NUOVO CARE DUO

Association sans but lucratif


Dénomination : NUOVO CARE DUO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 502.577.982

Publication

31/01/2013
ÿþI. MOD 2.2

~~

_.1# ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbias{ bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

N

Ondernemingsnummer: Benaming

(voluit) : NUOVO CARE DUO

1 8 JAN. 2013 BRUSSEL

Griffie

1

I~

(verkort):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstcogmerk

Zetel : Rogierlaan 228 - 1030 Schaarbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en twaalf, op negentien november; Te Geraardsbergen;

Voor mij, LAURENT RENS, notaris met standplaats te Geraardsbergen.

ZIJN VERSCHENEN:

1-De heer VANDENDRIESSCHE Franklin Daniel J., geboren te Oudenaarde op vierentwintig juni negentienhonderd vierenveertig (identiteitskaart nummer 591-3457075-97, rijksregisternummer 44.06.24-305.38), gehuwd met mevrouw

Marie-Christine VUYE , wonende te 9700 Oudenaarde, Bourgondiëstraat 12 bus 301;

2-De heer PULINCKX Johan Michel Frans, geboren te Watermaal-Bosvoorde op dertig november negentienhonderd tweeënzeventig (identiteitskaart nummer 591-2338581-13, rijksregisternummer 72.11.30-213.88), ongehuwd, wonende te 1730 Asse, Huinegem 63

3-De heer PULINCKX David Robert Lode, geboren te Etterbeek op drie december negentienhonderd zesenzeventig

(identiteitskaart nummer 590-5948051-37, rijksregisternummer 76.12.03-161.71), ongehuwd, wondende te 1831 Machelen

(Diegem), Lostraat 5.

Die mij uiteengezet hebben wat volgt:

I. VERKLARING VAN OPRICHTING

1) Verklaring van oprichting

De verschijners verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een vereniging zonder winstoogmerk die zij, wensen op te richten onder de naam "NUOVO CARE DUO", met; zetel te 1030 Schaarbeek, Rogierlaan 228.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk' arrondissement Brussel.

De vereniging stelt zich tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- De oprichting, organisatie, uitbouw, uitbating en werking van instellingen in de zorgsector zoals daar zijn: revalidatie-oorden, (medische) check-up centra, zorghotels,'

woonzorgcentra, serviceflats, assistentiewoningen,

dagverzorgingscentra, wooncomplexen met dienstverlening en :centra voor kortverblijf;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Moo 2.2

- Een tijdelijk of permanent thuisvervangend milieu aanbieden aan hulp- en zorgbehoevende personen, inclusief aanvullende zorgverlening.

- Exploitatie van zorgvoorzieningen in de ruimste zin en alle dienstverlening (bejaarden- en ziekenzorg) die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, zowel voor eigen rekening als in onderaanneming;

- De supervisie, beheer, organisatie, leiding en coordinatie van instellingen die actief zijn in de zorgsector alsmede het uitwerken van managements- en organisatieprojecten.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig zijn of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vereniging en dit onbeperkt en zonder tijd -of frequentielimiet. De vereniging kan tevens ook economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal aan de realisatie va het statutair doel gaat.

De vereniging mag alle onroerende en roerende goederen, hetzij in volle eigendom, hetzij in vruchtgebruik bezitten die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

De vereniging zal, ter garantie van haar professionele kwaliteit, beroep doen voor de opmaak van haar aanvragen voorafgaandelijke vergunningen en ontwikkelingen op het

consultancybureau VDD Consultancy met maatschappelijke zetel

Eikenstraat, 1 te 9810 - Nazareth vertegenwoordigd door dhr.

Franklin Vandendriessche, senior consultant.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie leden, gekozen onder de effectieve leden door de algemene vergadering. De algemene vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat. Als slechts drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit twee personen. Het aantal bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

De bestùurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar.

a. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn

voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking

stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken.

b. Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de e handtekening van de voorzitter van de

raad van bestuur. De voorzitter die namens de raad van

bestuur optreedt, moet ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een ander persoon, al dan niet lid

van de vereniging. De duur waarvoor deze

bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpen niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te a 1 tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2,2

meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

d. De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e. De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijziging aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden

voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Zij moet ten minste éénmaat per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats, op de tweede vrijdag van de maand maart om negentien uur.

a. Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Worden tot bestuurders van de vereniging benoemd voor een periode van vier jaar en dit tot de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien :

- De heer VANDENDRIESSCHE Franklin, voornoemd;

- De heer PULINCKX Johan, voornoemd;

-- De heer PULINCKX David, voornoemd;

- die allen verklaren te aanvaarden;

1. Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer VANDENDRIESSCHE Franklin, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

2. Wordt aangesteld tot secretaris van de raad van bestuur: de heer PULINCKX Johan, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

3. Wordt aangesteld tot penningmeester van de raad van bestuur: de heer PULINCKX David, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Bij ontbinding van de vereniging zal het vermogen bestemd worden tot de v.z.w. "Nuovo Care Uno", met zetel te Koksij de, Dorpsstraat 22/c.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden op plaats en datum hierboven vermeld. Deze akte waarvan de verschijners verklaren minstens vijf werkdagen voordien het ontwerp te hebben ontvangen.

Na gedeeltelijke voorlezing en integrale toegelicht hebben de verschijners, met mij, notaris, ondertekend.

Volgen de handtekeningen.

Geboekt vijf bladen geen verzending te Geraardsbergen op 26 november 2012 boek 5/511 blad 39 vak 17 Ontvangen

MDD 2.2

Luik B - Vervolg

Vijfentwintig e ea. inspecteur get. D.

ADRIAENSENS.

(Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

oprichting.

Notaris Laurent Rens.

Vr,or.

beis dien

aan het

Belgisch

Sta..-etsblad

Staatsblad - 3i%Ui72ij13 - Annexes du Moniteur belge

Bij lagen Tiij Ut- gélgiscTi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NUOVO CARE DUO

Adresse
ROGIERLAAN 228 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale