O'LYVES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : O'LYVES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.832.901

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IÏ111!,1,11111111,11111111

V beh

aa

Bel Stad

neergelegd/ontvangen op

3 0 APR. 2014

ter griffie van %ffkederiandstalige

rechtbank-van - koophanciell3russel-

Ondememingsnr : 0 554. e.M " act4

Benaming

(voluit) : CrLYVES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Rue Bara 55 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Carl Polfliet, notaris te Oostende op 25 april tweeduizend en veertien, te registreren, blijkt dat:

De heer BUTT, Parwez Gull, geboren te Militait (Pakistan) op zes januari negentienhonderd vijftig,. hebbende de Britse nationaliteit, rijksregisterntunmer 50.01,06 465-24, ongehuwd, wonende te 1180 Ukkel,. Winston Churchillaan 196/17.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam O'LYVES.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00 E) was bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in honderd aandelen met ieder een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizendvierhonderd euro.

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van twaalfduizendvierhonderd euro waarvoor hem honderd aandelen toegekend zijn. De oprichter heeft nog een volstortingsplicht van zesduizend tweehonderd euro.

Het kapitaal is volstort tot beloop van twaalfduizendvierhonderd euro, aldus zijn allé aandelen volstort: ten belope van twee/derden.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1070 Anderlecht, Rue Bara 55.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaákvoerder(s)..

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelnemingen met derden:

Aan  en verkoop van voedingswaren;

Productie van voedingswaren;

Klein  en groothandel van alle voedingswaren, natuurproducten en geven van advies daaromtrent;

Import en export van alle voedingswaren;

Beheer van onroerende goederen, evenals kopen, verkopen huren verhuren, toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, leasing en kortom alle transactie inzake onroerend goed;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten: die rechtstreeks of onrechtstreeks i verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar, producten kunnen vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ". Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op aile manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten ; rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd de heer Boelens Yves René Clement, geboren te Brugge op éénendertig januari negentienhonderd drieënzeventig, rijksregister nummer 73.01.31 455.58, echtgenoot van mevrouw Deblauwe Sofie Leona Elvira, geboren op twaalf augustus negentienhonderd vierenzeventig, woonachtig te 8490 Jabbeke, Noordstraat 3, aanwezig, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet,

Elk jaar, op de. derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid..

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag , plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en dit vanaf één april tweeduizend en twaalf, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op vijfentwintig april tweeduizend en veertien om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/08/2014
ÿþ , ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdfontvangen op

1 2 OB, 2014

Griffie

ter. griffte van de NederiAndstalige

rechtbank van koophande Brusset

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14158644*

Ondernemingsnr : 0551.832.901

Benaming

(voluit) : O'LYVES

(verkort)

1Il

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rue Bara 55 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER EN HERBENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER_ AANPASSING STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op 4 augustus 2014, te registreren,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPLYVES, gevestigd te 1070 Anderlecht, Rue Bara 55, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Carl Polfliet, te Oostende op vijfentwintig april tweeduizend veertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien mei daarna onder nummer 14097884, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd, met algemeenheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het ontslag aangeboden door de heer Yves Boelens, geboren te Brugge op éénendertig januari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8490 Jabbeke, Noordstraat 3, als statutair zaaktiroerder te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist volledige ontlasting te geven aan de heer Yves Boelens van zijn beheer ais statutair zaakvoerder van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist tot niet statutair zaakvoerder te herbenoemen voor onbepaalde termijn, de, heer Butt Parwez, geboren te Multan (Pakistan) op zes januari negentienhonderd vijftig, wonende te 1180 Ukkel, Avenue Winston Churchill 196/17d, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

TWEEDE BESLISSING,

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde genomen beslissing luidt artikel dertien van de statuten thans als volgt:

"ARTIKEL DERTIEN ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of: dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, mat uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

De zaakvoerder(s) mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaak-voerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel val-len, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel over-schreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van artikel 260 van het wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de-berso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-DEÉtâÉ BESÜSS1-NG- --------

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

, volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Pellet.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte dd. 04/08/2014 en de gecoordineerde

statuten..

Ulttreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de

rechtbank van koophandel,

9

Voor-

bet1ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ ---- .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
O'LYVES

Adresse
RUE BARA 55 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale