NOBLE INVEST BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOBLE INVEST BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.867.145

Publication

23/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van j5 vermelden: Recto t Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0465867145

Benaming

(voluit): NOBLE INVEST BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Jules Bordetlaan 160-1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vertegenwoordiger van Ernst &Young Lippens & Ralaaey Audit BV CVBA als commissaris

De aandeelhouders nemen kennis van het feit dat met Ingang van heden, de heer Bart Meganck, bedrijfsrevisor, zal optreden als vaste vertegenwoordiger van Ernst & Young Lip pens & Rabaey Audit bvcvba in de uitoefening van haar mandaat als commissaris van Noble lnvest.

Noble Invest International SA

Gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger

Roger Graden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

!Md Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deitiEttgelegd/ontvangen op



Vt behi act Bel! Staa

12 MN, 2014

ter grU.7.5 va n de Nederlandstalige

rechtbE411; van koophandel Brussel

Griffie

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 25.06.2014 14222-0411-012
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.06.2013 13192-0192-021
06/03/2013 : GE192569
02/02/2015
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vail n eer,,ffci-itycncen Op

21~"'.f.~:~

ter griffie van r: -. ~~-r: -. -.~ - ; ~ ,o ~

~ . _.~ . , i~?G*tita lfgO

rechtbank van

Brussel

Griffie

i CiSSej

Ondememingsnr : 0465867145

Benaming (voluit) : NOBLE INVESTMENT BELGIE

(verkort) : #

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jules Bordetiaan 160

1140 Evere

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, neergelegd ter registratie, blijkt dat is samengekomen op 31/1212014: de Buitengewone Algemene: Vergadering der vennoten van NV NOBLE INVESTMENT BELGIE, met maatschappelijke zetel te 1140: BRUSSEL, Jules Bordetiaan 160, RPR Brussel 0465867145 dat geheel het maatschappelijk kapitaal: vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen onder meer volgende beslissingen werden

;l genomen: "

Eerste agendapunt/beslissing

e. Volgende stukken en verslagen voorgeschreven door artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van: Vennootschappen, werden opgemaakt, te weten:

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 9 december 2014, waarin het voorstel tot ontbinding van; de vennootschap wordt toegelicht.

- staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 november 2014.

verslag opgesteld door de commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit",: kantoorhoudende te 9000 Gent, Moutstraat 54, RPR Gent 0431.161,436, vertegenwoordigd door de heer Bart: Meganck, handelend over voormelde staat van activa en passiva, inzonderheid of daarin de toestand van de: ; vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, in datum van 9 december 2014,

De vergadering stelt vast dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de raad van bestuur van de vennootschap Noble Invest Belgium NV een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november" 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.218.720,92 EUR en een netto-actief van 1.218,720,92 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de ;' controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IER, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 83,36 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 9 december 2014

Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Bart Meganck

Bedrijfsrevisor':

b. Vrijstelling om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan aile aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben, en,, goedkeuring van voormelde verslagen.

Een origineel van gemelde verslagen zal overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Vennootschappen worden; neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en een ander zal in het vennootschapsdossier worden

bewaard, = _..: ., : :.:... .::. ::. ....:::~_::..__:::_._:_. - :___

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tweed- agendapunt/beslissing

Beslissing om vanaf heden de vennootschap vrijwillig te ontbinden en in vereffening te stellen.

Derde ; gendapunt/beslissinq

Vaststelling dat aan de voorwaarden opgelegd in artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen, waarbij

de ontbinding en de sluiting in één akte mogelijk is, voldaan is en besluit om niet over te gaan tot de benoeming

van een vereffenaar,

Vierde agendapunt/beslissing

Beslissing tot toebedeling van het volledige vennootschapsvermogen, niets uitgezonderd en zonder

voorbehoud, van de ontbonden vennootschap aan de aandeelhouders, en dit overeenkomstig het

verdelingsplan opgemaakt door de raad van bestuur en zoals opgenomen in hun voormeld verslag.

Vijfde agendapunt/beslissing

a. Beslissing tot sluiting van de vereffening van de vennootschap "NOBLE INVESTMENT BELGIË" waarbij de vennootschap definitief ophoudt te bestaan op heden, na afloop van onderhavige vergadering, waarbij de aandeelhouders treden in rechten en plichten van de ontbonden vennootschap, zonder voorbehoud.

b. Vaststelling ingevolge ontbinding van het ontslag van het bestuursorgaan, te weten:

- de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "NOBLE INVEST INTERNATIONAL", met zetel te 2430 Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), Rue Michel Rodange 18, ingeschreven in het handelsregister te Groot-Hertogdom Luxemburg onder nummer B0069179, niet als vaste vertegenwoordiger de heer GREDEN Roger, wonende te 2273 Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg, rue de l'Ouest 4A.

- de heer VAN NOTEN Marc, wonende te 3140 Keerbergen, Kruishoevestraat 16.

- de heer POITEVIN Eric, wonende te 29810 Plouarzel (Frankrijk), rue de Rubian 225

- de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "NOSPELT SERVINVEST S.A.", met zetel te 2430 Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), Rue Michel Rodange 18, ingeschreven in het handelsregister te Groot-Hertogdom Luxemburg onder nummer B81,373, met ais vaste vertegenwoordiger de beer de heer GREDEN FZoger, voornoemd,

en beslissing om de leden van dit bestuursorgaan complete kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking voor het door hen uitgeoefende mandaat.

c. Beslissing om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de bij de wet bepaalde termijn neer te leggen en te bewaren op volgend adres: 8310 Brugge, Oude Hoogweg 1681001.

Zesde agendapunt/besiissinq

Beslissing om volmacht te verlenen aan:

- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen, te Evergem, Ertvelde, om de gecoördineerde tekst van de statuten/historiek van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandermander .- Vanden Broecke, geassocieerde notarissen, te Evergem, Ertvelde om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd,

- een expeditie van het proces-verbaal + volmacht

- historiek der vennootschap

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 9 december 2014, waarin het voorstel tot ontbinding van

de vennootschap wordt toegelicht.

- staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 november 2014.

verslag opgesteld door de commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit",

kantoorhoudende te 9000 Gent, Moutstraat 54, RPR Gent 0431,161.436, vertegenwoordigd door de heer Bart

Meganck, handelend over voormelde staat van activa en passiva, inzonderheid of daarin de toestand van de

vennootsohap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, in datum van 9 december 2014

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instmrnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/07/2012 : GE192569
29/05/2012 : GE192569
20/04/2012 : GE192569
20/12/2011 : GE192569
21/06/2011 : GE192569
11/08/2010 : GE192569
16/06/2010 : GE192569
29/07/2009 : GE192569
15/06/2009 : GE192569
05/05/2009 : GE192569
26/06/2008 : GE192569
21/06/2007 : GE192569
30/01/2007 : GE192569
28/06/2006 : GE192569
15/06/2005 : GE192569
02/07/2004 : GE192569
23/02/2004 : GE192569
07/07/2003 : GE192569

Coordonnées
NOBLE INVEST BELGIUM

Adresse
JULES BORDETLAAN 160 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale