NEBUS LOYALTY BELGIUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEBUS LOYALTY BELGIUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.842.735

Publication

10/05/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

111





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Ondernemingsnr : 0892.842.735

Benaming (voluit) : NEBUS LOYALTY BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 326/12

1050 BRUSSEL

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig april tweeduizend dertien, door Meester Peter; VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEBUS LOYALTY BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan, 326112, hierna « de Vennootschap »,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van de verkorte jaarrekening tot op 5 april 2013 inclusief de door het bestuursorgaan' voorgestelde bestemming van het resultaat.

2° Kwijting werd verleend aan de bestuurder en aan de commissaris voor de periode van 1 oktober 2012 tot'; op 5 april 2013.

3° Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva; besliste de vergadering tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

De vergadering besliste eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen,

De vergadering besliste eveneens dat de vorderingen van de vennootschap en de "Overige vorderingen'; lastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe , Belastingen teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

40 Vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

5° De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij,' de wet verplichte termijn op volgende adres: Hogeweg 6, 4561 RA Hulst, Nederland.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van,; gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Johan., Volckaerts, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Inge Stiers, woonstkeuze doend te Tervurenlaan 1150 Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een; ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,.; en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, het'' verslag van de bestuurder en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der' Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.12.2012, NGL 28.12.2012 12686-0114-024
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 07.10.2011, NGL 27.01.2012 12019-0105-027
07/11/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0892842735

Benaming

(voluit) : NEBUS LOYALTY BELGIUM

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan, 326/12

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING'

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien oktober tweeduizend en elf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "NEBUS LOYALTY BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel Louizalaan, 326112, volgende beslissingen genomen heeft:

V Verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal door incorporatie van het variabel gedeelte van het: kapitaal zijnde vijf miljoen tweehonderd vierenvijftigduizend euro (5.254.000,00 EUR), om het vast gedeelte van het kapitaal te brengen op zes miljoen negenhonderd vierennegentigduizend euro (6.994.000,00 EUR), zonder: creatie van nieuwe aandelen.

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zes miljoen negenhonderd: vijfenzeventigduizend vierhonderd vijftig euro (6.975.450,00 EUR), teneinde het te brengen op achttienduizend: vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

3° Vervanging van artikel 5 der statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 ° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd Notaris

5913SSEL

24  Io zugel

Griffie

I~II~IM IWIIIII IW~I MIIIV~

*11166759*

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþ Mod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llhI wi INNI i YI

u i



*11157539*

BRUSSEL

0 7 -10- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0892842735

Benaming

(voluit) : NEBUS LOYALTY BELGIUM

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan, 326/12

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig september tweeduizend en elf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEBUS LOYALTY BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan, 326/12, volgende beslissingen genomen heeft:

1' Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar en derhalve vervanging van artikel 32 van de statuten door de volgende. tekst:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.".

2° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de tweede woensdag. van de maand december om zestien uur en derhalve vervanging van de tweede alinea van artikel 26 van de; statuten door de volgende tekst:

"De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de' afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere tweede woensdag van de maand december om zestien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.".

OVERGANGSBEPALINGEN

1/ De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf, te verkorten tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en elf.

2/ De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening. afgesloten per dertig september tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand december tweeduizend en elf, om zestien uur.

3° De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYLON", met als vaste vertegenwoordiger Sylvia GILIS. De vergadering aanvaardt het ontslag. De vergadering besliste geen nieuwe bestuurder te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de

gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôbr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen -bii-het Belgisch-Staatsblad 19/10/20111- Annexes" du -Moniteur belge

16/09/2011
ÿþ MoC 2.0

17,157r-71 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 6 SEP Zei%

Griffie

ICI I llll 1111 ll1 1 I 1 111 11l1 III

*11139979*

N

Ondernemingsar : 0892842735

Benaming

(voluit) : NEBUS LOYALTY BELGIUM

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan, 326/12

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig augustus tweeduizend en elf, door Meester Denis: Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEBUS LOYALTY BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel,, Louizalaan, 326 bus 12, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de artikelen 9 en 10 van de statuten, en dit ten einde nieuwe vennoten toe te laten tot dei vennootschap, zijnde de vennootschappen naar Zwitsers recht "Trivento Holding AG° en "Serveu AG", alsook: de besloten vennootschap naar Nederlands recht Nebus. Holding BV.

Vervanging van de artikelen 9 en 10 van de statuten door de volgende tekst:

"ARTIKEL 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen zijn vrij overdraagbaar onder levenden of bij overlijden aan medevennoten. Ze mogen daarentegen niet worden afgestaan of overgedragen, zelfs bij overlijden, aan derden, inbegrepen de: erfgenamen en rechthebbenden van de overleden vennoot, behoudens aan de heer Johan Volckaerts,; mevrouw Sylvia Gilis, Nebus Holding BV, Trivento Holding AG en Serveu AG, aan wie de aandelen vrij: overdraagbaar zijn.

Daarnaast kunnen de aandelen ook worden overgedragen aan de rechtsopvolgers van bovenvermelde: natuurlijke personen, aan de verbonden vennootschappen van de huidige vennoten alsook aan andere: managers of werknemers van de vennootschap of de met de vennootschap verbonden vennootschappen, mits; toestemming van de raad van bestuur.

ARTIKEL 10. DE VENNOTEN

Zijn toegelaten als vennoot:

1.de ondertekenaars van deze akte, hierna "oprichters" genoemd,

2.de heer Johan Volckaerts, mevrouw Sylvia Gilis, Nebus Holding BV, Nebus Loyalty BV, Trivento Holding; AG en Serveu AG, aan wie de aandelen kunnen worden overgedragen overeenkomstig artikel 9 van de: statuten,

3.de rechtsopvolgers van bovenvermelde natuurlijke personen, de verbonden vennootschappen van de: huidige vennoten alsook andere managers of werknemers van de vennootschap of de met de vennootschap: verbonden vennootschappen, mits toestemming van de raad van bestuur

4.andere natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering van vennoten als vennoot aanvaard. Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft de algemene vergadering van vennoten haar beslissing niet te verantwoorden.

De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de: huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de: gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1` bis van het Wetboek registratierechten.

Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ItI II II II I II t II I II

*11112290*

Vo beho aan Belg Staat

VN

Griffie

Ondernerningsnr : 0892.842.735

Benaming

(voluit) : Nebus Loyalty Belgium

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 326/12, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Herbenoeming commissaris

Bij beslissing van de algemene vergadering dd. 23 mei 2011 :

- werd het ontslag van de heer Joseph Timmermans aanvaard, en werd kwijting verleend voor zijn mandaat.

- werd het mandaat van commissaris Van Cauter - Saeys & Co, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst,: Gentse Steenweg, 55, vertegenwoordigd door de heer Willem van Cauter, verlengd voor een termijn van drie: jaar, tot en met de algemene vergadering van 2014.

Voor eensluidend verklaard,

Johan Volckaerts

Bestuurder A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 21.06.2011 11193-0060-031
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 21.06.2011 11192-0532-027
11/02/2011
ÿþ"'""~?" ë= : /~`~

i

, o

1 ~T~d

-_..

M"tl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111,11fIgiRlp MUSSE!.

behouden 0.1 FEI 2011

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Griffie





Ondernemingsnr : 0892842735

Benaming

{voluit) : NEBUS LOYALTY BELGIUM

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 12

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, door Meester' Denis Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de. vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd twee bladen zonder renvooi op het 1 ste Registratiekantoor van Vorst op 10 januari 2011 boek 72 blad 35 vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25 C). Voor de ontvanger (getekend) Van Melkebeke.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de cooperatieve vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "NEBUS LOYALTY BELGIUM°, waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel,; Louizalaan, 326 bus 12, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten, ten einde dit artikel in overeenstemming te brengen met de beslissing van de raad van bestuur van 6 februari 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 maart nadien, onder nummer 20090317/0039298, als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 12.°

2/ Wijziging van artikel 9 van de statuten met betrekking tot de overdracht van aandelen.

3/ Wijziging van artikel 10 van de statuten als volgt:

"ARTIKEL 10. de vennoten

Zijn vennoot:

1.de ondertekenaars van deze akte, hierna °oprichters" genoemd,

2.de heer Johan Volckaerts, mevrouw Sylvia Gilis, NBS Holding. en Nebus Invest aan wie de aandelen: kunnen worden overgedragen overeenkomstig artikel 9,

3.de rechtsopvolgers van bovenvermelde natuurlijke personen, de verbonden vennootschappen van de huidige vennoten alsook andere managers of werknemers van de vennootschap of de met de vennootschap verbonden vennootschappen, mits toestemming van de raad van bestuur

4.andere natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering van vennoten als vennoot aanvaard. Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft de algemene vergadering van vennoten haar beslissing niet te; verantwoorden.

De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de: huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen."

VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoten:

1. De stichting administratiekantoor onder Nederlands recht °Stichting Andlinger Europe", met maatschappelijke zetel te 2582 NE Den Haag (Nederland), Johan van Oldenbarneveltlaan 9d, ingeschreven bij; de Kamer van Koophandel onder nummer: 41216650,

2. De besloten vennootschap onder Nederlands recht "NBS Holding", met maatschappelijke zetel te 4561 RA Hulst, Hogeweg 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 27306184,

3. De besloten vennootschap onder Nederlands recht "Nebus Loyalty", met maatschappelijke zetel te 4561

RA Hulst (Nederland), Hogeweg 6, ingeschreven bij de Kamer van Kophandel onder nummer: 22050179,

vertegenwoordigd door Mevrouw Sylvia GILIS, wonende te 3210 Lubbeek, Knapzak(LIN), 11,

ingevolge drie onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de:

gecoördineerde tekst van statuten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Denis Deckers Geassocieerd Notaris

Voor-behouden aal het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 10.06.2010 10173-0054-031
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 10.06.2010 10172-0587-026
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09344-0351-027
06/07/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09344-0217-033
18/06/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 11.06.2008 08220-0343-025

Coordonnées
NEBUS LOYALTY BELGIUM

Adresse
LOUIZALAAN 326, BUS 12, BLUE TOWER 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale