MONSANTO SPORTS CLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : MONSANTO SPORTS CLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.905.843

Publication

05/12/2012
ÿþMOD 2.2

I L-Ctli)4 ~= . In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

" 12196931+ 2 6 NOV. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0433.905.843

Benaming

(voluit) : Monsanto Sports Club

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 1150 Brussel, Tervurenlaan 270-272

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Uittreksel van het eenparig schriftelijk besluit van de algemene vergadering van 31 oktober 2012 overeenkomstig de bepalingen van artikel 23 en 26novies van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk , de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen,

De algemene vergadering neemt eenparig en schriftelijk volgende besluiten:

Gezien de activiteiten van de Vereniging de afgelopen jaren volledig zijn uitgedoofd en sedert jaren volledig zijn stilgevallen, besluit de algemene vergadering unaniem om de Vereniging onmiddellijk vrijwillig te ontbinden.

De algemene vergadering beslist vervolgens om, ondanks het feit dat de Vereniging noch activa noch passiva heeft, overeenkomstig artikel 19 van de statuten, de heer Stéfan Eeckhout, hier aanwezig en wonende te Heuvelstraat 144, B-2530 Boechout, België, aan ,te stellen als vereffenaar van de Vereniging en in het bijzonder vast te stellen dat de Vereniging noch ac tivarítoch passiva heeft. Het mandaat van de vereffenaar is van onbepaalde duur en niet bezoldigd.

Vervolgens bevestigt en verklaart de vereffenaar dat de Vereniging noch bezittingen, noch schulden, noch verbintenissen, noch vorderingen heeft, dat er geen te bestemmen netto-actief is en dat de vereffening van de Vereniging bijgevolg kan afgesloten worden.

De algemene vergadering, na de vereffenaar gehoord te hebben;. beslist met eenparigheid van stemmen de vereffenaar kwijting te verlenen voor zijn mandaat als vereffenaar dat tevens wordt beëindigd en de vereffening van de Vereniging af te sluiten.

De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels, De Kleetlaan 12a, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een kopie van onderhavige notulen neer te leggen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, en om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en lI te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Laurent Vercauteren

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatst* blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MONSANTO SPORTS CLUB

Adresse
TERVURENLAAN 270-272 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale