MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY

BV CVBA


Dénomination : MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 451.657.041

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 25.04.2014 14100-0493-039
23/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van_de akte

ne-ergelegdiontvancien op

V beh aa Bel Staz

11111e1111811111

12 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kecittigandel Brussel

.J

Ondernemingsnr ; Benaming (voluit) : 0451.65i.041

MOORE STEPHENS VERSCHELDEN,ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

(verkort):

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vomi van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Esplanade I bus 96

1000 Brussel

Onderwerp akte :FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND -

: OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op'

, zevenentwintig mei tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden.

BLUM' DAT de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen.

1. Be luit tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zil besluiten aldus, dat op de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van: een CVBA Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulten, met zetel te' I 020 Brussel, Esplanade f bus 96, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Brussel rechtspersonenregister nummer 0451.657.041, het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen:

1 I) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA MVP Accountants (S.t Belastingconsulenten, met zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 bus W7, ingeschreven: in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer; 0869,454.946;

2) de BVBA MVP Corporate & Finance, met zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 bus ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0896.454.204;

3) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA MVP Vlaamse Ardennen, I met zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 bus W7, ingeschreven in het gerechtelijk : arrondissement Dendermonde, rechtspersonen register nummer 0842.237.340;

zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, ; overgaan overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De vergaderingen aanvaarden tevens het ontslag van de zaakvoerders/bestuurder vani de overgenomen vennootschappen.

Er wordt beslist hen kwijting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid.

Er wordt beslist in de overnemende vennootschap geen nieuwe bestuurder aan te stellen.

2. Va tstelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast en heeft notaris verzocht er een authentieke akte van te nemen,

Op de laatste blz. van Luik B vermetden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ten gevolge van het aannemen van de voorafgaande besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen, volgens de op 27 mei 2014 voor ondergetekende notaris opgemaakte notulen, onderhavige overneming heeft goedgekeurd, gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf voormelde datum van 27 mei 2014.

3. Wijziging maatschappelijke benaming van de vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de maatschappelijke benaming van de vennootschap wijzigt naar "Moore Stephens Accountancy"; alle alternatieve handelsbenamingen, alsook de afkorting worden geschrapt.

4. Wijziging van de rechten verbonden aan de verschillende categorieën van aandelen

A. Voorafgaand verslag

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigde verslag vereist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de wijziging van de rechten verbonden aan de verschillende categorieën van aandelen voor, met name het verslag van de raad van bestuur de dato zesentwintig mei tweeduizend veertien.

Dit verslag zal hierbij bijgevoegd blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen kennis te hebben genomen van voornoemd verslag.

B. Wijziging van de rechten verbonden aan de verschillende categorieën van aandelen Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot wijziging van de rechten verbonden aan de verschillende categorieën van aandelen door schrapping van categorie {cl en van categorie fe), wijziging van de benaming van de bestaande en overblijvende categorieën van aandelen en aanpassing van de statuten daaraan door:

wijziging van de benaming van de categorieën van aandelen als volgt:

" "aandeel fa)" zal voortaan "aandeel (A)" heten;

" "aandeel fb)" zal voortaan "aandeel (B)" heten;

" "aandeel f d}" zal voortaan "aandeel (C)" heten;

' aile verwijzingen in de statuten naar de oude benamingen zullen aangepast worden naar de nieuwe benamingen;

schrapping van de tekst van artikel 5 § 2 punt 2 ("Categorieën van aandelen") van de statuten en te vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in DRIE categorieën: aandelen (A), aandelen (B), en aandelen (C). De onderscheiden rechten van de aandelen (A), (B) en (C) worden vastgelegd in huidige statuten.

De rechten van elk van de aandelen (A), (B) en (C) worden als volgt bepaald:

a) Aandeel (A).

Aandelen (A) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan de natuurlijke personen en/of rechtspersonen, die wettelijk erkend zijn om het beroep van accountant en / of belastingconsulent uit te oefenen, die een bijzonder hoge kwalitatieve beroepskennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De raad van bestuur geeft zelf soeverein een inhoud aan voornoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (A) ("aandeelhouders (A)") worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Erkend Partner" genoemd.

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd wanneer de aandeelhouders (A) gezamenlijk met de aandeelhouders (8) worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (A) de titel dragen van "Partner".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rra 11.1

b) Aandeel (B)

Aandelen (B) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of professionele rechtspersonen, die niet wettelijk erkend zijn om het beroep van accountant en / of belastingconsulent uit te oefenen, en die een bijzondere hoge kwalitatieve kennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De algemene vergadering geeft zelf soeverein een inhoud aan voornoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (B) ("aandeelhouders (B)") worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Niet-Erkend Partner" genoemd.

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd wanneer de aandeelhouders (B) gezamenlijk met de aandeelhouders (A) worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (B) de titel dragen van "Partner".

c) Aandeel (C)

Aandelen (C) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de Raad van Bestuur worden toegekend aan natuurlijke personen en/of professionele erkende rechtspersonen die een meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De Raad van Bestuur beslist soeverein omtrent de inhoud van deze vereisten.

De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (C) ("aandeelhouders (C)") mogen de titel dragen van "Vennoot"

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (C) de titel dragen van "vennoot".".

Schrapping van artikel 6 § 4 van de statuten ("Scheidingsaandeel) en te vervangen door volgende tekst:

"§4 Scheidingsaandeel

a. AANDELEN (A) en (B)

De waarde van het aandeel (A) en (B) bij uittreding. uitsluiting, Dveriijden of pensionering van de betrokken partner, zal worden bepaald op basis van het eigen vermogen van de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap.

b. AANDELEN (C)

De waarde van het aandeel (C) bij uittreding, uitsluiting, overlijden of pensionering van de betrokken vennoot, zal gelijk zijn aan de fractiewaarde van het aandeel dat door de betrokken vennoot werd volstort, zonder enig recht op de uitkering van reserves. Hetzelfde recht genieten de erfgenamen van cie overleden vennoot. De uitgetreden vennoot houder van aandelen (C) kan nooit aanspraak maken op gerealiseerde, verdoken en/of niet uitgedrukte reserves.

c. Het scheidingsaandeel betreffende aandelen (C) wordt binnen de drie maand na de uitsluiting of uittreding betaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur zal de uitbetalingsmodaliteiten vastleggen betreffende het scheidingsaandeel aangaande aandelen (A) of !B) zonder dat deze er toe kunnen leiden dat de betaling van het scheidingsaandeel kan worden gespreid over een periode die korter is dan drie jaar of langer dan vijf jaar na het uittreden, de uitsluiting, overlijden of pensionering.

Uittredende of uitgesloten aandeelhouders kunnen de ontbinding, verzegeling of de vereffening van de vennootschap niet vragen.".

Schrapping van de tekst van artikel 7 § 2 van de statuten ("Aandeienregister") en te vervangen door de volgende tekst:

"§2 Aandelenregister

Een aandelenregister wordt ter zetel van de vennootschap ingevuld en bewaard. Het bevat onder meer volgende gegevens:

De naam, het beroep en de woonplaats van de aandeelhouders;

Op de laatste blz. van LuiL12 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aareien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

«Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

" De datum van hun toelating, uittreding of uitsluiting;

" De bedragen door elk van hen gestort of teruggenomen;

" Het aantal aandelen met vermelding van de categorie (A), (B) of (C), door ieder van hen genomen en de bedragen gestort of teruggenomen, één of ander binnen de grenzen waarin die verrichtingen bij deze statuten zijn toegestaan. De vermelding van de terugneming van de inbreng wordt ondertekend door de aandeelhouder of zijn lasthebber die de terugneming gedaan heeft.

Schrapping van artikel 13 punt I van de statuten en te vervangen door volgende tekst:

1. Nagenoemde categorieën van aandelen geven recht op nagenoemde stemmen: *De houders van aandelen (A) hebben vijftig procent plus één stem van de stemrechten op de algemene vergadering.

Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

* De houders van aandelen (B) hebben samen vijftig procent min één stem van de stemrechten op de algemene vergadering.

Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

* De houders van aandelen (C) hebben geen stemrecht op de algemene vergadering."

5. Wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel L artikel 5 § 2 punt 2 ("Categorieën van aandelen"), artikel 6 § 4, artikel 7 § 2 en artikel 13 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Deze passages zullen voortaan luiden ais volgt:

"Artikel 1 : NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap, die in de loop van haar bestaan de vorm heeft aangenomen van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De benaming van de vennootschap luidt:

"Moore Stephens Accountancy".

Artikel 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

§2. Aandelen

2. Categorieën van aandelen

De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in DRIE categorieën: aandelen (A),

aandelen (B), en aandelen (C). De onderscheiden rechten van de aandelen (A), (B) en (C)

worden vastgelegd in huidige statuten.

De rechten van elk van de aandelen (A), (B) en (C) worden als volgt bepaald:

a) Aandeel (A).

Aandelen (A) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan de natuurlijke personen en/of rechtspersonen, die wettelijk erkend zijn om het beroep van accountant en / of belastingconsulent uit te oefenen, die een bijzonder hoge kwalitatieve beroepskennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De raad van bestuur geeft zelf soeverein een inhoud aan voornoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (A) ("aandeelhouders (A)") worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Erkend Partner" genoemd.

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd wanneer de aandeelhouders (A) gezamenlijk met de aandeelhouders (B) worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (A) de titel dragen van "Partner".

b) Aandeel (B)

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ffiVoor. behouden an het Belgisch Staatsblad

n'ad 11.1

Aandelen (B) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of professionele rechtspersonen, die niet wettelijk erkend zijn om het beroep van accountant en / of belastingconsulent uit te oefenen, en die een bijzondere hoge kwalitatieve kennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De algemene vergadering geeft zelf soeverein een inhoud aan voornoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (B) ("aandeelhouders (B)") worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Niet-Erkend Partner" genoemd.

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd wanneer de aandeelhouders (B) gezamenlijk met de aandeelhouders (A) worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (B) de titel dragen van "Partner".

C) Aandeel (C)

Aandelen (C) kunnen slechts bil unanieme beslissing van de Raad van Bestuur wordeni toegekend aan natuurlijke personen en/of professionele erkende rechtspersonen die een meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De Raad van Bestuur beslist soeverein omtrent de inhoud van deze vereisten.

De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (C) ("aandeelhouders (C)") mogen de titel dragen van "Vennoot"

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (C) de titel dragen van "vennoot". Artikel 6: AANDEELHOUDERS

§4 Scheidingsaandeel

a. AANDELEN (A) en (B)

De waarde van het aandeel (A) en (B) bij uittreding, uitsluiting, overlijden of pensionering van de betrokken partner, zal worden bepaald op basis van het eigen vermogen van de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap.

b. AANDELEN (C)

De waarde van het aandeel (C) bij uittreding, uitsluiting, overlijden of pensionering van de betrokken vennoot, zal gelijk zijn aan de fractiewaarde van het aandeel dat door de betrokken vennoot werd volstort, zonder enig recht op de uitkering van reserves. Hetzelfde recht genieten de erfgenamen van de overleden vennoot. De uitgetreden vennoot houder van aandelen (C) kan nooit aanspraak maken op gerealiseerde, verdoken en/of niet uitgedrukte reserves.

c. Het scheidingsaandeel betreffende aandelen (C) wordt binnen de drie maand na de uitsluiting of uittreding betaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur zal de uitbetalingsmodaliteiten vastleggen betreffende het scheidingsaandeel aangaande aandelen (A) of (B) zonder dat deze er toe kunnen leiden dat de betaling van het scheidingsaandeel kan warden gespreid over een periode die korter is dan drie jaar of langer dan vijf jaar na het uittreden, de uitsluiting, overlijden of pensionering.

Uittredende of uitgesloten aandeelhouders kunnen de ontbinding, verzegeling of de vereffening van de vennootschap niet vragen.

Artikel 7: AANDELEN

§2 Aandelenregister

Een aandelenregister wordt ter zetel van de vennootschap ingevuld en bewaard.

Het bevat onder meer volgende gegevens:

" De naam, het beroep en de woonplaats van de aandeelhouders;

" De datum van hun toelating, uittreding of uitsluiting;

" De bedragen door elk van hen gestort of teruggenomen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'' behouden àan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

wt/o6r-behouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het aantal aandelen met vermelding van de categorie A), (B) of (C), door ieder van hen genomen en de bedragen gestort of teruggenomen, één of ander binnen de grenzen waarin die verrichtingen bij deze statuten zijn toegestaan. De vermelding van de terugneming van de inbreng wordt ondertekend door de aandeelhouder of zijn lasthebber die de terugneming gedaan heeft.

ARTIKEL 13: STEMRECHT EN WIJZE VAN STEMMEN OP DE ALGEMENE VERGADERING

1. Nagenoemde categorieën van aandelen geven recht op nagenoemde stemmen:

*De houders van aandelen (A) hebben vijftig procent plus één stem van de stemrechten

op de algemene vergadering.

Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

* De houders van aandelen (B) hebben samen vijftig procent min één stem van de

stemrechten op de algemene vergadering.

Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

* De houders van aandelen (C) hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

6. volmacht

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan Julie De Roy en Tanja De Naeyer, medewerkers van Moore Stephens Verscheiden, Tax & Legal burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0543.297.988, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96 - BURO & DESIGN CENTER, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap aile verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van huidige en aile latere wijzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen

VOOR ON LEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel: expeditie akte.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mud word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

? 6 Fenz©izt

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(vault) : Moore Stephens Verschelden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel d.d. 06.02.2014 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten BV ovv CVBA en MVP Vlaamse Ardennen BV ovv CVBA

Hyperlink: http://moorestephensbelfusievoorstel_mvpva

Opgemaakt te Brussel, 6 februari 2014

Peter Verschelden,

Gedelegeerd bestuurder

9 57503+ N I11

Op de laatste biz, van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterend: notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

t_' ettfile 4,

Griffie

Ondernerningsnr : 0451.657.041

Benaming

(volalt) : Moore Stephens Verscheiden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvoren " Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96,1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel d.d. 06.02.2014 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten BV ovv CVBA en MVP Accountants en Belastingconsulenten BV occ BVBA

Hyperlink: http:llmoorestephens.belfusievoorstel_mvpa&b

Opgemaakt te Brussel, 6 februari 2014

Peter Verscheiden,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto . Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de per5o(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanaAen van derden te vertegenweo Bigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2014
ÿþLuik B

bah<

aar Belt Staal

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FFr-,1 2014

BRUSSFbe

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) : Moore Stephens Verscheiden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning bijzondere volmachten

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden op de maatschappelijke zetel op 05/02/2014:

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om volgende toekenning van bevoegdheden te bevestigen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met ingang vanaf 01/08/2013 en dit uiterlijk tot herroeping van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad, wordt de heer Geert Audoore, wonende te 9700 Oudenaarde, Sint-Lucasstraat 1, hierbij bevoegd om de vennootschap vertegenwoordigen bij het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, alsook om de vennootschap vertegenwoordigen teneinde op te treden als in de plaats gestelde bij het optreden van de vennootschap als fiscaal gevolmachtigde van klanten van de vennootschap.

Dhr. Peter Verschelden,

Gedelegeerd bestuurder











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Peter Verscheiden,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik S vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenwourdlgen

Verso : Naam en handtekening.

II1iuiW~~iMiufl~~~u1

1 9857*

Otzdernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

tvolum : Moore Stephens Verscheiden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm - Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Weerlegging fusievoorstel d.d. 06.02.2014 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten BV ovv CVBA en MVP Corporate & Finance BVBA

Hyperlink: http:ilmoorestephens.belfusievoorstei_mvpc&f

Opgemaakt te Brussel, 6 februari 2014

V beh

aa

Ee~ Star

MRtetec

2 1 FEB 2014

Griffie

27/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL'

1. 6 zin

te`ie^wrE

i.

-{ -

1 1111

131 536*

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming (voluit) : MOORE STEPHENS VERSCHELDEN,ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Esplanade 1 bus 96

1020 Brussel (Laken)

Onderwerp akte : SPLITSING DOOR OVERNEMING  KAPiTAALSMUTATIES -STATUTENWIJZIGiNG

N

!1 Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op

dertig juli tweeduizend dertien, eerstdaags ter registratie aan te bieden:

BLIJKT DAT

i I. de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist tot:

A. Vaststelling dat in de nagenoemde over te nemen vennootschap voorafgaandelijk de 1; splitsing een splitsing van het aantal aandelen heeft plaatsgevonden.

B. Onderzoek van de documenten en verslagen die kosteloos ter beschikking van de aandeelhouders/vennoten werden gesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen; 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a. Het splitsingsvoorstel opgesteld door de raden van bestuur c.q. zaakvoerders van de te splitsen vennootschap te weten de burgerljkeï vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE", met zetel te 9700; Oudenaarde, Ronseweg 59-61, RPR Oudenaarde 0446.079.937 (hierna ook; genoemd "de over te nemen vennootschap") en van de overnemende vennootschappen, te weten (1) de burgerlijke vennootschap onder de vorm vanï een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", méti zetel te 1020 Brussel, Esplanade I, bus 96, RPR Brussel 0451.657.041 en (2) dei besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GENTASSET ONE", met; zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, RPR Gent 0882.855.495;

b. 1. Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van' Vennootschappen, de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders/vennoten van de gesplitste vennootschap:

ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE, voornoemd, uitdrukkelijk heeft besloten; om te verzaken aan de toepassing van de artikelen 730 en 731 van het Wetboek:

van Vennootschappen. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

t

Voorstel tot verzaking, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van'

Vennootschappen, aan de toepassing van de artikelen 730 en 73 i van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de tekst van de eerste twee leden van dit artikel 734 hierna letterlijk wordt weergegeven:

"... De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, moeten de artikelen 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen niet toepassen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijs4 indien alle aandeelhouders/vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkeke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten...."

Bijgevolg werd er noch een verslag door de raad van bestuur/zaakvoerder van voornoemde vennootschap, noch een verslag door de bedrijfsrevisor opgesteld.

D. Voorstel tot afwijking van het splitsingsvoorstel meerbepaald:

* er zullen in beide overnemende vennootschappen géén nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de respectievelijke overnemende vennootschappen gelet op de afwijking van de evenredige ruilverhouding die tot gevolg heeft dat elke overnemende vennootschap aandelen aan zichzelf zou uitgeven, hetgeen verboden is door het Wetboek van Vennootschappen; wel zullen er nieuwe aandelen in de overnemende vennootschappen worden gecreëerd als volgt in de overnemende vennootschap "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" Burg. CVBA worden veertien (14) nieuwe aandelen gecreëerd welke in ruil voor de aandelen in de over te nemen vennootschap zullen worden gegeven; in de overnemende vennootschap "GENTASSET ONE" BVBA worden vijf (5) nieuwe aandelen gecreëerd welke in ruil voor de aandelen in de over te nemen vennootschap zullen worden gegeven. Geen van de nieuwe aandelen worden aan de overnemende vennootschappen uitgegeven.

* er zullen in geen van beide overnemende vennootschappen kapitaalsmutaties plaatsvinden ten gevolge van de splitsing met uitzondering van een kleine kapitaalsverhoging in de overnemende vennootschap "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" Burg. CVBA waar ten gevolge van de splitsing een kapitaalsverhoging zal plaatsvinden met eenentwintig euro zesentachtig cent (E 21,86) meer honderddrieënvijftig euro veertien cent (E 153,14) uit beschikbare reserves; in de overnemende vennootschap "GENTASSET ONE" BVBA zal ten gevolge van de splitsing een kapitaalsverhoging plaats vinden van drie euro negenenveertig cent (E 3,49) meer honderd euro drieënzestig cent (E 100,63) uit beschikbare reserves.

Gelet op het feit dat er slechts een gering aantal nieuwe aandelen worden gecreëerd, blijft ook punt 1 van het splitsingsvoorstel (Datum voor deelname in de winst) beperkt tot de daadwerkelijk nieuwe uitgegeven aandelen;

E. Beslissing met eenparigheid van stemmen overeenkomstig artikel 736 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen tot afwijking van het evenredigheidsbeginsel;

E. Besluit tot splitsing overeenkomstig voornoemd voorstel gewijzigd zoals voormeld, door overdracht ten gevolge van ontbinding zonder vereffening van het gehele vermogen van BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR AUDOORE, zowel de rechten als de verplichtingen, met name:

a. Tweeënnegentig komma zes zeven negen acht vier procent (92,67984 %) aan de bestaande overnemende vennootschap "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" Burg. CVBA, voornoemd;

b. Zeven komma drie twee nul één zes procent (7,32016 %) aan de bestaande overnemende vennootschap "GENTASSET ONE" BVBA, voornoemd;

G. Vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de overdracht ten gevolge van de splitsing en in dat kader lezing en beraadslagen over het verslag opgesteld door de heer Jurgen Lelie namens Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, zijnde de commissaris, overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld alsook. van.. het_ verslag _ door._ het-bestuursorgaan_opgesteld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S L VÓor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

L



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Piet kader van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij niet van de conclusies van het verslag van de commissaris wordt afgeweken.

H. beslissing houdende kapitaalsverhoging deels ten gevolge van de splitsing en deels buiten de splitsing om.

in zoverre de overnemende vennootschap zelf een deelneming heeft in de over te nemen vennootschap met ais gevolg dat het vermogen wordt overgedragen zonder uitgifte van nieuwe aandelen en zonder kapitaalsverhoging tot het gepaste beloop werden de bepaalde bedragen bepaald overeenkomstig artikel 740 van het Wetboek van Vennootschappen en het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één, rekening houdend met het feit dat de toewijzing aan het eigen vermogen beperkt is tot het deel van de gesplitste vennootschap dat vóór de splitsing in het bezit van derden was.

ingevolge wat voorafgaat en ten gevolge van deze overdracht en de boekhoudkundige bestemming maar onder de opschortende voorwaarde dat de splitsing wordt goedgekeurd door de andere vennootschap die aan de splitsing deelneemt, te weten de overnemende vennootschap "GENTASSET ONE" BVBA, voornoemd, verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te akteren dat zij beslist om:

- het variabel gedeelte van het kapitaal te verhogen met eenentwintig euro zesentachtig cent (E 21,86) door uitgifte van veertien nieuwe aandelen van de categorie (c) ten gevolge van de splitsing; deze aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen van de categorie (c) en zullen vanaf heden in de winst deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg uitgereikt.

Vervolgens wordt beslist met eenparigheid van stemmen tot verhoging van het variabel gedeelte van het kapitaal met honderddrieënvijftig euro veertien cent (E 153,14) door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van honderddrieënvijftig euro veertien cent (E 153,14), zonder de creatie van nieuwe aandelen en verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

I. ln het kader van de geplande inkoop eigen aandelen:

a. liet bestuursorgaan de toestemming te verlenen om eigen aandelen van de vennootschap te verwerven door middel van aankoop onder de voorwaarden van het wetboek van vennootschappen en beperkt tot de aankoop van veertien (14) aandelen, gecreëerd in het kader van de splitsing voor een bedrag van driehonderdenvier euro achtendertig cent (E 304,38). De inkoop van deze aandelen brengt de onmiddellijke aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen" ter grootte van de aankoopprijs van de ingekochte aandelen en dit vanuit de beschikbare en belaste reserves en/of overgedragen winsten.

De vergadering besluit dat de inkoop hiervoor uiterlijk dient te geschieden vôôr dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering geeft opdracht aan de raad van bestuur of aan de door haar aangeduide gemachtigde, tot uitvoering van het genomen besluit en tot vaststelling van deze uitvoering bij authentieke akte.

j. Overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van Vennootschappen, vaststelling dat geen aanpassing van het maatschappelijk doel van deze vennootschap nodig is ten gevolge van deze verrichting.

K. Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de statuten niet te wijzigen.

L De vergadering beslist om de samenstelling van het bestuursorgaan niet te wijzigen.

M. De vergadering verleent elke bestuurder van deze vennootschap, alsook aan mevrouw FRANSSENS Esther, voornoemd, met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk op te

treden, alle bevoegdheden met het oog op uitvoering van deze notulen uit te oefenen, met mogelijkheid tot subdelegatie, inzonderheid de bevoegdheden om bij de bevoegde overheden alle formaliteiten tot schrapping of overbrenging te vervullen.

N. De vergadering beslist geen andere bijzondere volmacht te verlenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V;or-

o behouden

4 aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

II het bestuursorgaan met ëënparigheid van stemmen heeft beslist tot

A. Vaststelling dat:

1. de algemene vergadering heeft beslist tot inkoop van veertien aandelen voor een bedrag van driehonderdenvier euro achtendertig cent {E 304,38). De inkoop van deze aandelen brengt de onmiddellijke aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve "verwerving eigen aandelen", ter grootte van de aankoopprjs van de ingekochte aandelen, en dit vanuit de beschikbare en belaste reserves en/of overgedragen winsten.

De vergadering heeft besloten dat de inkoop hiervoor uiterlijk dient te geschieden vô6r dertig juni tweeduizend veertien.

2. De vergadering heeft opdracht gegeven aan de raad van bestuur, of aan de door haar aangeduide gemachtigde, tot uitvoering van het genomen besluit en tot vaststelling van deze uitvoering b} authentieke akte.

B. Melding dat de raad van bestuur, in uitvoering van deze opdracht, de aandeelhouders opgeroepen heeft tot inkoop van hun aandelen en dat alle aandeelhouders verklaard hebben af te zien van de oproepingsformaliteiten.

C. Melding dat deze oproep werd beantwoord, en dat de veertien aandelen welke werden gecreëerd in het kader van de splitsing door de vennootschap werden aangekocht.

D. Dit alles is gebeurd onder de opschortende voorwaarde dat de splitsing wordt goedgekeurd door de andere vennootschap die aan de splitsing deelneemt, te weten de overnemende vennootschap "GENTASSET ONE" BVBA, voornoemd.

Waarna deze buitengewone bijeenkomst van de Raad van Bestuur wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel: expeditie akte, kopijen volmachten, verslag van het bestuursorgaan opgesteld in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag van de commissaris opgesteld in het kader van artikel 3 13 van het Wetboek van Vennootschappen, gecoordineerde statuten.

Op de laatste 1)1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

29/07/2013
ÿþ7

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder 011

aan het *13117 6

Belgisch Staatsbla

BRUSSEL

18 JUL 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0451.657.041

(voluit) : Moore Stephens Verschelden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buro & Designcenter, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzettingen -- Herroeping en toekenning bijzondere volmachten

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 11 juni 2013 A. Rechtzetting Patrick briesen

De raad van bestuur bevestigt dat de hierna volgende bevoegdheden met ingang van 1 juli 2012 door de raad von bestuur werden toevertrouwd aan de daartoe bijzonder gevolmachtigde, de heer Patrick Driesen, wonende te Daalstraat 41, 2590 Berlaar,

De raad van bestuur bekrachtigt voor zoverre als nodig alle handelingen die door voornoemde bijzonder gevolmachtigden werden gesteld in de uitoefening van deze bijzondere volmacht.

De bijzonder volmacht omvat de bevoegdheden om:

(1) de vennootschap te vertegenwoordigen teneinde op te treden inzake opdrachten van de accountant en of belastingconsulent die al dan niet wettelijk aan de accountant en of belastingconsulent worden voorbehouden zoals maar niet beperkt tot:

verslaggeving in het kader van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde onder fractiewaarde;

- beperking van het voorkeurrecht;

vertegenwoordiging van een vennoot in zijn individueel controlerecht;

- omzetting van de CVOHA in een CV;

- omzetting van een GCV, een CVA, een NV, een BVBA of een CVB in een

rechtsvorm;

omzetting van een VZW in een vennootschap met sociaal oogmerk;

fusie van vennootschappen;

splitsing van vennootschappen;

ontbinding en vereffening van vennootschappen;

waardering van aandelen;

- opstellen warrantenplan.

(2) de vennootschap te vertegenwoordigen bij het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, alsook de vennootschap te vertegenwoordigen teneinde op te treden als in de plaats gestelde bij het optreden van de vennootschap als fiscaal gevolmachtigde van klanten van de vennootschap.

(3) de vennootschap te vertegenwoordigen teneinde in haar naam verklaringen af te leggen en te ondertekenen die betrekking hebben op de jaarrekening en het accountantsrapport.

vennootschap met een andere

Voor-

behquden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

.J2

B. Herroeping biizondere volmachten

De raad van bestuur beslist met ingang van heden alle bijzondere volmachten te herroepen.

C. Toekenning blizon " ere volmachten

De raad van bestuur beslist vervolgens in het kader van de geografische en structurele groei van de vennootschap om met ingang van heden volgende bevoegdheden bij wijze van bijzondere volmacht toe te kennen aan nagenoemde personen en onder nagenoemde modaliteiten:

De te delegeren bevoegdheden worden gedefinieerd als de bevoegdheid om:

(1) de vennootschap te vertegenwoordigen teneinde op te treden inzake accountancy opdrachten die al dan niet wettelijk aan de accountant worden voorbehouden zoals maar niet beperkt tot:

verslaggeving in het kader van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde onder fractiewaarde;

beperking van het voorkeurrecht;

vertegenwoordiging van een vennoot in zijn individueel controlerecht;

omzetting van de CVOHA in een CV;

omzetting van een GCV, een CVA, een NV, een BVBA of een CVB in een vennootschap met een andere

rechtsvorm;

omzetting van een VZW in een vennootschap met sociaal oogmerk;

fusie van vennootschappen;

splitsing van vennootschappen;

ontbinding en vereffening van vennootschappen;

waardering van aandelen;

opstellen warrantenplan;

formele adviezen.

(2) de vennootschap te vertegenwoordigen teneinde op te treden als in de plaats gestelde bij het optreden van de vennootschap als fiscaal gevolmachtigde van klanten van de vennootschap,

(3) de vennootschap te vertegenwoordigen teneinde in haar naam verklaringen af te leggen en te ondertekenen die betrekking hebben op de jaarrekening en het accountantsrapport.

(4) de vennootschap te vertegenwoordigen bij het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, alsook de vennootschap te vertegenwoordigen inzake het opstellen en ondertekenen van offertes of opdrachtbrieven.

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden onder (1) (2) en (3) toegekend, uiterlijk tot herroeping van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



1. de heer Walter Aerts, wonende te 2100 Deume, F. van Rielstraat 24;

2. de heer Mark Joris, wonende te 2250 Olen, Kapellekensstraat 14;

3. mevrouw Elly Chen, wonende te Rue de Fauconval 157, 1367 Huppaye;

' 4. de heer Guy De Coen, wonende te Slagmanstraat 73,9080 Lochristi;

5, mevrouw Irene Timmermans, wonende te Kouterstraat 153 A, 9500 Viane;

6, de heer Johan Stevens, wonende te Kwaadstraat 12, 9572 Lierde;

7. de heer Jorg Lenaerts, wonende te Theodoor Van Rijswijckplaats 5, 2000 Antwerpen;

8, de heer Koen De Clercq, wonende te Willem De Zwijgerstraat 27,1000 Brussel;

9. mevrouw Leen De Boitselier, wonende te Leopoldlaan 51/4, 9400 Ninove;

10. mevrouw Nathalie Maes, wonende te Doomstraat 231, 9140 Temse;

11. de heer Bart Verscheiden, wonende te Polderstraat 9, 9220 Hamme;

12. de heer Jan Bulkmans, wonende te A. Van Puymbroeklaan 126, 9120 Beveren;

13. mevrouw Ingeborg Van Gaever, wonende te Voorhoutstraat 93, 9190 Stekene;

14, mevrouw Kathy Vanhaverbeke, wonende te Lange Munte 72, 9860 Scheldewindeke;

15: de heer Kurt Vermeerschen, wonende te Ward De Bockstraat 54, 9160 Lokeren;

16. de heer Patrick Driesen, wonende te Daalstraat 41, 2590 Berlaar;

17. de heer Steve Rau, wonende te Veldstraat 298, 2930 Brasschaat;

18. de heer Stefan i]esmet, wonende te Kerkhofstraat 50, 2845 Niel;

19. mevrouw Veerle Baeyens, wonende te Eiland 7, 9450 Haaltert;

20. de heer Marc Ottevaere, wonende te Boterstraat 5, 9700 Oudenaarde;

21. de heer Frans Roosens, wonende te Heirbaan 92, 9120 Haasdonk;

22. de heer Koen Van Dorpe, wonende te Groenstrat 23, 9790 Wortegem-Petegem;

23. mevrouw Manuella De Mol, wonende te Singeldreef 46, 9160 Lokeren;

24. de heer Günther Van Gyseghem, wonende te Populierkensweg 2, 9890 Vurste; ' 25. de heer Frederix Demets, wonende te Neutenstraat 3, 9688 Maarkedal;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lidk B - Vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26. de heer Jan Moens, wonende te Daknammolenstraat 43, 9160 Lokeren;

27. de heer Bart De Groeve, wonende te C. Meunierstraat 80, 3000 Leuven;

28. de heer Frank Huyberechts, wonende te Essendaaltaan 32,1800 Vilvoorde; 29, de heer Nico Van der Goten, wonende te Van Gistelstraat 14, 2040 Antwerpen;

30. de heer Peter Meeuwssen, wonende te Otterstraat 62, 9200 Dendermonde;

31. de heer Bert Lutin, wonende te Generaal Drubbeistraat 11, 2600 Antwerpen-Berchem.

In het kader van deze bevoegdheden zullen de voomoemden de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen en verbinden,

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden toegekend onder (2) uiterlijk tot de herroeping ervan middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

1. Roger Van Bocxstaele, wonende te Palinghuizen, 144C/202, 9000 Gent;

2. Harry Van den Driessche, wonende te Zarlardingestraat 75, 9500 Geraardsbergen;

3. Clery Duville, wonende te Duitsenbroekstraat 70, 9500 Geraardsbergen.

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden toegekend onder (4) uiterlijk tot de herroeping ervan middels publicatie in het Belgisch Staatsblad,

1. de heer Bart Verschelden, wonende te Polderstraat 9, 9220 Hamme;

2, de heer Jan Bulkmans, wonende te A. Van Puymbroeklaan, 126, 9120 Beveren;

0 3, de heer Andries Verscheiden, wonende te Polderstraat 8, 9220 Hamme;

t 4. de heer Frans Roosens, wonende te Heirbaan 92, 9120 Beveren;

11

5. de heer Koen Van Dorpe, wonende te Groenstraat 23C, 9790 Wortegem-Petegem;

1. 6. mevrouw Elly Chen, wonende te Rue de Fauconval 157, 1367 Huppaye;

7, de heer Frederik Berckmoes-Joos, wonende te Meerstraat 115, 9220 Hamme;

8. de heer Jorg Lenaerts, wonende te Theodoor Van Rijswijckpfaats 5, 2000 Antwerpen;

c 9. mevrouw Nathalie Maes, wonende te Doomstraat 231, 9140 Temse;

X 1(1 de heer Walter Aerts, wonende te 2100 Deurne, F. van Rietstraat 24;

e 11 de heer Mark Joris, wonende te 2250 Olen, Kapellekensstraat 14;

b 12. mevrouw Manuella De Mol, wonende te Singeldreef 46, 9160 Lokeren;

rm

13, de heer Günther Van Gyseghem, wonende te Populierkensweg 2, 9890 Vurste;

wa

14. de heer Frederik Demets, wonende te Neutenstraat 3, 9688 Maarkedal;

e 15. de heer Jan Moens, wonende te Daknammolenstraat 43, 9160 Lokeren;

. 16, de heer Bart De Groeve, wonende te C. Meunierstraat 80, 3000 Leuven;

I 17, mevrouw Vera Van Espen, wonende te Pieter Pauwel Rubenslaan 11, 2840 Reet;

mi 18. de heer Frank Huyberechts, wonende te Essendaallaan 32, 1800 Vilvoorde;

0 19. de heer Nico Van der Goten, wonende te Van Gistelstraat 14, 2040 Antwerpen;

N 20. mevrouw Leen De Boitselier, wonende te Leopoldlaan 51/4, 9400 Ninove;

ó 21. de heer Peter Meeuwssen, wonende te Otterstraat 62, 9200 Dendermonde;

ch N 22. de heer Bert Lutin, wonende te Generaal Drubbelstraat 11, 2600 Antwerpen-Berchem.

Ten aanzien van de vennootschap verbinden voornoemde bijzonder gevolmachtigden zich er toe om alle instructies en et

et verbijzonderingen door de raad van bestuur inzake de (modaliteiten van de) vertegenwoordiging te respecteren.

04

04

CA

ne

Peter Verschelden,

,ier gedelegeerd bestuurd

C

)p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.03.2013, NGL 18.04.2013 13093-0185-041
11/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

(

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad

81305649

ie1FIUSba.

~n ZUlà

.

Onderrlemingsnr : Benaming 0451.657.041

(voluit) : MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS &

(verkort) : BELASTINGCONSULENTEN

Rechtsvorm : MSV ACCOUNTANTS

Zetel : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN COÔPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

(volledig adres) Esplanade 1 bus 96, 1020 BRUSSEL

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel d.d. 28 maart 2013 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Accountantskantoor Audoore BV BVBA en Gentasset BVBA



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging splitsingsvoorstel d.d. 28 maart 2013 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Accountantskantoor Audoore BV BVBA en Gentasset BVBA

Hyperlink: http://moorestephens.belsplitsingsvoorstel_audoore

Opgemaakt te Brussel, 28 maart 2013.

Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, voor wie optreden:

Bart Verscheiden, Peter Verschelden,

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Liiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2013
ÿþ f Mod 1Nmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111

*13056606*

0 2 APR 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) : Moore Stephens Verscheiden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buro & Desingcenter, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering en de raad van bestuur van 21 maart 2013:

De algemene vergadering beslist de volledige raad van bestuur met ingang van heden te ontslaan. De algemene vergadering beslist vervolgens te benoemen en desgevallend te herbenoemen als bestuurder met ingang van heden voor onbepaalde duur:

-Peter Verscheiden,

-Bart Verschelden,

-Jan Bulkmans,

-Frans Verscheiden

De algemene vergadering bevestigt de benoeming als commissaris van de vennootschap per

21/12/2012 van VGD BEDRIJFSREVISOREN burgerlijke CVBA, met maatschappelijke zetel te Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, bus 4, 1090 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0875.430.443 teneinde de' controle van de jaarrekening en het jaarverslag te verzorgen en een verklaring te verstrekken over het getrouw beeld van de jaarrekening voor wat betreft de boekjaren eindigend op 31 december 2012, 2013 en 2014.

Het mandaat neemt dus van rechtswege een einde op de algemene vergadering die de jaarrekening over het boekjaar eindigend per 31/12/2014 zal goedkeuren.

De raad van bestuur stelt vast dat de bestuursmandaten van de heren Peter Verscheiden en Frans Verschelden door de algemene vergadering werden beëindigd op heden en bevestigt voor zoverre als nodig dat, hun mandaten als gedelegeerd bestuurders, daarmee tevens werden beëindigd.

Vervolgens benoemt de raad van bestuur van bestuur de heer Frans Verschelden met ingang van heden tot voorzitter van de raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist de heer Peter Verscheiden te (her) benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Zodoende is de raad van bestuur met ingang van heden als volgt samengesteld:

- Peter Verscheiden: gedelegeerd bestuurder

- Frans Verscheiden: voorzitter van de raad van bestuur

- Bart Verschelden: bestuurder

- Jan Bulkmans: bestuurder

Peter Verscheiden

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

29/01/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griífi :.van 8eettgelegdfontvangen op

19 JAN. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kofophandel Brussel

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11 ~Au~iiieriiuiui

*15015815*

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) : MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY

(verkort):

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 12 januari 2015.

De raad van bestuur neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder van de vennootschap dat',

werd ingediend door de heer Jan Buikmans. Dit ontslag gaat in op 31/12/2014.

Dit besluit wordt unaniem aangenomen.

Voor eensluidend uittreksel,

Peter Verschelden

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iRuste

4,4~r~~ 201q

Griffie

Ondernemingsnr : BE0451.657.041

Benaming (voluit) :MOORE STEPHENS VERSCHELDEN,ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esplanade I bus 96

Il 1020 Brussel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

i Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op vijf oktober tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden il BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft il beslist:

ii EERSTE BESLISSING

i Tot toevoeging van de alternatieve handelsbenaming "VERSCHELDEN-WALKlERS & C°>;

iI ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN". De maatschappelijke benaming blijft evenwel behouden.

TWEEDE BESLISSING: ?

ii Tot wijziging van artikel 10 van de statuten door schrapping van de huidige tekst van

i.

artikel 10 en te vervangen door de tekst zoals voorzien in punt 2 van de agenda.

DERDE BESLISSING:

Tot de bekrachtiging, voor zoveel als nodig, van het ontslag van de heer Patrick Driesen naar; ; aanleiding van de geruisloze fusie tussen Moore Stephens Verscheiden, Accountants &; Belastingconsulenten Burg. CVBA en Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen Burg.; BVBA, voltrokken middels de akte verleden op eenendertig juli tweeduizend en twaalf. VIERDE BESLISSING:

; De tekst van artikelen I en 10 aan te passen aan het wetboek van vennootschappen! door integrale schrapping van de tekst van de genoemde artikelen en te vervangen door! de volgende:

;; Artikel l : NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap, die in de loop van haar;` bestaan de vorm heeft aangenomen van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De benaming van de vennootschap luidt

Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten; afgekort "MSV,; Accountants' - in het Frans Moore Stephens Verschelden, Experts Comptables-Conseils Fiscaux: afgekort MSV, Experts Comptables - Conseils Fiscaux; de vennootschap kan ah alternatieve handelsbenaming de benaming "VERSCHELDEN-WALKIERS & C; :ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" hanteren.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent; ;; is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de; boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Op de laatste blz. van Luik é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudE

aan hel

Belgisch Staatsble

I~nWI I ~VI~IINNV~VIVI

*12174313



~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Artikel I 0 : VERTEGENWOORDIGING

I. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

2 De raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging met betrekking tot dit bestuur, toevertrouwen aan één of meerdere gedelegeerde bestuurders, al dan niet lid van de Raad van Bestuur

3. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door 2 bestuurders, samen handelend Binnen het kader van het dagelijks bestuur is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel : expeditie akte en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Votr-

behouden } aan het

Belgisch

Staatsblad

03/10/2012
ÿþ Ried Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) : Moore, Stephens, Verschelden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort).

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel - delegatie bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 10/09/2012 gehouden te 1020 Brussel, Esplanade 1 (Buro & De5ign Center):

A) Verplaatsing maatschappelijke zetel en vestigingsadres:

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen met ingang van 01/09/2012 van de Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen, naar 1020 BRUSSEL, ESPLANADE 1, BUS 96 (BURO & DESIGN CENTER)

Het besluit is aanvaard met eenparigheid van stemmen.

B) Delegatie van bestuursbevoegdheden:

Eerder toegekende delegaties van bestuursbevoegdheden worden allen herroepen met ingang van heden en vervangen om te luiden als volgt:

In het kader van de geografische en structurele groei van de vennootschap, beslist de raad van bestuur om  in aanvulling op de mandaten als gedelegeerd bestuurder die reeds toegekend werden- de hierna genoemde' bevoegdheden te delegeren.

De te delegeren bevoegdheden worden verder (1.), (2.), (3.) en (4.) genoemd, gedefinieerd als volgt:

(1) de vennootschap vertegenwoordigen teneinde op te treden inzake accountancy opdrachten die al dan` niet wettelijk aan de accountant worden voorbehouden zoals maar niet beperkt tot:

-verslaggeving in het kader van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde onder fractiewaarde;

-beperking van het voorkeurrecht;

-vertegenwoordiging van een vennoot in zijn individueel controlerecht;

-omzetting van de CVOHA in een CV;

-omzetting van een GCV, een CVA, een nv, een BVBA of een CVB in een vennootschap met een andere

rechtsvorm;

-omzetting van een VZW in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-fusie van vennootschappen;

-splitsing van vennootschappen;

-ontbinding en vereffening van vennootschappen

-waardering van aandelen

-opstellen warrantenplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

*1216373,1 F 1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel teAntweipen, op

2 4 SEP, 2012

Griffie

ii *

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(2) de vennootschap vertegenwoordigen bij het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, alsook de vennootschap vertegenwoordigen teneinde op te treden als in de plaats gestelde bij het optreden van de vennootschap als fiscaal gevolmachtigde van klanten van de vennootschap

3) de vennootschap vertegenwoordigen teneinde in haar naam verklaringen af te leggen en te ondertekenen die betrekking hebben op de jaarrekening en het accountantsrapport

(4.) de vennootschap vertegenwoordigen inzake het opstellen van offertes, opdrachtbrieven of formele adviezen

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden onder (1.) (2.) en (3.) toegekend, uiterlijk tot

herroeping

van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

(1)Walter AERTS, wonende te 2100 Deurne, F. van Rielstraat 24,

(2)Marc Marissen, wonende te 2290 Vorselaar, Mgr, Donchelei 38,

(3)Hermes Consultancy bvba, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 3, BTW BE

(0)437.518.005, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Vera VAN ESPEN,

(4)Mark Joris, wonende te 2250 Olen, Kapellekensstraat 14

(5)Koen VAN EUPEN, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Goorboslei 7,

(6)Elly Chen, wonende te Rue de Fauconval 157, 1367 Huppaye

(7)Guy De Coen, wonende te Slagmanstraat 73,9080 Lochristi

(8)Irene Timmermans, wonende te Kouterstraat 153 A, 9500 Viane

(9)Johan Stevens, wonende te Kwaadstraat 12, 9572 Lierde

(10)Jorg Lenaerts, wonende te Theodoor Van Rijswijckplaats 5, 2000 Antwerpen

(11)Koen De Clercq, wonende te Willem De Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel

(12)Leen De Boitselier, wonende te Leopoldlaan 51/4, 9400 Ninove,

(13)Nathalie Maes, wonende te Doornstraat 231, 9140 Temse

(14)Bart Verschelden, wonende te Polderstraat 9, 9220 Hamme

(15)Jan Buikmans, wonende te A. Van Puymbroeklaan 126, 9120 Beveren,

In het kader van deze bevoegdheden zullen de voornoemden de vennootschap geldig kunnen ' vertegenwoordigen en verbinden.

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden toegekend onder (2.) uiterlijk tot de herroeping ervan middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

(1)Roger Van Bocxstaele, wonende te Palinghuizen 144C/202, 9000 Gent

(2)Harry Van den Driessche, wonende te Zarlardingestraat 75, 9500. Geraardsbergen

(3)Clery Duville, wonende te Duitsenbroekstraat 70, 9500 Geraardsbergen

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden toegekend onder (4.) uiterlijk tot de herroeping ervan middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

(1)Bart Verschelden, wonende te Polderstraat 9, 9220 Hamme

(2)Jan Buikmans, wonende te A. Van Puymbroeklaan 126, 9120 Beveren.

(3)Andries Verschelden, wonende te Polderstraat 8, 9220 Hamme

(4)Frans Roosens, wonende te Heirbaan 92, 9120 Beveren

(5)Koen Van 17orpe, wonende te Groenstraat 23C, 9790 Wortegem-Petegem

(6)Elly Chen, wonende te Rue de Fauconval 157, 1367 Huppaye

(7)Frederik Berckmoes-Joos, wonende te Meerstraat 115, 9220 Hamme

(8)Jorg Lenaerts, wonende te Theodoor Van Rijswijckplaats 5, 2000 Antwerpen

(9)Nathalie Maes, wonende te Doornstraat 231, 9140 Temse

(10)Peter Meeuwssen, wonende te otterstraat 62 bus 3, 9200 Dendermonde

(11)Walter AERTS, wonende te 2100 Deurne, F. van Rielstraat 24,

(12)Marc Marissen, wonende te 2290 Vorselaar, Mgr. Donchelei 38,

(13)Hermes Consultancy bvba, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 3, BTW BE

(0)437.518.005, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Vera VAN ESPEN,

(14)Mark Joris, wonende te 2250 Olen, Kapellekensstraat 14

(15)Koen VAN EUPEN, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Goorboslei 7,

Het besluit is aanvaard met eenparigheid van stemmen.

Frans Verschelden, Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2012
ÿþ" mod 11.1

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming (voluit) : MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : THONETLAAN 110

2050 ANTWERPEN

Onderwerp akte

FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op

eenendertig juli tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden.

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen.

1. Besluit tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus 1 dat op de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van: een CVBA Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulten, met zetel te! !i Antwerpen, Thonetlaan 110, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen; rechtspersonenregister nummer 0451.657.041, het gehele vermogen van de, overgenomen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen, met zetel te 2140 Antwerpen, Joe; Englishstraat 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0426.744.966 zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg; ;: van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde; fusievoorstel.

De vergaderingen aanvaarden tevens het ontslag van de zaakvoerder van de; overgenomen vennootschap.

Er wordt beslist hem kwjting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid.

Er wordt beslist in de overnemende vennootschap geen nieuwe bestuurder aan te stellen.

2. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast en heeft notaris verzocht er een authentieke akte van te nemen, ;; ten gevolge van het aannemen van de voorafgaande besluiten en rekening houdend; met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen: vennootschap, volgens de op 31 juli 2012 voor ondergetekende notaris opgemaakt& notulen, onderhavige overneming heeft goedgekeurd, gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf voormelde datum van 31 juli 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSELNeergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Antwerpen: expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mea

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1~

*IIIVIIIINI~IIIIIIIII

iaiaao3*

II

Nearge1eç~c; fer griffie van i-` loá;clal7cfei

ie

~0 pturli,x~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbanf; van Koophandel te Anhverpen, op

15 JUNI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) : Moore Stephens Verschelden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijk

Zetel : Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel ivm de geruisloze fusie van

FUSIEVOORSTEL in verband met DE GERUISLOZE FUSIE

VAN

MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Antwerpen

ondememingsnummer 451.657.041

met maatschappelijke zetel te

2050 Antwerpen -- Thonetlaan 110

MET

ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Antwerpen

ondernemingsnummer 426.744.966

met maatschappelijke zetel te

2140 Borgerhout - Joe Englishstraat 61

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen

FUSIEVOORSTEL in verband met GERUISLOZE FUSIE

Bij toepassing van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA en Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen burg. BVBA hebben beslist het onderhavig - overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een GERUISLOZE FUSIE door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen burg. BVBA worden overgenomen door Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij liée Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

I. VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W. VENN.

1.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a)Identiteit van de overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen  Thonetlaan 110.

Verder ook aangeduid als "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP"

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam VERSCHELDEN & C°, ACCOUNTANTS blijkens akte verleden voor notaris Paul Flies te Hamme op 17 januari 1994, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 februari 1994 onder nummer 940201-2.

De statuten werden de eerste maal gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door voornoemde notaris Flies van de Buitengewone Algemene Vergadering van 20 oktober 1998, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 november 1998 onder het nummer 981114-28, waarbij de maatschappelijke benaming van de vennootschap werd gewijzigd naar VERSCHELDEN & PARTNERS, ACCOUNTANTS, waarbij de nominale waarde van de aandelen werd afgeschaft en waarbij de regels in verband met de bevoegdheden van de zaakvoerders en de uittreding van vennoten werden gewijzigd.

De statuten werden vervolgens gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris François de Clippel te Dendermonde, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 29 september 1999, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 oktober 1999 onder het nummer 991028-107, waarbij het kapitaal werd verhoogd zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarbij het kapitaal werd omgezet in Euro, waarbij de aandelen werden opgedeeld in verschillende categorieën, waarbij het doel van de vennootschap werd gewijzigd, waarbij de vennootschap werd omgevormd naar een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd naar VERSCHELDEN & PARTNERS, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN.

De statuten werden nogmaals gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Flies te Hamme, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 1 februari 2002, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 februari 2002 onder het nummer 20020223-490, waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd naar VERSCHELDEN ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN.

De statuten werden vervolgens gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door voornoemde notaris Flies, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 17 maart 2008, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 april 2008 onder het nummer 08054049, waarbij de mogelijkheid werd voorzien van opsplitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom en waarbij de toelatingsvoorwaarden voor de vennoten werden gewijzigd.

De statuten werden voorts gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door voornoemde notaris Files van de Buitengewone Algemene Vergadering van 28 april 2008, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 mei 2008 onder het nummer 08074630, waarbij de aard van het kapitaal en de categorieën van de aandelen en de hiermee verbonden regels in de statuten werden gewijzigd, en waarbij de regels in verband met de samenstelling en bevoegdheden van het bestuur werden gewijzigd.

De statuten werden gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Dirk Stoop te Antwerpen, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 9 januari 2009, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 2002 onder het nummer 02127950, waarbij de vennootschap is overgegaan tot een fusie door overname van Verschelden Accountants en Belastingconsulenten Oudenaarde Burg. CVBA, Moore Stephens Verschelden, Accountants en Belastingconsulenten Burg. CVBA en Fidias Burg, BVBA,

De statuten werden gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door voornoemde notaris Stoop, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 6 februari 2009, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 maart 2009 onder het nummer 09046035, waarbij onder meer de maatschappelijke benaming van de vennootschap werd gewijzigd naar de huidige benaming.

De statuten werden gewijzigd volgens verslagsohrift opgemaakt door notaris Dirk Stoop te Antwerpen, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 23 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad per 16 februari 2011 onder nummer 0025811, waarbij aandelen werden gesplitst en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

categorieën van aandelen en de daarmee verbonden rechten werden gewijzigd.

De statuten werden gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Dirk Stoop te Antwerpen, van de Buitengewone Algemene Vergadering van 24 maart 2011, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 april daarna onder het nummer 0057956, waarbij de vennootschap is overgegaan tot een fusie door overname van de burgerlijke BVBA BOFISKA, met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade, Molenkouterstraat 75.

De statuten werden voor het laatste gewijzigd volgens verslagschrift opgemaakt door notaris Meester Peter Van Melkebeke, geassocieerd notaris van "Berquin Notarissen" burg. CVBA met tussenkomst van notaris Bert Haeck, notaris te Beveren-Waas (Melsele) tijden de Buitengewone algemeen vergadering van 28 juni 2011, waarbij de nominale waarde werd afgeschaft, aandelen werden gesplitst, het doel werd gewijzigd en de statuten werden aangepast,

Het doel van de vennootschap luidt overeenkomstig de statuten als volgt:

"ARTIKEL 2: DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van'alie hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is enfof die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen warden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen. De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn niet de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen ln hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, niet uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan;

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek tcezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon,

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen In handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

De Raad van Bestuur bestaat uit 3 leden met name:

-Dhr. Frans Verschelden (gedelegeerd bestuurder)

-Dhr. Peter Verschelden (gedelegeerd bestuurder)

-Dhr. Bart Verschelden (bestuurder)

b) identiteit van de over te nemen vennootschap

De vennootschap naar Belgisch recht ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN burg. BVBA, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0426.744.966, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 61.

Verder ook aangeduid als "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP"

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Tony De Schryver, notaris met standplaats te Antwerpen, op 16 januari 1985, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 februari 1985 onder het nummer 19850205/069, als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de maatschappelijke benaming Accountantskantoor Vlaeymans en Driesen.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd onder meer bij beslissing van Buitengewone Algemene Vergadering op 27 maart 2009 gehouden voor Notaris René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 april 2009 onder het nummer 09058254, waarbij het doel van de vennootschap werd uitgebreid.

De statuten werden voor het laatste gewijzigd bij beslissing van de Buitengewone algemene vergadering van 29 juni 2011, mits akte verleden voor notaris Anton Van Bael, notaris te Antwerpen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad per 26 juli 2011 onder nummer 0114469, waarbij een partiële splitsing van de vennootschap werd doorgevoerd,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 18.600,00 Euro en is verdeeld in 250 aandelen op naam met een fractiewaarde van 74,40 Euro. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Alle aandelen van de vennootschap zijn eigendom van Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA,

Het doel van de vennootschap luidt:

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten,

Behoren met name tot de functie van de accountant:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de, nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr, 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent,

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

Het bestuursorgaan bestaat uit één zaakvoerder met name:

- Patrick Driesen

Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in haar mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en legt bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen m.b.t. de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen.

Onder "fusie", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde

$

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de Algemene Vergadering verbonden is.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap ACCOUNTANTSKANTOOR VLAEYMANS EN DRIESEN burg. BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, wordt overgenomen ten gevolge van de fusie, door MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN burg. CVBA.

2.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 januari 2012.

3.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Er zijn geen rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen (gezien deze ontbreken)

4.Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Il. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1, Samenstelling van het aan de overnemende vennootschap over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP blijkt uit de jaarrekening van de vennootschap over het boekjaar 2011.

2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

in geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, zal aan de statuten van de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP geen wijziging worden aangebracht.

3. Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbonden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren,

5. Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP en van de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij artikelen 693 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 12 maart 2012 om 09.00 uur, te Brussel, in 2 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 693 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA Vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder

Dhr, Frans Verschelden



Voer-behouden aan het Belgisch Staatsbtad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.02.2012, NGL 13.03.2012 12060-0343-040
12/03/2012
ÿþfi Mal Word fl.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111 II

*12053682*

Neergeiègd tel' grifte ver) de Rechtbank

van koophandel ta Antwerpen, op ~ ~~~. ~p1~

Ondememingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) R Moore Stephens Verscheiden, Accountants &

Belastingconsulenten

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Thonetlaan 110 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 23-02-2012:

De vennootschap en de maatschap Walkiers & Co, gevestigd te Eglantierlaan 5 te 2020 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Emiel Walkiers, bedrijfsrevisor, beslissen in onderling overleg om met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van commissaris van laatstgenoemde in de vennootschap.

Frans Verschelden

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

1111t111111111 JIIÏ9+

V beh ' aa Bel Staa

iw

r

thergclegd ter griffie van da Rcchirbank van Koophandel te Aniverpen, op

1 4 JULI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451657041

Benaming

(voluit) : MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig juni tweeduizend en elf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen°, burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd, Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), met tussenkomst van Meester BERT' HAECK, notaris met standplaats te Beveren-Waas (Melsele),

dat de buitengewone algemene vergaderingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan_ 110, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en ze te vervangen door een fractiewaarde.

2/ Schrapping van de woorden "professioneel erkende° in artikel 5 § 2.2.c. van de statuten; (maatschappelijke kapitaal).

3/ Middels akte verleden voor notaris Dirk Stoop te Antwerpen (Linkeroever) op drieëntwintig december tweeduizend en tien, werden de toenmalige categorieën van aandelen A, B, C en D gewijzigd als volgt:

-De aandelen A werden omgevormd in aandelen (a);

-De aandelen B werden omgevormd in aandelen {b};

-De aandelen C werden omgevormd in aandelen {d);

-Er werd een nieuwe categorie van aandelen (c) gecreëerd;

-De aandelen van categorie D werden gesplitst in respectievelijk aandelen {e} en aandelen {a} of {b).

Beslissing alle aandelen die niet zijn ontstaan uit de splitsing van de aandelen D voornoemd te splitsen.

Door deze splitsing ontstaan er tweeduizend negenhonderd achtenzestig (2.968) nieuwe aandelen, waarvan; vier (4) aandelen {a}, tweeduizend negenhonderd tweeënvijftig (2.952) aandelen {b), zes (6) aandelen {c} en; zes (6) aandelen {d), toebedeeld zoals weergegeven in de aan deze akte gehechte lijst (genummerd "lijst 2"). Door voornoemde splitsing bedraagt het maatschappelijk kapitaal twee miljoen vijfhonderd zevenenvijftigduizend en driehonderd euro (¬ 2.557.300,00) verdeeld in totaal tweehonderd en vier duizend vijfhonderdtweeëntachtig (204.582,00) aandelen verdeeld onder de verschillende categorieën en toebehorend aan de aandeelhouders zoals gespecificeerd in de lijst in bijlage (genummerd "lijst 3").

4/ Schrapping van de tekst van artikel twee van de statuten en te vervangen zoals hierna vermeld in de; nieuwe aangenomen tekst van de statuten teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te; brengen met de aanpassingen aan het Koninklijk Besluit van vier mei negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van éénentwintig december daarna.

5/ Schrapping van de integrale tekst van de statuten en te wijzigen, waarvan een uittreksel volgt:

NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap, die in de loop van haar bestaan de vorm heeft aangenomen van cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De benaming van de: vennootschap luidt:

"Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten", afgekort °MSV, Accountants" - in het Frans "Moore Stephens Verschelden, Experts Comptables-Conseils Fiscaux', afgekort "MSV, Experts Comptables - Conseils Fiscaux".

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent is verleend in de. zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle

hiermee veren igbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van

natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de

hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het

Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die

hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met

betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent :

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaatrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap kan bij besluit van de Raad van Bestuur gevestigd of verplaatst worden naar

elke plaats in België, mits inachtname van de taalwetgeving terzake.

De Raad van Bestuur zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij beslissing van de Raad van Bestuur kantoren, bijhuizen, agentschappen,

opslagplaatsen en zo meer, inrichten in België of in het buitenland.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

§1. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

1.Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen met een fractiewaarde van één/tweeduizendste van het vaste gedeelte van het kapitaal. Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volstort. Het vaste gedeelte van het kapitaal en het met dit kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moeten te allen tijde gehandhaafd blijven.

2.Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van aandeelhouders, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder statutenwijzigingen.

3.De uitgifte of intrekking van aandelen boven het vaste gedeelte van het kapitaal geschiedt bij beslissing van de Raad van Bestuur overeenkomstig de bepalingen van onderhavige statuten.

4.Onverminderd de mogelijkheid om het vaste gedeelte van het kapitaal te verhogen bij besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk kapitaal, boven het vaste gedeelte, bij beslissing van de Raad van Bestuur verhoogd worden door het nemen van nieuwe aandelen door aandeelhouders tegen inbreng in geld of in natura. Een aandeelhouder mag slechts nieuwe aandelen nemen mits toestemming van de Raad van Bestuur.

5.Een 'aandeelhouder' is diegene die eigenaar is van een of meer aandelen.

§2. Aandelen

1.Storting op aandelen.

Door het nemen van een aandeel, gaat de aandeelhouder de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten.

Bijstorting of volstorting worden door de Raad van Bestuur opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip. Aan de beoogde aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van de bankrekening waarop de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De beoogde aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met drie procent op jaarbasis.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op de aandelen van een aandeelhouder niet volledig zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van zijn voorkomelijke dividend- en stemrechten geschorst, onverminderd de bevoegdheid om de aandeelhouder uit te sluiten.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet, zonder voorafgaande instemming van de Raad van Bestuur, worden gedaan. De storting op de aandelen wordt aangetekend in het aandelenregister, waarvan sprake is in artikel 7§2 van de statuten.

2.Categorieën van aandelen

De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in VIJF categorieën: aandelen (a), aandelen {b), aandelen (c) aandelen (d) en aandelen (e). De onderscheiden rechten van de aandelen {a}, (b), (c), (d) en (e) worden vastgelegd in huidige statuten.

De rechten van elk van de aandelen {a), {b), (c), {d} en {e) worden als volgt bepaald:

a) Aandeel {a).

Aandelen (a) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan de natuurlijke personen en/of rechtspersonen, die wettelijk erkend zijn om het beroep van bedrijfsrevisor uit te oefenen, die een bijzonder hoge kwalitatieve beroepskennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De raad van bestuur geeft zelf soeverein een inhoud aan voornoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen {a} (°aandeelhouders (a)°) worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Erkend Partner" genoemd.

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd wanneer de aandeelhouders (a) gezamenlijk met de aandeelhouders (b) worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (a} de titel dragen van "Partner".

b) Aandeel (b)

Aandelen {b} kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of professionele rechtspersonen, die niet wettelijk erkend zijn om het beroep van bedrijfsrevisor uit te oefenen, en die een bijzondere hoge kwalitatieve kennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De algemene vergadering geeft zelf soeverein een inhoud aan voornoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (b) ("aandeelhouders (b)") worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Niet-Erkend Partner" genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd

wanneer de aandeelhouders {b) gezamenlijk met de aandeelhouders {a} worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (b) de titel dragen van °Partner".

c) Aandeel (c)

Aandelen (c) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig

de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of

rechtspersonen die een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap en die in aanmerking te

komen om te evolueren naar aandeelhouder {a) of {b)

De Raad van Bestuur beslist soeverein omtrent de inhoud van deze vereisten.

De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen {c} ("aandeelhouders (c)°) mogen de

titel dragen van "Non-Equity Partner"

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (c) de titel dragen van "Partner".

d) Aandeel {d}

Aandelen {d} kunnen door de gedelegeerd bestuurder, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of

professionele erkende rechtspersonen die een meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De Raad van

Bestuur beslist soeverein omtrent de inhoud van deze vereisten.

De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (d) ("aandeelhouders {d} °) mogen de

titel dragen van "Vennoot"

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (d) de titel dragen van "vennoot".

e) Aandeel {e}

Aandelen (e) kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur worden toegekend aan natuurlijke en/of rechtspersonen die een substantiële financiële inbreng verrichten in de vennootschap. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen {e} ("aandeelhouders (e)") mogen de titel dragen van "Financiële Participant".

AANDELEN

§1 Overdracht

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van de raad van bestuur.

De Raad van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

§2 Aandelenregister

Een aandelenregister wordt ter zetel van de vennootschap ingevuld en bewaard.

Het bevat o.m. volgende gegevens:

-De naam, het beroep en de woonplaats van de aandeelhouders;

-De datum van hun toelating, uittreding of uitsluiting;

-De bedragen door elk van hen gestort of teruggenomen;

-Het aantal aandelen met vermelding van de categorie {a), {b}, (c), {d} en/of {e), door ieder van hen

genomen en de bedragen gestort of teruggenomen, één of ander binnen de grenzen waarin die verrichtingen bij

deze statuten zijn toegestaan. De vermelding van de terugneming van de inbreng wordt ondertekend door de

aandeelhouder of zijn lasthebber die de terugneming gedaan heeft.

§3 Overlijden van een aandeelhouder

In geval van overlijden van een aandeelhouder, wordt de vennootschap niet ontbonden.

Erfgenamen van een overleden aandeelhouder hebben recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap, te berekenen volgens de bepalingen van artikel 6 §4 van de statuten.

BESTUUR

1.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, benoemd voor een periode van ten hoogste zes jaar die eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering der aandeelhouders die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. Indien er meerdere bestuurders zijn, vormen zij de Raad van Bestuur en vormen zij een college. In deze statuten wordt onder de noemer 'Raad van Bestuur' ook bedoeld de 'enige bestuurder', indien er slechts één bestuurder werd aangesteld.

2.De algemene vergadering bepaalt het aantal bestuurders, zij benoemt en ontslaat de bestuurders en stelt de vergoedingen vast.

3.De aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

4.De Raad van Bestuur wordt samengesteld met inachtname van de wettelijke bepalingen terzake.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet aandeelhouders, moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

*een belastingconsulent zijn,

*een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

*een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

*een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

*een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één bestuurder telt, moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één bestuurder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze bestuurder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

5.De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één gedelegeerd bestuurder binnen de beperkingen van diens professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulentleder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de gedelegeerd bestuurder. Voor het verstrijken van hun ambtsduur, kunnen bestuurders ad nutum ontslagen worden door de Algemene Vergadering..

6.Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de Algemene Vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst tot een nieuwe benoeming van bestuurder(s) overgaan. De nieuwe benoemde bestuurder(s) doet de tijd uit van zijn voorganger. De bevoegdheid van de overblijvende bestuurders om voorlopig te voorzien in één of meer vacatures, bestaat slechts indien een meerderheid van bestuurders in functie gebleven zijn. Is zulks niet het geval, dan wordt onverwijld een bijzondere Algemene Vergadering bijeengeroepen om nieuwe bestuurders te benoemen.

7.De raad van bestuur kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter.

8.De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, na oproeping door de voorzitter,of, bij diens belet, door twee bestuurders.

9.De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten of het Reglement van Inwendige Orde.

Onder bijzondere meerderheid in de Raad van Bestuur dient te worden verstaan: de goedkeuring met twee derde meerderheid van de aanwezige bestuurders.

10.Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Indien één of meer aanwezige bestuurders zich onthouden, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de overige aanwezige bestuurders. Over de punten die niet vermeld zijn in de oproeping kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

11.De Raad van Bestuur kan obligaties op naam uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, waarvan zij de bijzonderheden bepaalt.

12.Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doei van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De bestuurder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

Deze beperking is niet van toepassing op de bestuurder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 9.4. 3de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

VERTEGENWOORDIGING

1.De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten en de vennootschap te vertegenwoordigen bij handelingen die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

2.Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college,

wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder die

alleen optreedt.

JAARVERGADERING

leder jaar wordt een algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op de eerste vrijdag van de

maand maart, te veertien uur, op de maatschappelijke zetel of enige andere plaats voorgesteld in de

oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering op de eerstvolgende vrijdag

plaats.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats die

in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

STEMRECHT EN WIJZE VAN STEMMEN OP DE ALGEMENE VERGADERING

1.Nagenoemde categorieën van aandelen geven recht op nagenoemde stemmen:

*De houders van aandelen {a} hebben vijftig komma nul één ten honderd (50,01%) van de stemrechten op

de algemene vergadering.

Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

* De houders van aandelen {b} en {c} hebben negenendertig komma negenennegentig ten honderd (39,99

%) van de stemrechten op de algemene vergadering.

Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

` De houders van aandelen {d} hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

" De houders van aandelen {e) hebben tien ten honderd (10 %) van de stemrechten op de algemene

vergadering. Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

Bij stemming op de algemene vergadering worden de stemmen van de aandeelhouders gewogen volgens

de in deze alinea vermelde berekeningswijze van de stemrechten.

2.De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal

aanwezigen, tenzij anders wordt bepaald in de statuten of het wetboek van vennootschappen.

3.De beslissingen warden genomen bij bijzondere meerderheid, wanneer de statuten dit vereisen. Een

beslissing die een bijzondere meerderheid vereist, is slechts geldig genomen wanneer aan volgende

voorwaarden cumulatief is voldaan:

a)tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd;

b)de drie vierde van alle aanwezige stemrechten heeft positief gestemd;

NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de

stemgerechtigde aandeelhouders die zulks wensen. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door één

bestuurder.

BOEKJAAR

Boekjaar.

Het boekjaar der vennootschap gaal in op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

ONTBINDING

In de coöperatieve vennootschap moeten er minstens drie aandeelhouders zijn, voor zover door de wet

verplicht.

VEREFFENAARS

1.Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars; die al dan niet

aandeelhouders kunnen zijn, zij bepaalt het aantal, hun bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van

vereffening.

2.Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de Raad van Bestuur die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is van rechtswege vereffenaar.

3.De vereffenaar heeft de bevoegdheden die de het wetboek van vennootschappen hem toekent, tenzij de

algemene vergadering er anders over beslist.

4.Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van

accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van

accountant en/of belastingconsulent, zat (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben),

beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

5.Het saldo, na sluiting der vereffening, wordt verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van

ieders maatschappelijke aandelen zoals hierna in a) en b) vermeld, in zover ze voistort zijn; zijn ze het niet dan

wordt eerst de gelijkheid onder de aandeelhouders hersteld door terugbetalingen te doen en bijstortingen te

vragen ter keuze van de vereffenaar.

a)De aandeelhouders zullen uitbetaald worden zoals omschreven in artikel6 §4 van deze statuten.

b)Bij vereffening van het saldo zullen de aandeelhouders worden vergoed voor hun aandeel, in

proportionele verhouding en rekening houdend met de categorie van aandelen waarvan zij eigenaar zijn, zoals

hiervoor omschreven.

6/ Aanpassing en goedkeuring van het regrement van inwendige orde.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het gecoördineerde

reglement van inwendige orde, de aanwezigheidslijst, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt véér registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2011
ÿþ MOA 2.1

,(~JV ~~" W In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Veergelegr'ter griffie von de Rechintnft '°n KUopiitrnde! te Antwerpen, op

Griffie 0 6 APR. 20t1

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia.

*11058613*



Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit} : MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS &

BELASTINGCONSULENTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen

Onderwerp akte : Delegatie van bestuursbevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 24/03/2011:







In het kader van de geografische en structurele groei van de vennootschap, beslist de raad van bestuur om  in aanvulling op de mandaten als gedelegeerd bestuurder die reeds toegekend werden- de hierna genoemde bevoegdheden te delegeren.

De te delegeren bevoegdheden worden verder (1.), (2.), (3.) en (4.) genoemd, gedefinieerd als volgt:

(1) de vennootschap vertegenwoordigen teneinde op te treden inzake accountancy opdrachten die al dan

niet wettelijk aan de accountant worden voorbehouden zoals maar niet beperkt tot:

-verslaggeving in het kader van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde onder fractiewaarde;

-beperking van het voorkeurrecht;

-vertegenwoordiging van een vennoot in zijn individueel controlerecht;

-omzetting van de CVOHA in een CV;

-omzetting van een GCV, een CVA, een nv, een BVBA of een CVB in een vennootschap met een andere

rechtsvorm;

-omzetting van een VZW in een vennootschap met sociaal oogmerk:

-fusie van vennootschappen;

-splitsing van vennootschappen;

-ontbinding en vereffening van vennootschappen

-waardering van aandelen

-opstellen warrantenplan

(2) de vennootschap vertegenwoordigen teneinde op te treden als in de plaats gestelde bij het optreden van de vennootschap als fiscaal gevolmachtigde van klanten van de vennootschap

(3) de vennootschap vertegenwoordigen teneinde in haar naam verklaringen af te leggen en te ondertekenen die betrekking hebben op de jaarrekening en het accountantsrapport

(4.) de vennootschap vertegenwoordigen inzake het opstellen van offertes, opdrachtbrieven of formele adviezen

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden onder (1.) (2.) en (3.) toegekend, uiterlijk tot herroeping van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

-Mevr. Elly Chen, wonende te Rue de Fauconval 157, 1367 Huppaye,

-Dhr. Geert Van Rysseghem, wonende te Slagmanstraat 73, 9080 Lochristi,

-Dhr. Guy De Coen, wonende te Kasteelwegel 36, 9040 St. Amandsberg,

-Mevr. Irene Timmermans, wonende te Kouterstraat 153 A, 9500 Viane,

-Dhr. Johan Stevens, wonende te Kwaadstraat 12, 9572 Lierde,

-Dhr. Jorg Lenaerts, wonende te Keizerstraat 7, 2000 Antwerpen,

-Dhr. Koen De Clercq, wonende te Willem De Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

weer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Mevr. Leen De Boitselier, wonende te Leopoldlaan 51/4, 9400 Ninove,

-Mevr. Nathalie Maes, wonende te Doomstraat 231, 9140 Temse,

-Dhr. Bart Verscheiden, wonende te Polderstraat 9, 9220 Hamme,

-Dhr. Jan Bulkmans, wonende te A. Van Puymbroeklaan 126, 9120 Beveren,

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden onder (2.) toegekend uiterlijk tot herroeping van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

-Dhr. Roger Van Bocxstaele, wonende te Palinghuizen 144C/202, 9000 Gent,

-Dhr. Harry Van den Driessche, wonende te Zarlardingestraat 75, 9500 Geraardsbergen,

-Dhr. Clety Duville , wonende te, Duitsenbroekstraat 70, 9500 Geraardsbergen,

-Dhr. Marc Qttevaere, wonende te, Boterstraat 5, 9700 Oudenaarde,

Aan nagenoemde personen worden de bevoegdheden onder (4) toegekend uiterlijk tot herroeping van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

-Dhr. Bart Verscheiden, wonende te Polderstraat 9, 9220 Hamme,

-Dhr. Jan Bulkmans, wonende te A. Van Puymbroeklaan 126, 9120 Beveren,

-Dhr. Andries Verschelden, wonende te Polderstraat 8, 9220 Hamme,

-Dhr. Frans Roosens, wonende te Heirbaan 92, 9120 Beveren,

-Dhr. Koen Van Dorpe, wonende te,Groenstraat 23 C, 9790 Wortegem-Petegem,

-Mevr. Elly Chen, wonende te Rue de Fauconval 157, 1367 Huppaye,

-Dhr. Frederik Berckmoes-Joos, wonende te Hendrik Serruyslaan 4 bus 17, 8400 Oostende,

-Dhr. Jorg Lenaerts, wonende te Keizerstraat 7, 2000 Antwerpen,

-Mevr. Nathalie Maes, wonende te Doomstraat 231, 9140 Temse,

-Dhr. Peter Meeuwssen, wonende te Otterstraat 62 bus 3, 9200 Dendermonde,

Aan Bart Verscheiden en Jan Bulkmans, voornoemd, wordt bovendien de bevoegdheid toegekend uiterlijk tot herroeping van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad om betalingen te doen in naam en voor rekening van de vennootschap.

18/041201.1

- ---- .... ----

Bijlagen bij_ het ..Belgisch _Staatsblad

In het kader van deze bevoegdheden zullen de voornoemden de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen en verbinden.

Frans Verschelden

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Li ik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac m V~VIIIAIII~VIVIWIW N

*11057956*

Ondernemingsnr : 0451657041

[Benaming

(voluit) Moore Stephens Verschelden, Accountants á~ Belastingconsulenten

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110

Ondertiveri arde : BAV overnemende vennootschap

Het blijkt uit een akte verleden op 24 maart 2011, geregistreerd twee bladen, geen verzending te' Antwerpen, 9e kantoor der registratie op negenentwintig maart tweeduizend en elf, boek 224 blad 38 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur, (get) C. Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten: Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109,

In mijn kantoor te Antwerpen (Lin keroever), Blancefloerlaan 101,

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm; van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden,; Accountants & Belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen  Linkeroever, Thonetlaan 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de rechtbank van koophandel te Antwerpen onder! nummer 0451657041.

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verschelden & C°, Accountants", afgekort "Verschelden & C°", bij akte verleden voor notaris Paul Plies te Hamme op tien januari negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier februari erna, onder nummer 940204-2,en de statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor mij, notaris op op drieëntwintig december tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-02-16 / 0025811

Toelichting door de voorzitter :

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen :

A. deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda door middel van aangetekende brieven: verzonden op achtentwintig februari tweeduizend en elf:

1. a) Kennisname van het voorstel tot fusie van de Burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aannam Bofiska te 9308 Hofstade, Molenkouterstraat 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 464.786.584, met de Burgerlijke Vennootschap: onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Moore Stephens! Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten, door de overgang van de rechten en verplichtingen: deeluitmakend van het vermogen van de vennootschap Bofiska (hiema genoemd de "overgenomen: vennootschap") als gevolg van ontbinding zonder vereffening, gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in handen zijn van de vennootschap Moore Stephens Verschelden, Accountants &. Belastingconsulenten, hierna genoemd de "overnemende vennootschap"

b. onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken: vennootschappen en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en Antwerpen: op acht februari 2011 respectievelijk voor de overgenomen en overnemende vennootschappen afzonderlijk; Voormeld voorstel was kosteloos, op eenvoudig verzoek door de aandeelhouders te bekomen bij de vennootschap.

c) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende! vennootschap die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap

B. Het bureau komt tot het besluit dat van de tweehonderd en één duizend zeshonderd vijfenzeventig: aandelen er in totaal 101319 aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en dat de vergadering geldig kan' beraadslagen en beslissen.

C. dat aan de aandeelhouders tijdig conform artikel 381 en 410 en volgende Wetboek van'. Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

V Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Toelichting

De heer voorzitter zet uiteen wat volgt, Het fusievoorstel werd opgemaakt door de zaakvoerder en de raad van bestuur van de bij de verrichting betrokken vennootschappen op twee februari tweeduizend en elf, en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde en Antwerpen op acht februari tweeduizend en elf en zijn bij vermelding gepubliceerd geworden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder het nummer 2011-02-18 / 0027469 voor wat betreft de over te nemen vennootschap en onder het nummer 2011-02-18 / 0027420 voor wat betreft de ovememende vennootschap.

De in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten werden minstens één maand voor heden ter beschikking gesteld van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschappen en de vennootschap heeft aan de aandeelhouders de mogelijkheid geboden een gratis afschrift van zelfde documenten te bekomen.

De vennootschap heeft geen publiek beroep op het spaarwezen gedaan en heeft geen andere effecten dan aandelen met stemrecht uitgegeven behoudens de aandelen e.. Er bestaan geen effecten zonder stemrecht, of effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen evenmin als obligaties en/of warranten.

Aan de leden van de bestuursorganen van de onderscheiden vennootschappen werd geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

De vergadering verklaart na onderzoek de bovenstaande verklaringen van de voorzitter te bevestigen en voor waar en juist te aanvaarden.

Vaststelling van de interne en externe wettigheid

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan van de externe en interne wettigheid van de rechtshandelingen waartoe de onderhavige vennootschap gehouden is in het kader van de artikels 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

a. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel. Zij bevestigt naar haar voldoening ingelicht te zijn van de inhoud van het voorstel en de gevolgen ervan voor de respectieve vennootschappen.

De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed zoals het voorligt. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de ovememende vennootschap die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op één januari tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 719,4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

d. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum van één januari tweeduizend en elf. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en bijdragen, en in het algemeen alle lasten (hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van medeëigendom die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten) en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

e. De overnemende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheden van de overgenomen vennootschap.

f. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

- alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

- de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

- de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

g. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat aan de overnemende vennootschap geen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap.

h. Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt

- de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

- de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van

de overgenomen vennootschap.

i. Ten gevolge van deze fusie houdt de overgenomen vennootschap vanaf heden op te bestaan.

j. Bodemsanering.

De aanwezigen verklaren dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen.

TWEEDE BESLISSING

de vergadering neemt kennis van het ontslag van Jan Bulkmans CVBA,welke vast vertegenwoordigd wordt

door de heer Jan Bulkmans als bestuurder van MSVA.

De heer Bart José P. Verschelden, geboren te Dendermonde op vijfentwintig juni negentienhonderd

zevenenzestig, identiteitskaart 590- 7152137-62, rijksregisternummer 67062634167, wonende te Hamme,

Polderstraat 9 wordt benoemd tot bestuurder en aan aanvaardt zijn aanstelling

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 19 uur.

Vervolgens heeft het bestuur van de vennootschap mij notaris verzocht akte te nemen van een aantal

materiële vergissingen welke in de akte van statutenwijziging van december tweeduizend en tien werden

opgenomen, namelijk er wordt vermeld dat het aantal aandelen fa} 55.619 bedraagt, terwijl dit 39.320 zou

moeten zijn. en dat het totaal van de aandelen {b} moet 62.959 zijn, waar de akte een totaal van 46.660

aandelen {b} vermeldt.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.

+ Mede neergelegd afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.03.2011, NGL 04.04.2011 11079-0087-046
18/02/2011
ÿþ mwd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie Un de tedidied

YO!! KOOgilanl?fl ta AOWIrCell, OP

Griffie 0 8 FEB. 2011

1l1 0hI 1011111 1H 1l 1l1 I 11H11

*iiosvazo*

V beh aa Be Star

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) : Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel in verband met DE GERUISLOZE FUSIE

van

Moore Stephens Verschelden

Accountants & Belastingconsulenten

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

RPR Antwerpen

Ondemem i ngsnu mme r: 0451.657.041

met maatschappelijke zetel te

2050 Antwerpen - Thonetlaan 110

met

Bofiska

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Dendermonde

Ondernemingsnummer: 0464.786.584

met maatschappelijke zetel te

9308 Hofstade-Aalst - Molenkouterstraat 75

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- Volledig en origineel exemplaar van het fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2011
ÿþ Yod 2.0

[LeS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111

" 1125011

Neergelegd ter griffie van de Rechtben>t van Koophandel te Antwerpen, op

6 á FUI 1011

Griffie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

©ndernemingsnr : 0451657041

Benaming

(voluit) : Moore Stephens Verschelden, Accountants 8s Belastingconsulenten

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110

Onderwerp akte : Aanpassing van de statuten

Het blijkt uit een akte verleden op 23 december 2010, geregistreerd 8 bladen, 0 verzending te Antwerpen,: 9e kantoor der registratie op 28 december 2010, boek 220 blad 90 vak 13, ontvangen: 25 euro, de e.e.E inspecteur, (get) C. Van Eisen, dat voor mij Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), op de: maatschappelijke zetel van nagenoemde vennootschap, zijnde Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van: een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen  Linkeroever, Thonetlaan 110,: ingeschreven in het rechtspersonenregister van de rechtbank van koophandel te Antwerpen onder nummer 0451657041.

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING Toetredingen en uittredingen aandeelhouders

A. De algemene vergadering, desgevallend de raad van bestuur hier tevens voltallig aanwezig, bekrachtigt: het uittreden op datum van dertig juni tweeduizend en tien van:

(1.) de heer Kurt Massie, wonende te 2820 Rijmenam, Dijleweg 11, door intrekking van één aandeel A

(2.) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Splendor Consult, met maatschappelijke; zetel te 2820 Rijmenam, Dijleweg 11, RPR Mechelen, BTW BE 0860.858.667, door intrekking van één aandeel ;

C

B) De algemene vergadering verleent verder haar toestemming aan de heer Andries Verschelden,: wonende te 9220 Hamme, Polderstraat 8 om toe te treden als partner overeenkomstig artikel 6§2 van de statuten.

TWEEDE BESLISSING Benoeming commissaris

De algemene vergadering benoemt de maatschap Walkiers & Co, gevestigd te 2020 Antwerpen,: Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Emiel Walkiers, bedrijfsrevisor, tot commissaris van de vennootschap voor de duur van drie jaar, zijnde uiterlijk tot na de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2013.

De jaarlijkse vergoeding voor dit mandaat bedraagt zesduizend euro.

DERDE BESLISSING - Creatie van nieuwe categorieën van aandelen - wijziging van rechten en plichten;. verbonden aan de categorieën van aandelen .

De algemene vergadering beslist

1. Een nieuwe categorie van aandelen {e} in te voegen.

De rechten verplichten verbonden aan deze aandelen categorie {e}

algemene vergadering na beraadslaging overeenkomstig agendapunt 4. hie

2. de huidige categorie van aandelen A te herbenoemen tot categorie { De rechten verplichten verbonden aan deze aandelen categorie {a} algemene vergadering na beraadslaging overeenkomstig agendapunt 4. hie

3. de huidige categorie van aandelen B te herbenoemen tot categorie { De rechten verplichten verbonden aan deze aandelen categorie {b} algemene vergadering na beraadslaging overeenkomstig agendapunt 4. hierna.

4. elk van de huidige aandelen van categorie D te splitsen in enerzijds één overeenkomstig overzicht in bijlage, en anderzijds één aandeel {e}.

5. de huidige categorie van aandelen C te herbenoemen tot categorie {d}.

De rechten verplichten verbonden aan deze aandelen categorie {d} zullen worden

algemene vergadering na beraadslaging overeenkomstig agendapunt 4. hierna.

"

zullen worden

ma.

a}.

zullen worden

ma.b}.

zullen worden

vastgesteld door de

vastgesteld door de

vastgesteld door de

aandeel {a} of {b}

vastgesteld door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

6. Een nieuwe categorie van aandelen (c) in te voegen.

De rechten verplichten verbonden aan deze aandelen categorie {c} zullen worden vastgesteld door de

algemene vergadering na beraadslaging overeenkomstig agendapunt 4. hierna.

VIERDE BESLISSING - Wijziging van de statuten en aanneming van nieuwe statuten

De algemene vergadering beslist vervolgens de statuten te wijzigen.

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

§1. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

1.Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend (25.000,-) euro. Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen met een nominale waarde van vijf en twintig (25) euro. Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volstort. Het vaste gedeelte van het kapitaal en het met dit kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moeten te allen tijde gehandhaafd blijven.

2.Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder statutenwijzigingen.

3.De uitgifte of intrekking van aandelen boven het vaste gedeelte van het kapitaal geschiedt bij beslissing van de Raad van Bestuur overeenkomstig de bepalingen van onderhavige statuten.

4.Onverminderd de mogelijkheid om het vaste gedeelte van het kapitaal te verhogen bij besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk kapitaal, boven het vaste gedeelte, bij beslissing van de Raad van Bestuur verhoogd worden door het nemen van nieuwe aandelen door vennoten tegen inbreng in geld of in natura. Een aandeelhouder mag slechts nieuwe aandelen nemen mits toestemming van de Raad van Bestuur.

5.Een 'aandeelhouder' is diegene die eigenaar is van een of meer aandelen.

§2. Aandelen

1.Storting op aandelen.

Door het nemen van een aandeel, gaat de aandeelhouder de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten.

Bijstorting of volstorting worden door de Raad van Bestuur opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip. Aan de beoogde aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van de bankrekening waarop de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De beoogde aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met drie procent op jaarbasis.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op de aandelen van een aandeelhouder niet volledig zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van zijn voorkomelijke dividend- en stemrechten geschorst, onverminderd de bevoegdheid om de aandeelhouder uit te sluiten.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet, zonder voorafgaande instemming van de Raad van Bestuur, worden gedaan. De storting op de aandelen wordt aangetekend in het aandelenregister, waarvan sprake is in artikel 7§2 van de statuten.

2.Categorieën van aandelen

De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in VIJF categorieën: aandelen {a}, aandelen {b}, aandelen {c} aandelen {d} en aandelen {e}. De onderscheiden rechten van de aandelen {a}, {b}, (c), {d} en {e}.

worden vastgelegd in huidige statuten.

De rechten van elk van de aandelen {a), {b}, {c}, {d} en {e} worden als volgt bepaald:

a) Aandeel (a).

Aandelen {a} kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan de natuurlijke personen en/of rechtspersonen, die wettelijk erkend zijn om het beroep van accountant of belastingconsulent uit te oefenen, die een bijzonder hoge kwalitatieve beroepskennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De raad van bestuur geeft zelf soeverein een inhoud aan voomoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen {a) ("aandeelhouders {a}") worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Erkend Partner" genoemd.

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd wanneer de aandeelhouders {a} gezamenlijk met de aandeelhouders (b) worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders {a} de titel dragen van "Partner".

b) Aandeel {b)

Aandelen {b} kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of professionele rechtspersonen, die niet wettelijk erkend zijn om het beroep van accountant of belastingsconsulent uit te oefenen, en die een bijzondere hoge kwalitatieve kennis bezitten en een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De algemene vergadering geeft zelf soeverein een inhoud aan voomoemde vereisten. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen (b) ("aandeelhouders (b)") worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Niet-Erkend Partner" genoemd.

In onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde worden zij "Equity Partner" genoemd wanneer de aandeelhouders {b} gezamenlijk met de aandeelhouders (a) worden bedoeld.

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders (b) de titel dragen van "Partner".

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

c) Aandeel {c}

Aandelen {c} kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig

de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of

professionele erkende rechtspersonen die een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap en

die in aanmerking te komen om te evolueren naar aandeelhouder {a} of {b}

De Raad van Bestuur beslist soeverein omtrent de inhoud van deze vereisten.

De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen {c} ("aandeelhouders {c}") mogen de

titel dragen van "Non-Equity Partner"

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders {c} de titel dragen van "Partner.

d) Aandeel {d}

Aandelen {d} kunnen door de gedelegeerd bestuurder, worden toegekend aan natuurlijke personen en/of

professionele erkende rechtspersonen die een meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De Raad van

Bestuur beslist soeverein omtrent de inhoud van deze vereisten.

De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen {d} ("aandeelhouders {d} ") mogen de

titel dragen van "Vennoot"

Ten aanzien van derden mogen de aandeelhouders {d} de titel dragen van "vennoot".

e) Aandeel {e}

Aandelen {e} kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur worden toegekend aan natuurlijke en/of rechtspersonen die een substantiële financiële inbreng verrichten in de vennootschap. De aandeelhouders die eigenaar zijn van één of meerdere aandelen {e} ("aandeelhouders {e}" ) mogen de titel dragen van "Financiële Participant".

Artikel 6: AANDEELHOUDERS

§3 Uittreding

1. Vrijwillige uittreding

De aandeelhouders kunnen slechts uittreden onder volgende voorwaarden:

a) Een aandeelhouder kan de vennootschap verlaten wanneer hij de Raad van Bestuur per aangetekend

schrijven

of bij schrijven met ontvangstmelding, in kennis stelt van zijn beslissing of aanvraag. Deze vrijwillige

uittreding

kan pas ingaan vier maanden na de beslissing van de Raad van Bestuur te nemen binnen twee maanden

na

kennisgeving. De Raad van Bestuur kan inzake data van uittreding een afwijking toestaan.

b) Vennoten kunnen op elk ogenblik gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar een verzoek

indienen

bij de Raad van Bestuur tot uittreden.

c) De Raad van Bestuur kan op de in dit artikel voornoemde periode en tijdstippen, afwijkingen toestaan. Het Reglement van Inwendige Orde kan overgangsbepalingen vastleggen of aannemen.

2. Gedwongen uittreding

De partners en vennoten kunnen gedwongen worden uit te treden in volgende omstandigheden:

a) Het overlijden, het verlies van de rechtsbekwaamheid alsook de definitieve en volledige werkonbekwaamheid, of het zich voordoen van een omstandigheid zoals bepaald in het reglement van inwendige orde, brengt van rechtswege het verlies van de hoedanigheid van partner of vennoot mee.

b) Een partner of vennoot kan uit de vennootschap worden gesloten:

wanneer hij op emstige wijze verplichtingen verzuimt of de bedrijvigheid van de vennootschap verstoort wanneer hem een tijdelijk beroepsverbod wordt opgelegd door het Instituut die toezicht houdt op zijn beroepswerkzaamheden of bij gerechtelijke beslissing

wanneer hij de regels voorzien in het Reglement Inwendige Orde of de beslissingen van de Raad van Bestuur of van de algemene vergadering niet uitvoert of naleeft.

c) Uitsluiting wordt uitgesproken door de raad van bestuur.

d) De aandeelhouder wiens uitsluiting wordt gevraagd moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan het orgaan dat de uitsluiting moet uitspreken, binnen één maand nadat een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd. Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de aandeelhouder worden gehoord. Elk besluit tot uitsluiting wordt met redenen omkleed.

e) Het besluit tot uitsluiting wordt opgenomen in het procesverbaal van het daartoe bevoegde orgaan en wordt opgemaakt en getekend door de voorzitter van de algemene vergadering respectievelijk de gedelegeerd bestuurder. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen de vijftien dagen bij een ter post aangetekende brief aan de uitgesloten aandeelhouder verzonden.

f) De uitsluiting van een aandeelhouder zal onmiddellijk uitwerking hebben na de kennisgeving van de beslissing van uitsluiting tenzij het bevoegde orgaan termijnen koppelt aan deze uitsluiting. Het Reglement van Inwendige Orde kan eveneens overgangsbepalingen of schikkingen aannemen voor bepaalde aandeelhouders die bindend zijn voor de organen die zich over de uitsluiting dienen uit te spreken.

3. Uittreden wegens bereiken leeftijdsgrens

De vennoten en partners treden van rechtswege uit de vennootschap, zodra ze de leeftijd hebben bereikt

van vijfenzestig jaar, tenzij de raad van bestuur, handelend met unanimiteit, een afwijking toestaat.

§4 Scheidingsaandeel

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

a. AANDELEN {a}, {b} en {c}

De waarde van het aandeel {a}, {b} en {c}bij uittreding, uitsluiting, overlijden of pensionering van de betrokken partner, zal worden bepaald op basis van het eigen vermogen van de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap.

b. AANDELEN {d}

De waarde van het aandeel {d} bij uittreding, uitsluiting, overlijden of pensionering van de betrokken vennoot, zal gelijk zijn aan de nominale waarde van het aandeel dat door de betrokken vennoot werd volstort, zonder enig recht op de uitkering van reserves. Hetzelfde recht genieten de erfgenamen van de overleden vennoot. De uitgetreden vennoot houder van aandelen {d} kan nooit aanspraak maken op gerealiseerde, verdoken en/of niet uitgedrukte reserves.

c. AANDELEN {e}

De waarde van het aandeel {e} bij uittreding of uitsluiting van de betrokken financiële participant, wordt

vastgesteld door het reglement van inwendige orde.

d. Het scheidingsaandeel betreffende aandelen {d} wordt binnen de drie maand na de uitsluiting of uittreding

betaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur zal de uitbetalingsmodaliteiten vastleggen betreffende het scheidingsaandeel

aangaande aandelen {a}, {b}, {c} of {e} zonder dat deze er toe kunnen leiden dat de betaling van het

scheidingsaandeel kan worden gespreid over een periode die korter is dan drie jaar of langer dan vijf jaar na het

uittreden, de uitsluiting, overlijden of pensionering.

Uittredende of uitgesloten aandeelhouders kunnen de ontbinding, verzegeling of de vereffening van de

vennootschap niet vragen.

§5 Aansprakelijkheid

De aandeelhouders zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap

tegenover derden en zijn niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag

van hun inbreng.

Artikel 7: AANDELEN

§1 Overdracht

Aandelen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet in zekerheid worden gegeven, tenzij met toestemming van

de raad van bestuur.

De aandelen zijn niet vatbaar voor beslag.

Artikel 8: BEROEPSUITOEFENING

§1 Dagtaak

Partners en vennoten moeten hun volledige dagtaak wijden aan de uitoefening van het beroep, ten dienste van de vennootschap of een daarmee verbonden onderneming in de zin van artikel 11 van het wetboek van vennootschappen. De Raad van Bestuur bepaalt de wijze en bedragen van de bezoldiging van vennoten en partners.

§2 Uitoefening beroep

De partners en vennoten van de vennootschap oefenen hun beroep uitsluitend uit in hun hoedanigheid van aandeelhouder, tenzij de Raad van Bestuur hierop een schriftelijke afwijking toestaat. Elke aandeelhouder blijft titularis van zijn beroep. Het tuchtrecht wordt zowel ten aanzien van de professionele burgerlijke vennootschap middels dewelke de betrokken partner of vennoot zijn beroep uitoefent als de aandeelhouder natuurlijke persoon uitgeoefend door de toezichtoverheid die daartoe door de wet, Koninklijk Besluit of het reglement gerechtigd is.

§3 Aansprakelijkheid

1. Elke partners of vennoot is persoonlijk tegenover de vennootschap aansprakelijk voor de schadelijke gevolgen van de handelingen die hij bij de uitoefening van zijn beroep verricht.

2. De partner die verantwoordelijk is voor de uitvoering van een opdracht overeenkomstig §5.1. hierna, treedt op als vertegenwoordiger van de vennootschap.

3. Indien een handelswijze bij de uitvoering van een opdracht aanleiding zou geven tot strafrechtelijke en/of burgerrechtelijke en/of tuchtrechtelijke gevolgen voor de vennootschap zullen deze verhaald worden op de betrokken partner of vennoot.

§4 Lidmaatschap

Een partner of vennoot kan geen lid of aandeelhouder zijn of worden van meer dan één burgerlijke

professionele vennootschap, behoudens wanneer deze verbonden is met de vennootschap in de zin van artikel

11 van het wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur kan uitdrukkelijk uitzonderingen toestaan

Bij overtreding is de betrokken partner of vennoot verplicht alle schade te vergoeden die daaruit is ontstaan.

§5 Vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur wijst één of meer vertegenwoordigers aan, die beschikken over de hoedanigheid, om de vennootschap voor elke opdracht te vertegenwoordigen. Bij de uitvoering van die opdrachten vertegenwoordigen deze de vennootschap tegenover derden en treden in rechte op in naam van de vennootschap zowel als eiser als verweerder.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de burgerlijke vennootschap middels dewelke hij zijn beroep uitoefent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De machtiging die aan een vertegenwoordiger van de vennootschap, inclusief zijn aanduiding als vertegenwoordiger, wordt verleend kan hem ook ontnomen worden door de Raad van Bestuur op voorwaarde dat tegelijkertijd een opvolger wordt aangewezen.

§6 Vergoeding van de partners en vennoten

Aan iedere partner en vennoot wordt, voor elke winstbestemming in de algemene vergadering, bij beslissing van de Raad van Bestuur een vergoeding voor zijn prestaties toegekend. De vergoeding wordt bepaald volgens de regels vastgelegd in het Reglement van Inwendige Orde. Mits toestemming van de Raad van Bestuur kan een partner of vennoot prestaties leveren middels zijn professionele vennootschap; deze laatste zal hiervoor worden vergoed volgens de regels omschreven in het Reglement van Inwendige Orde die gelden voor de vergoedingen van partners of vennoten.

§7 Solidariteit en ondeelbaarheid

Wanneer de Raad van Bestuur toestaat dat professionele prestaties worden uitgevoerd door een professionele vennootschap, in toepassing van voorgaande paragraaf, zijn zowel de betrokken natuurlijke persoon die partner en/of vennoot zijn als de professionele vennootschap middels dewelke zij hun beroep uitoefenen, solidair en ondeelbaar, gehouden tot de correcte naleving en opvolging van de statuten, het Reglement van Inwendige Orde, de beslissingen van de algemene vergadering en van de Raad van Bestuur.

De regels en sancties voorzien in art. 6 §2, punt 3c) en d) en artikelen 21 en 22 van deze statuten zijn eveneens van toepassing op voornoemde professionele vennootschap. Schadevergoeding, die voortspruit uit inbreuken op voornoemde regels, zal in laatste instantie op de natuurlijke persoon partner of vennoot kunnen verhaald worden wanneer de betrokken professionele vennootschap in gebreke zou blijven deze te voldoen.

TITEL III. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 9: BESTUUR

1.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, benoemd voor een periode van ten hoogste zes jaar. die eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering der aandeelhouders die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. Indien er meerdere bestuurders zijn, vormen zij de Raad van Bestuur. In deze statuten wordt onder de noemer 'Raad van Bestuur' ook bedoeld de 'enige bestuurder', indien er slechts één bestuurder werd aangesteld.

2.De algemene vergadering bepaalt het aantal bestuurders, zij benoemt en ontslaat de bestuurders en stelt de vergoedingen vast.

3.De aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

4.De Raad van Bestuur wordt samengesteld met inachtname van de wettelijke bepalingen terzake.

5.De Raad van Bestuur kan één of meerdere gedelegeerde bestuurders aanstellen, verkozen onder de bestuurders bij gewone meerderheid.

6.leder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de gedelegeerd bestuurder. Voor het verstrijken van hun ambtsduur, kunnen bestuurders ad nutum ontslagen worden door de Algemene Vergadering. Zij zijn van rechtswege ontslag nemend wanneer zij niet langer accountant of belastingconsulent zijn of eigenaar zijn van aandelen.

7.Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de Algemene Vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst tot een nieuwe benoeming van bestuurder(s) overgaan. De nieuwe benoemde bestuurder(s) doet de tijd uit van zijn voorganger. De bevoegdheid van de overblijvende bestuurders om voorlopig te voorzien in één of meer vacatures, bestaat slechts indien een meerderheid van bestuurders in functie gebleven zijn. Is zulks niet het geval, dan wordt onverwijld een bijzondere Algemene Vergadering bijeengeroepen om nieuwe bestuurders te benoemen.

8.De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, na oproeping door de gedelegeerd bestuurder of, bij diens belet, door twee bestuurders.

9.De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten of het Reglement van Inwendige Orde.

Onder bijzondere meerderheid in de Raad van Bestuur dient te worden verstaan: de goedkeuring met twee derde meerderheid van de aanwezige bestuurders,

10.Indien één of meer aanwezige bestuurders zich onthouden, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen van de overige aanwezige bestuurders. Over de punten die niet vermeld zijn in de oproeping kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

11.De Raad van Bestuur kan obligaties op naam uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, waarvan zij de bijzonderheden bepaalt.

Artikel 10 : Vertegenwoordiging

1.De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten en de vennootschap te vertegenwoordigen bij handelingen die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2.Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

TITEL IV.: CONTROLE

Artikel 11: Commissaris

1.De algemene vergadering beslist vrij al of niet een commissaris te benoemen, in de gevallen waar dit in toepassing van het wetboek van vennootschappen niet verplicht is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

2.Op verzoek van één of meer aandeelhouders, dient de Raad van Bestuur een algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

3.Staan de verrichtingen van de vennootschap onder controle van één of meer commissarissen dan worden deze voor een hernieuwde periode van drie jaar benoemd door de algemene vergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.ogf het IDAC. De algemene vergadering bepaalt tevens het aantal commissarissen en hun vergoeding.

4.Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks- en controlerecht.

Artikel 13: Stemrecht en wijze van stemmen op de algemene vergadering

1.Nagenoemde categorieën van aandelen geven recht op nagenoemde stemmen:

*De houders van aandelen {a} hebben 50,01% van de stemrechten op de algemene vergadering.

Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel.

* De houders van aandelen {b) en {c} hebben 39,99% van de stemrechten op de algemene vergadering. Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel

* De houders van aandelen {d} hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

* De houders van aandelen {e} hebben 10 % van de stemrechten op de algemene vergadering. Binnen dit quorum geldt één stem per aandeel

Bij stemming op de algemene vergadering worden de stemmen van de aandeelhouders gewogen volgens de in deze alinea vermelde berekeningswijze van de stemrechten.

2.De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, tenzij anders wordt bepaald in de statuten of het wetboek van vennootschappen,

3.De beslissingen worden genomen bij bijzondere meerderheid, wanneer de statuten dit vereisen. Een beslissing die een bijzondere meerderheid vereist, is slechts geldig genomen wanneer aan volgende voorwaarden cumulatief is voldaan:

a)tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd;

b)de drie vierde van alle aanwezige stemrechten heeft positief gestemd;

Artikel 14: Wijzigingen aan de statuten

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts op geldige wijze beraadslagen en besluiten, als de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer deze is goedgekeurd bij bijzondere meerderheid zoals omschreven in artikel 13 van de statuten.

Artikel 19: Woonstkeuze

1.Voor alle verbintenissen die uit onderhavige statuten voortspruiten, kiezen de aandeelhouders, bestuurders en commissaris woonplaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

2.Alle aandeelhouders zullen onverwijld bij aangetekend schrijven de vennootschap op de hoogte brengen van elke adreswijziging.

3.Indien een aandeelhouder verhuist naar een lidstaat van de Europese Gemeenschap dart zal hij geacht worden keuze van woonst te hebben gedaan op de zetel der vennootschap, tenzij hij zijn adreswijziging bij aangetekend schrijven heeft medegedeeld aan de vennootschap.

4.Indien een aandeelhouder verhuist naar een ander land dan een lidstaat van de Europese Gemeenschap dan zal hij geacht worden keuze van woonst te hebben gedaan op de zetel der vennootschap, tenzij hij een woonplaats heeft gekozen in België, ook bij aangetekend schrijven.

TITEL VIII: REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Artikel 20: Reglement van inwendige orde (R.I.O.)

Door de stemgerechtigde aandeelhouders wordt, met bijzondere meerderheid van alle stemmen aan hun aandelen verbonden, zoals uiteengezet in artikel 13, een Reglement van Inwendige Orde opgesteld waarin de wederzijdse rechten en plichten van de aandeelhouders tegenover elkaar alsmede de werking van de vennootschap nader omschreven worden in uitvoering van huidige statuten. Het Reglement van Inwendige Orde kan mits dezelfde meerderheid, te allen tijde worden gewijzigd.

TITEL IX: CONCURRENTIEBEDING

Artikel 21: Know-how

1.De aandeelhouder die uittreedt, hetzij vrijwillig, hetzij gedwongen, hetzij wegens pensioengerechtigde leeftijd zal zich onthouden van enig gebruik van de know-how, noch van het gebruik van enig intellectueel of materieel element toebehorende aan en/of ontwikkeld door de vennootschap, noch voor zichzelf, verwanten, noch voor een vennootschap waarin hij rechtstreeks of onrechtstreeks geen of enig belang heeft.

2.Het is de uittredende aandeelhouder gedurende drie jaar verboden, rechtstreeks noch onrechtstreeks enig professioneel contact te hebben met cliënten of gewezen cliënten van de vennootschap, zelfs indien de cliënt hierom verzoekt ,noch enig advies aan hem te verstrekken bezoldigd of onbezoldigd, schriftelijk of mondeling, rechtstreeks of onrechtstreeks.

Artikel 22: Nadelige handelingen en in breuken

1. De aandeelhouder die enige handeling of daad stelt laat stellen of veroorzaakt rechtstreeks of onrechtstreeks, ten nadele van de vennootschap is gehouden de vennootschap hiervoor te vergoeden. De schadevergoeding wordt forfaitair bepaald, zoals hierna omschreven, verhoogd met de werkelijke door de vennootschap geleden schade.

2.Onverminderd de bepalingen opgenomen in artikel 6 §2, 3d) van deze statuten, zal bij inbreuk tegen de regels van de statuten of van het Reglement van Inwendige Orde of tegen de vastgestelde regels opgelegd door de algemene vergadering en door de bestuursorganen een te betalen forfaitaire vergoeding door de

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

uitgetreden vennoot of partner moeten worden betaald aan de vennootschap dat gelijk is aan tweemaal de

laatste kalender jaarvergoeding die hem, of aan een door hem aangeduide vennootschap, door de

vennootschap werd uitbetaald en o.m. vermeld staat op de fiscale fiche en/of btw listing, onverminderd de

opeisbaarheid van de werkelijke schade die de vennootschap heeft geleden.

3.Indien de uitgetreden partner of vennoot zijn professionele werkzaamheden verder zet, na uittreding, zal

de uitgetreden of uitgetreden partner of vennoot als blijk van zijn oprechtheid en rechtschapenheid ervoor

zorgen, dat een afgevaardigde van de vennootschap inzage krijgt van de lijst der cliënten met omzetcijfer, door

jaarlijkse overhandiging van de btw listing, waarvoor opdrachten werden uitgevoerd door de uitgetreden partner

of vennoot hetzij in persoonlijke naam of door de vennootschap waarvoor hij werkzaam is en dit met betrekking

tot de periode voorzien in artikel 21§2 van deze statuten. Omwille van de discretie en concurrentie kan een

onafhankelijk deskundige die accountant of bedrijfsrevisor moet zijn, in overleg worden aangesteld. De

honoraria van deze deskundigen zijn ten laste van de uittredende partner of vennoot. Als de aanstelling in

overleg onmogelijk is, zal artikel 23 van deze statuten in werking treden.

TITEL X: GESCHILLEN

Artikel 23

De geschillenregeling onder aandeelhouders, tussen aandeelhouders en de vennootschap en tussen

aandeelhouders en de bestuursorganen zal opgesteld worden in het Reglement van Inwendige Orde. De

algemene vergadering zal hierover beslissen met gewone meerderheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING - Ontslagen en benoemingen

De algemene vergadering beslist vervolgens om de bestuurders eervol te ontslaan met ingang van heden.

Ontslagen bestuurders:

-Jan Bulkmans BV odv BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Bulkmans

-Bart Verscheiden

-Peter Verscheiden

Met ingang van heden worden benoemd tot bestuurder:

-Frans Verscheiden,

-Peter Verschelden,

-Jan Bulkmans CVBA vast vertegenwoordigd door de heer Jan Bulkmans, allen voornoemd.

De vergadering stelt in dubbel met de aanwezigheidslijst de aanwezigheid vast van de heer

VERSCHELDEN Frans Clementine Octaaf, geboren te Dendermonde op vijfentwintig april negentienhonderd

tweeënvijftig, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 38, rijksregisternummer 52042540168

ZESDE BESLISSING - Aanpassen van het reglement van inwendige orde

De algemene vergadering beslist vervolgens het reglement van inwendige orde aan te passen en goed te

keuren.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om achttien uur vijfenveertig.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Gelet op het feit dat alle aangestelde bestuurders aanwezig zijn, beslissen deze in vergadering van de Raad

van Bestuur bijeen te komen. Zij beslissen bij eenparigheid van stemmen :

Zij nemen kennis van het feit dat de vroegere bestuursmandaten werden beëindigd in de vijfde beslissing

hiervoor. Voor zoveel als nodig wordt bevestigd dat het mandaat van de huidige gedelegeerd bestuurders, Bart

Verschelden, Peter Verschelden en Jan Bulkmans CVBA eveneens worden beëindigd. Met ingang van heden

worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder de heren Frans Verschelden en Peter Verscheiden.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.

Mede neergelegd afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþ~

Mod Word 11.1

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel d.d. 12/03/2015 uitgaande van de bestuursorganen van Moore Stephens Accountancy Burg. CVBA en Chepri BVBA

Hyperlink: http://moorestephens.be/fusievoorstel_chepri

Opgemaakt te Brussel, 1210312015.

Peter Verschelden,

Gedelegeerd bestuurder

11111111111!.1111!

Ondernemingsnr : 0451.657.041

Benaming

(voluit) : Moore Stephens Accountancy

(verkort) :

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deO.

nep.

glegd/bri ogen op 2 3MAR 2015

ter~chri~eyq 'd, N r

e1e

tba,~i~n r.a ~~t1'?r',rn~._ ,.

"L?~á?~~0,~ f ~~ ~ ~,~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.03.2010, NGL 18.03.2010 10070-0147-018
16/04/2015
ÿþ(rr Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111.111811011

neergelegdionlvangen op

C 3 An 2Cr,0

Griffie

ter griffia vart," " "

~ ~+^Iige

Ondernemingsnr : 0451.657.041 rechtbank van koophandel Gi u4sel

Benaming

(voluit) : Moore Stephens Accountancy

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

Zetel : Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd, 27 maart 2015.

De vergadering bekrachtigt in zoverre als nodig het ontslag van de bestuurder CVBA Jan Bulkmans, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Noorderlaan 67, ondememingsnummer 0437.004.497, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Bulkmans, met ingang per 21/03/2013.

De algemene vergadering stelt vast dat het commissarismandaat van VGD BEDRIJFSREVISOREN burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Burgemeester Etienne Demunteriaan 5, bus 4, 1090 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0875.430.443, heden van rechtswege een einde neemt.

De algemene vergadering beslist daarom met unanimiteit van stemmen tot de benoeming ais commissaris van de vennootschap met ingang van heden voor een periode van drie jaar van VAN HAVERMAET OROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN burg CVBA, met maatschappelijke zetel te Diepenbekerweg 65 bus 1, 3500 Hasselt, RPR Hasselt, BTW BE 0434.036.891, vertegenwoordigd door de heer Johan De Coster, teneinde de controle van de jaarrekening en het jaarverslag te verzorgen en een verklaring te verstrekken over het getrouw beeld van de jaarrekening voor wat betreft de boekjaren eindigend op 31 december 2015, 2016 en 2017.

Het mandaat neemt aldus van rechtswege een einde op de algemene vergadering die de jaarrekening over het boekjaar eindigend per 31/12/2017 zal goedkeuren,.

Opgemaakt te Brussel, 27/03/2015

Peter Verscheiden,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.02.2009, NGL 16.02.2009 09049-0062-019
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.03.2008, NGL 26.03.2008 08085-0076-016
03/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.03.2007, NGL 25.04.2007 07127-0374-018
21/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.04.2006, NGL 18.04.2006 06111-3278-015
14/07/2015
ÿþmod 11.1

Ondememingsnr : 0451.657.041

ii 0895.481.828

Benaming (voluit) : Moore Stephens Accountancy

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esplanade 1 bus 96

1000 Brussel

Onderwerp akte :Fusie

ii Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op

28 mei 2015, ter registratie aangeboden via e-registratie,

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen,

Doel van de vergadering

Authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen van dei overnemende en de over te nemen vennootschappen die zullen beraadslagen en besluiten over de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, waarbij het

i gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van nagenoemde over tel nemen vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op

ii nagenoemde overnemende vennootschap, zonder uitreiking van aandelen in dei overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen; vennootschap.

i Het betreft volgende over te nemen vennootschap:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "CHEPRI" met zetel te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 95,i

ii ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, rechtspersonen register nummer 0895.48 ] .828, B.T.W. 8E895.481.828, opgericht bij akte verleden voor; notaris Paul Aies destijds te Hamme op dertig januari tweeduizend en acht, gepubliceerd;

::in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien februari daarna onder nummer; 2008-02-14/0025496, waarvan de statuten ongewjzigd zijn gebleven tot op heden.

Hierna ook genoemd "de over te nemen vennootschap" en/of "de overgenomen vennootschap "

Het betreft volgende overnemende vennootschap:

ii De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY", met zetel te i 020; Brussel, Esplanade 1, bus 96 - BURO & DESIGN CENTER, ingeschreven in het gerechteljk arrondissement Brussel rechtspersonenregister nummer 0451.657.04 i, B.T.W.; BE045 I.657.04 ] , opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een i

i! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam VERSCHELDEN &i C°, ACCOUNTANTS bij akte verleden voor notaris Paul Hies te Hamme op zeventienij ;januari negentienhonderd vierennegentig, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgischi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 3 2C15

íergrutlL:. "~

, " R .t~

r~Cl"~i íT«i4i: ~1cn lÍGriffreC,  ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

np

i







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-'befiáuden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad van vier februari daarna onder nummer 940201-2 waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor ondergetekende notaris op zevenentwintig mei tweeduizend veertien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig juni daarna onder nummer 2014-06-23/012938 houdende onder meer geruisloze fusie door vereniging van alle aandelen in één hand van de vennootschappen BVBA "MVP CORPORATE & FiNANCE", burg, BVBA "MVP ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", en burg. CVBA "MVP VLAAMSE ARDENNEN", wjziging van de benaming naar de huidige en wijziging van de rechten verbonden aan de categorieën van aandelen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 1. Vaststelling dat aan de voorafgaande weltel jke vereisten voldaan werd De comparanten verklaren dat:

1. Op twaalf maart tweeduizend vijftien een fusievoorstel werd opgemaakt door de respectievelijke bestuursorganen van de overnemende en de overgenomen vennootschappen.

2. De fusievoorstellen werden op de respectieve griffies van de rechtbanken van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen neergelegd op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien voor wat betreft de overnemende vennootschap en twintig maart tweeduizend vijftien voor wat betreft de over te nemen vennootschap.

3. De neerlegging van de fusievoorstellen werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van respectievelijk:

Wat betreft de overnemende vennootschap:twee april tweeduizend vijftien onder nummer 2015-04-02/0048381;

Wat betreft de overgenomen vennootschap: één april tweeduizend vijftien onder nummer 2015-04-01/0047956.

4. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de overnemende vennootschap Burg. CVBA MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY, werden de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het wetboek van vennootschappen. Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor en de commissaris ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

5. Er wordt uitdrukkelijk verklaard dat er in de overgenomen vennootschap geen commissaris werd benoemd, maar wel in de overnemende vennootschap, te weten Burg. CVBA VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus i ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Limburg, rechtspersonenregister nummer 0434.036.891, B.T.W. BE434.036.891, vertegenwoordigd door de heer Johan De Coster.

6. De stukken bedoeld in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand vóór de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage.

7. Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

De zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap waren dus niet gehouden om over te gaan:

- tot de actualisering van de reeds meegedeelde informatie;

- tot de opmaking van een tussentijdse boekhoudkundige staat.

2. Bevestigingen

a. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergadering van de

betrokken vennootschappen vermeid, alsook de plaats waar de aandeelhouders en



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-'bereuden aan het Belgiscfj , Staatsblad



vennoten van deze stukken konden kennis nemen. De door artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde stukken en documenten werden voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders en vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk een maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen hetgeen alle comparanten, vertegenwoordigd ars voormeld, bij deze bevestigen.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap hebben zich er van vergewist, dat de overgenomen vennootschap die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde stukken en documenten.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaat de algemene vergadering over tot de behandeling van haar agenda.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 3. Besluiten tot fusie

Na onderzoek, neemt de buitengewone algemene vergadering, bij eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

§ 1, Besluiten tot fusie

De vergadering keurt de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluit aldus dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De vergadering betuigt bijgevolg hun instemming met de verrichting waarbij de overnemende vennootschap cie overgenomen vennootschap bij wijze van (geruisloze) fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

De voorwaarden gesteld in deze verschillende fusievoorstellen, bepalen onder meer (voor elk van de fusievoorstellen):

I . Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap: de handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van één januari tweeduizend vijftien;

2. Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen;

3. Samenstelling van het aan de overnemende vennootschap over te dragen vermogen: de samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt uit de bij het fusievoorstel bijgevoegde staat per eenendertig december tweeduizend veertien.

4. Kosten van de fusieverrichting: de kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

5. Verbintenissen: de in het kader van het fusievoorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De betrokkenen hebben zich onderling en wederzijds ertoe verbonden het vertrouwelijk karakter ervan te respecteren.

De vergadering aanvaardt tevens het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

vennootschap.

Er wordt beslist hem kwijting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid.

Er wordt beslist in de overnemende vennootschap geen nieuwe bestuurder aan te

stellen.

Vermits beide vergaderingen simultaan gehouden worden, dient er geen rekening gehouden te worden met een opschortende voorwaarde dat de overnemende vennootschap ook tot fusie zou beslissen; het desbetreffende agendapunt in de agenda van de over te nemen en van de overnemende vennootschap kan dan ook wat dat betreft buiten beschouwing gelaten worden en blijft verder zonder gevolg.

§ 2. Overgang van het vermogen

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, te weten BVBA CHEPRI ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap, te weten Burg. CVBA MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naarrl, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrjfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, overeenkomstig het boekhoudreciitel jk continuiteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één}, geboekt zuilen worden in de overnemende vennootschap.

Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Aanpassing statuten

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om

geen wijzigingen aan te brengen aan de statuten van de overnemende vennootschap.

5. Volmacht

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan Julie De Roy en Tanja De Naeyer, medewerkers van Moore Stephens Verscheiden, Tax & Legal burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0543.297.988, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96 -- BURO & DESIGN CENTER, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap alle verrichtingen te doen teneinde de inschrjving van huidige en alle latere wijzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, aile verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

6. Vaststellingee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch? , Staatsblad

r

ma ni

I. De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda 'afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de BVBA CHEPRi door de Burg. CVBA MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY verwezenlijkt is, en dat BVBA CHEPRI opgehouden heeft te bestaan.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en Oost-Vlaanderen (afdeling Dendermonde): expeditie akte en gecoördineerde statuten.

Op de raatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'befeuden

aan het

Belgisch

Staatsbia.ci

29/03/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.03.2005, NGL 21.03.2005 05082-5072-016
17/03/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 18.02.2004 04074-5158-017
09/04/2003 : SNT000463
30/05/2002 : SNT000463
23/02/2002 : SNT000463
12/05/1999 : SNT000463
28/04/1998 : SNT463
01/01/1997 : DET248

Coordonnées
MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY

Adresse
ESPLANADE 1, BUS 96 - BURO & DESIGN CENTER 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale