NELE GOVAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NELE GOVAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.315.527

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 28.02.2014 14056-0592-011
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.11.2012, NGL 31.01.2013 13026-0178-011
12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.02.2012, NGL 05.03.2012 12056-0150-011
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.11.2014, NGL 16.02.2015 15043-0088-011
02/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

+iioeeaei+

1111

NEERGELEGD

19 -04- 2011

RECHTBAtegif 4AN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsar : 0832.315.527

Benaming

(voluit) : Nele Govaert

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spangerede 30 te 9070 Heusden

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op 21 maart 2011. heeft de enige zaakvoerder van de Vennootschap het volgend besluit genomen in overeenstemming met artikel 2 van de statuten van de Vennootschap:

De enige zaakvoerder besluit met ingang vanaf heden de zetel van de Vennootschap te verplaatsen van Spangerede 30, 9070 Heusden naar Stalingradlaan 22, bus 1, 1000 Brussel.

Nele Govaert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoi.o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E

.~i

I 29 CEC, 1010

~--~" -" ,~-

x~cH r 8.;NK.

Ondernertingsnr at 3 " 3À S -

Benaming

(voluit) : NELE GOVAERT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM

Zetel : Spangerede, 30  Heusden (B-9070 Destelbergen) Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 23 december 2010 voor Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, dat mejuffrouw GOVAERT Nele, geboren te Gent, op 30 oktober 1983, van Belgische nationaliteit wonende te Heusden (B-9070 Destelbergen), Spangerede, 30,

een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid.

Naam: "NELE GOVAERT".

Zetel: Heusden (B-9070 Destelbergen), Spangerede, 30.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het uitoefenen van het beroep van advocaat,: i hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het; publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan samenwerken met of investeren in, of op gelijk welke wijze  rechtstreeks of onrechtstreeks - deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel; een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met' haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, i zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig: (186) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), natuurlijke' personen, die tevens vennoot advocaat moeten zijn

Bevoegdheden - Vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) is (zijn) met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij (Zij) is (zijn) bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) aan een lasthebber, zelfs indien deze geen zaakvoerder vennoot is,'. bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen, doch enkel voor daden die geen. betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat als dusdanig.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die alleen bevoegd is.

Op de laatste olz. van Luik B. vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netarts, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening.

III flh1 I II H IIll I II I luihl

*iiooaiaz"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

x nslut'ri.

Voor-beocltlen .-aen het

Belgisch Staatsblad

Jaarvergadering: wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand november, om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld." Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Schorsing van het stemrecht - lnpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boekjaar: begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt de netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het eventueel overschot wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door

middel van een inbreng in geld en evenredig volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend

vierhonderd (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING België.

Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn

dossier worden bewaard.

Benoeming zaakvoerder : Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

mevrouw GOVAERT Nele, voornoemd.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal haar mandaat onbezoldigd zijn.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 30 juni 2011.

Eerste iaarveroaderinq: in 2011.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vôôr registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NELE GOVAERT

Adresse
STALINGRADLAAN 22, BUS 1 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale