PENSIOENFONDS INBEV-KADERLEDEN

Divers


Dénomination : PENSIOENFONDS INBEV-KADERLEDEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 461.997.637

Publication

04/06/2013
ÿþa

MOD 2.2

L

Ac D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging van de akte ter griffie

BRU~^p

Grie MM 2013

ID u N





*13089129'

Ondernemingsnr : 0461.997.637

Benaming

(voluit): PENSIOENFONDS INBEV KADERLEDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : Industrielaan 21, 1070 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - RECHTZETTING

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 7 DECEMBER 2012

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten kent de Raad van Bestuur een bijzonder mandaat toe aan mevrouw Natalie Bomans (Paul Van Ostaijenlaan 15, 3001 Heverlee) en de heer Michael Aimer voor de ondertekening van de belastingsaangiftes en de aangiftes betreffende de 4,4% premietaks van het Pensioenfonds.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 26 FEBRUARI 2013

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Vincent Borreman (Asbeekstraat 6, 1730 Asse) en de heer Michel Wuyckens (Holbeeksesteenweg 83, 3010 Kessel-Lo (Leuven) als bestuurder van het Pensioenfonds.

(...)

De Algemene Vergadering benoemt de heer André Dewandere (Rue de Fraiture 64, 4140 Sprimont) en de heer Alain Vanhauwermeiren (Rue Adolph De Brandt 43, 1140 Evere) als bestuurders van het Pensioenfonds voor een periode dle gelijk is aan de resterende ambtstermijn van de voormelde gewezen bestuurders die zij vervangen (d.i. tot de jaarlijkse Algemene Vergadering van juni 2015).

De Algemene Vergadering verzoekt de Raad van Bestuur om in te staan voor de neerlegging van de akte en de publicatie van deze ontslagen/benoemingen conform de wettelijke vereisten, die hiertoe volmacht geeft aan het kantoor Claeys & Engels om de formaliteiten uit te voeren die vereist zijn door de Wet bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel in het kader van de neerleggingsprocedure (met inbegrip van de ondertekening van de publicatieformulieren).

Rechtzetting vertegenwoordiger van de erkende commissaris

Op haar bijeenkomst van 6 juni 2012 stelde de Algemene Vergadering PWC, PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe aan als erkende commissaris (revisoraatsvennootschap) van het Pensioenfonds voor een periode van 3 jaar (d.i. boekjaar 2012, 2013 en 2014). De Raad van Bestuur stond in voor de neerlegging van de akte en de publicatie in het Belgisch Staatsblad van deze aanstelling conform de wettelijke vereisten. Per vergissing werd in het publicatieformulier opgenomen dat PWC wordt vertegenwoordigd door Kurt Cappoen en werd dit aldus gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De vertegenwoordiger van PWC als erkende commissaris van het Pensioenfonds is echter Yves Vandenplas in de plaats van Kurt Cappoen. Het betreft hier een materiële vergissing, De Algemene Vergadering verzoekt de Raad van Bestuur deze vergissing recht te zetten en in te staan voor de neerlegging van de akte en de publicatie van deze rectifioatie, die hiertoe volmacht geeft aan het kantoor Claeys & Engels om de formaliteiten uit te voeren die vereist zijn door de Wet bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel in het kader van deze neerleggingsprocedure (met inbegrip van de ondertekening van de publicatieformulieren).

Isabelle De Somviele

Advocaat Claeys & Engels

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012
ÿþ" MOp 2.2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

jj

F . ~{S8

2 8 AO11T 2012

Griffie

Ii

"12151433*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0461.997.637

Benaming

(voluit) : PENSIOENFONDS INBEV KADERLEDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : Industrielaan 21, 1070 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 10 MEI 2012

Het mandaat van de leden van het investeringscomité zijn afgelopen op 7 december 2011. De Raad van Bestuur beslist tot herbenoeming van Roberto Schuback (Voorzitter), Ann Randon, Luc Hermans en Eric Van den Enden voor een periode van vier jaar, met ingang vanaf 8 december 2011.

De Raad van Bestuur staat in voor de publicatie van deze herbenoemingen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De Raad van Bestuur geeft hiervoor volmacht aan het kantoor Claeys & Engels om de formaliteiten uit te voeren die vereist zijn door de wet bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel in het kader van deze neerlegging/publicatie (met inbegrip van de ondertekening van de publicatieformulieren).

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 11 JUNI 2012

Het mandaat van KPMG als erkende commissaris van het Pensioenfonds loopt af einde boekjaar 2011,

De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van KPMG niet meer te verlengen, maar PWC, PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door Kurt Cappoen, als erkende commissaris (revisoraatsvennootschap) van het Pensioenfonds aan te stellen voor een periode van 3 jaar (d.i. boekjaar 2012, 2013 en 2014). Conform de toepasselijke wettelijke bepalingen werd de voorafgaande instemming met deze aanstelling van de FSMA gevraagd.

De Algemene Vergadering verzoekt de Raad van Bestuur in te staan voor de neerlegging van de akte en de publicatie in het Belgisch Staatsblad van deze aanstelling conform de wettelijke vereisten, die hiertoe volmacht geeft aan het kantoor Claeys & Engels om de formaliteiten uit te voeren die vereist zijn dcor de Wet bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel in het kader van deze neerlegging/publicatie (met inbegrip van" de ondertekening van de publicatieformulieren).

Isabelle De Somviele

Advocaat Claeys & Engels

Lasthebber

Wordt samen hiermee neergelegd:

- Notulen van de Raad van Bestuur van 10 mei 2012

- Notulen van de Algemene Vergadering van 11 juni 2012

23/01/2012
ÿþMOD 2.2

Lij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111 I 1 11l II lii l I I 1 II

*12021565*

bel

aa

Be

Star

u~~1

~

" ,'

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.997.637

Benaming

(voluit) : PENSIOENFONDS INBEV KADERLEDEN

(verkort)

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : Industrielaan 21, 1070 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

ANALYTISCH UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 5 MEI 2011

Op de Raad van Bestuur van 29 mei 2009 kende de Raad van Bestuur een bijzonder mandaat toe aan Eddy Vogelaers voor de ondertekening, samen met een bestuurder van het Pensioenfonds, van de uittredingsfiches en -brieven aan de aangeslotenen, de berekeningsfiches inzake voordelen ingeval van overlijden/invaliditeit en de begeleidende brieven aan de aangeslotenen/begunstigden.

Gezien Eddy Vogelaers in zijn functie met betrekking tot de pensioenadministratie, sinds begin april, wordt opgevolgd door Hilde Vandenborre, stelt Luc Hermans voor dat ook de handtekeningbevoegdheid in die zin wordt aangepast.

De Raad van Bestuur kent, overeenkomstig artikel 20 van de statuten een bijzonder mandaat toe aan Hilde Vandenborre, Gudrunstraat 6A, 1850 Grimbergen, voor de ondertekening, samen met een bestuurder van het Pensioenfonds, van de uittredingsfiches en -brieven aan de aangeslotenen, de pensioenfiches en begeleidende brieven aan de aangeslotenen, de berekeningsfiches inzake voordelen ingeval van overlijden/invaliditeit en de begeleidende brieven aan de aangeslotenenlbegunstigden.

Dit mandaat zal ook worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De Raad van Bestuur geeft hiervoor volmacht aan Claeys & Engels om de formaliteiten uit te voeren die vereist zijn door de wet bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel in het kader van deze neerlegging/publicatie (met inbegrip van de ondertekening van de publicatieformulieren).

In het investeringscomité neemt Matigs Tavelle (Voorzitter), 143442 Kpachoropcknn Ahrenbo 58, Moskou, Russische Federatie, ontslag. Roberto Schuback, 234e 46th street, APT 705, 10017 New York, USA, wordt benoemd door de Raad van Bestuur als zijn opvolger voor de duurtijd van het lopende mandaat.

De Raad van Bestuur staat in voor de publicatie van dit ontslag en deze benoeming in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De Raad van Bestuur geeft hiervoor volmacht aan het kantoor Claeys & Engels om de formaltieiten uit te voeren die vereist zijn door de wet bij de griffie van de rechtbank van Koophandel in het kader van deze neerlegging/publicatie (met inbegrip van de ondertekening van de publicatieformulieren).

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 16 JUNI 2011 Het mandaat van de huidige bestuurders loopt af.

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Tom Dewaele, Heikneuterlaan 48, 3010 Kessel-Lo (Leuven) als bestuurder van het Pensioenfonds (werkgeversvertegenwoordiger).

De Algemene Vergadering herbenoemt Johan Van Biesbroeck, Trolieberg 16, 3010 Kessel-Lo (Leuven) (Voorzitter), Karin Van Roy, Steentjesstraat 1, 1910 Berg (Brabant), Erik Van den Enden, Notelaarsstraat 12, 2820 Bonheiden, Johannes (Johnny) Van Rompaey, Sint-Annastraat 13, 3110 Rotselaar, Michel Wuyckens,

Holsbeeksesteenweg 83, 3010 Kessel-Lo (Leuven), Vincent Borreman, Asbeekstraat 6, 1730 Asse en Didier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Tilman, Rue des Cortils 47, 4020 Liège als bestuurder voor een periode van 4 jaar (di tot de jaarlijkse' Algemene Vergadering van juni 2015).

De Algemene Vergadering benoemt Johan Van Gossum, Leerlooierijstraat 29, 3000 Leuven, als bestuurder voor een periode van 4 jaar (d.i. tot de jaarlijkse Algemene Vergadering van juni 2015).

De Algemene Vergadering verzoekt de Raad van Bestuur in te staan voor de neerlegging van de akte en de publicatie van deze ontslagen/benoemingen conform de wettelijke vereisten, die hiertoe volmacht geeft aan het kantoor Claeys & Engels om de formaliteiten uit te voeren die vereist zijn door de Wet bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel in het kader van deze neerlegging/publicatie (met inbegrip van de ondertekening van de publciatieformulieren).

An Van Damme

Advocaat Claeys & Engels

Lasthebber

Wordt samen hiermee neergelegd:

- Notulen van de Raad van Bestuur van 5 mei 2011

- Notulen van de Algemene Vergadering van 16 juni 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2011 : BLB099943
04/03/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de Financiering van Pensioenen

Zetel : Industrielaan 21, 1070 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

ANALYTISCH UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 26 NOVEMBER 2010

In het investeringscomité neemt Koen Van Loock (Lindelaan 6, 3001 Heverlee) ontslag. Ann Randons (Koningin Astridlaan 476, 1950 Kraainem) wordt door de Raad van Bestuur benoemd als zijn opvolgster voor de duurtijd van het lopende mandaat.

De Raad van Bestuur staat in voor de neerlegging van de akte en de publicatie van deze; ontslagen/benoemingen conform de wettelijke vereisten, en geeft hiertoe volmacht aan het kantoor Claeys & Engels om de formaliteiten uit te voeren die vereist zijn door de wet bij de griffie van de Rechtbank van; Koophandel in het kader van deze neerlegging/publicatie (met inbegrip van de ondertekening van de: publicatieformulieren).

An Van Damme

Advocaat Claeys & Engels

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbia

*11035247*

2 2 -02- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.997.637

Benaming

(voluit) : PENSIOENFONDS INBEV KADERLEDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

17/12/2008 : BLB099943
10/03/2008 : BLB099943
10/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 02.08.2007 07525-0037-014
08/08/2007 : BLB099943
09/10/2006 : BLB099943
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 24.07.2006 06492-0291-015
22/08/2005 : BLB099943
06/07/2005 : BLB099943
06/10/2004 : BLB099943
06/10/2004 : BLB099943
15/07/2004 : BLB099943
17/07/2003 : BLB099943
18/07/2002 : BLB099943

Coordonnées
PENSIOENFONDS INBEV-KADERLEDEN

Adresse
INDUSTRIELAAN 21 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale