus Maria Van Ooyen, wonende te 5062 EX Oisterwijk (Nederland), De Balbian Versterlaan

7.

ACHTSTE BESLUIT: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent elke machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uitte voeren, NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIES

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan Anficom, met zetel te 1080 Brussel, Wilde lijmstraat 18/9, vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre Victor, evenals aan zijn bedienden een aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en eventuele andere administraties te vervullen met betrekking tot voormelde besluiten.

(" " )

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk volgend op het einde van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is vervolgens bijeengekomen, de voltallige Raad van Bestuur van de voornoemde naamloze vennootschap "MICROMET BELGIE", met name:

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "S.V.O. COMPANY", met zetel te 5062 EX Oisterwijk (Nederland), de Balbian Versterlaan 7, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18037956 met als vast vertegenwoordiger de heer Stephanus Van Ooyen, hierna genoemd

- de heer Stephanus Maria Van Ooyen, wonende te 5062 EX Oisterwijk (Nederland), De Balbian Versterlaan

7.

De Raad van Bestuur benoemt vooreerst de heer Stephanus Van Ooyen tot gedelegeerd-bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang van heden.

Voor zoveel als nodig bekrachtigen de bestuurders, samengekomen in Raad van Bestuur de handelingen gesteld door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "S.V.O. COMPANY" en de heer Stephanus Maria Van Ooyen in naam en voor rekening van de vennootschap MICROMET BELGIE voor de periode van 6 juli 1999 tot en met heden.

De Raad van Bestuur stelt vervolgens vast dat:

- de bestaande aandelen aan toonder, hetzij duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, nooit werden gedrukt en dat al de aandeelhouders het bestuursorgaan hebben verzocht deze in te schrijven in het register van aandelen op naam van de vennootschap;

- al deze aandelen vervolgens werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap;

x

e

De Raad van Bestuur overhandigt terstond aan ondergetekende notaris het aandelenregister van de vennootschap °MICROMET BELGIE" en de notaris bevestigt dat duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam op heden.

Aangezien de agenda van de raad van bestuur is afgewerkt, wordt de vergadering van de raad van bestuur gesloten om 15 uur 50 minuten.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten.

Voor-

b hoùdzn

aan het

Belgisch

Staatsblad







Ingmar De Kegel, Geassocieerd Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/10/2010 : TU072056
06/10/2010 : TU072056
07/10/2008 : TU072056
05/09/2007 : TU072056
02/01/2007 : TU072056
28/11/2005 : TU072056
28/10/2004 : TU072056
18/08/2003 : TU072056
04/06/2003 : TU072056
04/06/2003 : TU072056
27/10/2000 : TU072056
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 26.10.2015, NGL 30.11.2015 15678-0531-012
15/12/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2015, GGK 02.12.2015, NGL 10.12.2015 15686-0232-012
24/07/1993 : TU72056

Coordonnées
MICROMET BELGIE

Adresse
WILDE TIJMSTRAAT 18, BUS 9 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale