PARTICLE MEASURING SYSTEMS, EN ABREGE : PMS

Divers


Dénomination : PARTICLE MEASURING SYSTEMS, EN ABREGE : PMS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.121.397

Publication

22/11/2013
ÿþNe d'entreprise : 0846 121 397

Dénomination

(en entier) Partiele Measuring Systems

(en abrégé) : PMS

t=erme juridique : sri

Siège : Via Aurora 27, 00013 Fonte Nuova (RM) (Italie) avec succursale à Place Schuman

6 bt 5 -1040 Bruxelles

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte t Transfert adresse succursale

Le représentant légal décide de transférer le siège de la succursale à ?adresse :

avenue du Dirigeable 8 -1170 Bruxelles à partir du 1« novembre 2013.

Procuration est également donnée à la société Tax Consuit SA, avenue du Dirigeable 8.1170 Bruxelles, représentée par Monsieur Jean-Marie Leclercq, avec pouvoir de substitution pour accomplir toutes les formalités de dépôt et/ou d'inscription aurpès de toute autorité administrative.

Giovanni SCIALO

A100 WOR011.1

ee-011iefee Copie á publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRvxree`

1 2 NOV 2013

Greffe

Bï Iagen bij Tiél" ffèlgisch

Mentionner sur la dernière page du Volet 13 : Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

avant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 19.08.2013 13431-0121-031
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 25.07.2012 12335-0583-005
05/06/2012
ÿþ ASod Word 11.1

rU.'.1t ~..1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias;

ZaMa«tee

Griffie

I i iuuiuiiiiiii iii

*12099878*





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Particle Measuring Systems srl

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met één vennoot naar Italiaans recht

Zetel : Via Aurora 27, 00013 Fonte Nuova (RM) (Italië) met Belgisch bijkantoor

gevestigd te Schumanplein 6, bus 5, 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening van een bijkantoor - Uittreksel uit de statuten

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 27 maart 2012 blijkt dat de raad van bestuur heeft besloten om een Belgisch bijkantoor van de vennootschap te openen met ingang van 1 mei 2012.

ei6 4,21

Het bijkantoor zal worden gevestigd te Schumanplein 6, bus 5, 1040 Brussel.

Het Belgisch bijkantoor zal de volgende activiteiten uitoefenen: technische bijstand (kalibreren en onderhoud), verkoop en distributie van instrumenten en installatie voor milieumonítoring.

De raad van bestuur heeft tevens besloten de heer Giovanni Scialb, wonende te Via Dogana Vecchia 40, Salerno (Italië), aan te stellen ais wettelijk vertegenwoordiger van het bijkantoor in België.

Aan de wettelijke vertegenwoordiger worden alle bevoegdheden toegekend die nodig zijn voor het bestuur van het Belgisch bijkantoor en om dit bijkantoor tegenover derden te vertegenwoordigen i.v.m. de activiteiten van Particle Measuring Systems SRL in België. De beslissingen van de wettelijke vertegenwoordiger zijn vcor Particle Measuring Systems sri juridisch bindend.

Tenslotte werden tot bijzondere gevolmachtigden aangesteld: Tineke Van Vlaenderen, Emmy Hendrickx of Leen Van Goethem, p/a PwC Business Advisors, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (België), om de nodige stappen in naam en voor rekening van de vennootschap te stellen tegenover de Kruispuntbank van Ondernemingen en/of de ondernemingsloketten m.b.t. de inschrijving, wijziging van de inschrijving of doorhaling van de inschrijving. Deze bijzondere volmacht wordt verfeend met recht van indeplaatsstelling en belofte van bekrachtiging.

Voor zover nodig of vereist, wordt aan Tineke Van Viaenderen, Emmy Hendrickx of Leen Van Goethem, p/a PwC Business Advisors, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (België) de opdracht toevertrouwd om de goedgekeurde beslissingen, alsook de oprichtingsakte en de statuten, te verspreiden en publiceren.

Uittreksel uit de statuten:

De vennootschap werd opgericht door de akte verleden voor notaris Roberto Giacobini te Rome op 30 maart 2009.

§1. Naam en zetel

Er wordt een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, met de benaming "PARTiCLE

MEASURING SYSTEMS srl".

De vennootschap heeft haar zetel in de gemeente Rome, op het adres dat blijkt uit de voorziene inschrijving,

die uitgevoerd wordt overeenkomstig de modaliteiten die de op dat moment geldende wetgeving voorziet.

§2. Doel

De vennootschap heeft als voorwerp het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verhandelen, verkopen,: verdelen, installeren, homologeren en verlenen van diensten die te maken hebben met (i) biologische producten van luchtstalen, deeltjestellers, producten van moleculaire vervuiling voor farmaceutisch gebruik en voor hete Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ministerie van Landsverdediging, halfgeleiders en andere industriële productgamma's onder de merken MicroSafe, Particle Measuring Systems en andere, (ii) het kalibreren en herstellen van biologische producten van luchtstalen, deeltjestellers, producten van moleculaire vervuiling onder de merken Climet, Particle Measuring Systems en andere, alsook (iii) verbruiksgoederen voor de voormelde productgamma's.

Het maatschappelijk voorwerp omvat verder ook het verlenen van diensten m.b.t. de voormelde activiteiten, inclusief de verhuring, het gebruik in concessie toestaan, bruikleen, onderhoud en herstelling van instrumenten en toestellen, alsook het leveren van administratieve of beheersdiensten of diensten van elke andere aard of soort ten gunste van Vennootschappen of bedrijven waarvan het maatschappelijk doel gelijklopend, verwant of samenhangend is, en alleszins wanneer dit nodig wordt geacht om het maatschappelijk doel te realiseren.

Verder mag de vennootschap octrooien, licenties, technologische merken, industriële en productieprocessen verwerven, verkopen, exporteren en in concessie geven en elk andere soort activiteit uitoefenen die binnen de intellectuele en industriële eigendom valt,

Verder mag de Vennootschap elke roerende en onroerende, industriële en financiële activiteit uitoefenen (inclusief het stellen van waarborgen) die nodig wordt geacht om het maatschappelijk voorwerp uit te oefenen, uitgezonderd de activiteiten waarbij openbare spaargelden worden gedeponeerd en beheerd, verrichtingen als fiduciair tussenpersoon en als tussenpersoon op het vlak van immobiliën en de verrichtingen die aan financiële instellingen zijn voorbehouden krachtens Parlementair Decreet nr. 415 van 23 juli 1996, Parlementair Decreet nr. 385 van 1 september 1993 en Parlement Decreet nr. 58 van 24 februari 1998, zoals aangevuld en/of gewijzigd.

§3. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt 20.000,00 E (twintigduizend euro en nul cent), De deelbewijzen zijn

vrij overdraagbaar.

§4. Duur van de vennootschap

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht.

§5 Bestuurlijk orgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een Enig Bestuurder of door een raad van bestuur, die 2 tot 6 leden telt (die geen vennoot hoeven te zijn), zoals de vennoten dat hebben beslist.

De bestuurders blijven in functie voor de duur die de vennoten geval per geval hebben vastgelegd, of (op beslissing van de vennoten) voor onbepaalde duur, onverminderd de wettelijke voorziene gevallen van stopzetting.

De bestuurders zijn herkiesbaar en kunnen - zoals wettelijk voorzien - ontslag krijgen en vervangen worden. Opdat de beslissingen van de raad van bestuur geldig zouden zijn, dient de meerderheid van de bestuurders in functie effectief aanwezig te zijn.

De beslissingen worden goedgekeurd met een absolute meerderheid van de bestuurders in functie. Bij staking der stemmen geeft de stem van de voorzitter van de raad (of in zijn afwezigheid: van de Voorzitter van de vergadering) de doorslag.

Het Bestuurlijk Orgaan wordt bekleed met de ruimst mogelijke bevoegdheden voor het gewone en buitengewone beheer van de Vennootschap, zonder enige uitzondering, en het heeft de bevoegdheid om alle daden te stellen die het opportuun acht om het maatschappelijk voorwerp te realiseren en te bereiken, uitgezonderd de daden die de wet of de Statuten verplicht aan de vennoten toekennen.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk delegeren aan de voorzitter, aan de ondervoorzitter en/of aan een of meerdere afgevaardigd bestuurders, die gezamenlijk of apart kunnen optreden, overeenkomstig en binnen de beperkingen van art. 2681 van het Burgerlijk Wetboek.

De bevoegdheid om de Vennootschap te vertegenwoordigen, ook in rechte, wordt toegekend aan de Enig Bestuurder of (indien er een raad van bestuur is) exclusief aan de voorzitter ervan, met de bevoegdheid om rechtszaken en administratieve vorderingen in te leiden, in elke aanleg, ook in verzet, beroep en Cassatie, en om daartoe advocaten aan te stellen.

Ook afgevaardigd bestuurders kunnen de Vennootschap vertegenwoordigen, maar enkel binnen de beperkingen van de toegekende taak.

Het Bestuurlijk Orgaan kan zaakwaarnemers, directeurs en "gevolmachtigden om te onderhandelen" aanstellen en hen de bevoegdheid toekennen om  gezamenlijk of apart  bepaalde daden of categorieën van daden te verrichten in naam en voor. rekening van de Vennootschap, met het recht om deze taken op hun beurt verder te delegeren.

§6. Algemene vergadering

De vennoten beslissen over de materies die de wet en de statuten aan hen voorbehouden, alsook over de punten die een of meerdere bestuurders of vennoten die samen ten minste 1/3de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aan hun goedkeuring voorleggen.

Zijn alleszins aan de vennoten voorbehouden:

a) de goedkeuring van de jaarrekening en de toewijzing van de winst;

b) de aanstelling van het Bestuurlijk Orgaan;

c) de aanstelling (in de wettelijk voorziene gevallen) van de commissarissen en van de voorzitter van het College van commissarissen of van de revisor;

d) de wijzigingen aan deze statuten;

e) de beslissing om verrichtingen uit te voeren die tot een substantiële wijziging van het maatschappelijk voorwerp of tot een relevante wijziging van de rechten der vennoten leiden,

De beslissingen van de vennoten worden goedgekeurd, behoudens de bepalingen van het hierna volgende artikel 10, goedgekeurd door schriftelijke raadpleging of op basis van de schriftelijk uitgedrukte instemming.

se»

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot heeft het recht om deel te nemen aan de beslissingen waarvan sprake in dit artikel en heeft stemrecht in verhouding tot zijn participatie.

De beslissingen van de vennoten zijn goedgekeurd wanneer vennoten die ten minste 1/2de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, voor stemmen.

Eene beslissing van de vennoten die in de zin van dit artikel goedgekeurd is, moet onverwijld in het Boek der Beslissingen van de Vennoten opgetekend worden,

In het kader van de materies die bedoeld worden in art. 9, 2de lid, letters (d) en (e) en in het geval voorzien in art. 2482bis, 4de lid van het Burgerlijk Wetboek, in aile andere door de Wet of deze Statuten uitdrukkelijk voorziene gevallen, alsook wanneer een of meerdere bestuurders of vennoten die samen ten minste 1/3de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen erom vragen, moeten de beslissingen van de vennoten goedgekeurd worden met een beslissing van de Vergadering in de zin van art, 2479bis van het Burgerlijk Wetboek.

De vergadering kan ook op een andere plaats dan de maatschappelijke zetel samengeroepen worden (zowel in Italië als in het buitenland).

Wanneer de noodzaak om in het buitenland verplichte boekhoudgegevens te verzamelen om de jaarrekeningen te kunnen voorbereiden en/of de noodzaak om de geconsolideerde jaarrekening van de groep voor te leggen, het vereisen, kan de vergadering of de beslissing van de vennoten over de goedkeuring van de jaarrekening, opgeroepen resp. goedgekeurd worden binnen de 180 dagen na de afsluiting van het betreffende boekjaar; in dat geval moeten de bestuurders in hun verslag (of in de Toelichting als het om een verkorte jaarrekening gaat) de redenen van dit uitstel vermelden.

De vergaderingen worden opgeroepen met een schriftelijk document, dat ondertekend wordt door de Enig Bestuurder of door de voorzitter van de raad van bestuur of door enige andere persoon aan wie de raad van bestuur dit heeft gedelegeerd, per fax of aangetekende brief aan elke vennoot (op het adres dat officieel aan de vennootschap is meegedeeld, overeenkomstig de modaliteiten die de op dat moment geldende wetgeving voorziet), bestuurder en effectieve commissaris, wanneer er een raad van commissarissen is aangesteld, ten minste 8 (acht) dagen voor de datum van de vergadering, In dringende gevallen mag de vergadering per telegram samengeroepen worden, of (indien de bestemmelingen over deze communicatiemiddelen beschikken) per fax en/of e-mail, die dan 3 (drie) dagen voor de datum van de vergadering verstuurd moeten worden met de precisering dat (bij fax of e-mail) het bericht verstuurd moet worden naar het faxnummer of e-mailadres dat de vennoot uitdrukkelijk heeft meegedeeld en dat officieel tegenover de vennootschap geldt, overeenkomstig de modaliteiten die de op dat moment geldende wetgeving voorziet),

Het bericht moet de plaats, dag en uur van de vergadering en de agenda vermelden.

ln datzelfde bericht kan ook meteen een andere datum voor de 2de vergadering van de vergadering meegedeeld worden, mocht op de 1ste het quorum niet gehaald worden.

Vergaderingen die niet conform de bovenstaande vormvereisten zijn opgeroepen maar waarop wel het volledige maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigd is en alle bestuurders en commissarissen (indien er een College van commissarissen is aangesteld) aanwezig zijn of geïnformeerd zijn over de vergadering en niemand zich verzet tegen de behandeling van een agendapunt, zijn wel geldig en kunnen bijgevolg geldig beslissen. Indien de bestuurders of de commissarissen (indien er aangesteld zijn) niet persoonlijk aan de vergadering deelnemen, moeten ze de voorziené schriftelijke verklaring afleggen, die bij de stukken van de Vennootschap moet worden bewaard en waarmee ze verklaren dat ze op de hoogte waren gebracht van alle punten op de agenda en dat ze zich niet verzetten tegen de bespreking ervan.

Om aan de vergadering te mogen deelnemen, moeten de vennoten officieel vennoot blijken te zijn, overeenkomstig de modaliteiten die de op dat moment geldende wetgeving voorziet.

Elke vennoot die op de vergadering mag optreden, mag zich per schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen, met naleving van art, 2372 van het Burgerlijk Wetboek.

De voorzitter van de vergadering dient het recht om op te treden in de vergadering vast te stellen, ook voor de volmachten.

In de vergadering heeft elke vennoot een stem in verhouding tot zijn participatie.

De vergadering is geldig samengesteld wanneer er vennoten aanwezig zijn die samen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering die overeenkomstig het voorgaande lid geldig is samengesteld, beslist met een volstrekte meerderheid van het vertegenwoordigde maatschappelijk kapitaal, behalve in de gevallen voorzien in het voorgaande artikel 9, 2de lid, punten (d) en (e) ; voor die materies is een meerderheid vereist van vennoten die samen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.§6. Boekjaar

§7. Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december van elk jaar.

§8. Verdeling van de winst

De winst van elk boekjaar mag - nadat een bedrag van ten minste 5% (vijf procent) afgenomen Is om de wettelijke reserve op te bouwen, totdat deze 20% (twintig procent) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt  na een eensluidende beslissing van de vennoten, onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun respectieve aandeel, tenzij wordt beslist om de winst volledig of gedeeltelijk te reserveren.

De dividenden worden uitbetaald binnen de termijn en op de wijze die de vennoten (of bij gebreke het Bestuurlijk Orgaan) bepalen voor de uitkering van de winst.

Dividenden die niet worden opgenomen binnen de 5 jaar vanaf de dag waarop ze eisbaar worden, vervallen ten gunste van de vennootschap.

§9, Vereffening

Indien men de Vennootschap zou moeten vereffenen omdat zich een van de wettelijk voorziene gevallen tot ontbinding voordoet, dan mag de Vergadering  die één of meerdere vereffenaars aanstelt -- bijzondere modaliteiten bepalen om de daden van vereffening uitte voeren.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend,

Mevrouw Leen Van Goethem

Bijzonder gevolmachtigde

Op de Laatste blz. van LUik'S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
PARTICLE MEASURING SYSTEMS, EN ABREGE : PMS

Adresse
PLACE SCHUMAN 6, BTE 5 1040 BRUXELLES

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale