NIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.743.533

Publication

09/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

,OSEP. 2013

" Griffie

IIIJ111

2983

N

Ondernemingsnr : 0 53 5 C} 553

Benaming '

(voluit) : NIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Lambrechts-Woluwe (1200), Sint Hendrikstraat, 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 17 september 2013 voor Meester Liliane Verbruggen, te Anderlecht, dewelke werd

neergelegd voor registratie, is gebleken dat

I De heer HOLVOET Nicolas Marc Martin, geboren te Edegem, op 05 november 1987, ongehuwd, wonende

te 2610 Wilrijk (Antwerpen) Cederlaan, 6 (NN 871105-413-80)

2.De heer HOLVOET Stéphane Germain Joseph Marie Thérèse, geboren te Antwerpen op 29 februari 1956,

nationaal nummer 56022937146, wonende te 2610 Antwerpen, Cederlaan, 6

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge van huwelijkskontrakt verleden voor

notaris Baudouin Cols te Antwerpen op 9/7/1981

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "NIMO",

waarvan de zetel gevestigd is te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint Hendrikstraat, 80.

B.Kapitaal  aandelen . volstorting.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is volledig

geplaatst en volstort ten belope van één/derde

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen, waarop ais volgt in geld wordt ingeschreven tegen de prijs

van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel :

-De heer HOLVOET Nicolas verklaart op negenengentig (99) aandelen in te schrijven, die hij stort ten belope van één/derde. Hij blijft de storting van het saldo verschuldigd.

-De heer HOLVOET Stéphane verklaart op één (1) aandeel in te schrijven, die hij stort ten belope van één/derde. Hij blijft de storting van het saldo verschuldigd

De comparanten verklaren en erkennen dat op alle en elk van deze aandelen werd ingeschreven en dat ze werden gestort zoals hierboven gezegd en dat de vennootschap, bijgevolg, vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) kan beschikken, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de

Het attest van deze deponering zal hier aangehecht blijven.

C.Financieel pian.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het wetboek van vennootschappen betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichters van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal.

D.Quasi inbreng - Oprichtingskosten - Overname van de verbintenissen genomen in naam van de op te richten vennootschap.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hen meegedeeld heeft dat

-indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen vanaf de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verwerven onder de vorm van een aankoop of een ruiling, dat toebehoort aan één van de oprichters, zaakvoerders of vennoten, en waarvan de tegenwaarde minstens gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, deze verwerving onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering. In dat geval dient voorafgaandelijk aan de vermelde algemene vergadering een verslag opgemaakt te worden door de commissaris of bij ontstentenis door een bedrijfsrevisor aangesteld' door het bestuur, alsook een bijzonder verslag opgesteld door het bestuur.

-het bedrag van de kosten en de lasten die ten laste van de vennootschap komen bij benadering duizend tweehonderd vijftig euro (1.250,00 EUR) bedraagt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting door de vennootschap moeten " overgenomen worden, bij beslissing van het bestuur, binnen de twee maand na de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vénnootschap.

E.Basiskennis van het bedrijfsbeheer en beroepskennis,

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft omtrent de noodzaak voor de natuurlijke persoon die het degelijks bestuur van de vennootschap daadwerkelijk uitoefent, om voorafgaandelijk gaan de inschrijving van de vennootschap bij het handelsregister zijn basiskennis van het bedrijfsbeheer en/of zijn beroepskennis te bewijzen.

STATUTEN

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "NIMO"

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint Hendriklaan 80/1

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franstalig gebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen,

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3, Maatschappelijk doel

Het optreden als Handelsagent voor o.a, elektrotechnische materialen, bouwmaterialen.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven en organisaties door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en/of zaakvoerder en/of vereffenaar;

Het beheren van immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichüngen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van onroerende leasing.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland. Zij kan zieh ten gunste van andere vennootschappen borgstellen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger,.voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4, Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Kapitaal

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 euro).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een 100ste van het maatschappelijk kapitaal,

Artikel 6. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel, dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen,

Artikel 7, Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap,

In geval van splitsing van het eigendomsrecht vaneen aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

d Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

' De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar 'ad nutum' bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat

hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 9. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerders is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens deren en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. ,

Artikel 10. Jaarvergadering

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de 15 juni van elke jaar

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voorgoedkeuring ondertekenen,

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot eon algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 11. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing,

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt,

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen de 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van 'de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verkláring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen voor een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing, is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren,niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Artikel 12, Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

w Voor-

~ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stellen de zaakvoerders

een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering,

de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wet.

Artikel 13. Bestemming van de winst - reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve;

deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorste! van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ArtiKel 14, Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of

van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

ArtiKel 15. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wcrdt de vereffening

verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om

één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

ArtiKel 16. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht

tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen,

hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding

zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat

zij bezitten en worden de goederen die nog 'in natura' voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Artikel 17. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder,

commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen,

aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen àndere

woonplaats heeft gekozen in België voor aile betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 18. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de

vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve

bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij

de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 19. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden

geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het

wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

SLOTBESCHIKKINGEN

A.Benoeming van de eerste zaakvoerders.

Het aantal zaakvoerders wordt op één bepaald. Wordt in hoedanigheid van zaakvoerder aangesteld voor

een onbepaalde duur

-De heer HOLVOET Nicolas, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder zal kosteloos worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering

er anders over beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming za! maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid

door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

D.Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan bij haar inschrijving als handelaar

E. Machten.

Alle Machten worden verleend, met recht deze over te dragen aan BVBAVereycken en Vereycken te Kontich, Veldkant 2, ten einde de formaliteiten bij de Kruispuntbank Ondernemingen, in voorkomend geval, bij ieder ondernemingsloket en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Voor gelijkvorming uittreksel,

(get.) notaris Liliane Verbruggen

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NIMO

Adresse
SINT-HENDRIKSTRAAT 80 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale