MOMADS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOMADS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.192.928

Publication

22/07/2013
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierre Gasséestraat 9-11, 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel), België (volledig adres)

Onderwerp akte : in vereffeningstelling en sluiting

Er blijkt uit een akte de dato 28/06/2013 verleden voor Meester Pablo DE DONCKER, Geassocieerd Notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pablo & Pierre DE DONCKER, Geassocieerde Notarissen", met zetel te 1000 Brussel, Van Orleystraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0820.822.809, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel voor registratie dat de hiernagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben gesloten:

BERAADSLAGINGEN:

De algemene vergadering gaat over tot de beraadslaging en de stemming van de agendapunten.

Eerste beslissing: Verslagen overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen:

Verslag van de zaakvoerders

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders

opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Staat van actief en passief:

De staat van activa en passiva werd afgesloten op 31 maart 2013 en werd neergelegd op het bureau.

Verslag van de bedrijfsrevisor:

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter om lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 562, vertegenwoordigd door Tony Moreels aangeduid door de zaakvoerders, en verslag uitbrengende over voormelde staat van activa en passiva. Voormeld verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

Dit verslag besluit als volgt:

« BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, stelden de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MOMADS' een boekhoudkundige staat op, afgesloten per 31 maart 2013. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op

van 3.638,33 EUR en een verlies over de periode 01/09/2012 t.e.m. 31/03/2013 van -8.310,69 EUR. Het netto-passief (eigen vermogen) bedraagt -31.856,05 EUR.

Wij dienen op te merken dat geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie van de vennootschapsbelasting en de BTW-Administratie,

Onder voorbehoud van voorgaande opmerking, blijkt uit onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. We merken op dat onze opdrachtgevers, de zaakvoerders en aandeelhouders van de vennootschap, ons hebben bevestigd persoonlijk te willen instaan voor de voldoening van alle schulden van de vennootschap, alsook de vereffeningskosten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Med Wald 11.1

La11 'p In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 828.192.928

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

MOMADS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Dit

verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de

ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Ten slotte merken wij op dat de BVBA MOMADS ons een aantal verantwoordingsstukken laattijdig heeft

bezorgd, waardoor we dit verslag niet binnen de wettelijk vastgelegde termijn konden opstellen.

Opgesteld te Gent,

Op 27 juni 2013

VGD Bedrijfsrevisoren Burg, CVBA vertegenwoordigd door

Tony Moreels

Bedrijfsrevisor »

Tweede beslissing. Voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf heden.

Derde beslissing: Artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen (Beslissing om geen vereffenaar aan te stellen) - Zaakvoerders worden ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd - Machten aan de vereffenaar.

Overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen wordt door de algemene vergadering beslist om geen vereffenaars aan te stellen. Hieruit volgt dat de huidige zaakvoerders van de vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd. De huidige zaakvoerders zijn thans:

1° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PLANE TREES, met zetel te 2018 Antwerpen, Aarschotstraat 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0847.069.029.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen door haar vaste vertegenwoordiger te weten de heer SPECKAMP Edwin, wonende te 2018 Antwerpen Aarschotstraat 19, en ingeschreven in het rijksregister onder nummer 65.02,10-559.35; benoemd in deze hoedanigheid ingevolge de oprichtingsakte verleden voor notaris Eline Goovaerts te Mechelen op 14 mei 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli daarna onder nummer 12122729,

2° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THREE AND A HALF ROSES, met zetel te 2840 Reet, Jacob Jordaenslaanl7 ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0847.069.722.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen door haar vaste vertegenwoordiger te weten de heer KERREMANS Yves-Patrice, wonende te 2840 Rumst, Jacob Jordaenslaan 17, en ingeschreven in het rijksregister onder nummer 701026-321-51; benoemd in deze hoedanigheid ingevolge de oprichtingsakte verleden voor notaris Eline Goovaerts te Mechelen op 14 mei 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli daarna onder nummer 12122730.

3° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAP, met zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Pierre Gasseestraat 9-11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0453.064.729,

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen door haar vaste vertegenwoordiger te weten de heer VERMEULEN Wim, wonende te 1080 Brussel, Pierre Gasséestraat 9-11, en ingeschreven in het rijksregister onder nummer 66.07,04-387.55, benoemd in deze hoedanigheid ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 7 augustus 2001, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 22 september daarna onder nummer 20010922-16.

De vergadering verleent aan de zaakvoerders die de functie van vereffenaars uitoefenen ten aanzien van derden de meest uitge-breide machten, zoals voorzien in de artikelen 184 tot 193 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mogen de in artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen zonder de machti-ging van de algemene vergadering te behoeven in de ge-vallen waar dit voorzien is en meer bepaald alle rechtsgedingen voeren als eiser of als verweerder, alle betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken, alle handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen. Hij kan de onroerende goederen van de vennootschap openbaar verkopen indien hij de verkoop nodig acht voor de betaling van de schulden van de vennootschap.

lnzonder-held mogen zij de onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen, en de ervoor verkregen aandelen ver-delen of tengelde maken, of deze onroeren-de goede-iren ver'vreem-den.

Zij kunnen, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, de handel of het bedrijf voorzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven.

Zij worden vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zullen kunnen verwijzen naar de boeken en

geschriften van de vennootschap.

Zij kunnen alle derde personen in hun macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en

bepaalde zaken.

Zij kunnen de vennootschap in ontbinding vertegenwoordigen in de akten - ook deze waarbij een

ministerieel of openbaar ambtenaar tussenkomt -, alsmede in rechtszaken zonder zijn bevoegdheid tegenover

derden te rechtvaardigen.

De vergadering beslist bovendien om hen geen vergoeding te betalen.

STEMMING:

Deze beslissing wordt goedgekeurd met éénparigheid.

Vierde beslissing: Voorlopige ontlasting aan de zaakvoerders

De algemene vergadering beslist ontlasting te geven aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun, mandaat voor het lopende maatschappelijke boekjaar, onder voorbehoud van datgene dat zou blijken uit het verslag van de zaakvoerders die de functie van vereffenaars uitoefenen en dat ten hunner laste kan gelegd worden,

Vijfde beslissing: Verzaking aan artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen

De zaakvoerders, in functie van vereffenaars attesteren dat

* alle aandeelhouders aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn;

* de vennootschap geen enkel actief meer bezit;

* zij geen schuldeisers meer heeft;

* zij geen fiscale schulden heeft,

Er werd verzaakt door de aandeelhouders aan de termijn voorzien bij artikel 194 van het Wetboek van

Vennootschappen, aangezien zij verklaren voldoende geïnformeerd te zijn omtrent het beheer en de belegging

van de maatschappelijke waarden, van de rekeningen en de stukken van de vennootschap. Zij verklaren

eveneens elke mogelijkheid te hebben gehad tot het individuele onderzoeksrecht en ontlasten de zaakvoerders

in functie van vereffenaars van om het even welke verantwoordelijkheid hieromtrent.

Dientengevolge stellen zij voor om de vereffening onmiddellijk af te sluiten,

Zesde beslissing: Sluiting van de vereffening

De algemene vergadering beslist dat de boeken en documenten van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijfjaar op de zetel van de vennootschap.

De sommen en waarden die nog zouden toekomen aan de schuldeisers en/of aan de aandeelhouders en waarvan de overdracht hen niet is kunnen gebeuren zullen gedeponeerd worden bij de Deposito-en Consignatiekas.

Administratieve volmacht

De verschijnende partijen geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Nathalie VAN GASTEL, mevrouw Ann DE WILDE en mevrouw Martine DE VRIEZE, die woonst kiezen ten kantore van BDO te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100, blok K, om alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

Vermits er niets meer op de agenda staat wordt onderhavige vergadering afgesloten om 9.30 uur.

Voor gelijkvormig uittreksel

Pablo De Doncker, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vobr-beboudev aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2013
ÿþ !dalwad 1.7.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *13060662*

an hot illo

Ele'otât;h

SAaatsbtac







andememingsnr : 0828.192.928

Benaming

(voluit) : MOMADS

(vetitori) ;

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Pierre Gasséestraat 9-11, 1080 MOLENBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging en benoeming zaakvoerders)

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 22 februari 2013.

De gewone algemene vergadering stelt vast dat de BVBA BETWEEN BRACKETS, zaakvoerder van de vennootschap, ingevolge notariële akte van 14 mei 2012 ontbonden werd zonder vereffening door de splitsing van deze BVBA in 2 nieuwe vennootschappen, niet name de BVBA PLANE TREES en de BVBA THREE AND A HALF ROSES, zodoende dat het mandaat van de BVBA BETWEEN BRACKETS beëindigd is per 14 mei 2012.

De gewone algemene vergadering besluit te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders, ter vervanging van het mandaat van de BVBA BETWEEN BRACKETS, en benoemt daartoe, de BVBA PLANES TREES, Aarschotstraat 19 te 2018 Antwerpen, RPR Antwerpen (0847.069.029), vast vertegenwoordigd door dhr. Edwin Speckamp en de BVBA THREE AND A HALF ROSES, Jacob Jorclaenslaan 17 te 2840 Reet, RPR Antwerpen (0847.069.722), vast vertegenwoordigd door dhr. Patrice Kerremans, met ingang van heden voor, onbepaalde duur, hier aanwezig en die verklaren het mandaat te aanvaarden.

ZAP BVBA

Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger Wim VERMEULEN

Op aa laatste blz. van Lulle B verrnelden : Recto : Nenni en hoedanigheid von de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

íB jîj agent y Tie qfé1gisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 22.02.2013, NGL 27.03.2013 13071-0386-015
19/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 24.02.2012, NGL 13.03.2012 12062-0195-009

Coordonnées
MOMADS

Adresse
PIERRE GASSEESTRAAT 9-11 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale