ONEPHONE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ONEPHONE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.427.553

Publication

31/12/2012
ÿþ Mad Word 11.1

men ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudei aan het Belgisct

Staatsbla

I 11 73

1111

Qndernemingsnr : 0834.427.553

Benaming

(voluit) : OnePhone Belgium - in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Neerveldstraat 105, 1200 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 14 december 2012 om 10u00 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap

1.0e Vergadering neemt kennis van het plan van verdeling van de activa zoals goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Brussel. De Vergadering keurt dit plan goed.

2.De Vergadering neemt kennis van het verslag van de Commissaris overeenkomstig artikel 194 W. Venn. en keurt dit verslag goed.

3.De Vergadering neemt kennis van het verslag van de Vereffenaar aangaande de afsluiting van de vereffening en keurt dit verslag goed.

4.De Vergadering stelt vast dat hiermee aire vereffeningswerkzaamheden zijn voltooid en beslist me eenparigheid der stemmen tot de afsluiting van de vereffening;

Voor zover als nodig bevestigt de aandeelhouder dat hij alle schulden ten laste zal nemen met betrekking to de afsluiting van de vereffening, alsook alle verplichtingen die niet bekend zijn op dit moment en dus nie opgenomen zijn in het verdelingsplan van de activa.

5.0e Vergadering beslist bij een afzonderlijke en éénparige stemming om kwijting aan de Vereffenaar en aan de Commissaris te geven voor alle verantwoordelijkheden tijdens de vereffening;

6.0e Algemene Vergadering beslist unaniem dat de boeken gedurende vijf jaar zullen bewaard worden op de zetel van de vennootschap;

7.De Algemene Vergadering verleent aan Meesters Paul Soens en/of Kristof De Wael kantoor hebbende te Leuvensesteenweg 369, 1932 St.-Stevens-Woluwe, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de groepering VWEW Advocaten op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van voormelde beslissingen in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en meer algemeen, om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

Paul Soens Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/05/2012
ÿþ [1,$ii:, >' mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0834.427.553

" izoaeasi*

Vc behc

aar

Bek Staal

BR E

Griffie

26 AVR.

'

Benaming (voluit) : OnePhone Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerveldstraat 105

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding van de vennootschap - in vereffeningstelling - benoeming vereffenaar

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 27 maart 2012, geregistreerd te Schaarbeek, 1e kantoor, 4 bladen, 2 verzendingen, de 2 april nadien, 5 boek 89, blad 94,vak 11, tegen het recht van 25,00 euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "OnePhone Belgium" heeft besloten

VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS  KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Als gevolg van dit besluit, neemt de vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de volgende bestuurders van de vennootschap:

- De Heer Wilhelmus (Eirc) HAGEMAN;

- De Heer Jozef DONVIL.

in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 januari 2012, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht tot 27 maart 2012.

BENOEMING VAN EEN OF MEER VEREFFENAAR(S), ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN BEVESTIGING DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Onder voorbehoud van hetgeen hierna is vermeld, en in het bijzonder onder de opschortende voorwaarde van; bevestiging door de rechtbank van koophandel, besluit de vergadering te benoemen, de volgende vereffenaar;

et voor de duur van de vereffening:

De Heer DONVIL Jozef Johan Roger, houdende de Belgische nationaliteit, geboren te Sint-Agatha-'

Berchem op 11 mei 1959, wonend te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Wijngaardstraat 141.

et De vergadering brengt in herinnering dat de rechtbank van koophandel zal oordelen over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vergadering machtigt Meester Paul Soens, advocaat, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor VWEW Advocaten te 1932, Sint-Stevens-Woluwe, Leuvensesteenweg 369 b.1 of de voornoemde vereffenaar, elkeen met de mogelijkheid om alleen te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan', tot het opstellen, het uitwerken, het ondertekenen, het inleiden en het neerleggen van het verzoekschrift of elk ander document met het oog op het bekomen van de bevestiging van de voornoemde vereffenaar door de rechtbank van koophandel, en in het algemeen, alles te doen wat hiervoor nodig is.

Een kopie van deze bevestiging zal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uittreksel of kopie van onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN EN VAN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR(S)

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen ' waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder' betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere,, belemmeringen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Vaor- De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

,, bghouen Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

aan het Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overslaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

Eelgisch WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Staatsblad de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden :

fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 27 maart 2012. "

TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE VERPLICHTINGEN

een bijzonder mandaat te verlenen aan de heer Vanderstappen Bart, werknemer van KPN Group Belgium NV en aan de heren Paul Soens en Kristof De Wael, advocaten van het kantoor VWEW Advocaten te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Leuvensesteenweg 369, bus 1, waarvan elkeen kan alleen handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de btw-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, kopie van het vonnis ter homologatie van de vereffenaar door de Rechtbank van

Koophandel te Brussel dd.12.04.2012 volmachten

- de gecoordineerde statuten.





Bilagen bij hët BëlgiscliStaatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bigtett

07 MRT 2012

Griffie

*izosaasz11

be a

stt

Ondernerningsnr : 0834.427.553

Benaming

(voluit) : OnePhone Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Neerveldstraat 107, 1200 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 5 maart 2012:

1. De Raad van Bestuur beslist om met ingang van 19 maart 2012 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1200 Brussel, Neerveldstraat 105_

2. De Raad van Bestuur verleent aan meester Paul Soens, advocaat, kantoor hebbende te Leuvensesteenweg 36911, 1932 St.-Stevens-Woluwe, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie VWEW Advocaten op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde belsissing in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en de wijziging in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Paul Soens

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/10/2011
ÿþ " Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

" 11162039*

[3iÛ

>n~~,

Lr

Griffie

Bijlagen bij fiée BélgiscliStaatsblad - 26f1072011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.427.553

Benaming

(voluit) : ONEPHONE BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Neerveldstraat 107, 1200 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de algemene vergadering van 30 september 2011:

1.De Vergadering beslist om de heer Jozef Donvil, wonende te 1700 Dilbeek, Wijngaardstraat 141, te benoemen als Bestuurder van de vennootschap en dit met ingang op 1 oktober 2011. Het mandaat van de heer Jozef Donvil wordt onbezoldigd uitgeoefend en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

2.De Vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Lode Van Dyck als Bestuurder van de vennootschap dat zal ingaan op 1 november 2011. De heer Lode Van Dyck wordt bedankt voor bewezen diensten.

3.De Vergadering verleent aan meester Piet Everaert, advocaat, kantoor hebbende te Leuvensesteenweg 369, 1932 St.-Stevens-Woluwe, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie VWEW Advocaten op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissingen in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Piet Everaert

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2011
ÿþ Motl 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1J111MIII! AI

bet ae Be Sta

Ondernemingsnr : 0834.427.553

Benaming

(voluit) : ONEPHONE BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Neerveldstraat 107, 1200 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 24 juni 2011:

1.De Vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Libor Voncina als Bestuurder en Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap en dit met ingang op 16 juni 2011. De heer Libor Voncina wordt bedankt voor bewezen diensten.

2.De Vergadering beslist om de heer Wilhelmus (Eric) Hageman, wonende te Park Vronesteyn 43, 2271 HRB Voorburg, Nederland, te benoemen als Bestuurder van de vennootschap en dit met ingang op 20 juni 2011. Het: mandaat van de heer Wilhelmus (Eric) Hageman wordt onbezoldigd uitgeoefend en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

3. De Vergadering verleent aan meester Piet Everaert, advocaat, kantoor hebbende te Leuvensesteenweg 369, 1932 St.-Stevens-Woluwe, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Vanderelst Everaert Witters & Lamal (VWEW Advocaten) op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissingen in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en de wijzigingen' in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Piet Everaert

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2011
ÿþ Mod 2.1

!rom I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRUSSEL?

1 friffieG

I"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

11111J111!114111111!11111111

V beh

aa

Bel Staff

Ondernemingsnr : 0834.427.553

Benaming

(voluit) : OnePhone Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Neerveldstraat 107, 1200 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 4 maart 2011:

1. De Raad van Bestuur beslist om de Bestuurder Libor Voncina te benoemen als Gedelegeerd Bestuurder;

2. De Raad van Bestuur verleent aan meester Piet Everaert, advocaat, kantoor hebbende te Leuvensesteenweg 369, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Vanderelst, Everaert, Witters & Lamel (VWEW Advocaten) op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissingen in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Piet Everaert

Bijzonder volmachthouder

22/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha

aan

Bel& Staat

r

I~N~VI~~IV~I~~IN~INW

*11043801*

I 0 MAR. 2011

GriffiLRUSSELi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : `"

Benaming : OnePhone Belgium

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerveldstraat 107

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte :Oprichting NV

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 4 maart 2011 vóór registratie dat

1. De naamloze vennootschap "KPN GROUP BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe - Neerveldstraat 107, ingeschreven in het Rechtspersonenregister bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel met ondememingsnummer 0462.925.669.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "KPN MOBILE INTERNATIONAL B.V.", met

ij maatschappelijke zetel te 2516 CK 's-Gravenhage (Nederland), Maanplein 55 TP5/6.25.

een naamloze vennootschap hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : OnePhone Belgium

Zetel : 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Neerveldstraat 107

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : 3.000.000 Euro, vertegenwoordigd door 3000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

geplaatst in geld, door :

1. De naamloze vennootschap "KPN GROUP BELGIUM", voornoemd,

schrijft in op tweeduizend negenhonderd negenennegentig (2.999)

aandelen, hetzij voor de globale inschrijvingsprijs van twee miljoen

negenhonderd negenennegentigduizend euro (2.999.000,00-EUR):

2.999

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "KPN MOBILE

INTERNATIONAL B.V.", voomoemd, schrijft in op één (1) aandeel,

hetzij voor de inschrijvingsprijs van duizend euro (1.000,00-EUR).

1

TOTAAL: drieduizend (3.000) aandelen voor de totale inschrijvingsprijs

van drie miljoen euro (3.000.000,00-EUR): 3.000

;i volgestort ten belope van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00-EUR)

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat. in op één januari elk kalenderjaar en eindigt op de

éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van verwerving van de rechtspersoonlijkheid, en zal worden afgesloten

op 31 december 2012.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste één twintigste vooraf genomen

tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt. Deze voorafneming wordt hemomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de

j bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van

bestuur.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

; zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

r

mod2.1

Voot- Onder netto-actief moet worden verstaan

-behouden _._........ __ ra._---_......_ d__..._ alans_ _......__...__.._

aan het n :het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans,

Belgisch verminderd met de voorzieningen en schulden.

Staatsblad Voor de uitkering van dividenden en tantiëmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

s De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet

aandeelhouders van de vennootschap.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering

van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze

onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste

vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor een termijn die zes

jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone

algemene vergadering.

Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn

verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het

gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Veruaderina van de raad van bestuur

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de

voorzitter van de raad, een gedelegeerd bestuurder of tenminste twee bestuurders erom vragen.

De oproepingen worden minstens tien kalenderdagen voor de vergadering aan de bestuurders verstuurd,

behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet warden gegeven in de notulen van de

vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en

worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd

van een voorafgaandelijke oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of -

uitzonderlijk - in het buitenland.

Bijeenkomsten van de raad van bestuur kunnen geldig gehouden worden bij wijze van tele- en videoconferentie.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is, door de

oudste ondervoorzitter, of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de

oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Intern bestuur

al algemeen :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de

bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) directiecomité:

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten

de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

c) dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt. De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

d) bevoegdheidsdelegatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De raad van bestuur, net als aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader

van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd :

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij door één bestuurder, afzonderlijk optredend, voor zover hij tevens gedelegeerd bestuurder is.

- hetzij, buiten de Europese Unie, door één bestuurder;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

- hetzij, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit

directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

'. van hun opdracht.

a) Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, worden de opdrachten van de bestuurders kosteloos uitgeoefend.

b) De bezoldiging van de eventuele commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun

opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming

van de partijen.

De vervulling door de commissaris van uitzonderlijke werkzaamheden of van bijzondere opdrachten kan slechts

op bijzondere wijze worden bezoldigd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Buiten deze bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de

vennootschap ontvangen.

De vennootschap mag hun geen leningen of voorschotten toestaan, noch te hunnen behoeve waarborgen

geven of stellen.

Benoeming van bestuurders:

De comparanten benoemen, overeenkomstig artikel 518 §2 van het Wetboek van vennootschappen als

i bestuurders voor een termijn, die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders

van 2013:

1/ De heer VONCINA Libor, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Kastanjebomenlaan 21; ,

2/ De heer VAN DYCK Lode, wonende te 3040 Ottenburg, Leuvensebaan 91.

De comparanten verklaren dat de vennootschap in het bezit is van een schriftelijk document waaruit blijkt dat voomoemde personen hun mandaat als bestuurders van de vennootschap hebben aanvaard.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

De benoeming van bovenvermelde bestuurders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Benoeming commissaris :

De oprichters benoemen als cornmissaris(sen) voor een termijn, die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2014: de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "PricewaterhouseCoopers  Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1932 St.-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, ingeschreven in het RPR (Brussel) onder ondernemingsnummer 0429.501.944,

vertegenwoordigd door de heer HENS Koen, bedrijfsrevisor, ingeschreven op het Tableau der Bedrijfsrevisoren onder het nummer A-01912 als commissaris van de vennootschap.

De comparanten verklaren dat de vennootschap in het bezit is van een schriftelijk document waaruit blijkt dat voornoemde persoon haar mandaat als commissaris van de vennootschap heeft aanvaard.

De vergoeding van de commissaris wordt vastgesteld in een buitengewone algemene vergadering, buiten de aanwezigheid van de Notaris.

De benoeming van bovenvermelde commissaris zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de installatie, de exploitatie en de commercialisering in België en in het buitenland van alle mogelijke telecommunicatie-netwerken, telecommunicatie-apparatuur en het verlenen van alle mogelijke telecommunicatie-diensten.

De vennootschap mag voor beleggingsdoeleinden alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze niet rechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle verbonden vennootschappen waarin zij een belang heeft beheren, superviseren of controleren en zij mag leningen in om het even welke vorm en voor om het even welke duurtijd toestaan aan bedoelde vennootschappen.

Zij mag, middels kapitaalinbreng in geld of in natura, bij wijze van fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins, een deelneming verwerven in alle reeds bestaande of nog te vormen vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een identiek of gelijkaardig doel hebben of een doel dat betrekking heeft op of bijdraagt tot de realisatie van haar eigen doel.

De vennootschap mag groepsvennootschappen en bedrijven financieren, ontlenen, lenen, zowel op lange termijn als op korte termijn, deelnemen in alle soorten financiële transacties, inclusief het uitgeven van obligaties, schuldinstrumenten of andere zekerheden, investeren in zekerheden in de breedste zin van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

woord, waarborgen verschaffen, de vennootschap verbinden en de activa van de vennootschap bezwaren ten voordele van groepsvennootschappen en derde partijen.

Deze lijst is niet exhaustief.

Wet doel van de vennootschap kan beperkt of uitgebreid worden middels een wijziging der statuten, overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste dinsdag van de maand mei, om 11 uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Volmacht :

Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het i uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan de heer VANDERSTAPPEN Bart, werknemer van KPN Group Belgium NV, en aan de heer EVERAERT Piet, of enig ander advocaat of paralegal van het kantoor "VWt=1111 Advocaten", met kantoren te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Leuvensesteenweg 369, bus 1, die elk afzonderlijk en alleen kunnen handelen, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondememingsloketten, bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde en de overige administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; twee volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ONEPHONE BELGIUM

Adresse
NEERVELDSTRAAT 105 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale