OPVOEDEN IN BRUSSEL

Association sans but lucratif


Dénomination : OPVOEDEN IN BRUSSEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 896.434.408

Publication

14/11/2012
ÿþ M002.2

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

5 ~~0V. 2012

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I~W~~W~E~IAAI~~IAI

*12185620*

Ondern emingsnr : 0896.434.408

. Benaming

(voluit) Opvoeden in Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Henegouwenkaai 29, 1000 Brussel

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN RAAD VAN BESTUUR

De Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Opvoeden in Brussel is op 6 september2012 overeengekomen, beraadslagend en beslissend overeenkomstig artikel 8 van de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij wet van 02 mei 2002 en overeenkomstig haar stichtingsstatuten van 2008-03-13 (bijlage Belgisch Staatsblad van 2008-03-25 onder nummer 0045391), de vroegere tekst-

van de statuten op te heffen en te vervangen door onderstaande tekst: ?

TITEL 1- BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt de naam Opvoeden in Brussel'

qe vereniging wordt opgericht ais een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer bepaald als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "VZW" genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921= zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003, de wet van 22 december 2003 en de wet van 9 juli 2004 ( hierna V&S wet genaamd).

Artikel 2

0e zetel van de VZW is gevestigd te 1000 Brussel Nieuwland 198, gelegen in het gerechtelijk

arrondissement Brussel.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere andere plaats in het

Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

0e VZW is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot het welzijn en de maatschappelijke participatie van gezinnen

met name:

- de socialisering van jonge kinderen en hun ouders

- de ontwikkelingsstimulering van jonge kinderen

- de opvoedingsondersteuning van ouders! opvoedingsverantwoordelijken

- de bevordering van sociale inclusie in wijken.

Artikel 4

Daartoe wil ' Opvoeden in Brussel' meerdere ' ontmoetingsplaatsen' voor jonge kinderen en ouders/; opv4edingsverantwoordelijken oprichten.

Daarnaast kan de VZW alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige, commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de; opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-, winstgevende doelstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

%farce' " Naam Pr' handtakaninn

. MOD 22

De vereniging onderschrijft dat elk kind en elke volwassene het recht heeft zich te ontplooien in een omgeving die gekenmerkt is door gelijkwaardigheid en respect voor diversiteit. Kinderen en ouders hebben recht op dienstverlening van goede kwaliteit die vrij is van elke vorm van discriminatie, openlijk of bedekt, individueel of structureel en op basis van ras, huidskleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere overtuigingen, nationale, etnische of sociale origine, bezit, handicap, geboorte of andere status, zoals vermeld in de missie van het Europese Netwerk DECET ( Diversity in Eariy Childhood Education and Training).

De vereniging onderschrijft de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind.

TITEL 2: LIDMAATSCHAP

Artikel 5

De vereniging is een samenwerkingsverband van opvangvoorzieningen, al dan niet aangevuld met initiatieven uit andere, belendende sectoren die een opvangfunctie vervullen en/of een complementair aanbcd

(bijvoorbeeld op vlak van preventieve gezinsondersteuning) hebben. De vereniging telt minstens vier actieve leden, hierna verder aangegeven als leden,

De leden worden vertegenwoordigd door hun voorzitter of door volmachtdragers) aangeduid door de vereniging.

Daarnaast kan iedere natuurlijke en/of rechtspersoon en/of organisatie zich kandidaat stellen als lid op voorwaarde dat ze getuigen van een welbepaalde deskundigheid, bijzonder belang stellen in samenwerking met de vereniging of voorgesteld worden door een lid van de Raad van Bestuur. Nieuwe leden stellen zich kandidaat bij brief gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, De raad van Bestuur stelt de nieuwe leden voor aan de Algemene Vergadering.

De beslissing over de aanvaarding van de kandidatuur van nieuwe leden wordt genomen met een meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

Artikel 6

Het lidmaatschap van de leden eindigt door ontslagneming, door overlijden, door uitsluiting of na ontbinding en vereffening van de VZW.

Als een lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW, kan diens lidmaatschap, op voorstel van het bestuur warden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering waarop minstens twee derden van alle effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en waarbij voor de beslissing een twee derden meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden vereist is.

Artikel 7

De Leden zijn geen lidmaatschapsbijdrage verschuldigd.

Artikel 8

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan bij de Raad van Bestuur een schriftelijke en/of mondelinge aanvraag indienen om Steunend Lid te worden Steunende leden hebben geen stemrecht.

Artikel 9

De Algemene Vergadering ( en Raad van Bestuur) kan waarnemers uitnodigen omwille van een specifieke deskundigheid. Waarnemers mogen zich , mits toestemming van de voorzitter , tot de Algemene Vergadering (en Raad van Bestuur) richten. Waarnemers hebben geen stemrecht.

Artikel 10

Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een formeel aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan.

Steunende Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken bij middel van een schriftelijk bericht. Het ontslag wordt effectief één maand na dit bericht.

Artikel 11

Geen enkel Lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de

enkele hoedanigheid van Lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het

lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 3: DE ALGEMENE VERGADERING

Ya

MOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12

De jaarlijkse gewone Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden. Alle leden hebben gelijk stemrecht elk lid heeft één stem.

Alle stemgerechtigden moeten schriftelijk en ten minste acht dagen voor de vergadering worden opgeroepen, per fax en/of per email en/of per gewone post op het nummer of adres dat het effectieve lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de Raad van Bestuur.

Bij de oproepingsbrief moet de agenda gevoegd worden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vereniging, tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief.

De bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter en/of op verzoek van minstens 2 bestuurders of wanneer 1/5 van de leden hierom verzoekt.

De uitnodiging wordt minstens acht dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile leden verstuurd per fax en/of per email en/of per gewone post op het nummer of adres dat het effectieve lid daartoe laatst heeft opgegeven.

Artikel 13

De algemene vergadering beslist

Met absolute meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, welke ook het

aantal aanwezige leden is, over:

1. goedkeuring begroting en rekening, eventueel inventaris en balans van de vereniging.

2, de benoeming en vervanging en de afzetting van de bestuurders.

3, de benoeming en de afzetting van de commissaris en desgevallend het bepalen van diens bezoldiging.

4. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

5. aanvaarding van nieuwe effectieve leden, op voordracht van de Raad van Bestuur,

6. het aanduiden van vereffenaars bij de ontbinding van de vereniging.

Bij staking van stemmen wordt een nieuwe stembeurt gehouden. Bij nieuwe staking van stemmen (pro en contra) is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

Met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezige leden, over.

- de uitsluiting op vocrstel van de Raad van Bestuur ,de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, in

aanwezigheid of bij vertegenwoordiging van minstens twee derden van de leden:

- de wijziging van de statuten, behalve voor de wijziging van het doel.

Met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezig en vertegenwoordigde leden, in aanwezigheid of bij vertegenwoordiging van minstens twee derden van de leden:

- de wijziging van het doel van de vereniging,

- de ontbinding van de vereniging.

Wanneer geen twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is , wordt een nieuwe Algemene Vergadering bijeengeroepen die het wijzigen van de statuten of het ontbinden van de vereniging geldig zal kunnen beslissen met een meerderheid van twee derden van de stemmen der aanwezige en vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezigen.

De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De agenda die de oproepingsbrief vergezelt, zal in geval van statutenwijziging, doelwijziging en ontbinding steeds uitdrukkelijk melding maken van de voorgestelde wijziging of van het feit dat de ontbinding van de verenging wordt voorgesteld.

Artikel 14

Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere leden worden

vertegenwoordigd. Elk lid kan maximum twee volmachten dragen.

Artikel 15

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of indien gevraagd door minstens een

derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, door geheime stemming.

Artikel 16

De besluiten van de beraadslagingen worden vastgelegd In een verslag ondertekend door de voorzitter en

een andere bestuurder van de vereniging en bijgehouden in een afzonderlijke map. Belanghebbende derden

kunnen de besluiten inkijken op de maatschappelijke zetel. ,

Uittreksels en afschriften van de beraadslagingen worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of

door zijn gevolmachtigde toegezonden aan aile leden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

TITEL 4: DE RAAD VAN BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 17

De Raad van Bestuur bestuurt de VZW en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Zij is samengesteld uit ten minste drie leden van de VZW. Het aantal bestuurders is in elk geval steeds lager dan het aantal personen dat lid is van de verenigIng.

De bestuurders worden benoemd en afgezet door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid

(het aantal positieve stemmen is groter dan het aantal negatieve stemmen, onthoudingen worden niet in aanmerking genomen) van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van één jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar.

De Raad van Bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter die de taken zal vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van zijn! haar verkiezing.

Artikel 18

De bestuurders kunnen ten allen tijde ontslagen worden door de Algemene Vergadering die daarvoor beslist bij twee derden meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bij ontslag of overlijden van één van zijn leden kan de Raad van Bestuur voorzien in vervanging door opname zonder stemrecht. De Algemene Vergadering moet het mandaat bekrachtigen. De vervanger voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

Het mandaat van een bestuurder kan enkel eindigen door overlijden, afzetting, ontslag of het verstrijken van de duur van het mandaat.

Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder worden binnen de wettelijk voorziene termijn in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 19

De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit De kosten die zij maken in het kadervan de uitoefening van hun bestuursmandaat kunnen op hun verzoek, na goedkeuring door de Raad van Bestuur worden vergoed.

Artikel 20

Geen enkel lid van de Raad van Bestuur kan de vereniging vertegenwoordigen tenzij hij/zij daartoe

gemandateerd is,

Artikel 21

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de VZW het

vereist, alsook na een daartoe strekkend verzoek van de directeur/ coördinator.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter door een door de voorzitter gemandateerde andere bestuurder . De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of in elke andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen, heeft de voorzitter dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit, doorslaggevende stem,

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de VZW zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er minstens een beraadslaging plaatsvond per e-mail.

Artikel 22

De notulen worden opgesteld en ondertekend door de voorzitter en een ander bestuurslid en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht kunnen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten,

Artikel 23

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

"

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Artikel 24

De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht. Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de Algemene Vergadering werd voorbehouden, valt onder zijn bevoegdheid.

kan ondermeer alle sommen ontvangen en betalen, van elke ontvangen of betaalde som kwijting geven of vragen, aile roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, ruilen, verhuren of in huur nemen, alle overdrachten, legaten, giften en subsidies aanvaarden en ontvangen, alle contracten en overeenkomsten afsluiten, geld plaatsen of ontlenen met of zonder hypotheekstelling, alle zakelijke rechten of verbintenissen verwezenlijken en afstaan, handlichting, beslagneming, voorrechten en pandrechten, in recht optreden als aanlegger of verweerder.

De Raad van Bestuur of de directeur/ coördinator benoemt en ontslaat alle personeelsleden van de vereniging en bepaalt hun bevoegdheden, hun bezoldiging of de hun toekomende vergoedingen.

TITEL 5 DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 25

De Raad van Bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid een gedeelte van zijn bevoegdheden afvaardigen aan één of meer van zijn leden of aan een derde.

Het dagelijks bestuur van de VZW op intern vlak en de vertegenwoordigheidsbevoegdheid wat betreft dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één persoon. Deze afgevaardigde wordt directeur/ coördinator genoemd.

Deze gedelegeerde handelt autonoom, zowel inzake intern dagelijks bestuur als inzake de vertegenwoordigheidsbevoegdheid van het dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur kan onderzijn verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur van de vzw aan de directeur/ coördinator delegeren. De directeur/ coördinator kan namens de raad van bestuur de vzw in rechte vertegenwoordigen tegenover derden, hij beschikt daartoe over de volledige handtekeningsbevoegdheid

De Raad van Bestuur kan voor uitzonderlijke aankopen en investeringsbeslissingen die een door de Raad van Bestuur bepaald bedrag te boven gaan, bepalen dat de coördinator de vzw slechts kan verbinden met de handtekening van ofwel de voorzitter, ofwel een andere bestuurder.

De aanduiding, ambtsbeëindiging en afzetting van de coordinator gebeurt door de Raad van Bestuur.

T1TEI, 6 AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 26

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeenrecht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

TITEL 7 TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Artikel 27

Zodra de VZW de drempelbedragen vermeld in artikel 17, paragraaf 5 V&S--wet overschrijdt wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van twee jaar. Deze bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL 8 ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 28

Indien de Algemene Vergadering beslist tot ontbinding en vereffening van de vereniging stelt zij twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheden..

Na aanzuivering van het passief wordt het eventueel netto actief overgedragen aan de vereniging(en) en/of instelling(en) waarvan het streven, naar oordeel van de Algemene Vergadering, het meest in overeenstemming tot het doel van de vereniging zelf staat en in elk geval een belangenloze doelstelling heeft.

y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

L

MOD 22

Luik B - Vervolg

Ontslag en benoeming van bestuurders

De Algemene Vergadering van de vzw Opvoeden in Brussel heeft op 6 september 2012 akte genomen van

het ontslag van de voorzitter MERTENS VEERLE en aanvaardt LAMBRECHTS ANNE als nieuwe voorzitter.

CASSIMAN SONJA blijft lid van de Algemene Vergadering.

Diezelfde vergadering heeft volgende bestuurders benoemd of in hun mandaat bevestigd:

- DE WULF, Lieve, geboren te Gent op 21-08-1960 en wonende te 1060 Sibt Gillis, Jourdanstraat 76

- LAMBRECHTS Anne, geboren te Ninove op 08-11-1965 en wonende te 1750 Lennik, Slagvijver 19

- MERTENS Veerle, geboren te Brasschaat op 2405-1962 en wonende te 3200 Aarschot, Mechelbaan 6

- VANDERMESPEL Sandra, geboren te Gent op 12-03-1975 en wonende te 9031 Drongen, Drongenstationstraat 24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

i v l eicte,7tlJ F'fe;4_, ep~(1LI/Z!}ée,,

u ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

07/11/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

2 4 OKT 2011

Griffie

11111111t1I111111,11111! iu

Vc beh(

aat Self 5taa

Ondernemingsnr : 0896.434.408

Benaming

(voluit) : Opvoeden in Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel . Henegouwenkaai 29, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders en gemachtigden

Op de Algemene Vergadering van 22 maart 2011 van de vzw Opvoeden in Brussel kwamen ondergetekenden, leden van de vereniging, bijeen voor de benoeming van de volgende bestuurders, die aanvaardden:

-Benoeming van Cassiman Sonja, geboren te Háxter, Duitsland op 7-03-1968 en wonende te 1850 Grimbergen, Costermansstede 6, tot bestuurder

-Benoeming van De Wulf Lieve, geboren te Gent op 21-08-1960 en wonende te 1060 Sint-Gillis, Jourdanstraat 76, tot bestuurder

-Benoeming van Mertens Veerle, geboren te Brasschaat op 24-05-1962 wonende te 3200 Aarschot, Mechelbaan 6, tot bestuurder

-Benoeming van Van der Mespel Sandra, geboren te Gent op 12 maart 1975 en wonende te 9031 Drongen, Drongenstationsstraat 24, tot bestuurder

Op de Algemene Vergadering van 22 maart 2011 van de vzw Opvoeden in Brussel kwamen ondergetekenden, leden van de vereniging bijeen voor de benoeming van de volgende gemachtigden:

-Benoeming van De Wulf Lieve, geboren te Gent op 21-08-1960 en wonende te 1060 Sint-Gillis, Jourdanstraat 76, tot gemachtigde

-Benoeming van Mertens Veerle, geboren te Brasschaat op 24-05-1962 wonende te 3200 Aarschot, Mechelbaan 6, tot gemachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mi.r4l,C°rL') VatILL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenino.

Coordonnées
OPVOEDEN IN BRUSSEL

Adresse
HENEGOUWENKAAI 29 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale