MORGAN STANLEY PRIVATE EQUITY ASIA HOLDINGS (BELGIUM) ()

Divers


Dénomination : MORGAN STANLEY PRIVATE EQUITY ASIA HOLDINGS (BELGIUM) ()
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 899.316.692

Publication

13/05/2014
ÿþMod Word 11.1

Le1,110 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be 11111 I*1[1 111119111111 11111 Il

a

B





Ondernemingsnr : 0899.316.692

Benaming

(voluit) : Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings (Belgium) BVBA (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting van de vereffening Op 11 april 2014, heeft de enige vennoot:

BESLOTEN de door de vereffenaar voorgelegde rekeningen betreffende de vereffening van de Vennootschap goed te keuren;

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling zijn mandaat tot en met de sluiting van de vereffening;

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de vorige zaakvoerders voor aile aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van haar mandaat tot en met 28 maart 2013;

BESLOTEN de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende ten minste vijf jaar neer te leggen en te bewaren te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333;

BESLOTEN de vereffening te sluiten en te verklaren dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan;

BESLOTEN tot het verlenen van volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de vereffenaar, de heer Stijn Vanschoubroek, kantoor houdende te Racine & Vergels Advocaten, Ninoofsesteenweg 643, 1070 Brussel, alsmede aan de heer Vinh Nguyen , kantoor houdende te Citco Beigium SA, Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het verrichten van alle betalingen die nodig zijn in het kader van de afsluiting van de vereffening en de uitvoering van het verdelingsplan, het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het publiceren van de beessingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

BESLOTEN tot het verlenen van volmacht aan de heer Vinh Nguyen of de heer Sébastien Lewy, kantoor houdende te Cftco BeIgium SA, Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de sluiting van de vereffening, alle bankformaliteiten te vetzorgen onder anderen met betrekking tot de sluiting van de bankrekeningen, aile belastingformaliteiten te verzorgen en tegenover de belastingsautoriteiten als gevolmachtigde op te treden wat betreft onderhandelingen, aangiften, briefwisseling en bezwaarschriften en meer algemeen aile fiscale documenten.

Sébastien Lewy

Lasthebber

Op de laatste blz. van imik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

nccrgcicgcl/ontvangen op

30 APR, 2014

ter griffie van de Necieriandstalige rechtbank van ertqtfeandei erusset

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2013
ÿþ mod 11.1

e i ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

23» 2013

BRUSS

Griffie

1111111111111111113082~uiu~~~.111§1111111

Ondernemingsnr :0899316692

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings (Belgium)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 331-333

1050 Brussel

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig maart tweeduizend dertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd vier bladen, zonder renvooi op het derde Registratiekantoor van Elsene, op drie april tweeduizend dertien, boek 73, blad 98, vak 14. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvangen (getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' "Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings (Belgium)", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, :; Louizalaan, 331-333, hierna tevens genoemd "de Vennootschap" of "de vennootschap", volgende beslissingen, genomen heeft:

1/ Na kennisneming van de door artikel 181 W. Venn. voorgeschreven documenten, ontbinding van de:, vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf achtentwintig maart tweeduizend dertien.

2/ Kennisname van het van rechtswege ontslag van de hiernavolgende zaakvoerders:

- de heer Stefan Koch;

- de heer Vinh Nguyen;

- mevrouw Cathelijn Kok;

- Mevrouw Caroline Hoogsteyns.

31 Werd benoemd tot vereffenaar: de heer VANSCHOUBROEK Stijn Frans Maria Jozef, advocaat, wonende;; te 1780 Wemmel, J. Van Gijsellaan, 42.

4/ Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek; van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zondere betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere' belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de; Vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn; machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen; door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

ry

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft, Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wef door een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap.

5/ Wijziging van het boekjaar om het te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het ; daaropvolgend jaar en vervanging van de eerste zin van artikel 29 van de statuten door de volgende tekst: "Flet boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar."

61 Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering en deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand december om veertien uur en vervanging van de eerste zin van artikel 11 van de

statuten door de volgende tekst:

"

"De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand

december om veertien uur."

Overgangsbepalingen

1. De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend dertien, af te sluiten op dertig juni tweeduizend veertien.

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over

de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de tweede dinsdag

van de maand december tweeduizend veertien om veertien uur.

7/ Ingevolge de ontbinding van de vennootschap, aanpassing van de statuten in functie van de coordinatie,

rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

Wijziging van de statuten als volgt

vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings, in

vereffening".".

vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van achtentwintig maart tweeduizend dertien enkel nog voor haar '

" vereffening,"

- vervanging van artikel 25 door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- vervanging van artikel 26 door de volgende tekst :

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is,

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

- vervanging van artikel 27 door de volgende tekst :

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

8/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, een verslag van het bestuursorgaan en een verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 14 mei 2013 ter bevestiging van de benoeming van de heer Stijn Vanschoubroek als vereffenaar, de gecoördineerde tekst van statuten).

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 13.07.2012 12314-0028-015
03/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--::i 4~'Zg'~

Ulrtil~ " ~`*.~~

2 0 AVR. 2012

Griffie

11111

*iaoe3sa."

Ondernemingsnr : 0899.316.692

Benaming

(voluit) : Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Louizalaan 331-333, 1050 Efsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Op 13 april 2012 heeft de enige aandeelhouder besloten:

" het ontslag goed te keuren van Mevr. Ann Lavrysen, als zaakvoerder van de Vennootschap vanaf 29 februari 2012. Mevr. Lavrysen zal decharge krijgen voor haar mandaat tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering die zal plaatsvinden in 2013.

" de benoeming goed te keuren van Dhr. Vinh Nguyen, wonende te Clos des Fleurs 11, 1950 Kraainem, als zaakvoerder van de Vennootschap. Dhr. Nguyen zal Mevr. Lavrysen vervangen vanaf 29 februari 2012. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

" de algemene vergadering geeft volmacht aan Dhr. Christophe Steyvers, Kerkenbos 106A, 2812 Muizen of Mevrouw Tiffany Philips, Prinsdaal 19, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap uit te voeren, hierin begrepen de aanvraag tot wijziging van inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen te tekenen en neer te leggen en de beslissingen van de vennootschap te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Tiffany Philips

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2012
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 MR. 2012

aR

Griffie

Benaming (voluit) : Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings (Belgium)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan, 331-333

1050 Brussel

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien april tweeduizend en twaalf, door Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings (Belgium)", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan, 331-333, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met het equivalent in euro van honderd tweeënveertigduizend negenennegentig Amerikaanse dollar (142.099,00 USD), zijnde honderd en negenduizend honderd en vijf euro vijftig cent (109.105,50 EUR), zoals vastgesteld volgende de wisselkoers van zestien april tweeduizend en twaalf, zodat het kapitaal verhoogd werd tot één miljoen achthonderd tachtigduizend zevenhonderd vierentachtig euro drieënnegentig cent (1.880.784,93 EUR), door inbreng in geld en niet gepaard gaand met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

De kapitaalverhoging werd volgestort ten belope van honderd (100 %) procent zodat de kapitaalverhoging bijgevolg in totaal werd volgestort ten belope van honderd en negenduizend honderd en vijf euro vijftig cent (109.105,50 EUR), zijnde het equivalent van honderd tweeënveertigduizend negenennegentig Amerikaanse dollar (142,099,00 USD).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 363-1037434-59 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op achttiend april tweeduizend en twaalf.

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één mi joen achthonderd tachtigduizend zevenhonderd vierentachtig euro drieënnegentig cent (1.880.784,93 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenendertigduizend tweehonderd (37.200) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenendertgduizend tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

("regelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, de'

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóér registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

i.4;, '~

111111111111111111

*12082550*

Ondernemingsnr : 0899.316.692

V u

beh

aa

Bel

Staf





III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2012
ÿþ »bd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behoi.

aan I

Belgia Staats

1 7 JAN 2012

Griffie

HhIkIflfl (1I II(1 11It I(11(1I 1(I I~au

*iaoasovs

Ondernemingsar : 0899.316.692

Benaming

"

(voluit) : Morgan Stanley Private Equity Asia Holdings Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel ; Louizalaan 331-333, 1050 Elsene

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Op 27 december 2011 heeft de enige aandeelhouder besloten:

" Het ontslag goed te keuren van Dhr. Martijn Bosch, als zaakvoerder van de Vennootschap vanaf 31 december 2011. Dhr. Bosch zal decharge krijgen voor zijn mandaat tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering die zal plaatsvinden in 2012.

" De benoeming goed te keuren van Dhr. Stefan Koch, wonende te 23a, rue des Sept-Arpents, 1139 Luxembourg, als zaakvoerder van de Vennootschap. Dhr. Koch zal Dhr. Bosch vervangen vanaf 31 december 2011. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

" De algemene vergadering geeft volmacht aan Mevrouw Ann Lavrysen, Kerkenbos 106A, 2812 Muizen of Mevrouw Tiffany Philips, Prinsdaal 19, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap uit te voeren, hierin begrepen de aanvraag tot wijziging van inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen te tekenen en neer te leggen en de beslissingen van de vennootschap te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Tiffany Philips

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/10/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr ; 0899.316.692

Benaming

(voluit) : MorganStanley Private Equity Asia Holdings Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Louizalaan 331-333, 1050 Elsene

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Op 22 september 2011 heeft de enige aandeelhouder volgende beslissingen genomen:

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Rick de Hoop als zaakvoerder, vanaf de datum van deze besluiten. De vennoten zullen worden gevraagd zich uit te spreken over de aan de heer Rick de Hoop kwijting voor de uitoefening van hun mandaat, op de jaarvergadering van 2012 (omtrent de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van hun ontslag).

BESLOTEN de volgende persoon te benoemen als zaakvoerder, vanaf de datum van deze besluiten:

1.Mevrouw Cathelijn Kok wonende te Oudeschans 98, 1011 LE Amsterdam, Nederland. Mevrouw Kok wordt voor onbepaalde duur benoemd en haar mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend.

2.0e algemene vergadering geeft volmacht aan Mevrouw Ann Lavrysen, Kerkenbos 106A, 2812 Muizen of Mevrouw Tiffany Philips, Prinsdaal 19, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap uit te voeren, hierin begrepen de aanvraag tot wijziging van inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen te tekenen en neer te leggen en de beslissingen van de vennootschap te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Tiffany Philips

Lasthebber

IVE IN IAllll111 II II I IVIiI

*11162058*

41. 4 OCT. 2011

-r~~

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.03.2011, NGL 27.04.2011 11101-0024-015
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.08.2010, NGL 30.08.2010 10515-0337-016

Coordonnées

Adresse
Zetel; Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, Belgi

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale