MOI FOODS (BELGIUM)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MOI FOODS (BELGIUM)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.169.928

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 31.07.2013 13395-0550-012
07/06/2013
ÿþMode/omit I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

Neergelegd ter er:`fie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANREL

2 9 MEI 2013

TURNHOUT

D3 Ci¬ f ie r,

1111111 *13086256

111111111

Onde; nenlingsnr Benaming 0832.169.928

.,Wdiortf Moi Foods (Belgium)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Bovenrij 48, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

De raad van bestuur van de vennootschap besliste op 24 april 2013 om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van Bovenrij 48, B-2200 Herentals naar Koningsstraat 97 (ode verdieping), B-1000 Brussel.

De raad van bestuur verleende een bijzondere volmacht aan dhr Kris Verhees en mevrouw Andrea Blondeel, beiden werknemers van Intertrust (Belgium) NV/SA en alleen handelingsbevoegd, om de nodige formaliteiten te ondertekenen en in te dienen bij de betrokken instanties om voormelde beslissing met betrekking lot de verplaatsing van de statutaire zetel te publiceren in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Andrea Blondeel

Lasthebber

,U it+' 1._11" !w l,l~  ff , ,,rk ti !t:r" TtBklrqi Rf!faQfi!A..IIU t'n ftrtrd.trntlhe'd .,',111 f'fr'N" t" , r'Ct" fl y t' ,

b..vüt-'gd de rrertsperscori re .t.r srtt* , v i uer" f," cu"

Verso N,la{1 i" t1 ttan:lr keítrrlg

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 02.08.2012 12387-0143-012
03/01/2011
ÿþ Mod 2.1

~ " FuTLs C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoudc

aan he

Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGEL tàv

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 3 DEC. 2410

KOOPHAND§IriI~yRNHOUT

e griffier

Ondernemingsnr : ~ , J69, Zq" -Benaming

(voluit) : MOI FOODS (BELGIUM) Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : 2200 Herentals, Bovenrij 48

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op eenentwintig december twee duizend en tien, geregistreerd zes bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig december daarna boek 51154 blad 8 vak 6, ontvangen vijfentwintig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw P. Berner dat :

1. De vennootschap naar het recht van de republiek Singapore, genaamd MEWAH COMMMODITIES PTE. LTD. met maatschappelijke zetel gevestigd te No.5 International Business Park, #05-00 Mewah Building, Singapore 609914 en met ondernemingsnummer 200104019W.

2. De vennootschap naar het recht van de republiek Singapore, genaamd NGO CHEW HONG CORPORATION PTE. LTD. met maatschappelijke zetel gevestigd te No.5 International Business Park, #05-00 Mewah Building, Singapore 609914 en met ondernemingsnummer 199303486H;

een vennootschap hebben opgericht, waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij heeft als naam: MOI FOODS (BELGIUM).

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Bovenrij 48.

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake :

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- houden van deelnemingen in andere vennootschappen;

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen en bouwen, doen ver-bouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in ver-band staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kas-bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, be-staande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of in-verteringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaat-schappijen en kapitalisatie ondernemingen;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredie-ten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen

I1I flhI flIl 11li IIfl III 1I1 Ifi II II

" 11000514*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

dpoE haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. Indien er meer dan één gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is ieder van hen afzonderlijk optredend bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur voor de duur van zijn mandaat als bestuurder. Deze benoeming moet worden bekendgemaakt.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur kan eisen dal teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

*de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

*de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaats die aangegeven is in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of een door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

Overgangs- en slotbepalingen :

De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist :

- overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen het aantal bestuurders vast te stellen op drie en als eerste bestuurders te benoemen vanaf heden voor een periode van zes jaar (maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel):

a* mevrouw Bianca Cheo Hui Hsin, van Singaporeaanse nationaliteit, geboren te Singapore op vierentwintig mei negentienhonderd zesenzeventig, met Singaporeaans paspoortnummer E0179785K geldig tot zeventien juli tweeduizend en twaalf, wonend te 33 Berrima Road, Singapore 299913.

2* mevrouw Leong Choi Foong, van Maleisische nationaliteit, geboren te Selangor op vierentwintig september negentienhonderd zesenvijftig, met Maleisisch paspoortnummer A18776584 geldig tot vijf augustus tweeduizend dertien, wonend te B-5-7 Endah Regel Condo, No.7 Jin 3-149E, Tmn Sri Endah, 57000 Kuala Lumpur.

3* mevrouw Wong Lai Wan, van Maleisische nationaliteit, geboren te Perak op eenentwintig december negentienhonderd zestig, met Maleisisch paspoortnummer A20053620 geldig tot negentien maart tweeduizend veertien, wonend te 5 Lentor Green, Singapore 789254.

Voornoemde oprichters nemen kennis van het schriftelijk aanboddocument de dato zeventien december laatstleden dat hier aangehecht blijft en dat zij aanvaarden, uitgaande van elke voornoemde respectievelijke bestuurder, om het ambt van bestuurder in onderhavige vennootschap vanaf heden uit te oefenen, en van hun respectievelijke bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet en van diens verklaring dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen geen bezoldiging zal hebben toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en twaalf en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf.

-aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : FIDMAR te 2240 Zandhoven, Schriekweg 45, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

RAAD VAN BESTUUR

Voornoemde bestuurders, hier vertegenwoordigd door de heer Cengiz Atmaca zoals blijkt uit voormeld schriftelijk aanboddocument, komen onmiddellijk bijeen in vergadering en nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

- als voorzitter van de raad van bestuur te benoemen vanaf heden: mevrouw Wong Lai Wan voornoemd die deze functie aanvaardt.

- als gedelegeerd bestuurder te benoemen vanaf heden: mevrouw Wong Lai Wan voor-noemd die deze functie aanvaardt en in welke hoedanigheid zij de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig kan vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 16,a van de statuten.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expedite akte oprichting, statuten en benoeming bestuurders, bankattest, volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aar-,het

Belgisch

Staatsblad

10/07/2015
ÿþMod POF 11.1

f' [ïff . I=, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad:bekendite.rnaken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte` W ij

im

*15096 7*

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0832.169.928

MOl FOODS (BELGIUM)

Naamloze vennootschap

Zetel : Koningstraat (4e verdieping) 97, 1000 Brussel 1, België

(volledig adres)

Onderwerpien)_akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur Tekst :

De raad van bestuur heeft op 24 juni 2015 beslist om de maatschappelijke zetel van MOI FOODS (BELGIUM) NV te verplaatsen van Koningsstraat 97 (4e verdieping), 1000 Brussel naar Square Eugène Plasky 92-94 b1, 1030 Brussel.

De raad van bestuur verleende een bijzondere volmacht aan de BVBA ACTA Consult om de nodige formaliteiten te ondertekenen en in te dienen bij de betrokken instanties om voormelde beslissing met betrekking tot de verplaatsing van de statutaire zetel te publiceren in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Acta Consult BVBA

Vertegenwoordigd door Bart Franceus

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15502-0125-012

Coordonnées
MOI FOODS (BELGIUM)

Adresse
SQUARE EUGENE PLASKY 92-94 B1 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale