OWLTREY MACHINERY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OWLTREY MACHINERY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.308.015

Publication

26/03/2012
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu I IIIIV~IIII ull I!IWI

*iaoea~~zrt

IN

BR~

l,1 ~ " -s  ~-~ ,., ~

~~ -

't " -~ Griffie

Ondernemingsnr : 0874.308.015

Benaming

(voluit) : OWLTREY MACHINERY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 1050 Brussel, Loulzalaan 486

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DB 15/02/2012

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsverrichtingen'

goed, met name de overdracht op heden van het negatief vereffeningssaldo ten bedrage van'

vijfentwintigduizend achthonderd en drie euro zestien eurocent (¬ - 25.803,16) aan de vennoten in verhouding tot hun participatie in het kapitaal en dit zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Brussel dd. 13/01/2012.

De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerder en haar vaste vertegenwoordiger algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De vergadering besluit tevens aan de vereffenaar, met name de vennootschap naar Nederlands recht "Eurocore Holding B.V.', met zetel 8334 Tuk (Nederland), Tukseweg 146, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Friesland onder dossiernummer 09106556, en haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dominggus Letwory, wonende te 8334 Tuk (Nederland), Tukseweg 148, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uiten stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door' de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op het adres van de vereffenaar van de vennootschap, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

.Mejuffrouw Nora Desie;

" Mevrouw Ilse Engelen;

" Mejuffrouw Jolien Van Aerschot.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

EUROCORE HOLDING B,V.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Dominggus Letwory

Vereffenaar

Op de laatste blz, van !AM( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VI i

behf

aaF

Bel

Staa

YI 1111 II

III





*11138077*

SHI) 2u~~

SRUSSUa

Griffie

Ondernerningsnr : 0874.308.015

Benaming

(voluit) : OWLTREY MACHINERY

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 486 - 1050 Brussel

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 30/06/2011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 05/07/2011, boek 1362 blad 11 vak 14, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OWLTREY MACHINERY, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 486, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering besloot in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot 31/03/2012. De jaarvergadering over het lopende boekjaar zal gehouden worden op 03/09/2012. Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden vóór 31/03/2012, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van 1 april tot en met 31 maart van het daaropvolgende jaar en zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerste maandag van de maand september van elk jaar.

2. Na kennisname van *het verslag van de zaakvoerder; *het verslag van een bedrijfsrevisor, de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander: Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820' Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3; *de staat van activa en passiva per 31/03/2011,

besloot de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van 30/06/2011, met het oog op haar invereffeningstelling.

3. De vergadering benoemde als vereffenaar, de vennootschap naar Nederlands recht EUROCORE HOLDING B.V., met zetel te 8334 RW Tuk (Nederland), Tukseweg 146, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dominggus Letwory, gehuisvest te 8334 RW Tuk (Nederland), Tukseweg 148. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen. Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

4. De vergadering machtigde de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

5. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, met name de vennootschap naar Nederlands recht EUROCORE HOLDING B.V., voornoemd en: vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dominggus Letwory, voornoemd. De; vergadering besloot om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid,: van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van. ' de vereffening.

6. Als gevolg van voorgaande besluiten besloot de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

-Artikel 10 werd vervangen door: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en wordt op;: eenendertig maart van het daarop volgende jaar afgesloten."

-Artikel 11, eerste alinea werd vervangen door: "De jaarvergadering komt bijeen op de eerste maandag van' de maand september om elf uur op de zetel van de vennootschap, of op een plaats in de oproepingsbrieven: door de zaakvoerder/vereffenaar aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering; de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur,"

7. De vergadering gaf opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de' griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vereffenaar stelde de, hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met; de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de " Kruispuntbank van Ondernemingen te' vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en,

--------- _ formulieren_ jegens_ de bevoegde instanties enderechtbank van koophandel., met_name de_hi_erna volgende;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3001 Leuven, Philipssite 5 bus 7: "  Mejuffrouw Nora Desie; " Mejuffrouw Ilse Engelen; " Mejuffrouw Jolien Van Aerschot.

De benoeming van de vennootschap naar Nederlands recht EUROCORE HOLDING B.V. voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Dominggus Letwory voornoemd, tot vereffenaar werd bevestigd bij beschikking van de Rechtbank van koophandel te Brussel d.d. 25/08/2011.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal van ontbinding en invereffeningstelling met aanwezigheidslijst en volmachten, 2) beschikking van de Rechtbank van koophandel te Brussel d.d. 25/08/2011, en 3) de gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 04.03.2011 11053-0187-009
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.09.2009, NGL 08.03.2010 10065-0384-009
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.02.2009, NGL 25.02.2009 09055-0232-009
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 19.02.2008 08040-0261-007
20/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 19.02.2007 07052-3358-013

Coordonnées
OWLTREY MACHINERY

Adresse
LOUIZALAAN 486 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale