ONE2THREE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ONE2THREE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.701.405

Publication

16/07/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank van koophandel Brussel-

II

III

Voor."

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

flII II 1H 1IU I1 II

*14137482*

neergelegd/ontvangen op -

"

0 7 JULI 201/1

ter griffie van tlèMederiandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0535701405

Benaming

(voluit) one2three

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Keizerin laan 66

1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging. van de algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 17 juni 2014:

1. Kennisname van het ontslag van een bestuurder

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van Clubit BVBA met maatschappelijke zetel te 2627 Scnelle, Rubensstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0890.677,586, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Vereecken, als bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 17 juni 2014.

De algemene vergadering besluit hierbij onherroepelijk en bij afzonderlijke stemming kwijting te verlenen aan Clubit BVBA voor de uitoefening van haar mandaat als bestuurder tot op heden.

De algemene vergadering stelt vast dat de Vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, waardoor er geen reden is om een nieuwe derde bestuurder te benoemen, overeenkomstig artikel 10 van de statuten van de Vennootschap.

De algemene vergadering stelt het aantal bestuurder bijgevolg vast op twee, met name:

- entrust-invest S. r.I., vast vertegenwoordigd door de heer Geert Janssen; en - entrust-it CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Wim Borremans.

2. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan Virginie Ciers, Christophe Verstappen en iedere', andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg:, 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissing van de Vennootschap, met inbegrip van het; ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de. diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en. ; overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissing van de Vennootschap in de: Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle , verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen. .

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 14.08.2014 14418-0423-012
25/06/2013
ÿþ(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Keizerinlaan 66 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan VERRETH, notaris te Lier op 10 juni 2013, dat er een vennootschap werd opgericht door;

1, "ENTRUST-INVEST SàRL" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht, gevestigd te 1470 Luxembourg, route d'Esch 7, ingeschreven in het 'Registre de Commerce et des Sociétés Luxembourg', op 23 november 2012 en gepubliceerd in de `Memorial' (Journal Officiel du Grand-Duché de Luxembourg-Recueil des societés et associations) van 21 december 2012 onder nummer referentienummer 2012153463/118.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Patrick Serres te Remich (Groot Hertogdom Luxemburg), op 8 november 2012.

2. CLUBIT Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 2627 Schelle, Rubensstraat 22, BTW BE 0890.577.586, RPR Antwerpen. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Kils Ducatteeuw, geassocieerd notaris te Edegem, op 2 juli 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2007 onder nummer 07102893 en waarvan de statuten sindsdien niet werd gewijzigd.

3, tintrust-it, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Keizerinlaan 66, BTW BE 0826.972.807, RPR Brussel, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jan Verreth, te Lier, op 23 Juni 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2010 onder nummer 10099285 en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor zelfde notaris Jan Verreth, te Lier, op 24 oktober 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 november2012 onder nummer 12182641.

Naam: one2three.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Zetel: 1000 Brussel, Keizerinlaan 66.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname:

1) Onderneming voor het ontwerpen, programmeren, adviseren en opzetten van, en de handel in en van computerprogramma's, computertoepassingen, soft- en hardware, webtoepassingen, webdesign, asp-toepas-singen en e-commerce, evenals de ICT-consultancy in de meest ruime zin, met inbegrip van het beheer van computerfaciliteiten en alle andere diensten op het vlak van informaticatechnologie, computers, software, licenties en ICT.

2) Onderneming voor het verlenen van advies, studies en praktische bijstand, in de meest ruime zin, aan bedrijven en organisaties, zoals exemplatief de interne en externe bedrijfsorganisatie, de planning, de sales en: de marketing, de public relations, de communicatie, het management, het bedrijfsbeleid, de human resources,; het financieel en administratief beleid, de investeringspolitiek, het ICT beleid en de 1CT infrastructuur, ...

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

- in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ilm~~~uu~~m~u~~u

1 0958 9*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

14 JUIN 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : ~ S ~ ~ yol «oS

Benaming

"one2three"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

l

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

3) Onderneming voor managementactiviteiten voor bedrijven en organisaties, beide in de meest ruime zin, zoals exemplatief het waarnemen van of tussenkomen in het dagelijks bestuur, raden van bestuur of directiecomités, het vertegenwoordigen van bedrijven, het leiden en managen van holdingstructuren, audit van bedrijven, herstructurering van bedrijven, interim- en crisismanagement, ICT management, HRM management, en dergelijke.

4) Onderneming voor het optreden als holdingmaatschappij teneinde op een structureel gecoordineerde wijze de belangen van diverse vennootschappen te bundelen in een globaal administratief beheer, alsmede het aanhouden van aandelen en participaties in andere vennootschappen teneinde onder meer mee het beleid te kunnen bepalen.

5) Onderneming voor het uitbaten en nemen van alle licenties, brevetten, octrooien en merken, alle zelfs niet-gebrevetteerde kennis en technieken te valoriseren.

6) Onderneming voor het beheer van en het beleggen in roerende goederen en waarden.

7) Onderneming voor het beheer van onroerend vermogen. Het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, al dan niet bemeubeld.

8) Onderneming voor het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali-satieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 ¬ ) verdeeld in duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelde waarde, die elk één/duizendste (1/1.000) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen zijn stemgerechtigd.

De aandelen worden als volgt onderschreven;

1. entrust-invest SàRL, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht, verklaart in te tekenen op zeshonderd zestig (660) aandelen en heeft daartoe een bedrag gestort van zesenveertigduizend tweehonderd euro (46.200,00 EUR) waarvoor haar zeshonderd zestig (660) ten belope van zeventig procent (70%) volgestorte aandelen worden toegekend.

2. CLUBIT, BVBA verklaart in te tekenen op driehonderd dertig aandelen (330) en heeft daartoe een bedrag gestort van drieëntwintigduizend honderd euro (23.100,00 EUR), waarvoor haar driehonderd dertig (330) ten belope van zeventig procent (70%) volgestorte aandelen worden toegekend.

3. entrust-it CVBA, verklaart in te tekenen op tien (10) aandelen en heeft daartoe een bedrag van

zevenhonderd euro (700,00 EUR) gestort, waarvoor haar tien (10) ten belope van zeventig procent (70%)

volgestorte aandelen worden toegekend,

Hetzij, in totaal duizend (1.000) aandelen, die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen waarop ingeschreven werd volgestort zijn ten belope

van zeventig procent (70%)

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZEVENTIGDUIZEND EURO (70.000,00 ¬ ).

Met naleving van de door de wet bepaalde voorwaarden kan de vennootschap eigen aandelen verkrijgen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van tenminste drie leden, verkozen voor ten hoogste zes jaar

door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Hun aanstelling is ten alle tijde herroepbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aftredende bestuurders zijn steeds herverkiesbaar.

De functie van de niet-herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die in

de nieuwe verkiezing heeft voorzien.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering

van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt

van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Indien een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om een andere oorzaak, kunnen de

overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst tot een definitieve verkiezing

overgaan.

Een bestuurder die wordt verkozen ter vervanging van een bestuurder wiens termijn niet was voltooid, beëindigt

deze termijn.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en eventueel één of meer ondervoorzitters en

titularissen van andere functies. De raad van bestuur kiest zijn secretaris, die geen bestuurder hoeft te zijn.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van haar voorzitter, en bij afwezigheid van deze laatste, door een

bestuurder aangeduid door zijn collega's, telkenmale de belangen van de vennootschap het vereisen, of

telkenmale minstens twee bestuurders erom verzoeken.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Iedere bestuurder die verhinderd is, kan, per brief of zelfs door middel van een telegram, telex, telefax of e-

mailbericht, dat binnen de achtenveertig uur schriftelijk wordt bevestigd, een ander lid van de raad machtigen

om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Geen enkele bestuurder mag aldus meer dan één lid vertegenwoordigen.

De voorzitter of, bij diens afwezigheid of ontstentenis, de ondervoorzitter of een door zijn collega's aangewezen

bestuurder zit de vergadering voor.

Voor het overige kan de raad van bestuur zelf alle regelingen treffen voor een doelmatige werking.

De raad van bestuur mag niet geldig beraadslagen en beslissen dan over de punten op de agenda, en voor

zover ten minste de helft van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, behoudens ingeval van overmacht,

onlusten en rampen.

De raad zal geldig kunnen beraadslagen over de punten die niet op de agenda staan, indien alle bestuurders

aanwezig lijn.

De beslissingen van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van de stemmen genomen. Ingeval

van staking van stemmen zal de stem van de bestuurder die de vergadering voorzit doorslaggevend zijn.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in verslagschriften getekend door ten minste

de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze verslagschriften worden overgeschreven of ingebonden in een bijzonder register.

De koples of uittreksels voor te leggen in gerechtszaken of elders worden getekend door de voorzitter, of door

twee bestuurders, of door de gedelegeerd bestuurder,

De raad van bestuur is bevoegd om alle daden te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn tot de verwezenlijking

van het doel, ter uitzondering van deze daden die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging van de

vennootschap in verband met dit bestuur, toevertrouwen:

- hetzij, aan één of meerdere van zijn leden, die dan de titel voeren van gedelegeerd bestuurder;

- hetzij aan één of meerdere directeuren, al dan niet leden van de raad van bestuur;

- hetzij aan een directiecomité of aan een bestendig comité waarvan de leden al dan niet bestuurders zijn.

De raad van bestuur mag gebruik maken van één of meerdere van deze mogelijkheden.

De raad kan eveneens bijzondere machten verlenen aan alle mandatarissen.

De raad bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging aan te rekenen op de algemene kosten, van de personen

aan wie zij delegaties toekent,

De raad mag hen ten allen tijde ontslaan.

Ongeacht de bijzondere delegaties toegekend door de raad van bestuur, worden alle akten, zelfs authentieke

akten, geldig getekend door twee bestuurders, waarvan de gedelegeerd bestuurder, of door de gedelegeerd

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge ~ bestuurder alleen, die zich in geen geval tegenover derden moet verantwoorden van een voorafgaande

beslissing van de raad van bestuur.

De bijzondere mandatarissen vertegenwoordigen geldig de vennootschap binnen de grenzen van hun mandaat.

De gerechtelijke acties, zowel als eiser dan als verweerder, worden ingeleid en gevolgd in naam van de

vennootschap, door de voorzitter of door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder.

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden

toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt

van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op

hun bezoldigingen op te nemen van de vennootschap.

Bovendien kan de algemene vergadering hun tantièmes toekennen, te nemen uit de beschikbare winsten van

het boekjaar.

De vennootschap staat onder het toezicht van de vennoten. Elke vennoot heeft een recht van toezicht op en

onderzoek van de verrichtingen. Voor zover door de wet vereist, zal de algemene vergadering één of meer

commissarissen benoemen en hun vergoeding vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een

hernieuwbare termijn van drie jaar.

Algemene vergadering: de derde vrijdag van de maand mei om 18.00u, in de zetel van de vennootschap, of op

de plaats in de oproepingen bepaald.

Indien die dag een wettige feestdag is zal de vergadering plaats hebben de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaar vergadering is vastgesteld op de derde vrijdag van de maand mei 2014 om 18.00uur,

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar, dat een aanvang neemt vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de

bevoegde rechtbank van koophandel, zal afgesloten worden, op 31 december 2013.

Overname van verbintenissen:

De comparanten verklaren met toepassing van de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, dat de

vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting

zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2013.

Winstverdeling:

De nettowinst wordt als volgt verdeeld

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het kapitaal bedraagt.

2. De algemene vergadering beslist over de bestemming te geven aan het saldo.

3. Indien er aandelen zonder stemrecht gecreëerd worden, en voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet méér dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of vertegenwoordigd hebben, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag zal vastgesteld worden door de buitengewone algemene vergadering die deze aandelen zonder stemrecht zal creëren.

Deze aandelen zonder stemrecht hebben eveneens recht op de uitkering van het winstoverschot dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 Wetboek Vennootschappen,

Bij eenparigheid van stemmen neemt de vergadering volgende beslissingen:

Bestuurders.

Het aantal bestuurders is vastgesteld op 3,

Zijn tot die functie verkozen:

1, entrust-invest Sàrl, vennootschap naar Luxemburgs recht, voornoemd,

2. CLUBIT, bvba, voornoemd,

3, entrust-it cvba, voornoemd,

Vaste vertegenwoordiger:

a) In uitvoering van artikel 61 van het Wetboek Vennootschappen is de nieuw benoemde bestuurder "entrust-

invest" vennootschap naar Luxemburgs recht, overgegaan tot de benoeming van de heer JANSSEN Geert

/ . Y

ýÿ .a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gaston Celina, geboren te Lier op 1 juni 1972, nationaal nummer 72.06.01-279-81, wonende te 2570 Duffel, Mechelsebaan 262, die aanvaardt, als haar vaste vertegenwoordiger

b) ln uitvoering van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen is de nieuw benoemde bestuurder "CLUBIT' bvba overgegaan tot de benoeming van de heer VEREECKEN Jan Achiel Marie-Thérèse, geboren te Antwerpen op 13 november 1981, nationaal nummer 81.11.13-105-22, wonende te 3140 Keerbergen, Mereldreef 134, die aanvaardt, als haar vaste vertegenwoordiger.

c) In uitvoering van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen is de nieuw benoemde bestuurder "entrust-it" cvba overgegaan tot de benoeming van de heer BORREMANS Wim, geboren te Leuven op 9 augustus 1977, nationaal nummer 77.08.09-397-36, wonende te 3071 Kortenberg, Haaggatstraat 75, die aanvaardt, als haar vaste vertegenwoordiger.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van 2019.

De bestuurders zullen hun functie gratis uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris.

Er wordt thans geen commissaris benoemd.

Financieel plan.

In uitvoering van de bepalingen van artikel 215 van het Wetboek vennootschappen, hebben de oprichters aan

de ondergetekende notaris een document overhandigd dat volgens hun verklaring voldoet aan de wettelijke vereisten van financieel plan, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap verantwoorden.

Met toestemming van de oprichters zal de ondergetekende notaris dit plan op het registratiekantoor laten registreren en het daarna bewaren in het vennootschapsdossier,

De comparanten erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

Eerste vergadering raad van bestuur

Vervolgens hebben de oprichters en de bovenvermelde pas benoemde bestuurders de volgende beslissingen

getroffen:

Tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd:

a) tot Voorzitter van de Raad van Bestuur wordt benoemd: de heer JANSSEN Geert, voornoemd, die aanvaardt;

b) tot gedelegeerd-bestuurder wordt benoemd: de heer BORREMANS Wim, voornoemd, die aanvaardt.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend, wordt belast met alle daden van dagelijks bestuur en heeft

in dit verband alle machten om de vennootschap alleen te verbinden.

Lasthebbers

De gedelegeerd bestuurder of in geval van afwezigheid een andere bestuurders, afzonderlijk handelend, is

ertoe gemachtigd:

- de dagelijkse briefwisseling te tekenen;

- alle goederen kopen en verkopen, alle contracten tekenen, alle sommen en waarden die de vennootschap zouden kunnen toekomen innen en ontvangen van de Nationale Bank van België, van de Belgische schatkist, alle openbare kassen en postcheque, van alle administraties, vennootschappen, of welkdanige personen, en dit in kapitaal, interesten en bijhorigheden, om welke reden ook. Alle geconsigneerde sommen en waarden afnemen en ontvangen, van alle ontvangen sommen en waarden, goede en geldige kwijting en ontlasting verlenen in naam van de vennootschap, alle sommen die de vennootschap zou kunnen verschuldigd zijn in hoofdsom, interesten en bijhorigheden te betalen;

- in naam van de vennootschap alle bankrekeningen en postrekeningen openen.

- alle betalingseffecten, mandaten, cheques, wissel- en orderbriefjes, overschrijvingen en andere documenten tekenen, negotiëren, endosseren, alle wisselbrieven aanvaarden en aval geven, de termijn van vervallen wisselbriefjes of effecten geven of verlengen, alle compensaties laten vaststellen en aanvaarden, alle in de plaatsstellingen aanvaarden en toestaan;

- in naam van de vennootschap, van de post, de douane, van alle douanekantoren, spoorwegen of andere organismen op de zetel of waar ook de brieven, kisten, pakken aangetekend of niet, bezwaard of niet, met of zonder verklaarde waarden, in ontvangst nemen, zich alle deposito's laten overhandigen, alle cognossementen, vrachtbrieven en andere documenten laten voorstellen, alle stukken en ontlastingen tekenen.

- alle inventarissen van goederen en waarden, die aan de vennootschap zouden kunnen toebehoren opstellen.

- alle aangestelden en bedienden van de vennootschap benoemen, ontslagen en afzetten, hun lonen, wedden, vergoedingen, gratificaties bepalen, evenals alle andere voorwaarden van hun aanwerving en hun vertrek. - alle inschrijvingen of wijzigingen in de Kruispuntenbank Ondernemingen aanvragen.

- de toetreding van de vennootschap verzoeken aan alle organismen van professionele aard.

- de vennootschap vertegenwoordigen voor aile openbare of private administraties.

- één of meerdere mandatarissen in de plaats stellen voor dat gedeelte van zijn machten dat hij zal bepalen en voor de duur die hij beslist.

- alle mogelijke volmachten verlenen aan aangestelden van de vennootschap in verband met de administratie van de postbedrijven, telefoon, spoorwegen en andere administraties.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bodifi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A-9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kru'sspuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd

1° Afschrift van de akte van 10 juni 2013

2° Uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 . *



Vdor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 31.08.2015 15567-0465-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 31.08.2016 16567-0494-012

Coordonnées
ONE2THREE

Adresse
KEIZERINLAAN 66 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale