NORSK HYDRO

NV


Dénomination : NORSK HYDRO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 864.046.306

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.03.2014, NGL 31.03.2014 14086-0001-033
31/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,1 8 MAR. Z~~

Griffie

Benaming (voluit) : NORSK HYDRO SA/NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Archimedesstraat 17 (2de verdiep)

1000 Brussel

Onderwerp akte :ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 184,§5 W.Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf maart tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel, dragende aan het slot volgende registratiemelding :

Geregistreerd drie bladen, zonder renvooien, op het derde Registratiekantoor van Elsene, op veertien maart tweeduizend veertien, boek 83, blad 63, vak 10. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De Ontvanger (getekend) MARCHAL D.

dat de gewone en buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NORSK HYDRO SA/NV", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Archimedesstraat 17 (2de verdiep), hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Kennisname en goedkeuring van het jaarverslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris met betrekking tot het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

2/ Goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013 en resultaatsbestemming.

3/ Kwijting werd verleend aan de bestuurders en aan de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat met betrekking tot de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

4/ Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap wordt toepassing gemaakt van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening van de Vennootschap in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva besliste de vergadering tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

51 Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

6/ De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: Archimedesstraat 17, 1000 Brussel.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende voor zover nodig volmacht op de bankrekeningen van de Vennootschap aan Tore Bjorsvik, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders, en om desgevallend later deze bankrekeningen af te sluiten.

De vergadering besliste om aan Tore Bjorsvik, voornoemd, bijzondere volmacht te geven om ook na de afsluiting van de vereffening de bankrekening met nummer BIC: COBABEBX IBAN: BE16 1796 1082 3774 die de vennootschap heeft bij de Commerzbank te 1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, verder te beheren en voor zover nodig over te zetten op naam van de aandeelhouders, aangezien op deze bankrekening, die gekend is bij de BTW-administratie, onder meer, nog BTW-tegoeden dienen ingewacht te worden.

71 Bijzondere volmacht werd voor zover nodig verleend aan Mevrouw Else Cloots, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een verslag van het bestuursorgaan en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0864046306

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

Voor- Tim CARNEWAL

behouden Geassocieerd Notaris

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/07/2013
ÿþ mod 11,1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatslila

Ondernemingsnr : 0864.046.306

9JUIL. 2013

eU SSEL

Griffie

Benaming (voluit) : NORSK HYDRO SA/NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Archimedesstraat, 17 (2de verdiep)

1000 Brussel

' Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig juni tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap NORSK HYDRO SAINV, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Archimedesstraat 17 (2d° verdiep), hierna "de Vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft :

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met een bedrag van zevenhonderd miljoen euro (EUR 700.000.000,00), teneinde het te brengen op tweehonderd eenentachtig miljoen vierhonderd vijftig duizend achthonderd zesennegentig euro vijfenveertig cent (EUR 281.450.896,45), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd eenentachtig miljoen vierhonderd vijftig duizend achthonderd zesennegentig euro vijfenveertig cent (EUR 281.450.896,45). Het wordt vertegenwoordigd door acht en twintig miljoen vierhonderd zes en dertig duizend negen en zeventig (28.436.079) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ acht en twintig miljoen vierhonderd zes en dertig duizend negen en zeventigste (1/28.436.0795te) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.':

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten),

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Li ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

'131 69 q*

f 4~~k ~

Griffie 0 4 JUIL. 2013

15107/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsar : 0864046306

Benaming

(voluit) Norsk Hydro NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Archimedesstraat 17, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders, Hernieuwing mandaten bestuurders, Hernieuwing mandaat Commissaris

Gewone Algemene Vergadering van 21 Juni 2013

Na kennis genomen te hebben van de ..,... agendapunten, hebben de aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN over te gaan tot de benoeming van KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA (B00001), Bourgetlaan 40 te 1130 Brussel, met als vaste vertegenwoordiger Alexis Palm (IBR Nr. 801433), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, als commissaris voor een duur van drie jaren, het mandaat aflopend op de algemene vergadering die de jaarrekening van het boekjaar 2015 dient goed te keuren, ......

BESLOTEN, na nota genomen te hebben van zijn ontslagbrief, en van het feit dat de Raad van Bestuur van 28.05.13 reeds kennis nam van zijn ontslag per 20.06.13, het ontslag als bestuurder van de Heer Rune Dreiem te aanvaarden per 20.06.13.

BESLOTEN over te gaan tot de benoeming als bestuurder vanaf 21.06.13 en voor een duur van zes jaar, van Mevrouw Anne Hagen, geboren ....te Drammen, Noorwegen, wonende Lillehagveien 103, 1365

Blommenholm, Noorwegen, van Noorse nationaliteit, Het mandaat van de nieuwe bestuurder Hagen zal

onbezoldigd zijn.

BESLOTEN over te gaan tot de hernieuwing van het mandaat van bestuurder vanaf 21.06.13 en voor een nieuwe duur van zes jaar, van de Heren Ole Peik Norenberg en Svenn Sundgot. Het hernieuwde mandaat van deze bestuurders zal verder onbezoldigd zijn.

De algemene vergadering heeft tevens BESLOTEN om Sem Moerman, ......, volmacht te geven, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op de vervulling van alle nodige formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, de KBO, een ondernemingsloket en de bevoegde administraties, alsook met het oog op de nodige publicaties.

Voor eenvormig uittreksel

Sem Moerman

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van .LuJk. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 27.06.2013 13232-0210-034
18/12/2012
ÿþ ModWOtd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 7 ou~ . 2012

BRUSSEL

Griffie

V

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*122 294

Ondernerningsnr : 0864046306

Benaming

(voluit) : Norsk Hydro NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Archimedesstraat 17, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekennen van bijzondere volmacht

Raad van Bestuur van de NV NORSK HYDRO van 26 September 2012

De Raad van Bestuur van de NV NORSK HYDRO, unaniem, verleent vanaf heden, bijzondere volmacht aan Claudine Mercenier, Finance Manager, van Belgische nationaliteit, wonende te 1150 Brussel, Orbanlaan 140, geboren 2 mei 1959 te Elsene, om in naam en voor rekening van de NV NORSK HYDRO:

1.AIle fiscale formaliteiten te vervullen en alle briefwisseling (inbegrepen alle formulieren) met alle fiscale administraties (inbegrepen lokale fiscale administraties en fiscale administraties inzake sociale lasten, directe belastingen en indirecte belastingen zoals BTW- administraties) te overwegen, goed te keuren en te ondertekenen (inbegrepen ondertekening langs elektronische weg), dergelijke briefwisseling onder meer inhoudend antwoorden op vragen om inlichtingen van dergelijke administraties, vragen om terugbetaling van belastingen, bezwaarschriften tegenover dergelijke administraties en alle belastingsaangiftes.

2. Alle, akkoorden met dergelijke fiscale administraties te onderhandelen, overwegen, goed te keuren en te ondertekenen (inbegrepen ondertekening langs elektronische weg), dit voor zover de belastingen te betalen door de NV NORSK HYDRO ingevolge dergelijke akkoorden de 100.000 EUR (honderd duizend euro) per', akkoord niet te boven gaan.

3, alle stappen te ondernemen die zij noodzakelijk of wenselijk acht in verband met het uitoefenen van haar volmacht.

Voormelde bijzondere volmacht zal met onmiddellijke ingang aflopen wanneer en indien:

1 Claudine Mercenier voor gelijk welke reden ophoudt werknemer van de NV NORSK HYDRO te zijn of zich', in de opzegperiode van haar tewerkstelling bij NV NORSK HYDRO bevindt, of

2onderhavige volmacht herroepen worden.

Onderhavige volmacht en enig geschil, meningsverschil, proces of vordering van gelijk welke aard die voortvloeit uit of in om het even welke zin verband houdt met deze volmacht of zijn totstandkoming of enige handeling die gesteld werd of beweerd wordt gesteld te zijn onder deze volmacht, zullen beheerst worden door het Belgisch recht, de Rechtbank van Koophandel van Brussel, Nederlandstalige Kamer, bevoegd zijnde.

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan Sem Moerman, ...per adres Daubray BVBA, Vilvoordsesteenweg 144, 1860 Meise, om de officiële Nederlandstalige tekst van onderhavige volmacht te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Voor eenvormig uittreksel,

Sem Moerman

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)p,rm) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 04.07.2012 12273-0034-033
23/02/2012
ÿþMad 2.0

_r,z ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SRüsai

1 ó FEB zona

Griffie

I 11)1111)1111111)111)1 I IS I 51511 15 S1 I

*iaoa3esi"

Bijlagen bij-hetileigisrlrStaatsb i

Ondernemingsnr : 0864046306

Benaming

(voluit) : Norsk Hydro NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Archimedesstraat 17, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een Bestuurder-Ontslag van een Gedelegeerd-Bestuurder en benoeming van een Algemeen Directeur

Buitengewone Algemene Vergadering van de NV NORSK HYDRO van 19 januari 2012

Na kennis genomen te hebben van de agenda, hebben de aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN het ontslag als bestuurder van de Heer Tore Bjorsvik, geboren 04.08.63 ... te aanvaarden per 19.01.2012.

BESLOTEN de Heer Rune Drelem, geboren 10.03.1971 te Lorenskog, Noorwegen, van Noorse nationaliteit, wonende te Nordstrandveien 33a, N-1163 Oslo, Noorwegen, te benoemen als bestuurder vanaf 19.01.2012 en voor een duur van zes jaar. Het mandaat van de Heer Dreiem zal onbezoldigd zijn,

BESLOTEN bijzondere volmacht te geven aan Sem Moerman ....per adres Daubray BVBA, Vilvoordsesteenweg 144, 1860 Meise, om onderhavig besluit te publiceren in het Belgisch Staatsblad en alle wettelijke formaliteiten in verband ermee te vervullen.

Raad van Bestuur van de NV NORSK HYDRO van 20 januari 2012

De Raad van Bestuur, met eenparigheid van stemmen, heeft BESLOTEN het ontslag als gedelegeeerd-bestuurder van de Heer Tore Bjorsvik, geboren op 04.08.63 ,... te aanvaarden per 19.01.2012.

De Raad van Bestuur, met eenparigheid van stemmen, heeft BESLOTEN de Heer Tore Bjorsvik, geboren

op 04.08.63 in Bergen, Noorwegen, van Noorse nationaliteit te benoemen als Algemeen Directeur

belast met het dagelijks bestuur vanaf heden 20.01.2012 en voor onbepaalde duur. Het mandaat van de Heer Bjorsvik zal onbezoldigd zijn.

De Raad van Bestuur, met eenparigheid van stemmen, heeft BESLOTEN bijzondere volmacht te geven aan Sem Moerman ....per adres Daubray BVBA, Vilvoordsesteenweg 144, 1860 Meise, om onderhavig besluit te publiceren in het Belgisch Staatsblad en alle wettelijke formaliteiten in verband ermee te vervullen.

Voor eenvormig uittreksel,

Sem Moerman

Bijzonder gevolmachtigde

Brussel, 08,02.12

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

08/12/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itill11.1.1111111111p1

NOVeelà

F 20111

Griffie

Ondernemingsnr : 0864046306

Benaming

(volrit) : Norsk Hydro NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Archimedesstraat 17, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herroepen en toekennen van bijzondere volmachten

Raad van Bestuur van de NV NORSK HYDRO van 26 September 2011

De Raad van Bestuur van de NV NORSK HYDRO, unaniem, verleent vanaf heden, bijzondere volmacht aan: Dieter SCHNEE, Lambeaulaan 138, 1200 Brussel, geboren 1 mei 1956, om in naam en voor rekening van de? NV NORSK HYDRO:

1.leningen toe te kennen

1.1 aan dochterondernemingen die geheel, zij het rechtstreeks of onrechtstreeks, gecontroleerd worden door NORSK HYDRO ASA uit Oslo, Noorwegen, en

1.2 van maximum EUR 15.000.000 (vijftien miljoen euro) (of het equivalent daarvan in een andere munt) in: één enkele transactie of in een reeks van verwante transacties, en

1.3 met een looptijd van maximum 7 (zeven) jaren, en

1.4 met intrestvoeten en voorwaarden in lijn met de standaard prijspolitiek van NV NORSK HYDRO, en

1.5 na een voorafgaande evaluatie van de kredietwaardigheid

2.alle overeenkomsten, documenten, certificaten en instrumenten die hij wenselijk of noodzakelijk acht in het. kader van het toekennen van zulke lening te overwegen, af te sluiten, goed te keuren, te ondertekenen, uit te voeren, af te leveren en/of uit te geven,

3. aile stappen te ondernemen of enige handeling te stellen die hij noodzakelijk of wenselijk acht in verbant{. met het implementeren en/of het uitvoeren van zulke lening.

Verder, verleent de Raad van Bestuur van de NV NORSK HYDRO, unaniem, vanaf heden, bijzondere volmacht aan Dieter SCHNEE, om, in naam en voor rekening van de NV NORSK HYDRO, en dit samen met de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de NV NORSK HYDRO:

2. leningen toe te kennen

2.1 aan dochterondernemingen die geheel, zij het rechtstreeks of onrechtstreeks, gecontroleerd worden door NORSK HYDRO ASA uit Oslo, Noorwegen, en

2.2 van meer dan EUR 15.000.000 (vijftien miljoen euro) (of het equivalent daarvan in een andere munt) in één enkele transactie of in een reeks van verwante transacties, en/of met een looptijd van meer dan 7 (zeven) jaren, en

2.3 met intrestvoeten en voorwaarden in lijn met de standaard prijspolitiek van NV NORSK HYDRO, en

2.4 na een voorafgaande evaluatie van de kredietwaardigheid

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 2.alle overeenkomsten, documenten, certificaten en instrumenten.. z. lj a . n .i

die hij wenselijk of noodzakelijk acht in het

kader van het toekennen van zulke lening te overwegen, af te sluiten, goed te keuren, te ondertekenen, uit te voeren, af te leveren en/of uit te geven,

3. alle stappen te ondernemen of enige handeling te stellen die hij noodzakelijk of wenselijk acht in verband met het implementeren en/of het uitvoeren van zulke lening.

Voormelde bijzondere volmachten zullen met onmiddellijke ingang aflopen wanneer en indien:

1 Dieter SCHNEE voor gelijk welke reden ophoudt werknemer van de NV NORSK HYDRO te zijn of zich in de opzegperiode van zijn tewerkstelling bij NV NORSK HYDRO bevindt, of

2onderhavige volmachten herroepen worden.

Onderhavige volmachten en enig geschil, meningsverschil, proces of vordering van gelijk welke aard die voortvloeit uit of in om het even welke zin verband houdt met deze volmachten of hun totstandkoming of enige handeling die gesteld werd of beweerd wordt gesteld te zijn onder deze volmachten tot stand gekomen onder zullen beheerst worden door Belgisch recht, de Rechtbank van Koophandel van Brussel, Nederlandstalige Kamer, bevoegd zijnde.

Onderhavige volmachten herroepen en vervangen vanaf heden de volmacht die aan Dieter Schnee verleend werd door de Raad van Bestuur van Norsk Hydro N.V. op 05.02.2009.

De Raad van Bestuur geeft bijzondere volmacht aan Sem Moerman om de officiële Nederlandstalige

tekst van onderhavige volmachten te publiceren in het Belgisch Staatsblad

Voor eenvormig uittreksel,

Sem Moerman

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik ,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 25.07.2011 11341-0262-029
17/03/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

!Illt!!11,11!111111,11,1101

BRABBEL

0 7 MRT 20ft

C riffie

Ondernemingsnr : 0864046306

Benaming

(voluit) NORSK HYDRO SA/NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Archimedesstraat 17 (2de verdiep)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig februari tweeduizend en elf, door Meester Peler VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NORSK HYDRO SA/NV ", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Archimedesstraat 17 (2de verdiep), volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vijfhonderd twintig miljoen euro (EUR 520.000.000), zodat het kapitaal verhoogd werd) tot negenhonderd éénentachtig miljoen vierhonderd vijftigduizend achthonderd zesennegentig euro vijfenveertig cent euro (EUR 981.450.896,45 ).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en gebeurde zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de kapitaalverhoging en de kapitaalverhoging werd onmiddellijk volgestort tot beloop van vijf en twintig procent (25 %) hetzij honderd dertig miljoen euro (EUR 130.000.000).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 179-6115745-16 op naam van de vennootschap bij de Commerzbank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 februari tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

" Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd éénentachtig miljoen vierhonderd vijftigduizend achthonderd zesennegentig euro vijfenveertig cent euro (EUR 981.450.896,45 ). Het wordt vertegenwoordigd door acht en twintig miljoen vierhonderd zes en dertig duizend negen en zeventig (28.436.079) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ acht en twintig miljoen vierhonderd zes en dertig duizend negen en zeventigste (1/28.436.079ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Claudine Mercenier, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOLMACHTEN:

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouders:

1. de naamloze vennootschap naar Belgisch recht "Hydro Aluminium Raeren SA" met zetel te 4730 Raeren, Waldstrasse, 91,

2. cie vennootschap naar Noors recht "Hydro Aluminium AS", met zetel te 0283$ Oslo (Vaekera ), Drammensveien 260 (Noorwegen),

vertegenwoordigd door mevrouw Claudine Mercenier, wonende te 1150 Brussel, Orbanlaan 140, ingevolge twee onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vesn3elden Recto Naar, en iyzeaaniggt;e,d an d:- van de perso{o',n(en) nevoegd de recntspersoon ter. aar,z.ef va derdc ' te vc ?ener woordigen

Verso Naarr en nan;Jteire=ging

Peter VAN MELKEBEKE Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste hiz, van _uik B vermelden Recto Na; ,r en s,oedansgneid van de rnslr;,mc111,rsi,dp or.,'" s hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd ae rechtspersoon. ten aa:lz en van Ionie-g-, le verteggenwoorclgen

Verso Naam en landtexen,ng

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 14.07.2010 10305-0088-031
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 20.07.2009 09444-0381-033
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08426-0396-031
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 18.07.2007 07431-0182-030
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 20.07.2006 06492-0240-037
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 20.07.2005 05514-0226-036

Coordonnées
NORSK HYDRO

Adresse
ARCHIMEDESSTRAAT 17 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale