NEWPORT ENTERPRISES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEWPORT ENTERPRISES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.200.167

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 29.07.2013 13365-0137-010
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 05.11.2012 12632-0007-010
10/08/2012
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : NEWPORT ENTERPRISES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Breestraat 8

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 30 juli 2012, blijkt, dat door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid NEWPORT ENTERPRISES, gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Breestraat 8, volgende: beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen:

1. Wijziging van de munteenheid en omzetting van het kapitaal van de vennootschap in euro en vervanging; van de nominale waarde van de aandelen door de fractiewaarde.

": 2, Benoeming tot niet-statutair zaakvoerder van de heer GRANGE Jean-Philippe, wonende te Genève;

: (Zwitserland), Rue d' Aoste 5.

3. Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 1050 Brussel, Marsveldplein 5/Place du Champ de: :! Mars 5,

4. Vestiging van een bijkantoor te New York 10016 (Verenigde Staten van Amerika), 347 5th Avenue #; 1402-147.. lnvestment company Act 1940- Custodian- US Treasury Global Clearing: 117 524  Trading Desk Federal Reserve New York- Money Market  ICSD: Euroclear New York- SEC Regulated- Jurisdictie New York.

5. Aanpassing en coördinatie van de bestaande tekst van de statuten ingevolge de genomen beslissingen:

en recente wetswijzigingen door aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten.

Artikel 1 - rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid opgericht onder de naam NEWPORT ENTERPRISES.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1050 Brussel, Marsveldplein 5.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in:

j: het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt:

teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,;

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging terj

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 4 - doel

De vennootschap heeft tot doel:

- financieel advies

- verzekeringen voor eigen bedrijven

- aankoop en verkoop van vliegtuigen

- fiduciare

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen`

bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om het even;

il welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant;

doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen,:

hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaiaoais=

NI

Ondernemingsnr : BE0460.200.167 ,,

Neergelegrl tor Fffffo van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

01 AIG. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Artikel 5  kapitaal - aandelen

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

Het kapitaal is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk 11750ste.

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer,

De aandelen zijn ondeelbaar

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden.

Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd,

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht in de algemene vergadering en het recht op uitkering van dividend uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar

In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

overdracht van aandelen onder levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven per aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de andere vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun per aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij zelf de aandelen te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het overeenkomstig voorkeurrecht overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op dag van overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen za! de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap, Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek, of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de andere vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld,

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten

_Qpgeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-1-

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, Omdat zij niet als' vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen, Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor ingeval van weigering van overdracht onder levenden is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. voorkeurrecht

Wanneer één of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden, dan wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige mede-vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere mede-vennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde mede-vennoten, door Ming georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend, wordt aan de bestaande vennoten, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respektievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de blote eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in voile eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker,

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de blote eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet is bepaald en daarover geen akkoord tot stand komt tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar, dan wordt deze waarde vastgesteld door één of meer deskundigen, aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

Artikel 6  bestuur - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten«

statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

intern bestuur

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die enige vennoot is en die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft, kan de verrichting doen, doch hij moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 7 -- controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen, De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Artikel 8  algemene vergadering - jaarvergadering

leder jaar-moet-ten minste -één.algemene vergadering-van vennoten.gehouden.worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Deze algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, in het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is of in een andere plaats aangewezen in de oproeping,

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten per aangetekende brief, uiterlijk vijf dagen ver de vergaderdatum verzonden, de zaakvoerders) inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 9 - boekjaar -- jaarrekening - winst

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Artikel 10  ontbinding -- vereffening

Een vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De algemene vergadering van vennoten benoemt de vereffenaars en bepaalt de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden ten aanzien van derden de zaakvoerder(s) als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen voorzien in de wettelijke bepalingen terzake, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Artikel 11 - keuze van woonplaats

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens

Tegelijk met deze wordt neergelegd',

- expeditie van de akte

- historiek en coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/03/1997 : ANA52346
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
NEWPORT ENTERPRISES

Adresse
MARSVELDPLEIN 5 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale