OPILANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPILANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.013.943

Publication

09/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0842.013.943

Benaming

(voluit) Opilant

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sleutelstraat 21 - 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het verslag der bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 3 september 2014 blijkt dat de volgende belissingen zijn goedgekeurd:

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Sleutelstraat 21 1000 Brussel naar de Vlaamsesteenweg 21  1000 Brussel met ingang vanaf heden.

De algemene vergadering beslist tevens om volgende personen te benoemen tot zaakvoerder:

Anne Demeulemeester (NN 59.10.27-410.89)  Hellingen 5, 1540 Herne

Opgemaakt te Brussel op 03/09/2014

De Neve Uschi

Zaakvoerder Opilant

Wod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neer

3 0 SEP. Mit

ter griffie van d Nederiandstaiige rechtbank var ri(tnphandel Bru soi

e op .

I~

bi

~ St

*19183

Bijiageu-bittiet-Beigisek Staatstrlad - fl9fi-0/201-4,--r~nnexes-du-MouitEtrrbElge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 02.12.2013 13673-0385-012
11/06/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.013.943

Benaming

(voluit) : "Advocatenkantoor Uschi De Neve"

(verkort) :

Rechtsvorm : s-Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid- burgerlijke vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Sleutelstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING-W1JZIGING VAN NAAM

Blijkens proces verbaal gesloten door notaris Hans VEREEKEN te Halle op dertig april 2013, geregistreerd te Halle I op 8 mei 2013, boek 786, fol.14, vak 12.Ontvangen: vijfenwintig euro- de ontvanger,Y. Dehantschutter, inspecteur.

Besliste de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de s-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Uschi De Neve", met zetel te 1000 Brussel, Sleutelstraat,21.ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel nr 0842.013.943.

Met unanimiteit onder meer wat volgt:

1.Het doet van de vennootschap wordt vervangen door de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft als doet, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden of als tussenkomende persoon, alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

-De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

-De activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, of het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom

-De aankoop en verkoop en/of renovatie van onroerende goederen;

-Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard;

-Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven;

-Het verstrekken van diensten en adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke en rechtspersonen op het vlak van strategie, marketing, communicatie, financiën, administratie, verkoop, logistiek, investeringen en onderhoudswerken;

-Het geven van trainingen en seminaries, het schrijven van artikels, het uitgeven van publicaties en het verzorgen en organiseren van financiële communicatie;

-De groothandel, distributie en kleinhandel in voedingswaren, elektronische apparaten, elektrische apparaten, mechanische apparaten, medische toestellen, fysiologische toestellen, textiel, kleding, cosmetische producten, mode-artikelen, ijzerwaren, gereedschap, gemotoriseerde voertuigen en alle andere roerende goederen zonder enige uitzondering, in al dan niet gespecialiseerde handelszaken;

-Het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

-Het kopen, verkopen, huren, verhuren, verbouwen en ter beschikking stellen van onroerende goederen voor eigen beheer.

-De verrichting van alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle transacties stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, zij het van administratieve, financiële, burgerrechtelijke, zakenrechtelijke, beschikkende, beherende, roerende of onroerende aard. De vennootschap Kan optreden in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam en voor rekening van een opdracht- of mandaatgever.

31Y1E12013

vesse.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan alle verbintenissen opnemen en contracten afsluiten die nodig of nuttig geacht worden teneipde het maatschappelijk doel te realiseren."

2. De maatschappelijke naam de vennootschap wordt gewijzigd in OPILANT

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd: eensluidende uitgifte

verslag zaakvoerder+ staat van actief en passief

gecoordineerde statuten.



Hans Vereeken

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2012
ÿþ lhors 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsbia

" 12001106*

asîussia

21 DEC. 12011

Griffie

" Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Uschi De Neve

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-STARTER

Zetel : 1000 Brussel, Sleutelstraat 21.

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris William Vereeken te Halle op 8 december 2011,geregistreerd te Halle I op 14 december 2011, boek 720,fol.4,vak 15.

, Heeft Mevrouw Uschi DE NEVE,geboren te Elsene op 28 mei 1983, ongehuwd, wonend te 1000 Brussel,

Sleutelstraat 21.

Een burgerlijke vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte . aansprakelijkheid  starter ,afgekort S-BVBA met als naam "Advocatenkantoor Uschi De Neve"

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1000 Brussel, Sleutelstraat 21

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt DUIZEND EURO, verte-'genwoordigd door honderd deelbewijzen.

l-Eet is volledig onderschreven door de oprichter en door haar volstort in speciën tot beloop van het geheel., De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke : activiteiten tot doel en verkrijgt zodoende niet de hoedanigheid van koopman of handelaar.

Zij heeft lot doel het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het: optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van, gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van bijdragen en boeken,: met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke,' . verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties

" van de vennootschap.

De vennootschap kan alleen alle handeringen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan. met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke, handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep: van advocaat eerbiedigen.

BESTUUR.Als niet-statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:rnevrouw De Neve,'

oprichter, voornoemd.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap

te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

"

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in

de oproeping, op de vijftiende mei te negentien uur ook al is die dag een wettelijke feestdag , en voor het eerst'

" in tweeduizend dertien

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere

aandeelhouder,bij geschreven volmacht.Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke

vertegenwoordigers.

"

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

o 'N2p 73 ~Y3

Bijlagen bij het Belgisch

"

Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt.De obligâtiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht.De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING. Onder voorbehoud van de wettelijke verplichting tot aanleggen van een wettelijke reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

VEREFFENING. Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden,tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden,de wijze " van vereffening en de hen toekomende vergoeding. De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening,na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,zal verdeeld worden onder de vennoten volgens het aantal van hun respectievelijke deelbewijzen en in verhouding tot hun volstorting.

DIENSTJAAR. Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op negenhonderd euro VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

W.Vereeken

Notaris

Voor- behouden aan het" Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 20.08.2015 15441-0463-013

Coordonnées
OPILANT

Adresse
VLAAMSESTEENWEG 21 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale