P & R PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P & R PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.349.636

Publication

11/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Cwk Él vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod PDF 7t.1

Il

III

Vo beha aan Belg Staats

i luiui iil4Mi

III

i

neergelegd/ontvangen op

3 0 ME( 2014

ter griffie vue Nederlandstalig rechtbank van koophandel Brus

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0847.349.636

(verkort) : P & R Projects

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luchthavenlaan 24 -1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25/04/2014

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 01/05/2014 verplaatst naar Jacques Dormontlaan 5 bus 3 1082 Sint-Agatha-Berchem.

Pires Mouronho Nobrega De Barros Ricardo Jorge

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303833*

Neergelegd

12-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847349636

Benaming (voluit): P & R PROJECTS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 24

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op elf juli tweeduizend twaalf :

BLIJKT DAT:

1/ De Heer PIRES MOURONHO NOBREGA DE BARROS Ricardo Jorge, van Portugese nationaliteit, geboren te Angola op zevenentwintig april duizend negenhonderdvierenzeventig, echtgenoot van Mevrouw Guimaraes De Brito De Olim Marote Petra, hierna genoemd, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Veilinglaan 116.

2/ Mevrouw GUIMARAES DE BRITO DE OLIM MAROTE Petra Natacha, van Portugese nationaliteit, geboren te Porto (Portugal) op negentien september duizend negenhonderdachtenzeventig, echtgenote van de Heer Pires Mouronho Nobrega De Barros Ricardo, voornoemd, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Veilinglaan 116.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door ING Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van tien juli tweeduizend en twaalf, waaruit blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer 363-1072054-50.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt: - door de Heer PIRES MOURONHO NOBREGA DE BARROS Ricardo, voornoemd: tot beloop van

drieënnegentig aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR);

- door Mevrouw GUIMARAES DE BRITO DE OLIM MAROTE Petra, voornoemd: tot beloop van drieënnegentig aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "P & R PROJECTS".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 24.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft als doel:

1. Ontwikkeling en verkoop van software producten voor bedrijven (B2B);

2. Leveren van diensten met betrekking tot de eigen software;

3. Programmeren en uitzenden, alsook de productie van televisie- en radioprogramma s;

4. Activiteiten van filmstudio s, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materieel, alsook de distributie van films en video- en televisieprogramma s;

5. Leveren van andere ICT (Informatie en Communicatie Technologie) diensten en consultancy voor bedrijven (B2B);

6. Overige diensten op het gebied van informatietechnologie;

7. Gegevensverwerking, webhosting, webportal en aanverwante activiteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

8. Activiteit van uitgeverij van boeken, kranten, tijdschriften en overige publicaties alsook uitgeverij van allerhande software;

9. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

10. Overige zakelijke dienstverlening;

11. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

12. Alle managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van management- en beheersfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, het geven van opleidingen;

13. De exploitatie, het beheer en de inrichting, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

14. Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in hotels, motels, pensions, bed & breakfast;

15. Het organiseren van conferenties, seminaries en soortgelijke evenementen;

16. Detailhandel in voedingsmiddelen, wijnhandel en alcoholische dranken;

17. Detailhandel in baby- en kinderkleding;

18. De aan- en verkoop van alle onroerende goederen en alle daarbij horende handelingen. De vennootschap mag aldus ondermeer onroerende goederen aankopen en verkopen, huren en verhuren, in pand geven, en alle mogelijke handelingen verrichten in verband met het vestigen van zakelijke rechten, investeringen, financieren, bouwen, herbouwen en herstellen van onroerende goederen;

19. Het bemiddelen in splitsen, fusioneren en verwerven van vennootschappen, bedrijven en vastgoed.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, versmelting, inschrijving of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, zowel in België als in het buitenland. teneinde de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Luik B - Vervolg

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de laatste maandag van de maand mei om achttien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- de Heer PIRES MOURONHO NOBREGA DE BARROS Ricardo, voornoemd;

Aanwezig en aanvaardend.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één juni tweeduizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fraxinus B.F. BVBA, gevestigd te Droeshoutstraat 88 B1 te 1745 Opwijk, vertegenwoordigd door de heer Ely Van der Borght of zijn aangestelden om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 28.08.2015 15505-0589-014

Coordonnées
P & R PROJECTS

Adresse
JACQUES DORMONTLAAN 5, BUS 3 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale