ODYSSEE MOBILE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ODYSSEE MOBILE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.288.169

Publication

24/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

t'

mod

4" = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r-' -

i3FE\J. 2414

Griffie

I~WI'~V~MIM~~IV~WINI~

*19048912*

Ondernemingsnr: 0459.288.169

Benaming (voluit) : ODYSSEE MOBILE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetels Stalingradlaan 100

1000 Brussel

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

' Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & Jo Abbeloos, , geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, optredend ter vervanging van Meester Frederic Convent, geassocieerd notaris te Elsene, wettelijk belet, op 24 december 2013, geregistreerd te Vilvoorde de dato drie januari 2014, tien bladen nul verzendingen boek 187 blad 21 vak 20. Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ODYSSEE MOBILE", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Stalingradlaan 100, de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerst " beslissing :

Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftig duizend euro (50.000,00¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderd drieënzeventig duizend zevenhonderd twintig euro (173.720, 00¬ ) tot tweehonderd drieëntwintig duizend zevenhonderd twintig euro (223.720,00¬ ). De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van zeventienduizend negenhonderd zestig (17.960) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

b) Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

c) Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen 1. Vervolgens, hebben

-- de heer van HEEKEREN Robbert, geboren te Zeist (Nederland), op zestien december negentienhonderd zeventig, van Nederlandse nationaliteit, persoonsnummer 176278266, wonende te 39510 Maarn (Nederland), Karel Doormanlaan 5,

- de besloten vennootschap "AVDB01" vennootschap naar Nederlands recht, met zetel te 5388LA Nistelrode (Nederland), Constantijnstraat 8, met dossiernummer in het handelsregister 17266337, en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Convent Consult", met zetel te Prins van Oranjelaan 144, 1180 Brussel,

Op de laatste b17 van L verrnetden Recto Paan en hoedanigheid van de 'nstrurnenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso NN:aun en handteken 3nç

mod t l.f

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de ' vennootschap, en in te schrijven op de zeventienduizend negenhonderd zestig (17.960) nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten .

- de heer VAN HEEKEREN Robbert, voornoemd, ten belope van zesduizend tweehonderd zesentachtig (6.286) kapitaalaandelen;

- de besloten vennootschap "AVDB01", voornoemd, ten belope van achtduizend tweehonderd vierenveertig (8.244) kapitaalaandelen;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Convent Consult", voornoemd, ten belope van drieduizend vierhonderd dertig (3.430) aandelen.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd (100%) , procent. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijftig duizend euro (50.000,00E).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE36 3631 2878 1381 op naam van de vennootschap bij ING zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op drieëntwintig december tweeduizend dertien, welk attest door ondergetekende notaris in het dossier blijft bewaard.

Tweede beslissing:

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) Verslanen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor

De algemene vergadering ontslaat ondergetekende notaris lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en van Mevrouw Martine BUYSSE, bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

De conclusies van het verslag van Mevrouw Martine BUYSSE, bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven

" 6. BESLUITEN

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat, 80, werd op 9 december aangesteld door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap Odyssee Mobile om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura door Verdegem Invest NV, RPR Gent 0423.811893 van de aan Odyssee Mobile NV verstrekte lening voor een totaal bedrag van 400.000,00 Euro.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van Odyssee Mobile NV verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandëlen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uitsluitend uit de inschrijving van 143.680 nieuwe aandelen Odyssee Mobile NV op naam van Verdegem Invest NV. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde. Partijen hebben zich daarbij gesteund op prognoses en toekomstperspectieven waarover ondergetekende zich niet kan uitspreken, de waarde is integraal afhankelijk van de mate waarin de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vennootschap.

Op de laatste b12 van 4ik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de insttsarnntetende notons lielzj van do persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aai. yen van derden te v+ertegenv,roord+gen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt warden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

opgemaakt te Zwijnaarde op 19 december 2013

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor. "

Een exemplaar van deze verslagen zal door de notaris in zijn dossier bewaard blijven en op de griffie van de Rechtbank neergelegd worden.

b) Kapitaalverhoging door inbreng in natura

op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vierhonderd duizend euro (400.000,00¬ ) te verhogen om het kapitaal van tweehonderd drieëntwintig duizend zevenhonderd twintig euro (223.720,00¬ ) te brengen op zeshonderd drieëntwintig duizend zevenhonderd twintig euro (623.720,00¬ ), door de creatie van honderd drieënveertig duizend zeshonderd tachtig (143.680) nieuwe aandelen van categorie B , zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen van categorie D, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een schuldvordering en dat de honderd drieënveertig duizend zeshonderd tachtig (143.680) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de naamloze vennootschap VERDEGEM INVEST, hierna nader bepaald, in tegenprestatie van de inbreng.

c) Verwezenlijking van de inbreng.

Op dit ogenblik is tussengekomen de naamloze vennootschap VERDEGEM INVEST, met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Grote Baan, 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0423.812.893, geldig vertegenwoordigd door de heer Charles CONVENT, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht dd. 23 december 2013, welke aan deze akte gehecht zal blijven en die, na voorlezing van het voorgaande, hebben verklaard volkomen op de hoogte zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en inbreng te doen van de lening VERDEGEM INVEST, geboekt op de grootboekrekening `174000' ten belope van vierhonderd duizend euro (400.000,00¬ ).

Als tegenprestatie voor de inbreng wordt aan de naamloze vennootschap VERDEGEM INVEST, voornoemd, die hierbij aanvaardt, honderd drieënveertig duizend zeshonderd tachtig (143.680) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden. Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Derde beslissing:

Kapitaalverhoging door incorporatie van de bestaande uitgiftepremie

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderd zesenzestig duizend tweehonderd vierenveertig euro (266.244,00) om het te brengen van zeshonderd drieëntwintig duizend zevenhonderd twintig (623.720,00¬ ) op achthonderd negentachtig duizend negenhonderd vierenzestig cent (889.964,00¬ ) zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen door incorporatie in het kapitaal van een som van tweehonderd zesenzestig duizend tweehonderd vierenveertig euro (266.244,00) te nemen op de rekening uitgiftepremie.

Derde beslissing:

Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhogingen

Alle leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris de kapitaalverhoging te acteren dat elk nieuw aandeel werd volledig volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achthonderd negentachtig duizend negenhonderd vierenzestig cent (889.964,00¬ ) en is vertegenwoordigd door één miljoen honderd éénenzestig duizend zeshonderd veertig (1.161.640,00) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/één

Op de laatste biz van Luik B vcrrlelden Recto Naam en hoes anightqd van de instrumenterende notaris, hetze van de persoço)nten3 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ' Naam en handtekening

Voorbehouden aán het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 91,1

miljoen zeventienduizend negenhonderdzestigste (1/1.017.960ste) -van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde beslissing:

Wijziging van artikel 5 van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot

kapitaalverhoging die voorafgaan, beslist de algemene vergadering de eerste alinea van ,

artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van acht honderd

negenentachtig duizend negen honderd vierenzestig euro (¬ 889.964)

vertegenwoordigd door één miljoen honderd eenenzestig duizend zes honderd veertig (1.161.640) aandelen zonder bepaling van nominale waarde met een breukwaarde van één/één miljoen honderd eenenzestig duizend zes honderd veertigste (1/1.161.640ste) ieder en verdeeld als volgt:

- 901.430 (negen honderd en één duizend vier honderd dertig) aandelen categorie A, met stemrecht

- 116.530 (honderd zestien duizend vijf honderd dertig) aandelen categorie B, met stemrecht

- 143.680 (honderd vierendertig duizend zes honderd tachtig) aandelen categorie D, met stemrecht."

Voorbehouden

aán het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zesde beslissing:

' Wijziging van de artikelen 5, 11, 13, 17, 21, 33 en 38 van de statuten

De vergadering beslist de artikelen 5, 11, 13, 17, 21, 33 en 38 als volgt te wijzigen : * Artikel 5 door volgende tekst: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van acht honderd negenentachtig duizend negen honderd vierenzestig euro (¬ 889.964) vertegenwoordigd door één miljoen honderd eenenzestig duizend zes honderd veertig (1.161.640) aandelen zonder bepaling van nominale waarde met een breukwaarde van één/één miljoen honderd eenenzestig duizend zes honderd veertigste (1/1.161.640ste) ieder en verdeeld als volgt:

- 901.430 (negen honderd en één duizend vier honderd dertig) aandelen categorie A, met stemrecht

- 116.530 (honderd zestien duizend vijf honderd dertig) aandelen categorie B, met stemrecht

- 143.680 (honderd vierendertig duizend zes honderd tachtig) aandelen categorie D, met stemrecht.

Ieder aandeel heeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

Met het oog op de toelating van een nieuwe aandeelhoudersgroep tot de vennootschap werd een nieuwe klasse van aandelen gecreëerd, klasse C.

De invulling van de nieuwe klasse aandelen gebeurt slechts naar aanleiding van een kapitaalverhoging.

Onverminderd de overdrachtsbeperkingen uiteengezet in artikel 11 van deze statuten, geldt bij overdracht van de aandelen het volgende:

(i) Elke geldige overdracht van aandelen door een houder van aandelen uit klasse A (een "Aandeelhouder Klasse A") naar een houder van aandelen klasse B (een "Aandeelhouder klasse B"), zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse B; elke geldige overdracht van aandelen door een Aandeelhouder Klasse A naar een houder van aandelen klasse D (een "Aandeelhouder klasse D"), zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse D; en idem dito zal elke geldige overdracht van aandelen door een houder van aandelen uit klasse A (een "Aandeelhouder Klasse A") naar een houder van aandelen van klasse C (een "Aandeelhouder klasse C"), automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse C;

(ii) Elke geldige overdracht van aandelen door een houder van aandelen uit klasse B (een "Aandeelhouder Klasse B") naar een houder van aandelen klasse A (een "Aandeelhouder klasse A"), zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse A; elke geldige overdracht van aandelen door een Aandeelhouder Klasse B naar een Aandeelhouder klasse D, zal automatisch de

Op de laatsle blz van Luik B vermelden Recto Naam en naedansghoíd van de snstrumcnlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan<sen van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1



omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse D, en idem dito zal elke geldige overdracht van aandelen door een houder van aandelen uit' klasse B (een "Aandeelhouder Klasse 8") naar een houder van aandelen van klasse C (een "Aandeelhouder klasse C"), automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse C;

(iii) Elke geldige overdracht van aandelen door een houder van aandelen uit klasse C (een "Aandeelhouder Klasse C") naar een houder van aandelen klasse A (een "Aandeelhouder klasse A"), zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse A; elke geldige overdracht van aandelen door een houder van aandelen uit klasse C (een "Aandeelhouder Klasse C") naar een houder van aandelen van klasse B (een "Aandeelhouder klasse B"), zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse B; en idem dito zal elke geldige overdracht van aandelen door een Aandeelhouder Klasse C naar een Aandeelhouder klasse D, automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse D;

(iv) Elke geldige overdracht van aandelen door een Aandeelhouder Klasse D naar een Aandeelhouder klasse A, zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse A; elke geldige overdracht van aandelen door een Aandeelhouder Klasse D naar een Aandeelhouder klasse B, zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse B, en idem dito zal elke geldige overdracht van aandelen door een Aandeelhouder Klasse D naar een Aandeelhouder klasse C automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van klasse C."

*artikel 11 door volgende tekst "Onder overdracht wordt verstaan iedere vorm van beschikking onder levenden, ten bezwarende titel of om niet, inclusief, maar niet beperkt tot koop, ruil, schenking inbreng in een andere vennootschap, alsook alle " overdrachten ten gevolge van fusie, splitsing, inbreng van algemeenheid van goederen of tak van werkzaamheid en met inbegrip van inpandgeving, van de volle of naakte eigendomsrechten, het vruchtgebruik of de genotsrechten op aandelen van de vennootschap ("Overdracht"). De overgang van aandelen bij overlijden aan de erfgenamen van een aandeelhouder is dus geen Overdracht.

1.. Voorkooprecht

1.1. Principe

Indien een aandeelhouder (hierna "Overdragende Aandeelhouder") het voornemen heeft aandelen van een bepaalde klasse over te dragen aan een kandidaat-overnemer, (hierna "Kandidaat-Overnemer"), dient de Overdragende Aandeelhouder deze aandelen (hierna de "Aangeboden Aandelen") eerst aan te bieden aan de (andere) Aandeelhouders Klasse A, Aandeelhouders Klasse B en Aandeelhouders Klasse D overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten hieronder bepaald.

Met Kandidaat-Overnemer wordt zowel bedoeld een aandeelhouder dan wel een derde (de "Derde") die aandelen van de vennootschap wenst te verwerven.

Met Derde wordt bedoeld iedere persoon of rechtspersoon die geen aandeelhouder is van de vennootschap.

1.2. Toepassingsgebied

Het voorkooprecht is van toepassing op alle Overdrachten ten bezwarende titel en in het algemeen op alle overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of eventuele, onmiddellijke of toekomstige Overdrachten van aandelen ten bezwarende titel tot voorwerp hebben.

1.3. Mededeling van het voornemen tot Overdracht

De Overdragende Aandeelhouder geeft schriftelijk kennis van het voornemen tot Overdracht van aandelen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur en vermeldt daarbij de volgende gegevens (de "Mededeling"): (i) het aantal Aangeboden Aandelen;

(ii) de rechtsaard van de Overdracht (bijv. door fusie, splitsing, inbreng van algemeenheid of rechtstak, inpandgeving, ...); (iii) de volledige identiteit van de

Kandidaat-Overnemer alsook een overzicht van diens activiteiten; (iv) de prijs of, indien de prijs niet in een geldsom bestaat, de waarde van de tegenprestatie, die door de Kandidaat-Overnemer geboden is.

De Mededeling kan slechts worden gedaan indien er door de Kandidaat-Overnemer een onvoorwaardelijk aanbod is geformuleerd.

1.4. Uitoefening van het voorkooprecht

Op do laatste 1.11.z. van Luik B vermelden . Recto Naam cn hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vevtegenwoordigen

Verso : Naam en landtekening

Voor-

behouden dan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden dan het Belgisch Staatsblad

1.4.1. De .voorzitter van de Raad van Bestuur stelt de A-, B- en de D-aandeelhouders, binnen de tien werkdagen (zaterdag niet inbegrepen) na ontvangst van de Mededeling, in kennis van de ontvangst en de inhoud van de Mededeling (de "Basiskennisgeving").

1.4,2. De A- B- en D-aandeelhouders beschikken gedurende een termijn van 30 kalenderdagen (de "Aanvaardingsperiode") na ontvangst van de Basiskennisgeving over

een voorkooprecht op de Aangeboden Aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen

dat zij elk houden ten aanzien van het gezamenlijk aantal bestaande A, B en D aandelen, na aftrek van de Aangeboden Aandelen van klasse A, B en D.

1.4.3. De C-aandeelhouders beschikken niet over een voorkooprecht.

1.4.4. Een A-, B- of D-aandeelhouder die zijn recht van voorkoop wenst uit te oefenen meldt dit aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, onder opgave van het aantal Aangeboden Aandelen dat hij wenst te verwerven en eventueel met opgave van het aantal aandelen dat hij wenst te verwerven bovenop zijn pro rata-deel voor het geval één of meer aandeelhouders van dezelfde klasse geheel of ten dele zouden verzaken aan hun recht van voorkoop (de "Melding"). Een aandeelhouder die verzuimt de Melding te doen binnen de Aanvaardingsperiode, wordt geacht te verzaken aan zijn recht van voorkoop. De aandelen waarvoor hij pro rata het voorkooprecht kon uitoefenen worden desgevallend verdeeld onder de andere aandeelhouders die hebben te kennen gegeven dat ze aanvullend Aangeboden Aandelen wensten te verwerven, pro rata hun onderling relatief bezit van aandelen van hun klasse v66r uitoefening van het voorkooprecht.

1.4.5. De voorzitter van de Raad van Bestuur zal steeds uiterlijk de vijfde werkdag na ontvangst van de Melding(en) waaruit blijkt dat het voorkooprecht voor alle " Aangeboden Aandelen werd uitgeoefend, of bij gebrek aan (voldoende tijdige) Meldingen uiterlijk de achtste kalenderdag na afloop van de Aanvaardingsperiode bedoeld in 1.5.2., de aandeelhouders en de Kandidaat-Overdrager op de hoogte brengen van het aantal Aangeboden Aandelen waarvoor het voorkooprecht werd uitgeoefend (de "Bevestiging"), met mededeling van het aantal Aangeboden Aandelen dat elke aandeelhouder gerechtigd is te kopen.

De Aangeboden Aandelen worden, behalve in de situatie van 1.5.6., overgedragen en betaald binnen de zeven kalenderdagen na ontvangst van de Bevestiging.

1.4.6. Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor het totaal aantal Aangeboden Aandelen, kan de Overdragende Aandeelhouder vanaf ontvangst van de Bevestiging en binnen een termijn van dertig kalenderdagen het volledige pakket Aangeboden Aandelen overdragen aan de Kandidaat-Overnemer tegen de voorwaarden vermeld in de Mededeling. De Overdragende Aandeelhouder zal de Raad van Bestuur hiervan onmiddellijk inlichten die op zijn beurt de aandeelhouders inlicht ("overdrachtsbevestiging").

, 1.5. De prijs

De prijs (de "Prijs") waartegen de Aangeboden Aandelen ten gevolge van de uitoefening van het voorkooprecht door de andere aandeelhouders kunnen verworven worden is de prijs of, indien de Prijs niet in een geldsom bestaat, de waarde van de tegenprestatie voor de Aangeboden Aandelen zoals vermeld in de Mededeling.

In dit laatste geval kan elk van de aandeelhouders die meegedeeld heeft het voorkooprecht te willen uitoefenen op eigen kosten en binnen de 20 kalenderdagen na ontvangst van de Basiskennisgeving, aan de Raad van Bestuur vragen een nog nader te bepalen bedrijfsrevisor, opgenomen op de lijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren, aan te stellen als deskundige om de waarde vermeld in de Mededeling te verifiëren volgens de gebruikelijke waarderingsmethode(n).

De ontvangst van het verzoek tot aanstelling van de deskundige schort de Aanvaardingsperiode op met maximum twee maanden. Indien voor het eind van die twee maanden de Raad van Bestuur niet beschikt over een waarderingsverslag van de deskundige, blljft de waarde zoals vermeld in de Mededeling, behouden.

Enkel indien de waardebepaling door de bedrijfsrevisor meer dan vijfentwintig procent ten honderd (25%) lager ligt dan de waarde vermeld in de Mededeling kan het voorkooprecht aan de lagere prijs uitgeoefend worden en zijn de kosten voor de prijsbepaling door de bedrijfsrevisor voor rekening van de Overdragende Aandeelhouder.

1.6. Schending van het voorkooprecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij vara de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ien vat derden te vertegentvoordtgen

Versa . Naam en handtekening

mod 11.1

Een overdracht in strijd met de bepalingen onder dit artikel kan niet aan de Vennootschap worden tegengeworpen. Indien de overdracht niet ongedaan kan gemaakt worden, zal de Overdragende Aandeelhouder bij wijze van forfaitaire schadevergoeding aan de andere aandeelhouders, in evenredigheid tot het aantal aandelen dat zij houden, een totaal bedrag betalen gelijk aan vijftig procent ten honderd (50 %) van de Prijs per aandeel, vermenigvuldigd met het aantal aandelen dat werd overgedragen, deze betaling echter onverminderd de vergoeding van elke andere door de andere aandeelhouders geleden schade.

2. Goedkeuringsrecht

Een Overdracht van aandelen van de vennootschap om niet ("Overgang" genoemd) is slechts geldig indien de raad van bestuur van de vennootschap de verkrijger(s) van de aandelen (de "Nieuwe aandeelhouder(s)") goedkeurt.

De Overdragende Aandeelhouder dient de Overgang te melden aan de raad van bestuur binnen de tien kalenderdagen na de Overgang met mededeling van (i) het aantal overgedragen aandelen; (Ii) de volledige identiteit van de Nieuwe aandeelhouder(s) ("Bericht van Overgang").

De raad van bestuur zal binnen de dertig kalenderdagen vanaf de ontvangst van het Bericht van Overgang zijn (weigering tot) goedkeuring meedelen aan de Nieuwe aandeelhouder(s).

Een weigering tot goedkeuring dient redelijk te zijn en gemotiveerd te worden. Bij weigering tot goedkeuring beschikt de raad van bestuur over een termijn van 60 kalenderdagen vanaf de ontvangst van het Bericht van Overgang om een kandidaat-koper voor de overgedragen aandelen te zoeken die de goedkeuring van de raad van bestuur wegdraagt en dit mee te delen aan de Nieuwe aandeelhouder(s).

Indien de Nieuwe aandeelhouder(s) niet tijdig bericht krijgt/krijgen over de (weigering tot) goedkeuring of de raad van bestuur niet tijdig een kandidaat-koper vindt voor de aandelen, zal de overdracht geacht worden goedgekeurd te zijn.

De aandelen zullen overgedragen worden tegen een prijs die wordt overeengekomen tussen de Nieuwe aandeelhouder(s) en de kandidaat-koper.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs binnen de negentig kalenderdagen volgend op de ontvangst van het Bericht van Overgang, zal een bedrijfsrevisor, aangesteld worden door de raad van bestuur, die op bindende wijze de marktprijs van de aandelen zal bepalen op basis van een of meerdere waarderingsmethoden die gebruikelijk zijn bij de aard van onderneming van de vennootschap.

De bedrijfsrevisor dient binnen de dertig kalenderdagen volgend op zijn aanstelling zijn waardebepaling van de aandelen over te maken aan de raad van bestuur en aan de belanghebbende partijen.

Binnen de tien kalenderdagen volgend op de dag waarop een bindende waardebepaling is bekomen zal de prijs in overeenstemming met deze waardebepaling worden betaald en zullen de aandelen worden overgedragen.

De kosten voor de waardebepaling van de aandelen zullen voor de helft worden gedragen door de Nieuwe aandeelhouder(s) en voor de andere helft door de kandidaat-koper.

3. Volgrecht

3.1. Ingeval van Overdracht van aandelen van klasse A, B of D aan een Derde waarvoor de bestaande bindende voorkooprechten niet worden uitgeoefend, zal de Overdragende Aandeelhouder .op verzoek van de andere aandeelhouders alles in het werk stellen opdat deze andere aandeelhouders hun aandelen mee kunnen overdragen aan de Kandidaat-Overnemer tegen dezelfde prijs en voorwaarden.

De Overdragende Aandeelhouder dient de andere aandeelhouders zo snel mogelijk de Mededeling te doen zoals bepaald in 1.3. hierboven. De andere aandeelhouders dienen binnen de Aanvaardingsperiode zoals gedefinieerd in 1.4.2. hierboven aan de raad van bestuur te melden of zij van het volgrecht wensen gebruik te maken.

Indien de Derde de aandelen van de andere aandeelhouders niet mee wenst over te nemen, hebben deze aandeelhouders het recht hun aandelen te verkopen aan de Overdragende Aandeelhouder tegen dezelfde prijs en modaliteit als die waartegen deze laatste aandelen aan de Kandidaat-Overnemer verkocht heeft ("Verkoopoptie").

De andere aandeelhouders kunnen deze Verkoopoptie uitoefenen ten aanzien van de Overdragende Aandeelhouder binnen een periode van drie maanden volgend op de

op de laatste biz van Luik tx vermeide+n Recto Naam cr hoedeneeid van de instrumenterende notaris hetzij van de perro r(en bevo6 de +eehtspersoon ten aanzien van derden te vettegens^'oord!gen

Verso Naam en haildtEkening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

Gan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ontvangst van de kennisgeving van de voorgenomen overdracht aan de Kandidaat- Overnemer.

Indien de aandeelhouders binnen de Aanvaardingsperiode melden geen gebruik te willen maken van het volgrecht of geen Melding doen, heeft de Overdragende Aandeelhouder het recht de aandelen van de houders van aandelen van klasse C te kopen tegen dezelfde prijs en modaliteiten als die waartegen de Overdragende Aandeelhouder aandelen aan de Kandidaat-Overnemer wenst te verkopen ("Aankoopoptie").

De Overdragende Aandeelhouder kan deze Aankoopoptie uitoefenen ten aanzien van de houders van aandelen van klasse C binnen de twintig kalenderdagen na de laatste dag van de Aanvaardingsperiode.

De betaling van de prijs en de levering van de aandelen zal plaatsvinden binnen de twintig dagen volgend op de ontvangst van de uitoefening van de Aan-of Verkoopoptie. De prijs per aandeel zal nooit lager zijn dan de intrinsieke waarde van een aandeel zoals die blijkt uit de laatste goedgekeurde jaarrekening.

4. Volgplicht

4.1 Principe

In dit artikel betekent "Volgplicht-Bod" een schriftelijk bindend bod ter goede trouw door of in naam van een persoon of entiteit (de "Bieder") om alle aandelen van de vennootschap te verwerven.

Indien het Volgplicht-Bod wordt aanvaard door de houder(s) van een aantal aandelen die gezamenlijk een Controle over de vennootschap toelaten (de "Aanvaardende Aandeelhouders"), zullen alle overige effectenhouders ("Overige Effectenhouders") verplicht zijn om het Volgplicht-Bod eveneens te aanvaarden.

Dit artikel 11.4 heeft prioriteit over artikel 11.1, 11.2 en 11.3.

4.2 Uitoefening van de volgplicht

De Aanvaardende Aandeelhouders geven schriftelijk kennis aan de Overige Effectenhouders van hun aanvaarding van het Volgplicht-Bod en de Overige Effectenhouders zullen daardoor verplicht zijn om het Volgplicht-Bod te aanvaarden en om hun effecten vrij en onbelast over te dragen aan de Bieder (of diegene die de Bieder hiertoe aanduidt) met een volledige garantie over de eigendomstitel op de datum bepaald door de Aanvaardende Aandeelhouders. De overdracht van de eigendom van de aandelen en de betaling van de prijs zal ten laatste plaats vinden binnen de twintig dagen vanaf voormelde schriftelijke kennisgeving.

Indien een Overige Effectenhouder de verplichting tot het overdragen van diens effecten niet uitvoert binnen de vijf werkdagen nadat deze hiertoe werd verplicht, zal elke Aanvaardende Aandeelhouder gerechtigd zijn deze verplichting uit te voeren, en zal elke Aanvaardende Aandeelhouder het recht hebben om een persoon die hij daartoe geschikt acht te machtigen en instructie te geven om de nodige overdracht(en) in naam van de Overige Effectenhouder(s) uit te voeren, tegen ontvangst door de vennootschap van de prijs voor de betrokken effecten (prijs die de vennootschap gedurende een termijn van één jaar ter beschikking van de betrokken Overige Effectenhouder(s) zal houden en die vervolgens aan de vennootschap zal toekomen indien ze niet in deze termijn werd opgevraagd), en om de Bieder (of diegene aangeduid door de Bieder) op te nemen in het betrokken effectenhoudersregister als houder van de effecten, waarna de geldigheid van deze procedure door niemand zal kunnen worden in vraag gesteld

5. Uitzonderingen op het voorkooprecht, het volgrecht en de volgplicht

Het voorkooprecht, het volgrecht en de volplicht zijn niet van toepassing op:

De Overdracht van aandelen tussen houders van aandelen van klasse A onderling;

De Overdracht van aandelen tussen houders van klasse D onderling;

De Overdracht van aandelen door een aandeelhouder aan een vennootschap, stichting

of vereniging waarover deze aandeelhouder de Controle, met uitsluiting van de

gezamenlijke Controle, heeft ("Entiteit"), onder volgende voorwaarden :

(i) de Overdragende aandeelhouder en de Entiteit verbinden zich ertoe de

betrokken aandelen onmiddellijk terug aan de Overdragende aandeelhouder (of diens erfgenamen) over te maken indien de Overdragende aandeelhouder (of diens erfgenamen) niet langer de Controle, met uitsluiting van de gezamenlijke Controle, van de Entiteit heeft;

3p de iaatste btz van Luik B vermelden Recto Naam en hnedar; gt,c,n van de ,nstrunienterende rotons hetzij van de persoto)rr(en) bevoegd de recht persoon ten aandien van derden te vertegenwoordigen

Verso haam en handta'rrnrr,g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

(ii) de Entiteit toont aan dat het alle toepasselijke bepalingen en formaliteiten voor de tegenstelbaarheid van voormelde overdracht ingeval van wijziging van controle (zoals zonder beperking artikel 556 van het wetboek vennootschappen) naleefde;

(iii) er is aangetoond dat de Entiteit in staat is om de aandelen te volstorten en de overdragende aandeelhouder blijft solidair aansprakelijk voor deze volstorting.

Onder Controle wordt verstaan de controle als bedoeld in artikel 5 van het Wetboek van Vennootschappen;

De verwerving van aandelen door de vennootschap of haar rechtstreekse dochtervennootschappen;

De Overdrachten die schriftelijk en voorafgaandelijk goedgekeurd werden door alle A en B aandeelhouders.

Een aandeelhouder of zijn erfgenamen dien(t)(en) kennis te geven in de vorm en op de wijze als de Mededeling, zoals hierboven gedefinieerd in 1.3., van een overdracht of overgang die niet onderworpen is aan het voorkooprecht, binnen de zeven kalenderdagen na het plaatsvinden van deze overdracht of overgang.

6. Kennisgevingen

Voor de toepassing van dit zullen alle Mededelingen, Basiskennisgevingen, kennisgevingen, Meldingen, Bevestigingen en in het algemeen alle communicatie op basis van dit artikel gebeuren bij aangetekend schrijven, met een kopie per email. De ontvangst van een dergelijk aangetekend schrijven wordt geacht plaats te vinden op de derde kalenderdag na de postdatum ervan.

(y) Bij een overdracht van aandelen aan een derde, dit is geen Aandeelhouder klasse A, B, C of D, of aan een houder van aandelen van verschillende categorieën veranderen de overgedragen Aandelen niet van klasse, behoudens uitdrukkelijke beslissing van de Algemene Vergadering genomen volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en desgevallend met toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen.

* artikel 13 : "De raad van bestuur telt minstens 4 leden die geen aandeelhouder dienen te zijn.

Minstens twee bestuurders worden gekozen uit kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de houders van klasse A aandelen. Deze bestuurders worden beschouwd als bestuurders van klasse A. Minstens één bestuurder wordt gekozen uit kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van klasse B. Deze bestuurders worden beschouwd als bestuurders van klasse B. Minstens één bestuurder wordt gekozen uit kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van klasse D. Deze bestuurders worden beschouwd als bestuurders van klasse D. Indien houders van een bepaalde klasse aandelen geen kandidaten voordragen voor een bestuurdersmandaat zal dit geen verzaking of vermindering inhouden van dergelijk recht. In voorkomend geval zal de algemene vergadering het discretionaire recht, doch niet de plicht, hebben om vrij een bestuurder voor dergelijk mandaat te benoemen. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Zolang de algemene vergadering evenwel om welke reden ook niet in de vacature voorzit, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder schorsen of ontslaan. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger,

natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

* artikel 17 : "De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met minstens één bestuurder

van klasse A, één bestuurder van klasse B en één bestuurder van klasse D. Indien dit quorum niet is bereikt, kan tien werkdagen later een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Op de fu.isia b17 van huik B vermelden Recto Naam en hoedanighoíd van de instrumenterende notaris hetzij van de pei$O(0)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

behouden

" áan het

Belgisch

Staatsblad

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan hij slechts geldig beraadslagen met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze aan een collega volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

De bestuurder die, bij een beslissing of de uitvoering van een verrichting of een beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard

heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet zich richten naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte', stemmen geteld. Ingeval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevende.

Indien op een vergadering van de raad van bestuur het vereiste quorum om geldig te beraadslagen `aanwezig is en één of meer bestuurders zich wensen te onthouden ingevolge een belangenconflict, worden de besluiten geldig genomen bij meerderheid van de overige aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de' vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden " genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document, hetzij op meerdere exemplaren van dit document Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht te zijn genomen op de zetel van de vennootschap op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening."

* artikel 21 : "De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, die alleen kan optreden, of een bestuurder van klasse A en een bestuurder van klasse B of D, gezamenlijk optredend, die geen bewijs van een voorafgaande besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd (i) door een gevolmachtigde tot dit bestuur wanneer er slechts één is, en (ii) wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, door twee gezamenlijk optredende personen belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moeten leveren.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber binnen de perken van zijn mandaat."

* artikel 33 : "Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen wordt vermeld waarmee ze aan de vergadering deelnemen, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend alvorens de zitting wordt geopend.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over de punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle aandeelhouders op de vergadering persoonlijk aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die de aandeelhouders tellen met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten. In voorkomend geval, geven de commissarissen antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot hun verslag.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Beslissingen tot uitkering van een dividend zullen enkel kunnen worden genomen met een meerderheid van 75 % van de uitgebrachte stemmen.

Wanneer bij een benoeming tot bestuurder (of commissaris) geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebracht stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste van Lalt B verrrfelden Recto N.é.ar on hocdansgheld van de ïnstrurnenterendc notaris, hetzij van de persotûric" rl)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie verregen oordlaer

Verso Naam en handteReninq

mod 17.1

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen ander over besluit."

* Artikel 38 : "Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van uitgebracht stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van het wetboek van vennootschappen, zonder afbreuk van de vereiste meerderheid van 75% van de uitgebrachte stemmen voor een beslissing tot uitkering van dividenden."

Zevende beslissing:

Volmacht uitvoering beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

'dan het

Belgisch

staatsblad

Op de laatste blz van t_utk_F3 vsrroctden Recto ' Ne .in en hoedenirghc d van de instrumenterende notaris. hetail van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veco Na.int en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 25.07.2013 13341-0034-018
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 18.07.2012 12311-0485-018
10/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HIIiIUhIJllhI VNII IWIINuI~I

'12006~26t

Ondernemingsnr : 0459.288.169

Benaming

(voluit) : ODYSSEE MOBILE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1000 BRUSSEL - STALINGRADLAAN 100

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op éénentwintig december tweeduizend en elf voor Meester Olivier DUBUISSON, Notaris met standplaats te Elsene dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ODYSSEE MOBILE", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Stalingradlaan I00, de volgende beslissingen heeft genomen na unanimiteit van de stemmen :

EERSTE BESLISSING  Uitgifte van converteerbare obligaties

Verslaggeving.

De voorzitter wordt door de vergadering vrijgesteld lezing te geven van en de vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 583 Wetboek van vennootschappen (voorstel tot uitgifte van converteerbare obligaties).

De aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen.

Een origineel van deze verslagen zal tezamen met een uitgifte van ondergetekende akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Uitgifte van converteerbare obligaties

Overeenkomstig artikel 489 Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering over te gaan tot de uitgifte van elf duizend drie honderd vijftig (11.350) converteerbare obligaties op naam met een totale waarde van eenendertig duizend vijf honderd drieënvijftig euro (EUR 31.553,00), die elk recht geven tot conversie in aandelen van de vennootschap, onder de hierna vermelde voorwaarden en modaliteiten:

"1. Vorm  De Converteerbare Obligaties zijn op naam. Bewijs van eigendom van de Converteerbare Obligaties blikt uit inschrijving gemaakt in het register bijgehouden door de Vennootschap overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. De houders van de Converteerbare Obligaties (de "Converteerbare Obligatiehouders") zullen niet gerechtigd zijn om hun Converteerbare Obligaties oº%n te zetten in gedematerialiseerde Converteerbare Obligaties. Elke Converteerbare Obligatiehouder die de Vennootschap verzoekt om registratie van zijn houderschap van Converteerbare Obligaties zal de Vennootschap op de hoogte brengen van de gegevens van een bankrekening op dewelke betalingen onder de Converteerbare Obligaties kunnen worden gemaakt.

De uitgifte van de Converteerbare Obligaties is bestemd voor minder dan 100 begunstigden in België.

2. Bedrag  Interest  Het totale bedrag van de uitgifte is EUR 31.533, verdeeld in 11.350 Converteerbare Obligaties met een nominale waarde van elk EUR 2, 78.

De toepasselijke intrestvoet op de Converteerbare Obligaties bedraagt zes procent (6 %) per jaar op hun uitstaande principaal bedrag. Interest zal berekend worden op basis van een jaar van 365 dagen. De interest op elke Converteerbare Obligatie zal aangroeien tot aan, naargelang het geval, hetzij de aflossing, hetzij de conversie van de betreffende Converteerbare Obligatie en zal bij aflossing of conversie worden betaald aan de betrokken Obligatiehouder.

De Converteerbare Obligaties zullen interest dragen op hun uitstaande principaal bedrag vanaf de datum van inschrijving.

3. Onderschrijving  De Converteerbare Obligaties kunnen worden onderschreven op de statutaire zetel van [ de Vennootschap door de hierbij gevoegde inschrjvingsbrief terug te sturen, tussen het tijdstip van verzending tot de eerdere van (i) de datum van onderschrijving van het totale bedrag of (ii) 21 december 2011. De Converteerbare Obligaties dienen te worden betaald op uiterlijk 20 december 2011 en de obligatiehouder zal worden ingeschreven in het obligatieregister bij ontvangst van betaling.

6 N DEC. 711

Dg:ISSU

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

4. Rechten van de Converteerbare Obligatiehouders  Verwijzend naar artikel 490 van het Wetboek van vennootschappen behoud de Vennootschap zich het recht voor om beslissingen le nemen en om transacties uit te voeren die een invloed kunnen hebben op haai- kapitaal, de verdeling van de winst of de opbrengsten van de vereffening of die op een andere manier de rechten van de Converteerbare Obligatiehouders kunnen beïnvloeden, zoals, zonder exhaustief te zijn, de hergroepering van aandelen, de uitgifte van bijkomende converteerbare obligaties of warranten, de verhoging van het kapitaal door een inbreng in natura of incorporatie van reserves, de vermindering van het kapitaal, de fusie of de toekenning van aandelen, de uitkering van dividenden zonder de voorafgaande toestemming van de Converteerbare Obligatiehouders, indien nodig, tenzij zulke beslissing of verrichting enkel tot doel heeft voordelen voor de Converteerbare Obligatiehouders te beperken of te verminderen.

5. Aflossing  De Converteerbare Obligaties zullen worden afgelost op 31 januari 2013 of op een eerdere datum beslist door de Raad van Bestuur van de Vennootschap met een 15 dagen aan deze datum voorafgaande schriftel jke kennisgeving aan de Converteerbare Obligatiehouders (de Aflossingsdatum'). Binnen een periode van 30 werkdagen volgend op de Aflossingsdatum zal het nominale bedrag van de Converteerbare Obligaties die niet werden geconverteerd (dit laatste voor Converteerbare Obligaties die voor convers ie in aanmerking kwamen), vermeerderd met de hierop aangegroeide interest, worden terugbetaald.

6. Conversie  Voorwaarden en modaliteiten 

(i) Indien tussen datum van uitgifte van de Converteerbare Obligaties en de Aflossingsdatum, de heer François-Xavier Peers, houder van 100.000 warranten uitgegeven door de Vennootschap op 13 mei 2011 (de "Warranten') een deel van of al deze Warranten rechtmatig uitoefent, kan elke Converteerbare Obligatiehouder op de Aflossingsdatum naar eigen keuze een pro rata deel van zijn Converteerbare Obligaties geheel of gedeeltelijk converteren (ten titel van illustratie: indien de heer François-Xavier Peers 50.000 warranten uitoefende zal elke Converteerbare Obligatiehouder 50 % van de Converteerbare Obligaties die hij/zij heeft op de Aflossingsdatum kunnen converteren, indien de heer François-Xavier Peers 10.000 warranten uitoefende, 10 %); of

(ii) indien tussen datum van uitgifte van de Converteerbare Obligaties en de Aflossingsdatum het kapitaal van de Vennootschap wordt verhoogd, kan de Raad van Bestuur van de Vennootschap naar eigen keuze beslissen om aile of een deel van de Converteerbare Obligaties automatisch onmiddellijk te converteren, door kennisgeving hiervan te doen aan de betrokken Converteerbare Obligatiehouders overeenkomstig bovenstaand artikel 5;

in aandelen van Categorie 13 aan de conversieprijs van EUR 2,78 per aandeel.

Het aantal aandelen van Categorie B volgend uit deze berekening zal naar boven of naar onder worden afgerond tot het dichtstbijzijnde ronde getal.

In de bovenstaande hypotheses vermeld onder (i) kunnen de Converteerbare Obligaties geconverteerd worden door het sturen van een kennisgeving naar de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, met vermelding van het aantal te converteren Converteerbare Obligaties, ten laatste 15 werkdagen volgend op de Aflossingsdatum. In de hypothese vermeld hierboven onder (ii), zullen de Converteerbare Obligaties automatisch worden geconverteerd.

Na conversie, zal de Vennootschap (vertegenwoordigd door twee bestuurders, een gedelegeerd bestuurder of een bijzondere gevolmachtigde) zo vlug als redelijkerwijze mogelijk na ontvangst van de kennisgeving, de kapitaalverhoging op authentieke wijze vaststellen voor een bedrag in Euro gelijk aan het aantal rechtmatig geconverteerde Converteerbare Obligaties, vermenigvuldigd met 2,78 EUR. De intresten aangegroeid op de Converteerbare Obligatie(s) tot op de Aflossingsdatum zullen op de dag van de vaststelling van de conversie aan de Converteerbare Obligatiehouders worden betaald.

De aandelen van Categorie B uitgegeven ingevolge de conversie zullen meedelen in alle dividenden en uitkeringen waartoe beslist wordt of die uitgekeerd worden vanaf conversiedatum en voor het overige zullen ze alle dividendrechten en rechten in het liquidatieoverschot hebben die voorgeschreven zijn in de statuten aangaande aandelen van Categorie B.

7. Overdracht  De Converteerbare Obligaties zijn overdraagbaar mits naleving van de overdrachtsbeperkingen door de statuten vastgelegd voor aandelen van Categorie B.

8. Belasting  Alle hieronder door de Vennootschap verrichtte betalingen zullen vrij zijn, en zonder aftrek van belasting, tenzij zulke aftrek vereist is door de toepasselijke wetgeving, in welk geval de Vennootschap de verplichting zal hebben om het bedrag van zulke betaling wegens zulke aftrek te bruteren.

9. Betalingen  Alle betalingen verschuldigd onder de Converteerbare Obligaties zullen gedaan worden door overschrijving op de respectieve bankrekeningen die de Converteerbare Obligatiehouders hebben gemeld aan de Vennootschap.

10. Vergaderingen  De raad van bestuur of de commissaris van de Vennootschap kunnen een algemene vergadering van Converteerbare Obligatiehouders bijeenroepen. Zij moeten die algemene vergadering bijeenroepen wanneer Converteerbare Obligatiehouders van minstens 20% van het bedrag van de in omloop zijnde Converteerbare Obligaties het vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Een vergadering van Converteerbare Obligatiehouders zal bijeengeroepen worden mits een kennisgeving van minstens vijftien dagen per aangetekend schrijven. De bijeenroeping zal de datum, het uur, de plaats en de agenda vermelden.

Om beslissingen te nemen moet een quorum van minstens 50% van de Converteerbare Obligaties aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien het quorum niet aanwezig is, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het vertegenwoordigde bedrag van de in omloop zijnde Converteerbare Obligaties. Iedere Converteerbare Obligatie geeft recht op één stem. Een besluit is alleen dan aangenomen wanneer het is goedgekeurd door leden die gezamenlijk stemmen uitbrengen die minstens 75% van het bedrag van de Converteerbare Obligaties waarvoor aan de stemming is deelgenomen, vertegenwoordigen.

Onverminderd enige andere bevoegdheid van de vergadering van Converteerbare Obligatiehouders heeft zij de bevoegdheid wijzigingen aan de Algemene Voorwaarden, voorgesteld door de Vennootschap, goed te keuren.

De artikelen 568 tot 580 van het Wetboek van vennootschappen zijn van toepassing.

11. Kennisgevingen  Kennisgevingen aan Converteerbare Obligatiehouders zullen rechtsgeldig gegeven worden bij aangetekende brief, koerier, e-mail offax aan de personen en adressen vermeld voor zulke Converteerbare Obligatiehouders in het register, of door de kennisgeving te bezorgen aan deze personen op adressen. De kennisgeving zal warden verondersteld te zijn gegeven op de tweede werkdag na de datum van het posten ervan of in het geval van een e-mail offax, de werkdag na de datum van verzending, of indien vroeger, bij ontvangst.

12. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank  De Converteerbare Obligaties zullen worden beheerst door het Belgisch recht. Betwistingen in verband met de Converteerbare Obligaties zullen onderworpen zijn aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Brussel.

Voor alle duidelijkheid zullen de Converteerbare Obligaties voortaan "Odyssee Mobile Converteerbare Obligaties 2011 " genoemd worden."

TWEEDE BESLISSING  Inschrijving op de converteerbare obligaties

Ziin vervolgens tussengekomen, de hierna vermelde persoon en vennootschap, teneinde in te schriiven op de converteerbare obligaties :

1° De heer van HEEKEREN Robbert Alexander, wonende te 3951 CJ Maarn (Nederland), Karel Doormanlaan 5, aandeelhouder voornoemd sub 2, ten belope van vijfduizend zes honderd vijfenzeventig (5.675) converteerbare obligaties mits betaling van vijftienduizend zevenhonderd zesenzeventig euro en vijftig cent (EUR 15.776,50);

2° De Besloten Vennootschap AVDB01, vennootschap naar Nederlands recht, met zetel te 5388LA Nistelrode (Nederland), Constantijnstraat 8, aandeelhouder voornoemd sub 3, ten belope van vijfduizend zes honderd vijfenzeventig (5.675) converteerbare obligaties mits betaling van vijftienduizend zevenhonderd zesenzeventig euro en vijftig cent (EUR15.776,50);

Voor zover als nodig, verklaren de warranthouders in het kader van de uitgifte en conversie van bovenvermelde converteerbare obligaties, aan hun rechten vervat in artikel 501 van het Wetboek van vennootschapen uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk te verzaken.

De algemene vergadering stelt bij deze vast dat, in het kader van deze uitgifte van converteerbare obligaties, een totaal bedrag van éénendertig duizend vijfhonderd drieënvijftig euro (e 31.553,-) ter beschikking staat van de vennootschap door storting op de BNP Paribas Fortis rekening van de vennootschap.

DERDE BESLISSING  Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde

Onder de opschortende voorwaarden van de conversie van de converteerbare obligaties conform de hiervoor vermelde voorwaarden beslist de algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal geconverteerde obligaties, met twee euro en achtenzeventig eurocent (EUR 2,78), waarvan de algemene vergadering erkent dat deze uitgifteprijs boven de fractiewaarde van de bestaande aandelen is.

VIERDE BESLISSING - Individuele afstand aan het voorkeurrecht.

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, en, voor zover als nodig, de warranthouders en winstbewijzenhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in artikel 592 van het Wetboek van vennootschappen VIJFDE BESLISSING.

De algemene vergadering machtigt de twee bestuurders samen of de gedelegeerd bestuurder, met recht van indeplaatsstelling, om:

a) na de conversie van de converteerbare obligaties, de verwezenlijking van de kapitaalverhoging te doen vaststellen bij authentieke akte;

b) het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van kapitaal en aandelen zoals deze volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking van de kapitaalverhoging, en

c) het nodige te doen met het oog op de coordinatie van de statuten.

ZESDE BESLISSING  Volmacht uitvoering beslissingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Olivier DUBUISSON

NOTARIS

Bijlage: Uitgifte van de akte met 6 volmachten

Coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 24.08.2011 11438-0010-017
14/06/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " 11087538

behouder

aan hef

Belgisch

Staatsblar

Benaming : ODYSSEE MOBILE {voluit}

Ondememingsnr : 0459.288.169

BRUSSEO

31MAI2011

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stalingradlaan 100

1000 Brussel

Onderwerp akte : UITGIFTE WARRANTS

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Kris DE WITTE, notaris te Ninove, vervangende zijn ambtgenoot Meester Frederic CONVENT, geassocieerd notaris te Ninove - Meerbeke, op 13 mei 201 1, neergelegd ter publicatie, vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ODYSSEE MOBILE", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Stalingradlaan, 100, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1° Uitgifte van driehonderd twintig duizend (320.000) warrants op naam, onder voorbehoud van. inschrijving, die elk recht geven tot inschrijving in speciën op één nieuw aandeel van categorie C, onder de voorwaarden en modaliteiten, zoals opgenomen in het warrantenplan.

2° Onder de opschortende voorwaarden van de definitieve toekenning van de warrants en van de gehele of gedeeltelijke uitoefening van het in de warrants geïncorporeerde recht van inschrijving, verhoging van het maatschappelijk kapitaal ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warrants, met de uitoefenprijs van deze warrants, eventueel met boeking op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Deze kapitaalverhoging is te verwezenlijken en vast te stellen naarmate van de uitoefening van het inschrijvingsrecht verbonden aan de uitgegeven warrants.

Beslissing om de uitgifteprijs per nieuw aandeel ten belope van het boekhoudkundig pari van het aandeel te bestemmen voor de rekening "Kapitaal" en ten belope van het saldo voor de rekening "Uitgiftepremie", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting van deze reserve in kapitaal, slechts kan beschikt worden overeenkomstig de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen voor vermindering van het maatschappelijk kapitaal.

3° Goedkeuring van de bepaling aangaande de `change of control' (`wijziging van controle') zoals opgenomen in het warrantenplan onder artikel 8, en meer bepaald punt 8.2.2.

4° Machtiging werd verleend aan de raad van bestuur om de aandelen die de Vennootschap, in voorkomend geval, ingevolge de uitoefening van de uitgegeven Warranten zal uitgeven, met een maximum van 320.000 (drie honderd twintig duizend) aandelen, in te kopen door middel van aankoop of ruil onder volgende cumulatieve voorwaarden: (i) de inkoop gebeurt aan een prijs van minimum 1 euro en maximum de Prijs zoals hierboven in de vierde beslissing gedefinieerd in artikel 10.1 van het warrantenplan; (ii) de inkoop geschiedt binnen de grenzen en onder de voorwaarden bepaald in artikel 620 §I 2° en artikel 620 §1 3° van het Wetboek van Vennootschappen; en

de inkoop gebeurt, in één of verschillende operaties, binnen een periode van vijfjaar vanaf heden.

5° Machtiging werd verleend aan ieder lid van de raad van bestuur, met recht van indeplaatsstelling, om:

a) na uitoefening van de warrants, de verwezenlijking van de opeenvolgende kapitaalverhogingen te doen vaststellen bij authentieke akte en op de rekening "Kapitaal" en de rekening "Uitgiftepremie",

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

1

" r" mod 2.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad`

overeenkomstig voormelde beslissing, de bedragen in te schrijven die met het aantal nieuw

geplaatste aandelen overeenstemmen;

b) het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van kapitaal en aandelen zoals

deze volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking van de

kapitaalverhoging en het nodige te doen met het oog op de coördinatie van de statuten.

De nodige bevoegdheden werden verleend aan ieder lid van de raad van bestuur voor het uitvoeren

van de inkoop van eigen aandelen en het nodige te doen met het oog op de coördinatie van de

statuten.

VOLMACHTEN:

Waren aanwezig of vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouders:

1° de heer Charles Convent, wonende te 1180 Brussel, Prins Van oranjelaan 144.

2° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Convent Consult", met zetel te 1 180

Brussel, Prins Van Oranjelaan 144.

3 de heer Robert van Heekeren, wonende te 3951 C3 Maarn (Nederlend), Karel Doormanlaan 5

4° de besloten vennootschap "AVDB01", met zetel te 5388LA Nistelrode (Nederland),

Constantijnstraat 8

De aandeelhouders sub 3° en 4° waren vertegenwoordigd door de heer Charles Convent.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

twee volmachten.

Kris De Witte, notaris.

Bijlagen bij -het- Belgisch-Staatsblad-14/0612011 - Annexes dit Moniteur-belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.02.2010, NGL 23.02.2010 10050-0040-016
15/12/2009 : BL608245
01/09/2009 : BL608245
01/09/2008 : BL608245
10/07/2007 : BL608245
17/01/2007 : BL608245
27/07/2006 : BL608245
13/07/2005 : BL608245
22/07/2015
ÿþDp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd-de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.~od Word lt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akteeie tedO ,d/Ontvanclen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch_ Staatsbiad

1 0 1 2Cri5

rl

çç "

,." ir'

Ondernemingsnr : 0459.288.169

Benaming

(voluit) : ODYSSEE MOBILE

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1000 BRUSSEL  STALINGRADLAAN 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITGIFTE WARRANTS  KAPITAL VERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden op 29 juni 2015 voor Meester Gaëtan WAGEMANS, Notaris met standplaats te Elsene dat de buitengewone algemene vergadering van NV "ODYSSEE MOBILE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Stalingradlaan 100 de volgende beslissingen heeft genomen na unanimiteit van de stemmen

Eerste beslissing

Rechtzetting van materiële vergissing

De algemene vergadering beslist om de materiële vergissing in artikel 10.1 onder de definitie NFS van het

Warrantenplan voor de warranten uitgegeven door de Vennootschap op 13 mei 2011 recht te zetten, en aldus het

optelsymbool te wijzigen in een vermindering om zo tot de juiste formule te komen:

" - de inkomsten door betaling van de Uitoefenprijs voor alle nog opstaande warranten,)"

Tweede beslissing:

Ontslag voorlezing verslag

1M et eenparigheid van de stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van

de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 583 Wetboek van Vennootschappen, houdende het voorstel tot

= uitgifte van warrants.

De aanwezige aandeelhouders bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van

voormeld verslag.

Dit verslag blijft bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris,

Derde beslissing:

Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun

voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in artikel 592 van het Wetboek van

vennootschappen.

Vierde beslissing:

Uitgifte van warrants

De algemene vergadering beslist tot de uitgifte van honderdtwintigduizend (120.000) warrants op naam, onder voorbehoud van inschrijving, die elk recht geven tot inschrijving in speciën op één nieuw aandeel van categorie C, onder de hierna vermelde voorwaarden en modaliteiten, zoals opgenomen in het warrantenplan, dat letterlijk overgenomen wordt in punt 4.

Uitgifte-en uitoefenvoorwaarden Warrants

De vergadering beslist voormelde uitgifte van warrants te verrichten onder de hierna vermelde voorwaarden en

modaliteiten, zoals opgenomen in het warrantenplan "Warranten 2015", dat hierna letterlijk hernomen wordt:

I111111u1~~i~5~im~ud

5125

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

"I. DEFINITIES EN INTERP ' TATIE

1.1. Definities

De volgende bepalingen en woorden die niet elders werden gedefinieerd in deze voorwaarden zullen de volgende

betekenis hebben, tenzij de context anders vereist:

Aandeel: betekent een klasse C aandeel van de Vennootschap, waarvan de rechten en plichten zijn bepaald in de Statuten.

Begunstigde: betekent, wanneer gebruikt met betrekking tot een Geselecteerde Deelnemer die een natuurlijke persoon is, de persoon of personen op geldige wijze aangeduid door de Geselecteerde Deelnemer, meer bepaald zijn echtgeno(o)t(e) of wettige erfgenamen of andere familieleden, om de rechten van de Geselecteerde Deelnemer onder het Plan en het Warrantaanbod na het overlijden van de Geselecteerde Deelnemer uit te oefenen. De aanduiding en herroeping van een Begunstigde moet schriftelijk gebeuren in overeenstemming met het toepasselijke recht. Bij gebreke aan enige geldige aanduiding zullen de erfgenamen van de Geselecteerde Deelnemer in overeenstemming met het toepasselijke erfrecht geacht worden de Begunstigde te zijn, Indien er meerdere erfgenamen zijn, zullen alle erfgenamen samen optredend of één persoon aangeduid door de gezamenlijke optredende erfgenamen geacht worden de Begunstigde te zijn.

Consultant: betekent een (natuurlijke of rechts-) persoon die geen Werknemer is van de Vennootschap ofvan een Dochtervennootschap en die consultancy diensten verleent aan de Vennootschap of een Dochtervennootschap in de hoedanigheid van (zelfstandige) dienstverlener.

Controle: heeft de betekenis zoals bepaald in artikel 5 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Datum van Exit: betekent de datum waarop een Exit plaatsvindt.

Datum van Aanbod: betekent de datum waarop een Warrant door de Raad van Bestuur, of een door haar gevolmachtigde, aan een Geselecteerde Deelnemer wordt aangeboden overeenkomstig het Plan.

Datum van Beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de consultancy overeenkomst of het mandaat: betekent, wanneer gebruikt met betrekking tot een Geselecteerde Deelnemer, de effectieve datum van beëindiging van de arbeids-of consultancy overeenkomst of het mandaat van een Geselecteerde Deelnemer.

Datum van Uitgifle: betekent 129/061 2015, de datum waarop de Warranten werden uitgegeven door de aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap

Definitief Verworven Warrant: betekent een Warrant die definitiefwerd verworven door de Geselecteerde Deelnemer overeenkomstig de voorwaarden bepaald in het Plan en het toepasselijke Warrantaanbod, zonder afbreuk te doen aan de mogelijkheid dat de Warrant kan vervallen en nietig worden in de gevallen waarin ze niet uitgeoefend wordt of niet langer uitgeoefend kan worden ingevolge bepaalde omstandigheden uiteengezet in het Plan en het relevante Warrantaanbod,

Dochtervennootschap : betekent een dochtervennootschap, zoals bepaald in artikel 6 van het Wetboek van vennootschappen, van de Vennootschap.

Exit: betekent een Verkoop, een Notering of een Liquidatie.

Geselecteerde Deelnemer; Werknemers, Consultants of Managers van de Vennootschap waaraan de Raad van Bestuur Warranten aanbiedt.

Liquidatie : betekent de ontbinding en / of de vereffening van de Vennootschap.

Manager: betekent een Persoon met een mandaat van bestuurder, afgevaardigd bestuurder of gedelegeerde voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap of een Dochtervennootschap, die geen Werknemer is.

Looptod:: de geldigheidsduur van de Warranten, namelijk een periode van tien jaar beginnende op de Datum van Uitgifte.

Notering: betekent de toelating tot notering en verhandelen van de aandelen van de Vennootschap op een gereglementeerde markt op initiatiefvan de Vennootschap,

Persoon: betekent, afhankelijk van de context, elk individu of elke natuurlijke persoon, elke juridische entiteit met af onderpk rechtspersoonlijkheid, elke partnership, joint venture, vereniging, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, trust of overheidsinstantie (of departement, agentschap of afdeling daarvan).

Plan: dit warrantenplan.

Raad van Bestuur: betekent de raad van bestuur van de Vennootschap,

Statuten: betekent de statuten van de Vennootschap, zoals van kracht van tod tot tijd.

Uitoefenperiode: betekent de periodes gedurende dewelke de Geselecteerde Deelnemer de aan hem aangeboden Warranten kan uitoefenen, indien en in zover de Warranten uitoefenbaar z jn overeenkomstig de voorwaarden bepaald in het Plan, in het Warrantaanbod en in enige andere overeenkomst die kan bestaan tussen de Geselecteerde Deelnemer en de Vennootschap.

Uitoefenprijs: betekent depri s waaraan de Geselecteerde Deelnemer op het nieuwe aandeel kan inschrijven bij de uitoefening van de Warrant.

Vennootschap: betekent Odyssee Mobile NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht en geregistreerd in het rechtspersonenregister onder nummer 0459.288.169.

Verkoop; betekent (i) de verkoop van meer dan 75% van alle uitstaande aandelen van de Vennootschap of het aanvaarden van een bindend bod als gevolg waarvan de bieder gebonden is am meer dan 75% van alle uitstaande aandelen van de Vennootschap te verkrijgen of te verwerven, of (ir) de verkoop van alle, substantieel alle of een belangrijk deel van de activa van de Vennootschap,

tenzij (a) het doel en het gevolg van de verkoop of overdracht bestaat in het creëren van een nieuwe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

holdingvennootschap van de Vennootschap met substantieel dezelfde aandeelhouders als de dan bestaande aandeelhouders van de Vennootschap en dit met hetzelfde proportionele aandeelhouderschap, (b) een verkoop of overdracht door de bestaande aandeelhouders van de Vennootschap aan een met hen verbonden vennootschap of verbonden persoon, zoals gedefinieerd in artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij dergelijke transacties niet als een Verkoop zullen worden beschouwd

Warrant: betekent het recht om in te schrijven op één nieuw Aandeel uit te geven door de Vennootschap overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden uiteengezet in het Plan en het toepasselijke Warrantaanbod, welk recht de vorm heeft van een warrant uitgegeven door de Vennootschap.

Warranthouder: de persoon aan wie één of meer Warranten zijn toegekend onder dit Plan.

Warrantaanbod: betekent het aanbod van (een) Warrant(en) door de Vennootschap aan een Geselecteerde Deelnemer, aanbod dat specifieke voorwaarden kan opleggen of bijkomende bepalingen kan bevatten betreffende de Warranten aangeboden aan dergelijke Geselecteerde Deelnemer, rekening houdend met het feit dat deze voorwaarden en bepalingen niet onverenigbaar mogen zijn met de bepalingen van het Plan.

Warrantprijs, betekent de prijs, indien die er is, die de Geselecteerde Deelnemer dient te betalen aan de Vennootschap voor de verwerving van de Warrant zelf

Werkdag: betekent een dag waarop de banken geopend zijn in België voor zakelijke transacties, met uitzondering van zaterdagen en zondagen.

Werknemer: betekent een persoon met een arbeidsovereenkomst afgesloten met de Vennootschap of met een Dochtervennootschap.

1.2. Interpretatie

(a) De titels van artikels en paragrafen hebben enkel een gebruiksvriendelijk doel en zullen geen invloed hebben op de interpretatie van het Plan,

(b) Tenzij indien specifiek vereist of anders bepaald, zullen woorden die verwijzen naar een bepaald geslacht ook het andere geslacht inhouden, zullen woorden die naar individuen verwijzen ook een verwijzing naar vennootschappen inhouden en vice versa, zal een verwijzing naar het enkelvoud ook een verwijzing naar het meervoud inhouden en vice versa, en zullen woorden die naar een geheel verwijzen ook naar elk afzonderlijk deel daarvan verwijzen.

1.3. Betekenis van verwijzingen

(a) Een verwijzing naar schriftelijk" of "geschreven" betekent elke methode van reproductie van woorden of tekst in een leesbare en niet-vergankelijke vorm.

(b) Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het Plan of het toepasselijke Warrantaanbod, of tenzij de toepasselijke wet anders bepaalt, zal elke termijn of tijdstip hierin vermeld op de volgende manier worden berekend of bepaald:

(i) Een verwijzing naar een dag is een verwijzing naar een kalenderdag.

(ü} Een termijn start op de dag volgend op de dag waarop de gebeurtenis plaats vindt die de termijn doet starten. De vervaldag van een termijn is inbegrepen in de termijn. Indien deze vervaldag geen Werkdag is dan zal de termijn worden verlengd tot de eerstvolgende Werkdag volgend op die dag.

2. DOEL VANHET PLAN

Het Plan beschr jft de algemene voorwaarden van de Warranten die de Vennootschap kan toekennen aan bepaalde

Werknemers, Consultants en Managers (de "Geselecteerde Deelnemer(s)'}. Het Plan is bestemd voor minder dan 100

begunstigden.

Het doel van het Plan is de hierna vermelde ondernemings- en human resources doestellingen te realiseren:

(a) de Geselecteerde Deelnemers aanmoedigen en motiveren;

(b) de Vennootschap en haar Dochtervennootschappen toelaten om nieuwe Werknemers, Consultants en Managers aan te trekken en bestaande Werknemers, Consultants en Managers met de nodige ervaring en vaardigheden te behouden; en

(c) de belangen van de Geselecteerde Deelnemer nauwer verbinden met deze van de aandeelhouders van de Vennootschap door hen de mogelijkheid te geven om in de mogelijke groei van de waarde van de Vennootschap te delen.

3. AANTAL, AARD EN VORM VANDE WARRANTEN

3. L Aantal Warranten

Het totale aantal Warranten dat wordt uitgegeven in het kader van het Plan bedraagt [120.000] (honderd twintig

duizend).

Toegekende Warranten die vervallen of nietig worden gedurende de periode eindigendvenvijftig (55) maanden voor

het einde van de Looptijd kunnen terug worden toegekend als nieuwe Warranten.

3.2. Aandelen uit te geven bij uitoefening van de Warranten

(a) Elke Warrant fat de houder daarvan het recht geven om in te schrijven op één nieuw Aandeel, uit te geven door de Vennootschap.

(b) De aandelen uit te geven door de Vennootschap bij uitoefening van de Warranten zullen Aandelen van de Vennootschap zijn en zullen de rechten en voordelen (inclusief het recht op dividenden) hebben die de Statuten voor deze aandelen bepalen. 3.3. Warranten op naam

(a) De Warranten zijn op naam.

(b) De Warranten en de eigendom daarvan en enig ander recht daarop of belang daarin, zullen worden ingeschreven in een register van warranten dat wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap.

(c) Enkel de persoon die werd ingeschreven in het register van warranten van de Vennootschap als eigenaar van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Warrant zal worden erkend als houder van deze Warrant.

(d) De Warranten kunnen niet worden omgezet in toonderinstrumenten.

(e) De Warranten zullen op geen enkel moment worden genoteerd op een gereglementeerde markt.

4. ADMINISTRATIE VAN HET PLAN

(a) De Raad van Bestuur of enig ander orgaan of enige andere persoon aangeduid door de Raad van Bestuur zal instaan voor de administratie van het Plan_

(b) Binnen de beperkingen van de bepalingen van het Plan en in zoverre de beslissingen overeenstemmen met het doel van het Plan, is de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) gerechtigd om:

(i) de Geselecteerde Deelnemers aan wie de Warranten worden aangeboden te selecteren; het aantal Warranten toe te kennen aan een Geselecteerde Deelnemer te bepalen;

(iii) de eventuele bijkomende voorwaarden op grond waarvan de Warranten worden aangeboden aan een Geselecteerde Deelnemer te bepalen;

(iv) de eventuele bijkomende voorwaarden te bepalen op grond waarvan de Warranten Definitief Verworven Warranten zullen worden, uitoefenbaar zullen worden of overdraagbaar zullen zijn;

(v) indien nodig, een of meer sub plannen aan te nemen, aan te passen ofte implementeren voor een bepaalde jurisdictie waarin een Geselecteerde Deelnemer voor dergelijke sub plan werkt, woont, of inwoner is, in functie van het recht van de respectieve jurisdictie, met dien verstande evenwel dat elk sub plan verenigbaar moet zijn met de bepalingen en voorwaarden uiteengezet in het Plan; en

(vi) alle regels, bepalingen of andere maatregelen te bepalen, te definiëren en te interpreteren die nodig of wenselijk zijn voor het beheer van het Plan, waarbij alle dergelijke beslissingen bindend zijn voor de houders van de Warranten.

5. TOEKENNING VAN DE WARRANTEN

5.1. Aanbieding van de Warranten

Binnen de beperkingen zoals uiteengezet in het Plan, kan de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) naar eigen

goeddunken, gedurende een periode eindigend vijfenvijftig (55) maanden voor het einde van de Looptijd, op eender

welk tijdstip, Warranten aanbieden aan Geselecteerde Deelnemers.

5.2_ Warrantaanbod

(a) Warranten aangeboden volgens Artikel 5.1 zullen worden opgenomen in een Warrantaanbod te ondertekenen door de Geselecteerde Deelnemer om zijn aanvaarding van de bepalingen en voorwaarden van de Warranten en de toekenning daarvan aan te tonen.

(b) Het Warrantaanbod zal (onder andere) de Datum van Aanbod van de Warranten bevatten, alsook het aantal aangeboden Warranten, de regels inzake het definitief verwerven van de Warranten, de Warrantprijs (zo die er is), de looptijd van de Warranten, de Uitoefenprijs en enige andere relevante feiten en/of voorwaarden.

(c) Behalve in geval van andersluidende bepaling in het Warrantaanbod moet een Geselecteerde Deelnemer enige Warrant die hem wordt aangeboden schriftelijk aanvaarden of weigeren binnen de 60 dagen volgende op de Datum van Aanbod. Indien de Begunstigde niet uiterlijk de 60ste dag na de Datum van Aanbod schriftelijk heeft meegedeeld het aanbod te aanvaarden, wordt hij geacht het aanbod te hebben geweigerd en vervalt het aanbod. De aanvaarding zal blijken uit de ondertekening van het Warrantaanbod Indien een Warrant wordt geweigerd zal de Warrant geacht worden nooit aangeboden te zijn aan de betreffende persoon en zal de Warrant ter beschikking blijven van de Vennootschap voor enige verdere toekenningen aan andere Geselecteerde Deelnemers.

6. VOORWAARDEN VANDE WARRANTEN

6. L Warrantprijs

(a) De Geselecteerde Deelnemer zal geen Warrantprijs verschuldigd zijn aan de Vennootschap wanneer de Warranten worden aangeboden, tenzij het Warrantaanbod anderszins bepaalt.

(b) Indien een Warranten js verschuldigd zou zijn, zal dit geboekt worden als een uitg f eprenrie die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap een waarborg voor derden zal uitmaken, en zal dit geboekt worden op een onbeschikbare rekening die slechts kan worden verminderd of weggeboekt door middel van een besluit van de algemene aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap genomen op de wijze vereist voor een wijziging van de Statuten. 6.2. Uitoefenprijs

(a) De Raad van Bestuur zal de Uitoefenprijs voor een Warrant bepalen op het moment dal de Warranten worden aangeboden aan een Geselecteerde Deelnemer_ De Uitoefenprijs zal niet lager zijn dan de fractiewaarde van de aandelen van de Vennootschap.

(b) Bij uitoefening van een Warrant en de uitgifte van een nieuw Aandeel overeenkomstig de voorwaarden van het Plan zal de Uitoefenprijs van de Warrant worden toegekend aan het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap. Echter, in de mate dat het bedrag van de Uitoefenprijs van de Warrant def " actiewaarde van de aandelen van de Vennootschap onmiddellijk voorafgaand aan de uitoefening van de betrokken Warrant overschrijdt, zal een deel van de Uitoefenprijs gelijk aan dergelijke fractiewaarde warden geboekt als uitgif eprenrie. De eventuele uitg f eprenrie zal een garantie uitmaken voor derden op dezelfde manier als het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap en zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening die enkel kan worden verminderd of afgeboekt krachtens een beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering genomen op de wijze vereist voor een wijziging aan de Statuten.

Volgend op de uitgf e van de Aandelen en de daaruit resulterende kapitaalverhoging zal elk van de aandelen van de Vennootschap die het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen, dezelfde fractie vertegenwoordigen in het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap.

6.3. Looptijd van de Warranten

Tenzij een kortere looptijd wordt voorzien in het Warrantaanbod, zal de looptijd van de Warranten de Looptijd zijn. Tenzij het Warrantaanbod een kortere termijn voorziet, zal de Warrant (in elk geval) automatisch vervallen en nietig zijn op de tiende verjaardag van de Datum van Uitgifte.

7. OVERDRACHT VAN DE WARRANTEN

7.1. Overlijden

In geval van het overlijden van een Geselecteerde Deelnemer die een natuurlijk persoon is zullen de Definitief Verworven Warranten van deze Geselecteerde Deelnemer overgedragen worden aan de betreffende Begunstigde(n) van de Geselecteerde Deelnemer en zullen uitoefenbaar blijven op de ogenblikken en onder de voorwaarden bepaald in het Plan en het toepasselijke Warrantaanbod die werd aangegaan door de betreffende Geselecteerde Deelnemer. De Warranten die geen Definitief Verworven Warranten zijn op het moment van het overlijden van de Geselecteerde Deelnemer zullen automatisch vervallen en nietig zijn op de datum van overlijden van de Geselecteerde Deelnemer. 7.2, Overdraagbaarheid van de Warranten

Met uitzondering van een overdracht bepaald in Artikel 7.1 hierboven, en tenzij de Raad van Bestuur naar eigen goeddunken anders zou beslissen in het Warrantenaanbod, kunnen de Warranten door een Geselecteerde Deelnemer niet worden overgedragen eens de Warranten zijn aangeboden aan een Geselecteerde Deelnemer:

8. UITOEFENING VAN DE WARRANTEN

8.1. Algemeen

Warranten kunnen enkel worden uitgeoefend gedurende een Uitoefenperiode (zoals hieronder bepaald in Artikel 8.3)

op voorwaarde dat en in de mate dat zij Definitief Verworven Warranten zijn geworden en tevens uitoefenbaar zijn

geworden (overeenkomstig Artikel 8.2) vppr oft jdens een bepaalde Uitoefenperiode.

8.2. Definitieve verwerving en uitoefenbaarheid van de Warranten

8.2.L Algemeen mechanisme van definitieve verwerving van de Warranten

Tenzij anders bepaald in het Warrantaanbod, zullen alle aan een Geselecteerde

Deelnemer aarsgeboden Warranten definitief verworven zijn en derhalve Definitief Verworven Warranten worden op

het einde van de achtenveertigste maand volgend op de maand waarin de Datum van Aanbod valt.

8.2.2. Mogelijke versnelling van de definitieve verwerving

Niettegenstaande artikel 8.2.1, zullen ingeval van een Exit, de nog definitief te verwerven Warranten onmiddellijk

uitoefenbaar zijn.

8.2.3. Uitoefenbaarheid van de Warranten

.e

Tenzij anders bepaald in het Warrantaanbod, zal een Definitief Verworven Warrant uitoefenbaar worden door de

rol Geselecteerde Deelnemer vanaf de eerste Uitoefenperiode volgend op het moment waarop het een Definitief Verworven Warrant werd en kan het verder worden uitgeoefend gedurende elke daaropvolgende Uitoefenperiode tot het einde van

e de looptijd van de betrokken Warrant,

8.2.4. Gevolgen van de beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de

corrsultancyovereerrkomst of /zet mandaat door de Vennootschap of een Dochtervennootschap

Zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van de volgende paragrafen en tenzij de Raad van Bestuur (of haar

N gevolmachtigde) meer gunstig beslist voor de Werknemer, Consultant of Manager op de Datum van Beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de consultancy overeenkomst of het mandaat van een Geselecteerde Deelnemer, wanneer de

o arbeidsovereenkomst van een Geselecteerde Deelnemer wordt beëindigd door de Vennootschap of een

N Dochtervennootschap voor iedere andere reden dan een dringende reden offout van de betrokken Geselecteerde Deelnemer, of wanneer de consultancy overeenkomst of het mandaat van de Geselecteerde Deelnemer wordt beëindigd door de Vennootschap of een Dochtervennootschap voor iedere andere reden dan contractbreuk of ernstig wangedrag, kan de Geselecteerde Deelnemer alle Warranten die Definitief Verworven Warranten zijn op de Datum van Beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de consultancy overeenkomst of het mandaat, verder uitoefenen gedurende de eerste twee Uitoefenperiodes volgend op de Datum van Beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de consultancy overeenkomst of het mandaat, De Warranten die geen Definitief Verworven Warranten zijn op Datum van Beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de consultancy overeenkomst of het mandaat, zullen vervallen en onuitoefenbaar worden op

Ce dergelijke datum. De Definitief Verworven Warranten die niet werden uitgeoefend in de voormelde eerste twee

Uitoefenperiodes zullen automatisch vervallen en nietig worden na deze eerste twee Uitoefenperiodes.

Voor doeleinden van dit Artikel 8.2.4 zal (i) een beëindiging van een consultancy overeenkomst onmiddellijk gevolgd

el door het ondertekenen van een arbeidsovereenkomst of een nieuwe consultancy overeenkomst bij de Vennootschap of een Dochtervennootschap, en (ii) een beëindiging van een arbeidsovereenkomst onmiddellijk gevolgd door het ondertekenen van een nieuwe arbeidsovereenkomst of een consultancy overeenkomst met de Vennootschap of een Dochtervennootschap en (iii) een beëindiging van een mandaat bij de Vennootschap zonder beëindiging van een gebeurlijk gelijktijdig bestaande arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst met de Vennootschap of onmiddellijk gevolgd door een nieuwe arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst reet de Vennootschap, niet worden beschouwd als een beëindiging van de arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst van de Geselecteerde Deelnemer, tenzij de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) anders beslist.

Op het moment van beëindiging van de arbeidsovereenkomst van de Geselecteerde Deelnemer als gevolg van een dringende reden of op het moment van beëindiging van de consultancy overeenkomst of het mandaat van de Geselecteerde Deelnemer als gevolg van contractbreuk of ernstig wangedrag, zullen alle Warranten (onafhankelijk of het Definitief Verworven Warranten zijn of niet) automatisch en onmiddellijk vervallen en nietig worden.

8.2.5 Gevolgen van een beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de consultancy overeenkomst of/zet mandaat door de Werknemer, Consultant of Manager.

Tenzij de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) meer gunstig beslist voor de Werknemer, Manager of Consultant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de Datum van Beëindiging van de arbeidsovereenkomst, het mandaat of de consultancy overeenkomst van een Geselecteerde Deelnemer, zullen alle Warranten (onafhankelijk of het Definitief Verworven Warranten zijn of niet) automatisch en onmiddellijk vervallen en nietig worden wanneer de arbeidsovereenkomst van een Geselecteerde Deelnemer wordt beëindigd door de Werknemer, of wanneer de consultancy overeenkomst of het mandaat van de Geselecteerde Deelnemer wordt beëindigd door de Consultant of Manager.

Voor doeleinden van dit Artikel 8.2.5 zal (t) een beëindiging van een consultancy overeenkomst onmiddellijk gevolgd door het ondertekenen van een arbeidsovereenkomst of een nieuwe consultancy overeenkomst bij de Vennootschap of een Dochtervennootschap, en (ii) een beëindiging van een arbeidsovereenkomst onmiddellijk gevolgd door het ondertekenen van een nieuwe arbeidsovereenkomst of een consultancy overeenkomst met de Vennootschap of een Dochtervennootschap en (lil) een beëindiging van een mandaat bij de Vennootschap zonder beëindiging van een gebeurlijk gelijktijdig bestaande arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst met de Vennootschap of onmiddellijk gevolgd door een nieuwe arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst met de Vennootschap, niet worden beschouwd als een beëindiging van de arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst van de Geselecteerde Deelnemer, tenzij de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) anders beslist. 8.2.6. Gevolgen van oppensioenstelling, werkonbekwaamheid en ernstige ziekte

In geval van beëindiging van de arbeidsovereenkomst, de consultancy overeenkomst of het mandaat van een Geselecteerde Deelnemer (die een natuurlijke persoon is) als gevolg van een oppensioenstelling, werkonbekwaamheid of ernstige ziekte die resulteert in de onmogelijkheid om te werken voor een periode langer dan achttien maand, zullen alle Warranten die op dat moment Definitief Verworven Warranten zijn verder uitoefenbaar blijven gedurende de resterende looptijd van de betreffende Warranten, zonder afbreuk van bovenstaand punt 8.2.5. De Warranten die op dat moment geen Definitief Verworven Warranten zijn, zullen vervallen en onuitoefenbaar worden op dat moment, tenzij de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) op dat moment meer gunstig zou beslissen.

8.2.7. Uitoefening  concurrentie

In het geval de Warranthouder of de aandeelhouders of bestuurders van de Warranthouder, direct of indirect deelnemen in of betrokken worden bij een onderneming, zij het in de hoedanigheid van werknemer, manager, partner, bestuurder, aandeelhouder, consultant of agent van een vennootschap, of enige andere onderneming die direct of indirect concurreert met de Vennootschap, vervallen alle Warranten van deze Warranthouder onmiddellijk van rechtswege.

Uitoefening  Verbonden Vennootschap

Behoudens andersluidende beslissing van de Raad van Bestuur, vervallen de Warranten van een Warranthouder van rechtswege indien de vennootschap waarmee deze Warranthouder een arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst heeft of waarin hij een mandaat heeft niet langer kwalificeert als een Dochtervennootschap.

8.3. Uitoefenperiode

Gedurende de looptijd van de Warranten kunnen de Definitief Verworven Warranten enkel uitgeoefend worden gedurende de volgende periodes: (i) vanaf 1 april tot 15 april, (ii) vanaf 1 september tot 15 september en (iii) vanaf 15 november tot 15 december. Indien de laatste dag van een Uitoefenperiode geen Werkdag is zal de Uitoefenperiode eindigen op de laatste Werkdag voorafgaand aan de dag die anders de laatste dag van de Uitoefenperiode zou zijn. De Raad van Bestuur kan naar eigen goeddunken voorzien in bijkomende Uitoefenperiodes. De Raad van Bestuur mag ook de bovenstaande Uitoefenperiodes wijzigen indien dergelijke periodes zouden samenvallen met toepasselijke sper periodes of andere periodes gedurende dewelke de uitoefening van de Warranten zou worden beperkt of niet zou toegestaan zijn volgens toepasselijke bepalingen of regelgeving of andere beperkingen opgelegd door de Raad van Bestuur.

8.4. Gedeeltelijke uitoefening

Een Geselecteerde Deelnemer kan alle of een deel van zijn Definitief Verworven Warranten uitoefenen overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het Plan en het toepasselijke Warrantaanbod. Een Warrant kan en mag echter niet uitgeoefend worden met betrekking tot fracties van Aandelen.

8.5. Uitoefenprocedure

Een Warrant zal geacht worden uitgeoefend te zijn bij ontvangst door de Vennootschap, ten laatste op de laatste Werkdag van de Uitoefenperiode gedurende dewelke de Warrant werd uitgeoefend, van:

(a) een schriftelijke kennisgeving (in voorkomend geval in de vorm zoals medegedeeld door de Vennootschap) gegeven door de houder van een betrokken Warrant en vermeldend dat een Warrant of een bepaald aantal Warranten uitgeoefend wordt; en

(b) bewijs van volledige betaling van de Uitoefenprijs, binnen de vijf (5) dagen volgend op de laatste Werkdag van de Uitoefenperiode waarin de Warranten werden uitgeoefend, voor het aantal Aandelen zoals vermeld in de kennisgeving in paragraaf (a), door banktransfer op een geblokkeerde rekening van de Vennootschap waarvan het nummer door de Vennootschap zal worden medegedeeld; en

(c) indien een Warrant wordt uitgeoefend door een persoon of welbepaalde personen andere dan een Geselecteerde Deelnemer, passend bewijs van het recht van deze persoon ofpersonen om de Warranten uitte oefenen; en

(d) verklaringen en documenten die de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) gewenst of noodzakelijk kan achten

om alle toepasselijke wettelijke en reglementaire bepalingen na te leven.

8.6. Uitgie van de Aandelen

(a) De Vennootschap zal enkel verplicht zijn om een Aandeel uit te geven als gevolg van de uitoefening van een Warrant nadat alle voorwaarden zoals bepaald onder Artikel 8.5 hierboven zijn vervuld en nadat de hieronder vermelde kapitaalverhoging werd voltooid.

(b) In geval van een uitoefening van Warranten, op voorwaarde dat aan de voorwaarden van Artikel 8.5 werd voldaan,

r zal de Raad van Bestuur, of twee leden daarvan, overeenkomstig artikel 591 van het Wetboek van vennootschap (of enige andere bepaling met dezelfde inhoud) de kapitaalverhoging die voortvloeit uit de uitoefening van de betrokken Warranten, en de betaling en uitgifte van de overeenstemmende Aandelen, laten registreren voor een notaris binnen 60 dagen volgend op het einde van de Uitoefenperiode waarin de betrokken Warranten werden uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge (c) Indien op het moment van uitoefening van de Warranten, de aandelen van de Vennootschap toegelaten zijn tot verhandeling, op initiatief van de Vennootschap, op een gereglementeerde markt, zal de Vennootschap de nodige stappen ondernemen en de nodige registraties doen om de toelating te verkrijgen tot verhandeling van de Aandelen die werden uitgegeven bij uitoefening van de betrokken Warranten op dergelijke gereglementeerde markt.

(d) De Vennootschap is gerechtigd om naar haar goeddunken de levering van de Aandelen uitgegeven bij uitoefening van de Warranten uit te stellen, indien dit noodzakelijk is om de toepasselijke wetgeving of reglementering van welke aard ook na te leven, waaronder doch niet beperkt tot publiek aanbiedingen, registraties en andere verplichtingen met betrekking tot de aandelen van de Vennootschap zoals de Vennootschap het noodzakelijk acht.

9. AANPASSINGEN

9.1 _ Algemeen

Onverminderd artikel 501 van het Wetboek van vennootschappen (of enige andere bepaling met dezelfde inhoud), Haag de Vennootschap alle acties ondernemen die zij aangewezen acht in verband met haar kapitaal, haar Statuten, haar financiële toestand of haar beheer, zelfs indien dergelijke acties zouden leiden tot een vermindering van de voordelen die worden toegekend aan de houders van Warranten, met inbegrip van maar niet beperkt tot fusies of overnames, kapitaalverhogingen of -verminderingen (met inbegrip van die onder opschortende voorwaarden), de omzetting van reserves in het kapitaal met ofzonder uitgifte van nieuwe aandelen, de betaling van dividenden, de uitgifte van winstbewijzen, warranten, converteerbare obligaties of andere financiële instrumenten die de houder ervan recht geven om aandelen of andere financiële instrumenten van de Vennootschap te onderschrijven ofte verwerven, de wijziging van regelingen of bepalingen met betrekking tot de verdeling van de winst ofvan de liquidatieboni, tenzij zulke acties of verrichtingen enkel tot doel hebben de voordelen van de Warranthouder(s) te verminderen.

Indien de rechten van een houder van Warranten met betrekking tot de Warranten van deze houder zouden worden aangetast door een dergelijke beslissing of transactie, dan zal de houder van de Warranten geen recht hebben op een verandering van de Uitoefenprijs, op een verandering van de uitoefenvoorwaarden of enige ander vorm van (financiële of andere) compensatie, tenzij de Raad van Bestuur uitdrukkelijk anders zou bepalen,

9.2. Herklassering van de aandelen van de Vennootschap

Ingeval de Vennootschap, op enig welk ogenblik vanaf de Datum van Uitgje tot de uitoefening van een Warrant (i) haar aandelen zou splitsen in een groter aantal aandelen of (ii) haar aandelen zou combineren tot een kleiner aantal aandelen, dan zal het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven bij de uitoefening van de Warrant na het zich voordoen van één van deze gebeurtenissen daaraan worden aangepast zodat, nadat dergelijke aanpassing van kracht is, de houder van de Warrant gerechtigd zal zijn om bij de uitoefening van de Warrant dat aantal aandelen te ontvangen die deze houder zou gehad hebben of die hij gerechtigd zou zijn te ontvangen indien die Warrant zou zijn uitgeoefend onmiddellijk vóór het zich voordoen van de betrokken gebeurtenis.

Een aanpassing die overeenkomstig dit Artikel 9.2 wordt gedaan, zal onmiddellijk uitwerking hebben na de datum waarop de betrokken gebeurtenis van kracht wordt. De Vennootschap zal de Geselecteerde Deelnemers op de hoogte brengen van dergelijke aanpassing door middel van een kennisgeving van zodra als praktisch mogelijk is na de datum van inwerkingtreding van de betrokken gebeurtenis.

9.3. Fusies, splitsingen

In geval er op enig welk ogenblik vanaf de Datum van Uitgifte tot de uitoefening van een Warrant (i) een fusie is van de Vennootschap met of in een andere persoon of entiteit waarbij de Vennootschap niet de overlevende entiteit is, of (ü) een splitsing van de Vennootschap is, waarbij zowel in (i) als in (ii) de aandelen van de Vennootschap worden omgeruild voor aandelen, andere effecten, cash of andere eigendom van een of meerdere personen of entiteiten, dan zullen de aandelen die worden uitgegeven bij de uitoefening van de Warrant na het zich voordoen van één van deze gebeurtenissen daaraan worden aangepast, zodat, nadat dergelijke aanpassing van kracht is, de houder van de Warrant bij de uitoefening van de Warrant gerechtigd zal zijn om het aantal aandelen, andere effecten, cash of andere eigendom van de opvolger of overnemende personen of entiteiten te ontvangen, die dergelijke houder zou hebben gehad of waarop hij recht zou hebben gehad indien deze Warrant onmiddellijk vóór het zich voordoen van die gebeurtenis was uitgeoefend.

Een aanpassing die overeenkomstig dit artikel 9.3 wordt gedaan, zal onmiddellijk uitwerking hebben na de dation waarop de betrokken gebeurtenis van kracht wordt. De Vennootschap zal de Geselecteerde Deelnemers op de hoogte brengen van dergelijke aanpassing door middel van een kennisgeving van zodra als praktisch mogelijk is na de datum van inwerkingtreding van de betrokken gebeurtenis.

9.4. Uitoefening van de Warranten overeenkomstig de wet

Indien een Warrant die niet uitoefenbaar is of die niet kan uitgeoefend worden overeenkomstig de uitgiftevoorwaarden (zoals bepaald in het Plan of het Warrantaanbod) voortijdig uitoefenbaar wordt op grond van de bepalingen van Artikel 501 van het Wetboek van vennootschappen (of een andere bepaling met dezelfde inhoud) en ook derhalve is uitgeoefend overeenkomstig deze bepalingen, zullen de aandelen verkregen op grond van de uitoefening van de Warranten niet overdraagbaar zijn, tenzij met de expliciete goedkeuring van de Raad van Bestuur, tot op het moment dat de Warranten uitoefenbaar zouden zijn geworden overeenkomstig het Plan en het toepasselijke Warrantaanbod.

ª% r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

10. Aankoopoptie van de Vennootschap

10.1 Aankoopoptie

Elk van de Warranthouders verleent aan de Vennootschap, die aanvaardt, het recht om de Aandelen die hij zal

verwerven door uitoefening van zijn Warranten aan te kopen tegen een prijs per aandeel (de Prijs) berekend als volgt:

til x EBITDA)-NFS

N

waarbij:

EBITDA betekent : (geconsolideerd) recurrent bedrijfsresultaat van de Vennootschap, bepaald op grond van de laatste neergelegde statutaire jaarrekening van de Vennootschap op het ogenblik van uitoefening van de aankoopoptie. EBITDA bedraagt het totaal van de bedragen opgenomen onder volgende rubrieken in de resultatenrekening van de vennootschap zoals gedefinieerd in de artikelen 89 en 96 van het Koninklijk Besluit van 31 januari 2001 ter uitvoering van het wetboek van vennootschappen:

Code

Winst (verlies) van het boekjaar voor belasting 9903 - Financiële Opbrengsten

751 - Andere financiële opbrengsten 752/9 +

financiële kosten 650

+ andere financiële kosten 652/9

EBIT

+ afschrijvingen en waardevermindering op 630

oprichtingskosten, op immateriële en materiële vaste activa

+ Waardeverminderingen op voorraden, op bestellingen 631/4

in uitvoering en op handelsvorderingen: toevoegingen (terugnemingen)

+

uitzonderlijke afschrijvingen en waardeverminderingen

op oprichtingskosten, op immateriële en materiële vaste activa 660

Terugneming van afschrijvingen en van waardeverminderingen 760

op immateriële en materiële vaste activa

EBITDA

- NFS betekent de (geconsolideerde) netto financiële schuld van de Vennootschap, bepaald op grond van de laatste neergelegde statutaire jaarrekening van de Vennootschap op het ogenblik van uitoefening van de aankoopoptie. NFS bedraagt het totaal van de bedragen opgenomen onder de rubrieken in de resultatenrekening van de vennootschap zoals gedefinieerd in de artikelen 89 en 96 van het Koninklijk Besluit ter uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

" Code 170/4 Financiële schulden

" + Code 43 Financiële schulden

" - 54/58 liquide middelen

" - de inkomsten door betaling van de Uitoefenprijs voor alle nog openstaande warranten)

N betekend het aantal Aandelen van de Vennootschap, rekening houdend met verwatering door uitoefening van de nog

openstaande warranten.

- M betekent de multiplicator die zal worden toegepast:

" indien de som van de intresten + afschrijvingen van de Vennootschap voor het relevante boekjaar lager is dan 15% van de omzet, is M gel jk aan 6;

" indien de som van de intresten + afschrijvingen van de Vennootschap voor

het relevante boekjaar hoger of gelijk is dan/aan 15% van de omzet, is Mgelijk aan 5.

" Het relevant boekjaar is het boekjaar van de laatst neergelegde

jaarrekening op het ogenblik van uitoefening van de aankoopoptie.

" De volgende bedragen opgenomen onder de volgende rubrieken in de

resultatenrekening van de vennootschap zoals gedefinieerd in de artikelen 89 en 96 van het Koninklijk besluit ter uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, worden gebruikt om de multiplicator te kennen, indien een onverkorte balans wordt gebruikt:

1. Omzet: code 70; opbrengsten uit vlottende activa: code 751 en andere financiële opbrengsten: code 752/9

2. Afschrijvingen: Code 630 Afschrijvingen en waardeverminderingen op oprichtingskosten, op immateriële en materiële vaste activa; en Code 631/4

3. Intresten van schulden: code 650 en andere financiële intresten: code 652/9

4. Zolang de onverkorte balans niet wordt gebruikt, zullen volgende codes van de interne balans gebruikt worden:

1. Omzet en andere opbrengsten: de 70 rekeningen

2.

Afschrijvingen en intresten: de 63 en 65 rekening

De Warranthouder, tenzij anders overeengekomen, verbindt er zich onherroepelijk toe om de Aandelen die het

voorwerp uitmaken van deze aankoopoptie, bij de uitoefening van de aankoopoptie te verkopen aan de Vennootschap

(of de Persoon aan wie de Vennootschap de aankoopoptie overdroeg) tegen betaling van de Prijs.

10.2 Uitoefening

Deze aankoopoptie is uitoefenbaar gedurende 1 jaar vanaf de uitoefening van de Warrant waarvoor het Aandeel werd

uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aankoopoptie kan worden uitgeoefend voor alle of een deel van de Aandelen waarop ze betrekking heeft.

De aankoopoptie wordt uitgeoefend door middel van een kennisgeving door de Vennootschap (of de Persoon aan wie de Vennootschap de aankoopoptie overdroeg) aan de Warranthouder.

De Vennootschap (of de Persoon aan wie de Vennootschap de aankoopoptie overdroeg) zal de Prijs voor de Aandelen waarvoor de aankoopoptie werd uitgeoefend betalen binnen een termijn van één maand vanaf de datum van uitoefening van de aankoopoptie. De eigendom van de Aandelen waarvoor de aankoopoptie werd uitgeoefend wordt overgedragen op datum van betaling van de Prijs.

11. ALLERLEI

11.1. Bindende kracht van het Plan

In geval van aanvaarding van de Warranten, zal de Geselecteerde Deelnemer gebonden zijn door de bepalingen en voorwaarden uiteengezet in het Plan en het Warrantaanbod, en zal hij geacht worden deze te hebben aanvaard. In geval van een overdracht van de Warranten (of enig recht daarop) volgens het Plan zal de verwerver of overnemer gebonden zijn door de bepalingen en voorwaarden uiteengezet in het Plan alsook het Warrantaanbod dat werd aanvaard door de Geselecteerde Deelnemer, en zal hij geacht worden deze bepalingen te hebben aanvaard

11.2, Belasting en sociale zekerheid

De Vennootschap of een Dochtervennootschap zal gerechtigd z jn, overeenkomstig de toepasselijke wet of gewoonten, om op de cash vergoedingen, loon of betaling van de maand (of andere periode) waarin het belastbare moment valt of op de cash vergoedingen, loon of betaling van enige andere daarop volgende maand(en) of periode een inhouding te verrichten, en/of de Geselecteerde Deelnemer zal verplicht zijn op eerste verzoek aan de Vennootschap of aan de Dochtervennootschap (indien daartoe verzocht wordt door de Vennootschap of door de Dochtervennootschap) het bedrag te betalen van enige belasting en/of sociale zekerheidsbijdragen, indien die verschuldigd zouden zijn, verschuldigd ofte betalen omwille van Netfeit van de toekenning, de definitieve verwerving of de uitoefening van de Warranten of verschuldigd of te betalen in verband met de levering van de Aandelen.

De Vennootschap of de Dochtervennootschap zullen gerechtigd zijn in overeenstemming met de toepasselijke wet of gewoonten om de nodige rapportering, noodzakelijk als een gevolg van de toekenning van de Warranten, hun definitieve verwerving, hun uitoefenbaarheid of de levering van de Aandelen, te maken.

11.3. Kosten en uitgaven

De kosten verbonden aan de kapitaalverhoging als gevolg van de uitoefening van Warranten zullen worden gedragen door de Vennootschap. Zegelrechten, belastingen op beurstransacties en andere gelijkaardige heffingen of belastingen die worden geheven (zo deze er zijn) naar aanleiding van de uitoefening van de Warranten en/of de levering van de Aandelen als gevolg daarvan, zullen worden gedragen door de houder van de betrokken Warranten.

11.9. Verhouding met arbeidsovereenkomst, consultancy overeenkomst of mandaat

Niettegenstaande enige bepalingen van het Plan en/of het Warrantaanbod, zullen de rechten en verplichtingen van een Geselecteerde Deelnemer, zoals bepaald onder de bepalingen van zijn arbeidsovereenkomst, consultancy overeenkomst of mandaat met/bij de Vennootschap of een Dochtervennootschap niet aangetast worden door zijn deelname aan het Plan. Een Geselecteerde Deelnemer aan wie Warranten overeenkomstig het Plan worden toegekend zal geen recht op schadeloosstelling of compensatie hebben als gevolg van de beëindiging van zijn arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst met/bij de Vennootschap of Dochtervennootschap op grond van gelijk welke reden, in zover deze rechten zouden ontstaan of kunnen ontstaan op grond van het beëindigen van de rechten die hij zou hebben of de aanspraken die hij zou kunnen maken betreffende uitoefening van de Warranten overeenkomstig het Plan omwille van de beëindiging van dergelijke arbeidsovereenkomst of consultancy overeenkomst of op grond van het verlies of vermindering in waarde van de rechten ofvoordelen.

11.5. Kennisgevingen

(a) Elke kennisgeving, verzoek of andere communicatie ("kennisgeving") die wordt gegeven onder het Plan moet schriftelijk gebeuren,

(b) Elke kennisgeving die moet worden gedaan aan een van de houders van Warranten zal geacht worden geldig te zijn afgeleverd door het persoonlijk af te geven met bevestiging van ontvangst of door het te versturen naar het adres vermeld in het warrantenregister of domicilie/maatschappelijke zetel van de houder van de Warrant per aangetekende brief (of enige andere comtnunicatiemiddel zoals de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) mag beslissen). Adreswijzigingen moeten in overeenstemming met artikel 10.6 (c) worden meegedeeld.

(c) Elke kennisgeving die moet worden gedaan aan de Vennootschap zal geacht worden geldig te zijn afgeleverd door het persoonlijk af te geven met bevestiging van ontvangst of door het te versturen bij aangetekende brief (of enige andere communicatiemiddel zoals de Raad van Bestuur (of haar gevolmachtigde) mag beslissen) naar het adres van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap.

11.6. Wijziging van het Warrantenplan

De Raad van Bestuur mag het Warrantenplan wijzigen en dient geen goedkeuring van de Algemene Vergadering te

bekomen om kleine wijzigingen aan te brengen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot;

(i) wijzigingen inzake het beheer van het Warrantenplan;

(ii) wijzigingen om het Warrantenplan in overeenstemming te brengen met nieuwe ofgewijzigde wettelijke bepalingen;

(iii) wijzigingen om een gunstig fiscaal statuut van de Vennootschap, of van elke huidige of toekomstige Warranthouder te behouden of te verkrijgen, De Raad van Bestuur zal na dergelijke wijziging zo snel mogelijk de Warranthouder die rechtstreeks door de wijziging geraakt wordt schr f el jk in kennis stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

11.7. Beëindiging van het Warrantenplan

De Raad van Bestuur mag het Warrantenplan te allen tijde beëindigen. De Warranten toegekendvóór dergelijke beëindiging zullen geldig blijven en uitoefenbaar zijn in overeenstemming met het Warrantenplan.

11.8. Toepasselijk recht en jurisdictie

Warranten aangeboden onder het Plan zullen worden beheerst en geïnterpreteerd overeenkomstig het Belgisch recht. Enige betwisting met betrekking tot het Plan of het Warrantaanbod van een Geselecteerd Deelnemer zal onder de exclusieve bevoegdheid vallen van de hoven en rechtbanken van de jurisdictie waar de Vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft."

Vijfde beslissing:

Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrants

Onder de opschortende voorwaarden van de definitieve toekenning van de warrants en van de gehele of gedeeltelijke uitoefening van het in de warrants geincorporeerde recht van inschrijving beslist de algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warrants, met de uitoefenprijs van deze warrants, eventueel met boeking op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", Deze kapitaalverhoging is te verwezenlijken en vast te stellen naarmate van de uitoefening van het inschrijvingsrecht verbonden aan de uitgegeven warrants.

De vergadering beslist de uitgifteprijs per nieuw aandeel ten belope van het boekhoudkundig pari van het aandeel te bestemmen voor de rekening "Kapitaal" en ten belope van het saldo voor de rekening "Uitgiftepremie", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting van deze reserve in kapitaal, slechts kan beschikt worden overeenkomstig de voorwaarden ï gesteld door het Wetboek van vennootschappen voor vermindering van het maatschappelijk kapitaal.

Zesde beslissing:

Goedkeuring "change of contral" in warrantenplan De vergadering beslist de bepaling aangaande de `change of contrai' (`wijziging van controle') zoals opgenomen in het warrantenplan onder artikel 8, en meer bepaald punt 8.2.2., voormeld, expliciet goed te keuren

Zevende beslissing:

Machtiging aan de Raad van bestuur tot inkoop van eigen aandelen van de vennootschap

De vergadering machtigt de raad van bestuur om de aandelen die de Vennootschap, in voorkomend geval, ingevolge de uitoefening van de vandaag uitgegeven Warranten zal uitgeven, met een maximum van honderdtwintigduizend (120.000) aandelen, in te kopen door middel van aankoop of ruil onder volgende cumulatieve voorwaarden

(i) de inkoop gebeurt aan een prijs van minimum 1 euro en maximum de Prijs zoals hierboven in de derde beslissing gedefinieerd in artikel 10.1 van het warrantenplan;

(ii) de inkoop geschiedt binnen de grenzen en onder de

voorwaarden bepaald in artikel 620 §1 2° en artikel 620 §1 3° van het Wetboek van Vennootschappen; en de inkoop gebeurt, in ëën of verschillende operaties, binnen een periode van vijf jaar vanaf heden.

Achtste beslissing:

Machtiging aan de raad van bestuur

De algemene vergadering machtigt de twee bestuurders samen of de gedelegeerd bestuurder, met recht van

indeplaatsstelling, om:

a) na de beslissing tot uitoefening van de warrants, de verwezenlijking van de kapitaalverhoging te doen vaststellen bij authentieke akte;

b) het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van kapitaal en aandelen zoals deze volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering verleent eveneens bevoegdheid aan de ondergetekende notaris voor de uitvoering van de voornoemde beslissingen en de cotrdinatie van de statuten.

Negende beslissing:

Volmacht uitvoering beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

~

Voorbehouden VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

aan htt Gaëtan WAGEMANS

Belgisch Staatsblad NOTARIS

Uitgifte van de akte

Coordinatie van de statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2004 : BL608245
30/07/2003 : BL608245
05/07/2002 : BL608245
12/07/2001 : BL608245
13/07/2000 : BL608245
01/09/1999 : BL608245
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 20.07.2016 16325-0231-017

Coordonnées
ODYSSEE MOBILE

Adresse
STALINGRADLAAN 100 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale