NS STATIONS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NS STATIONS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.806.436

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0443-035
09/04/2014
ÿþMod Wort! 11.1

+_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iuHv~w~ud~~wro~~w~

1907 368*

Vc

beh( aar Belt

Staat

2 8 MAR. 2014

BRtUS$E1

Griffie

Ondernemingsar: Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm t

Zetel 0846.806.436

NS STATIONS BELGIUM

Naamloze vennootschap

Stephanie Square Center, Louizalaan 65 bus 11, 1050 Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwer " akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere: algemene vergadering d.d. 24 maart 2014:

1.Ontslag en benoeming van bestuurders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Floris Merkx, geboren te Gouda op 4 mei 1977, wonende te (2804 NG) Gouda aan Zwenkgras 41, Nederland, met Nederlands paspoortnummer, NYJ4CP470, als bestuurder van de Vennootschap met ingang op 1 april 2014. De algemene vergadering besluit hierbij tevens verleende volmachtenn die werden toegekend aan de heer Floris Merkx, met invang van de genoemde datum in te trekken.

De algemene vergadering besluit de heer Mark Stefab Jansen, geboren te Utrecht , Nederland, op 21 mei 1966, wonende te (3823 DX) Amersfoort, Het Mysterie 9, Nederland, met Nederlands paspoortnummer NWJJ7C086,' te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 1 april 2014. Zijn mandaat zal automatisch°. een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden bijeengeroepen in het jaar 2018.

Er zijn aldus per 1 april 2014 twee bestuurders:

- de heer Sytze van der Aa, en

de heer Mark Stefan Jansen,

Artikel 23 van de statuten bepaalt dat de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

2. Volmacht

De algemene vergadering besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr, Karolien Boghe, Mr, Virginie Ciers of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhuipsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de: Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van del inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in' naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2014
ÿþMod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u liBI71101 ioA

Ondernemingsnr : 0846.806.436

Benaming

(voluit) : NS STATIONS BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center, L.ouizalaan 65 bus 11, 1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere: algemene vergadering d.d. 14 juli 2014:

1. Ontslag en benoeming van bestuurders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Mark Stefan Jansen, geboren te Utrecht, Nederland, op 21 mei 1966, wonende te (3823 DX) Amersfoort, Het Mysterie 9, Nederland, met Nederlands paspoortnummer NWJJ7C086, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 15 juli 2014. Een kopie van zijn ontslagbrief wordt aangehecht als Bijlage 1. De algemene vergadering besluit hierbij tevens verleende volmachten, die werden toegekend aan de heer Mark Stefan Jansen, met ingang van de genoemde datum in te trekken.

De algemene vergadering besluit de heer Floris Merkx, geboren te Gouda op 4 mei 1977, wonende te (2804 NG) Gouda aan Zwenkgras 41, Nederland, met Nederlands paspoortnummer, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 15 juli 2014. Zijn mandaat zal automatisch een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden bijeengeroepen in het jaar 2018. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Er zijn aldus per 15 juli 2014 twee bestuurders:

-de heer Sytze van der Aa, en

-de heer Floris Merkx.

Artikel 23 van de statuten bepaalt dat de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de, vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van, derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

2. Volmacht

De algemene vergadering besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr. Karolien Boghe, Mr. Virginie Ciers of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neergejegd/vnLvcegen op

23 JILf 20%

tel' griffie van deNderlandstaijge

chtb-in;1 ttonpl'anrlciPl Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

8RU~~:

tC ~ `~'+

~'

19 DEC. 2013

Griffie

iII fI II U il IU II

naooiaszR

Voor behoud

aan he

Belgisu Staatsb

i

Ondernemingsar : 0846.806.436

Benaming

(voluit) : NS Stations Belgium

(verkort) :

rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center - Louizalaan nummer 65 bus 11 te 1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NS Stations Belgium", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0846.806.436, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op elf december tweeduizend dertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

_ Beslissing : Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van drie miljoen euro (EUR 3.000,000) om het te brengen van één miljoen driehonderdduizend euro (EUR 1.300.000) tot vier miljoen driehonderdduizend euro (EUR 4.300.000), door inbreng in geld, zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten pro rata temporis.

_ Beslissing : Wijziging van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, teneinde deze aan te passen aan de voorgaande beslissing tot kapitaalverhoging:

artikel 5:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vier miljoen driehonderdduizend euro (4.300.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd (8.600) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde."

_ Beslissing : Volmachten

De vergadering beslist een volmacht te geven aan:

-aan elk van de bestuurders, alsook aan Meester Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag, alsook deze inschrijving te ondertekenen;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mn. Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondememingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd véér registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013
ÿþ Asad Waal 11.1

ó = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bE pll

e

St

i





2 5 JUL 2051

Griffie

Ondernerningsnr : 0846.806.436

Benaming

(voluit) : NS STATIONS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center, Louizalaan 65 bus 11, 1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering d.d.19 juli 2013:

I.. Ontslag en benoeming van bestuurders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Dirk Snel, wonende te 22, Rue d'Assas, app. nr. 11, 75006 Parijs, Frankrijk, als bestuurder van de Vennootschap met ingang op 1 juli 2013, tot welke functie hij werd benoemd in de oprichtingsakte van de Vennootschap van 21 juni 2012 en waarvan publicatie geschiedde in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2012, onder nummer 12117465. De algemene vergadering besluit hierbij enige volmachten die werden toegekend aan de heer Dirk Snel met onmiddellijke ingang in te trekken.

De algemene vergadering besluit de heer Fioris Merkx, geboren te Gouda, Nederland, op 4 mei 1977, wonende te Zwenkgras 41, 2804 NG Gouda, Nederland, met Nederlands paspoortnummer NYJ4CP470, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang. Zijn mandaat zal automatisch een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden bijeengeroepen in het jaar 2019.

Er zijn aldus op heden twee bestuurders:

-de heer Sytze van der Aa en

-de heer Floris Merkx.

Artikel 23 van de statuten bepaalt dat de Vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren.

2. Volmacht

De algemene vergadering besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr, Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Lui! B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/04/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

i

N

1111111111011111

*13063051*

QNLIS-2 9-

Griffie 1 2 Pt R,1,55





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0846.806.436

Benaming

(voluit) : NS STATIONS BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center, Louizalaan 65 bus 11, 1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering d.d.10 april 2013:

1. Ontslag en benoeming van bestuurders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Barend Kuenen, geboren te Groningen, Nederland, op 30 april 1970, wonende te (2518 GN) Den Haag aan de Zoutmanstraat 61, Nederland, met Nederlands paspoortnymmer NRDOK2008, als bestuurder van de Vennootschap met ingang op 4 april 2013. Oe algemene vergadering besluit hierbij enige volmachten die werden toegekend aan de heer Barend Kuenen met onmiddellijke ingang in te trekken.

Oe algemene vergadering besluit de heer Sytze van der Aa, geboren te Tilburg, Nederland, op 17 april 1978, wonende te Willem de Zwijgerlaan 6, $706 BK, Zeist, Nederland, met Nederlands paspoortnummer NR6453D76, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 4 april 2013, Zijn mandaat zal automatisch een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden bijeengeroepen in het jaar 2018.

Er zijn aldus op heden twee bestuurders:

-de heer Dick Snel; en

-de heer Sytze van der Aa.

Artikel 23 van de statuten bepaalt dat de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van: derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren,

2. Volmacht

De algemene vergadering besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr. Karolien Boghe, Mr, Virginie Ciers of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc aar. Bel" Staal

1111111,1J11 IIII~MIIUV3091582 VIII





Ondernemingsnr : 0846.806.436

Benaming

(voluit) : NS Stations Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center, Louizalaan 65, bus 11, 1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris - volmacht

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering d.d. 19 februari 20'13:

1. Benoeming van een commissaris

De Aandeelhouders beslissen de vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren BCVBA, burgerlijke venootschap met handelsvorm, Bourgetlaan 40 te 1130 Brussel, België, ondernemingsnummer 0419122548, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Mike Boonen, bedrijfsrevisor, in de hoedanigheid van commissaris te benoemen. De benoeming is voor drie boekjaren en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2016 die zal worden samengeroepen om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar 2015.

2. Volmacht

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende'. op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr. Karolien Boghe, Mr. Virginie Ciers of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, ierhulpsesteenweg. 120, ieder alleen handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of: nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip: van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij; de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle, verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRUSSEL

04 MInal`'r

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012
ÿþMod Word 11.1

L,140iLiza

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846.806.436

Benaming

(voluit) : NS Stations Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louizalaan nummer 65 bus 11 te Brussel (1050 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; RECHTZETTINGSAKTE VAN DE OPRICHTINGSAKTE VAN EENENTWINTIG JUNI TWEEDUIZEND EN TWAALF

Uit het rechtzettingsakte opgemaak door Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", KBO n°0890.388.338, waarvan de zetel gevestigd is te Brussel, Louizalaan 126, op veertien september tweeduizend en twaalf, blijkt dat een materiële vergissing zich heeft voorgedaan in het proces-verbaal opgesteld door ons ambt de dato eenentwintig juni tweeduizend en twaalf van de naamloze vennootschap "NS Stations Belgium", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan nummer 65 bus 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0846.806.436, geregistreerd op het tweede registratiekantoor te Jette, de vijfde juli hierop volgend, boek 40, blad 05, vak 03, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) registratierechten, geïnd door de Inspecteur W. ARNAUT, en waarvan het uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatblad van vier juli tweeduizend en twaalf werden gepubliceerd onder het nummer 12117465, waarbij onder meer werd besloten dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend dertien en de afsluiting van het eerste boekjaar zal gebeuren op eenendertig december tweeduizend en twaalf;

Hierbij dienen de beslissingen gelezen te worden, als volgt:

-De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien.

-Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

In plaats en ter vervanging van de volgende zinnen:

-De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend dertien.

-Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de aktes

" r- r-~~

w~ ~

SEP ardi

i

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012
ÿþMoa wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 111111111

*12117465*

Ondernemingsnr : o %~ ,p~ Li 5 .

Benaming Q `~, soc

(voluit) : NS Stations Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center, Louizalaan nummer 65, bus 11 te Brussel (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

25 JUIN 7.01,

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenentwintig juni tweeduizend en twaalf, werd er een Naamloze Vennootschap opgericht genaamd "NS Stations Belgium", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te Stephanie Square Center, Louizalaan nummer 65, bus 11, Brussel (1050 Brussel), en met een kapitaal van één miljoen driehonderdduizend euro (1.300.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd (2.600) aandelen op naam, met nummers 1 tot en met 2.600, zonder vermelding van nominale waarde.

Aandeelhouders

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations International B.V.", met maatschappelijke; zetel te Utrecht, Nederland en adres te Stationshal 17, 3511 CE Utrecht, Nederland, ingeschreven in de' Nederlandse Kamer van Koophandel voor Midden-Nederland onder het nummer 30146221; en

2, De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations International Il B.V.", met maatschappelijke zetel te Utrecht, Nederland en adres te Stationshal 17, 3511 CE Utrecht, Nederland, ingeschreven in de Nederlandse Kamer van Koophandel voor Midden-Nederland onder het nummer 30146218.

De eerste comparant, NS Stations International B.V, verklaart bij deze alle verantwoordelijkheid op zich te nemen van de huidige oprichting, overeenkomstig artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen, en moet bij deze als enige oprichter beschouwd worden.

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam "NS Stations

Belgium".

Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd te Stephanie Square Center, Louizalaan nummer 65, bus 11, Brussel (1050 Brussel),

België.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

-het opzetten, uitbaten en beheren van broodjeszaken, kleine restauratie, fastfoodlsnelbuffet- en kleinhandelszaken, commerciële zones en andere commerciële verkooppunten in de nabijheid van treinstations of daarbuiten, en in het algemeen de aankoop en verkoop van consumentengoederen, met inbegrip van (doch niet beperkt tot) voedingswaren, dranken, non-food producten, door middel van franchiseovereenkomsten of andere distributievormen;

-import en export, aan- en verkoop van goederen allerlei;

-de aankoop, verkoop, huur en verhuur van enige roerende of onroerende goederen, om het voorgaande doel na te kunnen streven;

-het investeren in, het onderschrijven van, de verwerving, het aanhouden en verkoop van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van deze ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieveen financiële bijstand aan deze entiteiten,

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, en dit in de meest ruime zin,

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen driehonderdduizend euro (1.300.000,00 ¬ ),

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd (2.600) aandelen zonder vermelding van de

nominale waarde, volledig ingetekend en op de volgende wijze volstort:

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations International B.V.", voornoemd, ten belope

van tweeduizend driehonderd veertig (2.340) aandelen met nummers 1 tot en met 2,340, voor een inbreng in

geld van één miljoen honderd zeventigduizend euro (1.170.000,00 ¬ ), volledig volstort.

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "NS Stations international Il B.V.", voornoemd, ten

belope van tweehonderd zestig (260) aandelen met nummers 2.341 tot en met 2.600, voor een inbreng in geld

van honderddertigduizend euro (130.000,00 ¬ ), volledig volstort,

Totaal: Tweeduizend zeshonderd (2.600) aandelen.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen,

Bij ontbinding van de vennootschap, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Gewone algemene vergadering

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van juni om tien uur,' Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de eigenaars van effecten op naam binnen de in de oproeping vermelde termijn aan de raad van bestuur hun inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist

leder aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Blanco en ongeldige stemmen 'worden niet bij de uitgebrachte $temmen geteld.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, De raad van bestuur telt minstens drie leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders echter is vastgesteld dat de vennootschap niet

+

f ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen geldig worden gehouden bij wijze van video- of

telefoonconferentie. ln dergelijk geval wordt de vergadering geacht te zijn gehouden op de zetel van de

vennootschap indien tenminste één bestuurder fysiek aanwezig was op de zetel van de vennootschap.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe vergadering van de raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de hoogdringendheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kan de raad van bestuur schriftelijk beslissingen nemen zonder bijeen te komen, op voorwaarde dat deze beslissingen worden genomen met eenparig akkoord van alle bestuurders. De bestuurders nemen slechts hun beslissing nadat zij dit voorstel hebben ontvangen, door middel van een schriftelijke instemming, met kopie te verzenden aan alle bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van het ontwerp van jaarrekening, de goedkeuring van het jaarverslag en de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De volgende beslissingen mogen niet door de raad van bestuur worden genomen, dan mits [voorafgaandeiijkel goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap:

])het aangaan als huurder/concessiehouder of verhuurder van huur- of concessieovereenkomsten met een waarde van meer dan EUR 500.000 of met een looptijd van meer dan 10 jaar en de aan- of verkoop of het bezwaren van onroerende goederen;

2)het bezwaren van roerende goederen, schuldvorderingen en andere activa;

3)het verlenen van elke vorm van zekerheid tot zekerheid van schulden van derden, ongeacht de vorm, inclusief tot zekerheid van schulden van vennootschappen die deel uitmaken van de groep waartoe de vennootschap behoort;

4)het openen van bijkantoren, de uitbreiding van de activiteiten van de vennootschap door het opzetten van een nieuwe bedrijfstak, het definitief stopzetten of overdracht van alle of een deel van de activiteiten van de vennootschap (of hun exploitatie).

5)de verwerving van, de deelneming in, het beheer of afstand van het beheer van enige onderneming of vennootschap, de overdracht of vereffening van de voormelde deelnemingen, de uitbreiding van activiteiten van dergelijke ondernemingen en vennootschappen door het opzetten van een nieuwe bedrijfstak of de definitieve sluiting of overdracht van alle of een deel van de activiteiten van dergelijke onderneming of vennootschappen (of hun exploitatie);

6)het uitoefenen van stemrechten verbonden aan niet beursgenoteerde aandelen in andere vennootschappen;

7)het sluiten van, de beëindiging van of de wijziging van enige samenwerkings- of joint venture overeenkomst;

8)het lenen of ontlenen van fondsen, de koop- en verkoop van vreemde munten of elke overeenkomst betreffende de afdekking van het interest- of wisselkoersrisico bij enige andere entiteit dan vennootschappen die tot dezelfde groep als de vennootschap behoren;

9)het openen van bankrekeningen bij enige andere persoon of entiteit dan bij vennootschappen die tot dezelfde groep als de vennootschap behoren;

10)het toekennen van een jaarlijkse vergoeding aan een werknemer die EUR 100.000 overstijgt;

11)het toekennen van pensioenrechten die niet voortkomen uit een collectieve arbeidsovereenkomst of andere wettelijke verplichtingen;

12)de beslissing tot het instellen van en de vertegenwoordiging in enig juridisch geschil, zowel als eiser ais verweerder - met uitzondering van procedures tot invordering van schuldvorderingen, het nemen van dringende maatregelen tot bescherming van de rechten van de vennootschap en andere, en de vertegenwoordiging van de vennootschap in procedures teneinde voorlopige bewarende maatregelen te verkrijgen - of het verzaken aan verdediging in juridische procedures ingesteld tegen de vennootschap, of het onderwerpen van bestaande geschillen aan arbitrage of bindende derdenbeslissing;

13)het collectieve ontslag van werknemers van de vennootschap;

14)het verrichten van enige handeling, of het aangaan van enige rechtshandeling of contract, andere dan diegene hierboven vermeld, dewelke een totaal bedrag van EUR 500.000 overschrijden (verrichtingen die met elkaar verbonden zijn worden geacht één transactie uit te maken).

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hun samenstelling en opdracht worden omschreven door de raad van bestuur,

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren,

Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 21 van de huidige statuten, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van dit comité, worden vertegenwoordigd door één lid van het directlecomité, Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen.

Wanneer één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door die persoon. Indien meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

De comparanten hebben op termijn de volgende beslissingen genomen:

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen:

A. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en de volgende personen worden hiertoe benoemd:

1.De heer Barend Kuenen, wonende te 6, Avenue Maréchal de Lattre de Tassigny, 78230 Le Pecq,

Frankrijk;

2.0e heer Dirk Snel, wonende te 22, Rue d'Assas, app. nr. 11, 75006 Parijs, Frankrijk,

De duur van het mandaat van de bovenvernoemde bestuurders bedraagt zes jaar en zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap die zal worden gehouden in tweeduizend achttien.

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 23 der statuten.

B. Commissaris

De comparanten besluiten op een later tijdstip vast te stellen of zij al dan niet een commissaris dienen te

benoemen overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen,

C. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

D, Afsluiting van het eerste bcekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf,

E. Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel

handelend met macht van substitutie,

-elke bestuurder;

-Mr. Virginie Ciers, Mr, Olivier Van Raemdonck en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor

NautaDutilh, met zetel te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel; alsook

-Securex Ondememingsloket, met zetel te Tervurenlaan 43,1040 Etterbeek.

ten einde over te gaan tot inschrijving van de uitgegeven aandelen in het aandeelhoudersregister van de vennootschap en tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

F. Overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting

4 T

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap, aile handelingen, verrichtingen en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting door henzelf of hun aangestelden, verband houdend of voorvloeiend uit de volgende overeenkomsten, en dit vanaf het moment van het verKrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap:

-Overeenkomst tot overdracht van concessiecontracten tussen Leiria lnvestment BVBA ais overdrager en de vennootschap in oprichting als overnemer, ondertekend op 29 mei 2012;

-4 kaderovereenkomsten inzake overdracht concessiecontracten tussen NMBS Holding NV als concessiegever, Leiria lnvestment BVBA als concessionaris en de vennootschap in oprichting als nieuwe concessionaris, ondertekend op 25 mei 2012,

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2015
ÿþ Mal Wuxi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ree; gelogd/ontvan jen op

2 0 AAR, 2015

ter griffie van de vrn I°jQderlandstalige

Gr1~Fte

rechtbank : ; ;~~C~ antlel 13r1 isSc:i

Ondernemingsnr : 0846.806.436

Benaming

(voluit) : NS Stations Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stephanie Square Center,Louizalaan nummer 65111 te Brussel (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : NS Stations Belgium

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap "NS STATIONS BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Stephanie Square Center, Louizalaan 65111, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0846.806.436 opgemaakt voor Meester Gérard 1NDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zestien april tweeduizend vijftien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen honderdduizend euro (EUR 1.100.000,00) om het te brengen van vier miljoen driehonderd duizend euro (EUR 4.300.000,00) tot vijf miljoen vierhonderdduizend euro (EUR 5.400.000,00), door inbreng in geld door beide aandeelhouders:

Ide vennootschap "NS Stations International B.V.", voormeld, voor een bedrag van negenhonderd negentigduizend euro (EUR 990.000,00);

ii.de vennootschap "NS Stations International Il B.V.", voormeld, voor een bedrag van honderd en tienduizend euro (EUR 110.000,00),

met uitgifte van in het totaal tweeduizend tweehonderd (2.200) nieuwe aandelen; zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van vijfhonderd euro (EUR 500,00), die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten pro rata temporis.

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, teneinde deze

aan te passen aan de voorgaande beslissing tot kapitaalverhoging:

artikel 5:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijf miljoen vierhonderd duizend euro (5.400.000,00 E).

Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend achthonderd (10.800) aandelen zonder vermelding van de

nominale waarde."

Volmachten

De vergadering beslist een volmacht te geven aan:

-aan elk van de bestuurders, alsook aan Meester Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving in het aandeelhoudersregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag, alsook deze inschrijving te ondertekenen;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondememingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

` Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vôôr registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie Van de Rechtbank van Koophandel

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NS STATIONS BELGIUM

Adresse
LOUIZALAAN 65, BUS 11, STEPHANIE SQUARE CENTER 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale