PAUL OLIEMAN

Société en commandite simple


Dénomination : PAUL OLIEMAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 563.490.816

Publication

10/10/2014
ÿþVoer«

lietloudg aan hg' aergiao

staatebt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij l et.Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging tergriffiP vaan da akte

lantvar:igén D 1 BKL 2014

--. e....... . , . ....~

ter grií~-tie xa:i -cleieederiandstaiïge

.~ ..................._opharidëí`

Ondememingsnr ; 0,5-e . /,9a , je/(

Benaming 77

(voluit) : Paul Olieman

(verkort) :

"

Rechtsvorm " gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40, 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerf akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een overeenkomst tot oprichting van een gewone commanditaire vennootschap "Paul Olieman",

van 1 oktober 2014 dat

1) De heer Paul OLIEMAN, wonende te Paul Krugerstraat 41/0, 2021 XM Haarlem, in Nederland, met

paspoort nummer NY6BJ5260; en

2) Mevrouw Fiona KONING, wonende te Paul Krugerstraat 41/D, 2021 XM Haarlem, in Nederland, met

paspoort nummer NXCFHOFH4;

onder hen de volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam

"Paul Olieman".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de zaakvoerder, mitsi inachtneming van de taalwetgeving.

"

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Het verstrekken van adviesdiensten op gebied van ICT, management, human resources, bedrijfsvoering, evenals financiële, technische, commerciële, organisatorische, operationele en administratieve aangelegenheden in de ruimste zin;

" -Het verlenen van computer-auditdiensten in het algemeen, en in het bijzonder het uitvoeren van computer-audits conform de algemene normen ter zake;

-Bijstand, opleiding, technische expertise of diensten verlenen aan bedrijven en personen, rechtstreeks of, onrechtstreeks, op vlak van human resources, ICT, financiën, productie, facilitair management, verkoop, aankoop, administratie en algemeen bestuur in de ruimste zin, en dit zowel voor nieuw op te richten als bestaande ondernemingen;

Op de laatste blz. van Ltrik vermelden : recta : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varar : Naam en handtekening.

jill

618502

- -

t_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

-Het verlenen van allerhande ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven, zonder enige beperking;

-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake ICT, human resources, evenals alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

-Het geven van onderwijs en opleiding, het publiceren van artikels en boeken;

-De ontwikkeling van software, het verlenen van en de exploitatie van rechten op software. De aan- en verkoop van software.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag in dit verband alle roerende en onroerende goederen in huur nemen of geven, in eigendom of op enige andere wijze verwerven, oprichten, tot de uitbating of uitrusting van roerende en onroerende goederen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, erin begrepen de onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendomsrechten die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag tevens rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft.

Teneinde haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, concessies toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) en is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A, heeft een nominale waarde van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 ¬ ) en deelneming B heeft een nominale waarde van honderd (100 ¬ ).

Deze deelnemingen werden volledig onderschreven door de de heer Olieman en mevrouw Koning, en zullen als volgt volledig volstort worden:

- De heer Olieman heeft deelneming A onderschreven en betaalt hierop achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 ¬ ), bij wege van inbreng in geld. Deze inbreng in geld zal volledig volstort worden door de heer Olieman;

- Mevrouw Koning heeft deelneming B onderschreven en betaalt hierop honderd euro (100 ¬ ), bij wege van inbreng in geld. Deze inbreng in geld zal volledig volstort worden dcor mevrouw Koning.

Iedere deelneming heeft de rechten en plichten die haar in deze statuten worden toegekend.

Te allen tijde kunnen nieuwe deelnemingen, waaraan in voorkomend geval andere rechten en/of verplichtingen verbonden zijn, genomen en aanvaard worden.

~

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN De vennootschap heeft twee soorten vennoten:

Eén beherend vennoot, houder van deelneming A, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is voor aile verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoot is de heer Paul OLIEMAN, wonende te Paul Krugerstraat 41/D, 2021 XM Haarlem, in Nederland, met paspoort nummer NY6BJ5260.

Alle overige vennoten zijn stille vennoten.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de 3de woensdag van juni om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of in de gemeente van de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden op iedere andere plaats die de zaakvoerder aangeeft in de oproepingsbrief.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Een beslissing met betrekking tot de hieronder opgesomde onderwerpen is enkel geldig indien ten minste twee derde van de stemmen die deelnemen aan de vergadering deze besfissing goedkeuren en wanneer de aanwezigen minstens de helft van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde (aanwezigheidsquorum) niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de sternoren.

-een fusie of splitsing van de vennootschap;

-de toetreding van een vennoot tot de vennootschap;

-de uitsluiting of uittreding van een vennoot uit de vennootschap;

-de ontbinding en vereffening van de vennootschap;

-enige wijziging van de statuten.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot ais zaakvoerder (eveneens aangeduid als 'gedelegeerd vennoot' of 'zaakvoerder').

Het mandaat van zaakvoerder is onherroepelijk en kan enkel worden beëindigd op basis van artikel 23 van de statuten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

l3ESTU URSBEVOEGDH E1D

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die binnen de normale bedrijfsuitoefening vallen en die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

ledere handeling die niet binnen het toepassingsgebied van de normale bedrijfsuitoefening valk zal moeten worden goedgekeurd door de algemene vergadering van vennoten in overeenstemming met de procedure zoals voorzien in artikel 18 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BEËINDIGING VAN HET MANDAAT

Het mandaat van zaakvoerder eindigt ingevolge een:

" gerechtelijke beëindiging om een wettige reden;

" faillissement of gelijkaardige insolventie procedure met betrekking tot de zaakvoerder,

" ontslagname door de zaakvoerder.

Indien het mandaat van de zaakvoerder een einde neemt, zal de algemene vergadering van vennoten in zijn vervanging voorzien volgens de procedure voorzien in artikel 18 van deze statuten, echter mits unanimiteit van de stemmen,

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

De jaarrekening en het jaarverslag, in voorkomend geval, worden aan de jaarvergadering overgemaakt samen met een voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van de winst. De jaarvergadering zal, ter gelegenheid van de goedkeuring van de jaarrekening of bij bijzondere algemene vergadering van vennoten te houden op elk moment, besluiten over de bestemming van de winst in overeenstemming met de principes zoals hieronder uiteengezet.

Bovendien zullen de vennoten delen in de winst en het verlies in verhouding tot hun belang in de vennootschap zoals uiteengezet in artikel 5 van deze overeenkomst. De stille vennoot zal niet verplicht zijn om bijkomende inbrengen te maken; zelfs niet in geval van vereffening van de vennootschap.

Elke jaarlijks tekort (versies) zal, bij voorkeur, worden gedekt door een toerekening op de reserves. ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle deelnemingen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TERUGBETALING VAN DE DEELNEMINGEN

In geval van ontbinding en vereffening of faillissement van de vennootschap wordt de deelneming of enige andere schuldvordering van de vennoten maar terugbetaald na de schuldvorderingen van de andere schuldeisers. De netto activa worden verdeeld tussen de houders van deelneming A en B In verhouding tot hun inbreng in het kapitaal.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige overeenkomst op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

ry

ri

r

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR "

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal warden afgestoten op 31 december 2014.

"

EERSTE JAARVERGADERING

3

Won, behouden .` au; het, Beigiscrr Staatsbitsd`

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Voor zover als nodig en voor de goede orde, beslissen de oprichters de heer Paul OLIEMAN, wonende te Paul Krugerstraat 41/D, 2021 XM Haarlem, in Nederland, te benoemen als zaakvoerder die de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigt.

"

Voor eensluidend uittreksel,

De heer Paul Olieman "

Beherend vennoot - zaakvoerder"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

;

Op de laatste blz. van LciK E3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumentcrendy notaris,hetzi; van da persorctn{en}

bevoegd feePdsperscon tan aanzien van derden le vettugr:rEwoordiger=. Verso : Naam handtekening

26/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 l NOV. 201ii

ter griffie van de Nederiandstalige

14:,9111;lginK bweofte;*:,l

NIII!1)11

111111

i

A

Ondernemingsnr : 0563.490.816

Benaming

(voluit) : Paul Olieman

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 40, 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel vanaf 01 november 2014 te verplaatsen naar 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 66.

Paul Olieman,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PAUL OLIEMAN

Adresse
BOURGETLAAN 40 1130 HAREN (BRUSSEL-STAD)

Code postal : 1130
Localité : Haren
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale