NEXT KRAFTWERKE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEXT KRAFTWERKE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.844.361

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van zeventien oktober tweeduizend veertien.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de totaliteit van de aandelen werd ingeschreven door de enige oprichter.

Ieder aandeel werd volgestort als volgt:

- 80 aandelen, genummerd 1 tot 80, die 80% van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, werden volledig volgestort voor een totaalbedrag van EUR 14.840;

- 20 aandelen, genummerd 81 tot 100, die 20% van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, werden voor één vijfde (20%) volgestort voor een totaalbedrag van EUR 742. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijftienduizend vijfhonderdtweeëntachtig euro (15.582,00 EUR).

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE24 0689 0084 0138 bij de Belfius Bank NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 oktober 2014 afgeleverd bankattest.

Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur, en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering behoudens andersluidende schriftelijke afspraken tussen de vennootschap en de betrokken zaakvoerder.

Elke zaakvoerder is volledig bevoegd om het bestuur alleen te voeren en de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, tenzij anders bepaald door de wet of deze statuten.

Wanneer er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Wanneer geen voorzitter is benoemd of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bestuursbevoegdheid - Bijzondere lasthebbers

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt deze geldig de vennootschap.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door het bestuursorgaan.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op drieëntwintig april om 11 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Daarenboven kan een algemene vergadering worden bijeengeroepen door het bestuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars telkens het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergadering moet worden bijeengeroepen wanneer één of meer vennoten die één vijfde (20%) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Toelating

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet een vennoot, indien de oproeping dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vereist, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering ter kennis brengen van het bestuursorgaan of in voorkomend geval de vereffenaars per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Vertegenwoordiging

Een vennoot mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening (die een elektronische handtekening kan zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) van de vennoot dragen.

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar de zetel van de vennootschap of de in de oproeping aangeduide plaats worden gezonden. Tevens moeten de toelatingsformaliteiten worden vervuld indien de oproeping dit vereist.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn lasthebber de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van: (i) de naam van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) indien toepasselijk, de naam van de lasthebber van de vennoot en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering moeten worden opgeroepen, ondertekenen de aanwezigheidslijst eveneens indien zij de algemene vergadering bijwonen.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

Dividenden

De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de plaats en het tijdstip bepaald door de algemene vergadering of door het bestuursorgaan.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar en komen dan aan de vennootschap toe. Iedere uitkering van dividenden in strijd met de wet dient door de vennoot die deze uitkering heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd was met de voorschriften of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, tenzij de vennootschap voldoet aan de vereisten opgenomen in artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van de vennoten. Indien er aldus twee of meer zaakvoerders als vereffenaar worden beschouwd, vormen zij een college.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer DE DECKER Jan Alex, wonende te 2140 Borgerhout, René Carelsstraat 50;

- de heer KREUTZKAMP Paul Morris, wonende te 1050 Elsene, Malibranstraat 88.

Hun mandaat is bezoldigd.

GOEDKEURING LOAN AGREEMENT

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist alle clausules van de Loan Agreement, die werd afgesloten tussen de vennootschap en hemzelf op 17 oktober 2014, met inbegrip van, maar zonder beperkt te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn tot, clausule 7.1(b) inzake Change of control, die binnen het toepassingsgebied van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen vallen of kunnen vallen, te bevestigen, goed te keuren en te ratificeren. De oprichter bevestigde dat hiermee is voldaan aan de goedkeuringsvereiste overeenkomstig artikel 24.2 § 4 (a) van de statuten.

GOEDKEURING MANAGEMENT SERVICES AGREEMENTS

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist de Management Services Agreements, die werden afgesloten tussen de vennootschap en haar zaakvoerders op 17 oktober 2014, goed te keuren overeenkomstig artikel 24.2 § 4 (a) van de statuten.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 17 oktober 2014 en zal worden afgesloten op

31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan Dirk Remy, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 2600 Antwerpen, Frans Birontlaan 36, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, een volmacht)

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

16/02/2015
ÿþ Mod Word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegginggriffie van clseea f.er

-4

ter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

11 io

i



Ondernerningsnr : 564844361

Benaming

(voluit) : NEXT KRAFTWERKE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Malibranstraat 88, 1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Tijdens de buitengewone algemene vergadering dd 12/11/2014 werd met algemeenheid van stemmen besloten om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Malibranstraat 88, 1050 Elsene, naar Paleizenstraat 153, 1030 Brussel.

Opgemaakt te Antwerpen 12/11/2014

Jan De Decker.

Coordonnées
NEXT KRAFTWERKE BELGIUM

Adresse
MALIBRANSTRAAT 88 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale