MOTIO CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : MOTIO CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.472.113

Publication

03/09/2014
ÿþ11.11

,Á - -- .

,;; "

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grr e van de akte

noe~elegcHontvdng~n op

" 2 5 AOá. 2014

:eir griffie ern n L!:; ~~~~rlandsfialíge

.~~1h~~~ rr re

G` ~`~~~~ ~ ~->~ ,;~~;,lri~t Bruqsel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111111111ifIllillf1J1111111

Ondernemingsnr ; 0832.472.113

Benaming

(voluit) : Motio Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kroonlaan 306 -1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 25 juni 2014, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 25/06/2014 te verplaatsen van Kroonlaan 306 te 1050 Elsene naar Georges Huynenstraat 26 te 1560 Hoeilaart.

De vergadering verleent aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult" rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779, met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, en haar. aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk, bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te, vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W ", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laura Ritter von Wüllerstorff und Urbair

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlIl fl111 flifi 11fl 11fl 11111 lflI 1fl ll III

*iiooszza~

, ~~ .~

~~r_:~~~S~EL ~L-y~ ~

J 5 JAN. 2011Grisne

Ondernemingsar : ~C qY2

Benaming pL

(voluit) : Moto Consult

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kroonlaan 306 -1050 Elsene

Onderwem akte : Oprichting

Uit een onderhands document opgemaakt op 24 november 2010 houdende oprichting van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer:

STATUTEN

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "Motio Consult".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kroonlaan 306, 1050 Elsene. De zetel mag niet

overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3 Doel

Het doel van de vennootschap is:

-groot  en kleinhandel in en verhuring van medische en orthopedische geneeskrachtige de verstrekking van diensten op het gebied van fysische geneeskunde (onder andere kinesitherapie en hydrotherapie) en aanverwante behandelingsmethodes. Het verstrekken van onder meer volgende kinesitherapietechnieken: manuele therapie, pelvische reeducatie, psychomotoriek, vroegbegeleiding kinderen, lymfedrainage, rugschooltraining, kinesiologie, relaxatie, sportkinesitherapie, orthopedische geneeskunde, babymassage en perinatale kinesitherapie.

-de uitoefening van voetverzorging en lichaamsverzorging in de ruimste zin van het woord.

-de uitbating van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek, zoals ten titel van inlichting en zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt: persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building, power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxoefeningen, verzorgingen en aile daarmee verband houdende activiteiten.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en alle andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het geplaatst en volstort maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EUR (duizend euro) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Mevrouw Laura Ritter Von Wülierstorff und Urbair, wonende te 1050 Elsene, Kroonlaan 306, is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap mevrouw Laura Ritter Von Wüllerstorff und Urbair. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te. vertegenwoordigen. Voor aile vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het. aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van aile vennoten vereist. Het mandaat van de' zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Artikel 10 Boekjaar ..... .--.-._--.-_ .--

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van Met volgende jaar. Ieder jaar op 30 september zal de inventaris en de jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld overeenkomstig hel aandelenbezit

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reserve-'fonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van " stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden ; uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dondedag van maart om 20 uur ten maatschappelijke zetel. ledere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de venno-ten bijeenroepen. Daartoe moet zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laat-ste acht dagen vóór de " vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar aangesteld mits homologatie van de benoeming door de rechtbank van koophandel. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door de wetsbepalingen onder artikel 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen geregeld. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal " volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2011.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het Jaar 2012.

Volmacht

Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

-de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor De Bie & Anthonissen", met zetel te Brusselsesteenweg 1, 9050 Gent, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Van Der Hoeven Kris, en haar aangestelden, " mandatarissen en lasthebbers.

Handelingen vennootschap in oprichting

Voor de vennootschap in oprichting werden overeenkomstig art. 60 W Venn handelingen gesteld vanaf 1 juni 2010. Deze worden overgenomen door de vennootschap

Laura Ritter von Wüllerstorff und Urbair

zaakvoerder

Voor- behouden aan hét e.Qlg;sch Staatsblad

"









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MOTIO CONSULT

Adresse
KROONLAAN 306 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale