NKP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NKP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.732.706

Publication

04/07/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr 055y. 732. itr

=:

Benaming (voluit): NKP

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

.1 Zetel Livingstonelaan 2-4

:t 1000 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van deii burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op zestien juni tweeduizend veertien, i! ter neerlegging vià6r registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

il Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1) De heer FOLEY Patrick Joseph, geboren te Ath Cliath Dublin (Ierland) op vijf juli negentienhonderd negenenzestig (rijksregisternummer 69.07,05-481.91), wonende te 9000 Gent,i! Recollettenlei 10, thans niet gehuwd.

:! 2) De heer TAYLOR Kris James, geboren te Aldershot (United Kingdom) op 15 april 1978i

(81Snummer 784415 235 97), wonende te 134 Craigmoor Avenue, BH89LS Bournemouth, Groot

Brittannië.

3) De heer KAVANAGH Neil James, geboren te Dublin (Ierland) op 24 februari 197n

(131Snummer 774224 215 06), wonende te Friedrichstrasse 57-59, 50676 Min, Duitsland.

De naam van de vennootschap luidt: "NKP".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Livingstonefaan 2-4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

:1 De vennootschap heeft tot doel, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais in naam en voorli rekening van derden of als tussenpersoon:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland,:1 alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben opii Herberg, Brasserie, Café, Taverne, het verzorgen van maaltijden als restaurant, snackbar en:i tearoom, verhuur van zalen voor feestelijkheden en banketten, het verhuren van kamers met of4 zonder ontbijt; om het even welke handeling stellen dewelke onder de sector van de horeca valt inii de meest uitgebreide zin van de termen.

Het organiseren van evenementen allerhande.

4,

De import en export van voedingswaren en dranken.

De groot-en kleinhandel in voedingswaren en dranken, alsook de verkoop op markten.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan aile andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen,ii welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in aile takken van de industrie.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haari maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of ue te breiden.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 eline111 111

neergelegdtolTtvangen op

2 5 JUNI 2014

ter griffie vareitiederlandstalige rechtbank vanrkenphandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-kelpuden

aan het Belgisch Staatsblad



Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen zijn bekomen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neeriegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld..

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro één cent (6.200,01 EUR).

Geassocieerd notaris lise De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro één cent (¬ 6.200,01) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NKP" in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

De heer Patrick Foley dient nog een bedrag van vierduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent (4.133,33 EUR) te volstorten.

De heer Kris Taylor dient nog een bedrag van vierduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent (4.133,33 EUR) te volstorten.

De heer Nell Kavanagh dient nog een bedrag van vierduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent (4133,33 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of diertstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werden tot gewone zaakvoerders benoemd:

- de heer Kris Taylor, (BISnunnmer 784416 235 9), wonende te 134 Craigmoor Avenue, BH89LS Bournemouth, Groot-Brittannië;

- de heer Neil Kavanagh, (BISnummer 774224 215 06), wonende te Friedrichstrasse 57-59, 50676 KÔln, Duitsland.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenonnen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

I.

mod 11.1

"e

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende vari': het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van ; stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend vijftien..

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 10 uur,

Indien deze dag een feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag om 10 uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of

voorbehoud strijdig met de inhoud van dat

uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 23/06/2014, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: R" ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor- $ behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2014
ÿþlue

mod 11.1

neer:geiegen

ilkitÀ 113 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-bek q0glete kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

3 0 Al

L.



1111,11glitillietili

2014

ter griffie van de IVederlancistalige rechtbank van koophandel arijssel

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

M.-- ----- -_,

:

Ondernemingsnr : 0554.732.706

i

:i Benaming (voluit) : NKP

i!

i (verkort) :

4 i



4 1000 Brussel

I Onderwerp akte: BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Il

Er blijkt uit een proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van de besloten

,

; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NKP", met zetel te 1000 Brussel, Livingstonelaan 2-4

i (opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Jan Bael met zetel van de vennootschap !

Ite Gent op 16 juni 2014), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, :

, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten '

: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op

vijftien juli tweeduizend veertien, hetgeen volgt: '

,

,

- De vergadering heeft beslist om aan te stellen in de functie van gewone zaakvoerder voor .,

,

lonbepaalde duur, met ingang vanaf vijftien juli tweeduizend veertien, en met aile bevoegdheden

i voorzien in de statuten: De heer FOLEY Patrick Joseph, wonende te 9000 Gent, Recollettenlei 10.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

.,

Uit de minuut waarin geen bepalingen

o of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen,

ii Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 15/07/2014.

..

,

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Livingstonelaan 2-4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NKP

Adresse
LIVINGSTONELAAN 2-4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale