MONDIAL INTERNATIONAL

Société en commandite simple


Dénomination : MONDIAL INTERNATIONAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 417.740.792

Publication

10/04/2013
ÿþ(Fe

b

sd,~,d !IIIIIIllhIIHIR11111tlll

mod 11.1

2 9 MAR. 2013

BRUSS LI

Griffie

r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0417.740.792

Benaming (voluit): MONDIAL INTERNATIONAL

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME -- NOTULEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op achtentwintig; februari tweeduizend dertien, dragend volgend registratierelaas: "Geregistreerd op het kantoor St Niklaas de 04.03.'13 vijfbladen geen verzending boek 590 blad 24 vak 9 ontvangen: vijfentwintig euro (25 E) De Ontvanger getekend ai. V. Vertongen.", blijkt hetgeen volgt:

i, 1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten,: volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

De voorzitter van de vergadering wordt eveneens ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de`, agenda, te weten:

i; 1/ het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen op datum van zeven december tweeduizend en twaalf;

2/ het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld door de commissaris overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van achtentwintig december tweeduizend en twaalf.

B) De besluiten van het verslag van de commissaris luiden als volgt :

"7. Besluit

Tengevolge van de'door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden overeenkomstig de normen van het Instituut; van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van vennoot-schappen, menen wij volgende besluiten te kunnen nemen:

1. De ruilverhouding voorgesteld door de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen i" werd bepaald op basis van de `boekwaarden volgens de statutaire jaarrekeningen' van 29 februari 2012, die, ; gecontroleerd werden door Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA in de hoedanigheid van bedrijfsrevisor. Bij toepassing van deze methodiek komt men voor C&A Buying Comm. V tot een waarde van EUR 1.503.305,88 en voor Mondial International Comm. V van EUR 325.639,82. Deze methode is in de gegeven; omstandigheden verant-woord en we kunnen dan ook stellen dat de waardering gepast is.

2. Tevens kunnen we stellen dat de voorgestelde ruilverhouding waarbij door de overnemende vennootschap;

C&A Buying Comm. V, 23.827 nieuwe deelbewijzen zullen worden uitgegeven in ruil voor de 50.000

;. bestaande deelbewijzen van de over te nemen vennootschap Mondial International Comm. V gepast is.

Diegem, 28 december 2012

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

Getekend

Herman Van Den Abeele

Vennoot"

Elke vertegenwoordigde vennoot, erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis

van genomen te hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jean Monnetlaan 1 te 1804 Vilvoorde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Voor- mod 11.1

bhouden aan het Belgisch

Staatsblad

1





De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het bestuursorgaan van de vennootschap niet gehouden is de algemene vergadering op de hoogte te stellen van mogelijke belangrijke wijzigingen die zich zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de algemene vergadering die tot de fusie besluit.

Overeenkomstig artikel 697,5° lid 6 Wetboek van Vennootschappen gaat de vergadering akkoord dat geen tussentijdse cijfers noodzakelijk zijn.

2. De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap de Gewone Commanditaire Vennootschap C&A Buying en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden. Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de boekwaarden volgens de statutaire jaarrekeningen per negenentwintig februari tweeduizend en twaalf, de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit deze jaarrekeningen;

b} vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één maart tweeduizend dertien om 00.00 uur beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van drieëntwintigduizend achthonderd

zevenentwintig (23.827) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg, zoals uiteengezet in voormelde verslagen.

De nieuw uitgereikte aandelen geven recht om vanaf één maart tweeduizend dertien te delen in de winst van het boekjaar dat een aanvang neemt op één maart tweeduizend dertien en dat zal eindigen op achtentwintig februari tweeduizend veertien.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de over-nemende vennootschap.

Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast:

* overeenkomstig artikel 701 Wetboek van Vennootschappen, de wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, om het in overeenstemming te brengen met de werkelijke activiteiten van de vennootschap na deze fusie:

Na deze doelswijziging zal het doel als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel om in de sector van textiel, kleding, accessoires, speelgoed en geschenken aan derden advies en bijstand te verlenen met betrekking tot technische-, juridische-, administratieve-, financiële-, marketing- en mode-aspecten van de inkoop, van het transport, van de import en de export, alsook om binnen-en buitenlandse inkoopmarkten te onderzoeken en te bestuderen, en de inkoopactiviteiten van verscheidene vennootschappen en ondernemingen te coördineren.

De vennootschap zal haar diensten mogen presteren voor derden, zowel als consulent als door het optreden als agent of mandataris. De vennootschap mag ook handel drijven in de bedoelde producten zelf en ze importeren en exporteren.

De vennootschap mag haar doel alleen verwezenlijken of in samenwerking met anderen; ze mag deelnemen in andere vennootschappen die eenzelfde of gelijkaardig doel beogen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die in de ruimste zin verband houden met, of bevorderlijk zijn voor het beoogde doel."

De vergadering stelt tevens vast dat overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van. enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overge-nomen vennootschap.

Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar vennoten van drieëntwintigduizend achthonderd zevenentwintig (23.827) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

De voorgenomen fusie zal plaatsvinden bij toepassing van artikel 697 § 5, lid 6 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat er geen tussentijdse cijfers vereist zijn.

De laatste geauditeerde statutaire jaarrekeningen met daarin de vermogenssituatie van de te fuseren vennootschappen, dateren van negenentwintig februari tweeduizend en twaalf.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-béhouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0417.740.792, vrij en onbelast is van aIIe in het algemeen bevoorrechte schulden en Lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft.

Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in aIIe haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf één maart twee-duizend dertien om 00.00 uur.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf één maart twee-duizend dertien om 00.00 uur alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekerings-premies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone Iasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onder-breking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen ven-nootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeen-komsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve

verwezenlijking van de fusie. -

6, Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerech-telijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7, De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datura van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het over-gedragen vermogen, met last voor de

verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering

van de overnemende vennoot-schap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statuten-wijziging

overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennoot-schappen, de fusie van rechtswege en

gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

I. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2, de vennoten van de overgenomen vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschap,

3. de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de

overgenomen vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

 % #. Voor-

b$houden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



3) Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de ovememende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders en de commissaris van de overgenomen vennootschap.

4) Voor zover als nodig, worden aile voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot sub-delegatie) verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht van drieëntwintigduizend achthonderd zevenentwintig (23.827) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende ven-nootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheek-bewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot ver-nietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle be-voorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

5) De vergadering alsmede de zaakvoerders verlenen bijzondere machtiging aan de Heren Marc Van Severen en Johny Seré, beiden voornoemd, met macht tot indeplaatsstelling, teneinde volgende handelingen te stellen, verklaringen af te leggen en daartoe alle akten en documenten te ondertekenen met name:

- in één of meerdere verbeterende of bijkomende authentieke akten vergissingen of weglatingen met betrekking tot de uiteenzetting van de onder algemene titel overgegane vermogensbestanddelen te laten vaststellen en in dat verband alle verklaringen af te leggen en alles te doen wat nuttig of noodzakelijk kan zijn.

6) De vergadering verleent bijzondere volmacht aan:

* Mevrouw Goovaerts Nadia, wonende te B-1982 EIewijt, Kasteelstraat 32;

* Mevrouw, Christiaens Isabel, wonende te B-9250 W aasmunster, Rivierstraat 64;

om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te

vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de

directe belastingen

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

L Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato

achtentwintig februari tweeduizend dertien.

2, Verslag van de zaakvoerders,

3. Verslag van de commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/01/2013
ÿþMod Wand 11.1

-kJ

Voor-'

behoen

aan het

Belgiscudh 1111111111 JJJ

11111111111

Staatsblad *13000866*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

~~

º%0 lülEi

Griffie

Ondernemingsnr : 0417.740.792

Benaming

(voluit) : Mondial International

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jean Monnetlaan 1 -1804 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de fusie van Mondial International Comm,V met C & A Buying Comm.V door overneming door C & A Buying Comm.V van Mondial International Comm.V

FUSIEVOORSTEL OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 693 VAN HET WEBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De zaakvoerders van Mondial International Comm.V de over te nemen vennootschap, enerzijds, en de zaakvoerders van C & A Buying Comm. V, de overnemende vennootschap, anderzijds, verklaren dat ze aan hun respectieve algemene vergaderingen dit fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren tussen deze vennootschappen, waarbij zowel het gehele vermogen als de in de balans uitgedrukte alsook de niet expliciet uitgedrukte rechten en verplichtingen van Mondial International Comm. V worden overgenomen door C & A Buying Comm. V.

Huidig fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van Mondial International Comm.V enerzijds en van C & A Buying Comm.V anderzijds, niet eerder dan zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Brussel.

1.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1,1. De over te nemen vennootschap: Mondial International Comm. V.

Maatschappelijke benaming: Mondial Industrial

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Maatschappelijke zetel: Jean Monnetlaan 1,1804 Vilvoorde

Ondernemingsnummer: 0417,740.792 (RPR Brussel)

BTW-nr.: BE 0417.740.792

De vennootschap heeft tot doel:

"Binnen- en buitenlandse inkoopmarkten te onderzoeken en te bestuderen, in het bijzonder de inkoopactiviteiten van verscheidene vennootschappen en ondernemingen te coördineren, evenals het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot technische, juridische, financiële en modeaspecten van deze inkoopactiviteiten.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen mogen doen, die geheel of gedeeltelijk in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.2. De overnemende vennootschap: C & A Buying Comm. V,

Maatschappelijke benaming: C &A Buying

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Maatschappelijke zetel: Jean Monnetiaan 1, 1804 Vilvoorde

Ondememingsnummer: 0438.610.838 (RPR Brussel)

BTW-nr., BE 0438.610.838

De vennootschap heeft tot doel:

"Om in de sector van textiel, kleding, accessoires, speelgoed en geschenken aan derden advies en bijstand te verlenen met betrekking tot technische-, juridische-, administratieve-, financiële-, marketing- en modeaspecten van de inkoop, van het transport, van de import en de export,

De vennootschap zal haar diensten mogen presteren voor derden, zowel als consulent als door het optreden als agent of mandataris. De vennootschap mag ook handel drijven in de bedoelde producten zelf en ze importeren en exporteren.

De vennootschap mag haar doel alleen verwezenlijken of in samenwerking met anderen; ze mag deelnemen in andere vennootschappen die eenzelfde of gelijkaardig doel beogen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die in de ruimste zin verband houden met, of bevorderlijk zijn voor het beoogde doel."

2, RUILVERHOUDING

De zaakvoerders van Mondial International Comm,V en C & A Buying Comm. V hebben besloten de boekwaarde volgens de statutaire jaarrekening te gebruiken als waarderingsmethode met het oog op de berekening van de ruilverhouding van de deelbewijzen van de te fuseren vennootschappen. Aangezien Mondial International Comm. V en C & A Buying Comm.V deel uitmaken van dezelfde groep, en de aandeelhoudersstructuur van beide vennootschappen dezelfde is, is er geen risico op enige benadeling van minderheidsaandeelhouders. Op basis van het voorgaande kan de ruilverhouding van de deelbewijzen als volgt berekend worden:

2.1. Mondial International Comm. V, (over te nemen vennootschap)

De berekening van de ruilverhouding van de deelbewijzen In Mondial International Comm. V is gebaseerd

op de boekwaarde volgens de statutaire jaarrekening van de deelbewijzen per 29 februari 2012:

-boekwaarde van de deelbewijzen per 29 februari 2012: 325.639,82 EUR

-aantal deelbewijzen: 50.000

-boekwaarde van één deelbewijs: 6,51280 EUR

De boekwaarde volgens de statutaire jaarrekening van elk van de 50.000 deelbewijzen in Mondial International Comm. V bedraagt afgerond 6,51280 EUR.

2.2. C & A Buying Comm. V (overnemende vennootschap)

De berekening van de ruilverhouding van de deelbewijzen in C & A Buying Comm. V is gebaseerd op de

boekwaarde volgens de statutaire jaarrekening van de deelbewijzen per 29 februari 2012:

-boekwaarde van de deelbewijzen per 29 februari 2012: 1.503.350,88 EUR

-aantal deelbewijzen: 110.000

-boekwaarde van één deelbewijs: 13,66683 EUR

De boekwaarde volgens de statutaire jaarrekening van elk van de 110.000 deelbewijzen C & A Buying Comm. V bedraagt afgerond 13,66683 EUR.

2.3. Berekening van de ruilverhouding

Op basis van de boekwaarde volgens de statutaire jaarrekening van de deelbewijzen per 29 februari 2012, berekend zoals hierboven aangegeven en gebaseerd op het bestaande aantal deelbewijzen, kan de ruilverhouding van de deelbewijzen ais volgt berekend worden:

Waarde van één deelbewijs Mondial International Comm. V.: 6,51280 EUR

Waarde van één deelbewijs C & A Buying Comm. V.: 13,66683 EUR

De ruilverhouding is dus als volgt: één deelbewijs in Mondial international Comm, V wordt omgeruild in 0,47654 deelbewijzen in C & A Buying Comm. V

~

3. WIJZE WAAROP DE DEELBEWIJZEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Er wordt verduidelijkt dat, in de berekeningen, het aantal deelbewijzen dat zal worden uitgegeven aan de vennoten van Mondial International Comm. V naar boven wordt afgerond in de mate dat het resultaat van de ruilberekening resulteert in een cijfer na de komma dat hoger is dan 5 en naar beneden wordt afgerond in de mate dat het resultaat van de ruilberekening resulteert in een cijfer na de kommá dat gelijk is aan 5 of lager dan 5.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuwe uitgereikte deelbewijzen geven recht om vanaf 1 maart 2013 te delen in de winst van het

boekjaar dat een aanvang neemt op 1 maart 2013 en dat zal eindigen op 28 februari 2014.

5, UITWERKING OP BOEKHOUDKUNDIG VLAK

De fusie zal een boekhoudkundige uitwerking hebben vanaf 1 maart 2013, om 00.00 uur.

6. BIJZONDERE RECHTEN

C & A Buying Comm, V kent geen bijzondere rechten toe aan de vennoten van de over te nemen

vennootschap Mondial International Comm, V, andere dan hiervoor vermeld

7, BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN

Voor het opstellen van het schriftelijke verslag over het fusievoorstel worden de volgende bezoldigingen toegekend:

-aan de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders van Mondial International Comm. V, i.e. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, vertegenwoordigd door Herman Van den Abeele ¬ 1,500 (excl. BTW);

-aan de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders van C & A Buying Comm. V, i.e. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, vertegenwoordigd door Herman Van den Abeele: ¬ 1.500 (excl. BTW);

8. BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap Mondial International Comm. V enerzijds en/of van de vennootschap C & A Buying Comm.V anderzijds.

9. VERKLARING PRO F15C0

De voorgestelde fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211 en 212 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, evenals door de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW en de artikelen 117, §1 en 120, laatste lid, van het Wetboek Registratierechten.

Martijn N.N. Brenninkmeijer Laurent W.M. Brenninkmeyer

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

06/01/2011
ÿþ Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!J1111.1111141111j11111,111i111111111

2 8 DEC. 2010

eRUffl!

Griffie

Ondernemingsnr : 0417.740.792

Benaming

(voluit) : Mondial International

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jean Monnetlaan 1 te 1804 Vilvoorde

Onderwerp akte : Toekenning huisnummer

Door het toewijzen van een huisnummer door de dienst Stedelijke Ontwikkeling van de stad Vilvoorde luidt

het adres van de Gewone Commanditaire Vennootschap Mondial International vanaf heden:

Jean Monnetlaan 1 te 1804 Vilvoorde.

Martijn N.N. Brenninkmeijer Laurent W.M.Brenninkmeyer

Zaakvoerder Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

23/11/2009 : BL408834
16/09/2009 : BL408834
12/11/2008 : BL408834
27/07/2007 : BL408834
21/05/2003 : BL408834
03/01/2003 : BL408834
02/10/2002 : BL408834
09/09/2000 : BL408834
26/05/2000 : BL408834
19/02/1998 : BL408834
09/12/1997 : BL408834
09/12/1997 : BL408834
31/10/1995 : BL408834
07/04/1993 : BL408834
04/02/1989 : BL408834
22/02/1986 : BL408834

Coordonnées
MONDIAL INTERNATIONAL

Adresse
JEAN MONNETLAAN 1 1804 CARGOVIL

Code postal : 1804
Localité : Cargovil
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale