PARKRESIDENTIE

Divers


Dénomination : PARKRESIDENTIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 462.564.195

Publication

03/07/2014
ÿþ MOD 2.2

7,ff f',11 In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voorbehouden 11111MEQ1111111

aan het

Belgisch Staatsblad

neergelyci/ontvangen op

2 4 JUNI 201/1

ter griffie van cleaMetiandstalige

gAÇMlernrde Vnrl' koophandel Br

ussci

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0462.664.195

Benaming

(voluit) : PARKRESIDENTIE

(verkort) :

Rechtsvorm: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel: 1090 BRUSSEL, SINT-VINCENT1US A PAULOSTRAAT 2A

Onderwerp akte COÖRDINATIE STATUTEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 mei 2014 blijkt de coördinatie van de statuten als volgt:

TITEL I  Benaming, zetel, duur en maatschappelijk doel

Artikel 1

De vereniging werd opgericht bij akte van 10 december 1997, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad van 19 februari 1998 onder nummer 3478 en waarvan de statuten op de Algemene Vergadering van 29 april 2005 als volgt werden vastgelegd om aldus te voldoen aan de wet van 2 mei 2002..

De vereniging heeft de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk.

Zij heeft als benaming:" Parkresidentie

Artikel 2

De zetel is gevestigd te Jette, 1090 Brussel, Sint-Vincentius à Paulostraat 2A, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De zetel kan naar elders in België overgebracht worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, die het quorum en de beslissingsmeerderheid voor een statutenwijziging respecteert.

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel:

* de oprichting, beheer en/of de uitbating van gediversifieerde infrastructuur (servicefiats, assistentiewoningen, woonzargcentrum, dienstencentrum, enz. ...), in het kader van de zorg voor ouderen, geriatrie, en ten behoeve van personen met gelijksoortige behoeften, met de mogelijkheid van de oprichting en het uitbaten van dergelijke voorzieningen.

*thuisverpleging en alle intramurale, transmurale en thuiszorgdiensten ten behceve van het welzijn enfof de gezondheid van personen;

* ontwikkeling, begeleiding en aanbod van een deel en/of een geheel van diensten, producten, vormingen, voorlichting, enzoverder die rechtstreeks of onrechtstreeks de gezondheid en/of het welzijn of het welvoeten van personen verbeteren;

* een aantal activiteiten inrichten en diensten aanbieden (al of niet in het kader van een lokaal dienstencentrum) die bevorderlijk zijn voor het fysisch, psychisch en sociaal welzijn, en dit voor de bewoners van de uitgebate woonzorgcentra, serviceflats, ... én voor de senioren daarbuiten.

Alla genoemde activiteiten kunnen uitgevoerd worden zowel in het binnen en/of het buitenland.

De opsomming van activiteiten zoals beschreven in het doel is niet exhaustief. De vzw kan alle handelingen verrichten en activiteiten ontplooien die met hoger vermelde ideële niet-winstgevende doelstelling in verband staan, daaruit voortvloeien, rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van de vermelde statutaire doelstellingen of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Zo onder meer kan de vzw samenwerken met, leningen toestaan aan, deelnemen in het kapitaal van, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere rechtspersonen, verenigingen en vennootschappen van private of publieke aard, naar Belgisch of naar buitenlands recht. Tevens kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegeloten en waarvan de opbrengsten volledig zullen bestemd worden voor de verwezenlijking van de statutaire doelstelling.

Daarnaast mag de vzw, in België en in het buitenland, alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel zoals hier omschreven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

kunnen bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, oprichten, verbouwen, verhuren of in hypotheek geven. Zij mag haar goederen in pand geven of een andere zekerheid toestaan.

TITEL Il  Minimumaantal leden, aanvaarding, uittreding en uitsluiting

Artikel 5

De vereniging is samengesteld uit ten minste drie leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan deze leden.

De vereniging kan ook toegetreden leden hebben.

De leden en toegetreden leden gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Artikel 6

Om als lid aanvaard te worden, dient men de Nederlandse tee te beheersen en het lidmaatschap aan te vragen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur en dient men voorgesteld te worden door twee leden of door de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering beslist discretionair en zonder verdere motivatie over de aanvaarding van een kandidaat-lid bij eenvoudige meerderheid van aanwezige en vertegenwoordigde leden en bij geheime stemming indien dit laatste gevraagd wordt door één van de leden. Tegen de beslissingen van de Algemene Vergadering kan geen beroep worden ingesteld.

Indien de Algemene Vergadering zou beslissen een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage op te leggen aan haar leden, kan deze nooit meer bedragen dan honderd euro per lid.

Artikel 7

Elk lid kan zich uit de vereniging terugtrekken door zijn ontslag, per aangetekend schrijven, aan te bieden aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Indien ten gevolge van de uittreding het aantal leden daalt onder bet wettelijke minimum van drie, heeft deze pas uitwerking vanaf de datum van aanvaarding van een nieuw lid en uiterlijk één jaar na de datum van kennisgeving van de uittreding. Een lid dat zijn jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage niet betaalt of dat niet aanwezig of vertegenwoordigd is op drie opeenvolgende Algemene Vergaderingen kan beschouwd worden als ontslagnemend, indien hiertoe beslist wordt door de Algemene Vergadering, na verzending van een aangetekende aanmaning.

Tot uitsluiting van een lid kan slechts besloten worden door de Algemene Vergadering besluitend als bij een statutenwijziging. De Raad van Bestuur informeert het uitgesloten lid en past het register van de leden aan. Tegen deze beslissing tot uitsluiting van een lid kan geen beroep worden ingesteld.

Artikel 8

Kunnen als toegetreden lid aanvaard worden, de fysieke personen of rechtspersonen die de Nederlandse taal beheersen, hiertoe een aanvraag richten tot de Raad van Bestuur en die zich verbinden tot het betalen van een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage, die minimaal om niet en maximaal 10.000 euro op jaarbasis bedraagt. Jaarlijks zal door de Raad van Bestuur deze bijdrage binnen de supra aangehaalde grenzen vastgesteld worden. Via een schrijven zullen de bestaande toegetreden leden hiervan op de hoogte gebracht warden, samen met een uitnodiging tot betaling.

De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie over hun aanvraag bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders en bij geheime stemming. Tegen deze beslissing van de Raad van Bestuur is geen beroep mogelijk.

Een toegetreden lid dat van de Algemene Vergadering de titel van erelid gekregen heeft, moet geen lidmaatschapsbijdrage betalen..

Indien een toegetreden lid zijn jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage niet betaalt, verliest hij/zij automatisch zijn

hoedanigheid drie maanden nadat tot betaling ervan uitgenodigd is.

Een toegetreden lid kan warden uitgesloten bij beslissing van de Raad van Bestuur, bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders. Tegen deze beslissing tot uitsluiting is geen beroep mogelijk.

Artikel 9

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vzw, enz.

TITEL III  Bestuur

Artikel 10

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit minstens drie bestuurders, al dan niet leden, benoemd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Indien de vereniging slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur slechts uit twee leden. In ieder geval dient het aantal bestuurders steeds minder te bedragen dan het aantal leden van de vereniging.

De duur van het mandaat van de bestuurders is beperkt tot zes jaar. De bestuurders wier functie een einde neemt zijn te allen tijde herverkiesbaar.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist LIU gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. leder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze (en uiterlijk één jaar na zijn ontslag) in zijn vervanging kan worden voorzien tenzij het minimum aantal bestuurders verzekerd is. Daarnaast eindigt een bestuursmandaat door het overlijden van de betrokken bestuurder of door diens onbekwaamheidsverklaring.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge M002.2

Behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering, is het mandaat van bestuurder onbezoldigd. De kosten die rechtstreeks verbonden zijn aan de uitoefening van het mandaat kunnen worden terugbetaald.

Artikel 11

De Raad van Bestuur kiest in zijn schoot een voorzitter en een secretaris uit de bestuurders die tevens lid van de vereniging zijn.

De voorzitter zit de Raad van Bestuur (en de Algemene Vergadering) voor en zorgt voor de goede werking ervan. Tevens geldt hij/zij als aanspreekpunt voor en van de Raad van Bestuur en de vereniging in he algemeen.

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vereniging dit vereist (en minimaal vier maal per jaar), na bijeenroeping door de voorzitter of, in geval van ontstentenis door de in leeftijd oudste bestuurder. Artikel 12

De oproepingen voor de bijeenkomsten van de Raad van Bestuur bevatten de dagorde, alsmede de plaats, de datum en het uur van de vergadering en worden (tenzij in geval van hoogdringendheid) minstens acht dagen voor de datum van de vergadering per gewone brief of via e-mail verzonden naar aile bestuurders.

De zittingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter of, bij ontstentenis, door de in leeftijd oudste onder de aanwezige bestuurders.

Een verhinderde bestuurder kan bij eenvoudige brief of e-mail volmacht geven aan één van zijn/haar collega's. ledere bestuurder mag evenwel slechts één volmacht dragen.

Elke bestuurder heeft één stem.

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen wanneer de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Hij beslist bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De Raad van Bestuur kan enkel geldig beraadslagen over de punten vermeld op de dagorde. Aanpassingen van of toevoegingen aan deze dagorde kunnen slechts weerhouden worden indien aile bestuurders aanwezig zijn en hiermee akkoord gaan.

Indien de werking van de vzw het vereist en indien het meer praktische beslissingen betreft kan de Raad van Bestuur, gebruik makend van technisch beschikbare communicatiemiddelen, schriftelijk (bijvoorbeeld via email) of per teleconferentie vergaderen en beslissingen nemen. Deze procedure moet echter tot een minimum beperkt worden en hierop genomen beslissingen moeten op de volgende niet-schriftelijke vergadering van de Raad van Bestuur genotuleerd worden.

Artikel 13

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voordat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Artikel 14

Het verslag van de beraadslagingen van de Raad van Bestuur wordt aan de bestuurders opgestuurd en ingeschreven in een bijzonder register dat wordt bewaard op de zetel. De verslagen worden ondertekend door twee aanwezige bestuurders. De afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

Artikel 15

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten voorbehouden is aan de Algemene Vergadering valt onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur,

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten in verband met het bestuur van de vereniging, zowel in als buiten rechte.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vzw of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 16

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als collage, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders, daartoe gemachtigd door de Raad van Bestuur, die gezamenlijk handelen, onverminderd de bepalingen van artikel 17 hierna.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vzw vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vzw aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen tegenstelbaar zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Artikel 17

Het dagelijks bestuur van de vereniging kan door de raad van bestuur worden opgedragen aan een directeur of gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks

bestuur gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken

van de vzw te verzekeren en die, zowel wegens hun minder belang als wegens de noodzakelijkheid een

onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Artikel 18

In de schoot van de Raad van Bestuur wordt een intern reglement opgemaakt dat de interne werking van de

verenigingsorganen beschrijft binnen de grenzen van wat vermeld is in onderhavige statuten, alsook de

bevoegdheden en beperkingen van de taken van voorzitter en gedelegeerd bestuurder of directeur (en ipso

facto de verhouding tussen beiden) verder uftwerkt.

Artikel 19

De Raad van Bestuur kan, binnen het kader van zijn machten, bijzondere volmachten verlenen aan één of

meerdere personen, al dan niet bestuurder of lid.

De Raad van Bestuur kan te allen tijde alle toegekende bijzondere volmachten en benoemingen in haar

schoot ad nutum beëindigen.

Artikel 20

De vereniging is aansprakelijk voor de fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of

organen waardoor zij handelt.

De bestuurders, de voorzitter en de personen met bijzondere machten gaan geen enkele persoonlijke

verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Na beëindiging van een mandaat als bestuurder kan de Algemene Vergadering toestemming geven om de

eretitel van het mandaat te voeren.

TITEL 1V Algemene Vergadering

Artikel 21

De Algemene Vergadering is samengesteld uit de leden van de vereniging en is het hoogste orgaan van de

vereniging.

Artikel 22

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering worden

uitgeoefend:

Che wijzigen van de statuten,

Ode benoeming en het ontslag van bestuurders,

Ode benoeming en het ontslag van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging indien een

bezoldiging wordt toegekend,

Ode kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

Ode goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening;

Met ontbinden van de vereniging,

Ode uitsluiting van een lid,

Ode omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Haar beslissingen zijn bindend voor aile leden, daarin begrepen de afwezigen, degenen die tegenstemden

en de toegetreden leden.

Artikel 23

De gewone Algemene Vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen voor het goedkeuren van de

jaarrekening van het afgelopen boekjaar, de begroting voor het volgende boekjaar, alsook voor de kwijting aan

de bestuurders, eventueel aan de commissarissen binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar, op

de zetel van de vereniging of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 24

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur op eigen initiatief alsook

wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt.

De oproepingen worden ondertekend door de voorzitter of, bij zijn ontstentenis door ten minste twee

bestuurders gezamenlijk.

Aile leden worden opgeroepen voor de bijeenkomsten van de Algemene Vergadering en dit ten minste acht

dagen voor de datum van de vergadering door middel van eenvoudige brief of email.

De oproeping bevat de datum, uur, plaats en dagorde van de Algemene Vergadering.

Ieder voorstel ondertekend door minstens één twintigste van de leden moet op de dagorde van de

eerstvolgende Algemene Vergadering gebracht worden.

Artikel 25

Behoudens in de gevallen waarin de wet er anders over beslist, is de algemene vergadering geldig

samengesteld wanneer de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De Algemene Vergadering kan enkel geldig beraadslagen over de punten vermeld op de dagorde. Aile

aanpassingen van of toevoegingen aan deze dagorde kunnen slechts weerhouden worden indien aile leden

aanwezig zijn en hiermee instemmen.

Artikel 26

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens

ontstentenis, door een bestuurder (die tevens lid is), aangeduid door de Raad van Bestuur. leder lid beschikt

over één stem.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking, of, indien gevraagd door minstens 1/3e

van de leden, door geheime stemming. leder lid kan zich laten vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering

door een ander lid krachtens een geschreven volmacht, leder lid kan evenwel maximaal één volmacht dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Behoudens wanneer de wet of de statuten strengere aanwezighelds- of beslissingsmeerderheden voorzien, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend

Artikel 27

Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een statutenwijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging ie opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag evenwel niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 28

Het verslag van de Algemene Vergadering wordt opgenomen in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging. Dit verslag wordt ondertekend door twee leden van de Raad van Bestuur (waaronder de voorzitter) die aanwezig of vertegenwoordigd waren op deze Algemene Vergadering alsook door de leden die dit wensen.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging en zonder verplaatsing van de documenten, het register van de leden raadplegen, alsmede aile notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging. Daartoe dienen de leden ten minste acht dagen voor de geplande inzage een schriftelijk verzoek te richten tot de voorzitter, met wie zij een datum en uur voor de inzage overeenkomen.

De twee voorgaande paragrafen zijn niet van toepassing ingeval de vereniging een commissaris heeft benoemd.

TITEL V Ontbinding

Artikel 29

De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de vrijwillige ontbinding van de vzw voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5e van alle leden.

De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid zoals vereist voor een statutenwijziging. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vzw steeds dat zij "vzw in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 VZW-wet.

Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering een of meerdere vereffenaars waarvan zij de opdracht omschrijft.

Artikel 30

Behoudens het geval van vrijwillige ontbinding door de Algemene Vergadering, kan de vereniging slechts door de rechter worden ontbonden in de limitatief door de wet opgesomde gevallen.

Onderhavige statuten bevatten geen gronden voor een ontbinding van rechtswege,

TITEL VI  Bestemming van de goederen van de vereniging bij ontbinding

Artikel 31

In geval van ontbinding worden de roerende en onroerende activa na aanzuivering van de schulden overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig onbaatzuchtig doel nastreeft als deze vereniging, De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit, of bij ontstentenis de vereffenaar, zal beslissen welke vereniging het vereffeningssaldo zal ontvangen, zij het dat de bestemming zoveel als mogelijk het doel van de vereniging dient te benaderen.

TITEL VII  Financiën en boekhouding

Artikel 32

Het boekjaar neemt een aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 33

De Raad van Bestuur is ertoe gehouden ieder jaar aan de Algemene Vergadering, met het oog op de goedkeuring ervan, de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het komende boekjaar voor te leggen evenals kwijting van de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, te vragen.

Artikel 34

Zolang de vzw voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 VZW-wet niet overschrijdt, is de vzw niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de vzw de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

..

#

Luik B - Vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

TITEL VIII  Bijzondere bepalingen.

Artikel 35

Er wordt verwezen naar de wetgeving betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale

verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen voor al wat niet geregeld of voorzien is in onderhavige

statuten

Tony Meijlaers

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/05/2012
ÿþ MOD22

Luik Et In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11111111111111111111111111111

*12095353*

11







Ondernemingsnr : 0462.564.195

Benaming

(voluit) : PARKRESIDENTIE

(verkort):

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Sint Vincentius A Paulostraat 2A, logo Brussel 9

Onderwerp akte : Herbenoeming

Op de bijzondere algemene vergadering van 4 mei 2012 werd met éénparigheld van stemmen tot herbenoeming van volgende bestuurder voor een periode van 6 jaar beslist en dit met ingang vanaf heden :

- Ronald De Buck, Klaverbeekstraat 16, 9250 Waasmunster

Tony Meijlaers

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2011
ÿþ M00 2.2

p ,-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" iioeaiea*

Ondernemingsnr : 0462.564.195 Benaming

(voluit) : PARKRESIDENTIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Sint-Vincentius A Paulostraat 2A, 1090 Brussel 9

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Op de algemene Vergadering van 4 maart 2011 werd met éénparigheid van stemmen tot herbenoeming van volgende bestuurders voor een periode van 6 jaar beslist en dit met ingang vanaf heden :

- Tony Meijlaers, Graaf Debaillestraat 25, 1980 Zemst, België

- Erik Verjans, Dendermondsesteenweg 60/2, 1730 Asse, België

- Jan De Lathouwers, Kraaienbroeklaan 56, 1860 Meise

Tony Meijlaers

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

BRUS

1Y6AVR.2011

Griffie

V

beh

Be

Sta

Coordonnées
PARKRESIDENTIE

Adresse
Zetel: 1090 BRUSSEL, SINT-VINCENT1US A PAULOSTRAAT 2A

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale