PHILIPPE HELDERWEIRT

Divers


Dénomination : PHILIPPE HELDERWEIRT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.524.178

Publication

11/04/2014 : BLT005321
16/07/2014
ÿþVoor- -

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

I1t1 II*11. II

1I

Mod Word11.1

0 1111.1 2014

ter grifrie Vtzr, cle Necierleridstelige rechtbarlk ver, kowehanclel &tisse(

In de bijlagen bij het Belgisch StatWeggibekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte eeeforps,

"Oileà

op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0476.524.178

Benaming

(voluit) : Philippe Helderweirt

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Brand VVhitiocklaan 144 bus 11, 1200 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Mededeling neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel dd 19.05.2014 door overneming door de nv GlobalPay (ON 0863.011.572)

FUSIEVOORSTEL

lidentiteit van de vennootschappen

A.Overnemende vennootschap

" Naam Globalpay

" Rechtsvorm naamloze vennootschap

" Zetel Kortrijksesteenweg 62 - 9830 Sint-Martens-Latern

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-Het aankopen, verkopen, huren, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen, ruilen, productief maken van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België of in het buitenland, alsmede het beheren en het uitbaten van het eigen patrimonium van de vennootschap en het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of; onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met het bovenstaande, of daartoe nodig, nuttig of bevorderlijk zijn.

-Hierbij kan de vennootschap optreden als promotor, als makelaar of als consulent;

-Het beheer van verzekeringsportefeuilles, het verrichten van aile handelingen die normaal behoren tot het domein van de verzekeringsmakelaar;

-Het optreden als kredietmakelaar.

-De vennootschap zal aile burgerlijk, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogeh verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

-Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

-Dit alles in de meest ruime zin voor zoveel de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

-De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo' in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de. ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap werd laatst gewijzigd ingevolge akte van 23/05/2012 voor notaris Luc Dehaene te Sint-Amandsberg, bekendgemaakt ln de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 07/07/2012

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondememinen onder nummer 0863.011.572.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Over te nemen vennootschap:

" Naam : Philippe Heiderweirt

" Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : Brand VVhitlocklaan 144 bus 11  1200 Brussel

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden van scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelactiviteit. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte van 13/12/2001, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12/01/2002.

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen onder nummer 0476.524.178

De vennootschap gaat nog een doelwijziging toepassen.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-Het aankopen, verkopen, huren, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen, ruilen, productief maken van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België of in het buitenland, alsmede het beheren en het uitbaten van het eigen patrimonium van de vennootschap en het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met het bovenstaande, of daartoe nodig, nuttig of bevorderlijk zijn.

-Hierbij kan de vennootschap optreden als promotor, als makelaar of ais consulent;

-Het beheer van verzekeringsportefeuilles, het verrichten van aile handelingen die normaal behoren tot het domein van de verzekeringsmakelaar;

-Het optreden ais kredietmakelaar.

-De vennootschap zal aile burgerlijk, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

-Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen of aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

-Dit alles in de meest ruime zin voor zoveel de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen Zijn.

-De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze In aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

2. Voorgenomen verrichtingen:

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen aan de algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen de voorgestelde fusie door overneming voorleggen tussen Globalpay nv en Philippe Helderweirt bvba,

3.Boekhoudkunclige datum van de verrichtingen:

Aile verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf één juni

2014 te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

4.Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten

In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten.

5.Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke bestuursorganen van de

verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie.

6.Motivering van de voorgestelde verrichtingen:

"e

Voor-tehouden. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoord Gelet op het feit dat de doelen van beide vennootschappen gelijklopende zijn, is het wenselijk om alle activiteiten, activa en passive in één vennootschap onder te brengen.

Bovendien moet de fusie ook toelaten om de activiteiten van de groep te stroomlijnen en ook het toekomstige kostenbesparend effect die de fusie teweeg zal brengen is niet onbelangrijk om te vermelden.

7. Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen aile daaraan verbonden kosten worden gedragen

door de overnemende vennootschap, Globalpay nv.

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding van de fusie gedragen worden door de overnemende en de over te nemen vennootschap, elk ten belope van de helft.

De respectievelijke bestuursorganen van Globalpay nv en Philippe Helderweirt bvba verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van Globalpay nv en Philippe Helderweirt bvba.

De respectievelijke bestuursorganen Globalpay nv en Philippe Helderweirt bvba

zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie

van de bevoegde rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen.

Aldus opgemaakt te Sint-Martens-Latem, 19 mei 2014

Get.Katrien Temmerman Get.Philippe Helderweirt

Globalpay nv Phjlippe Helderweirt bvba

Bestuurder Zaakvoerder

Philippe Helderweirt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2014
ÿþmod11.1

ne

J. ergelegd/oatv_angen op

---------

Ondernemingsnr : 0476.524.178

Benaming (voluit) : PHILIPPE HELDERWEIRT

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brand Whitlocklaan 144 bus 11

;. 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte :Geruisloze fusie door vereniging van alle aandelen

Tekst Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEFIAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 29 september 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat:

Op zelfde datum gezamenlijk een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van:

1. De naamloze vennootschap GlobalPay, met zetel te Sint-Martens-Latem Kortrilksesteenweg 129, ondernemingsnummer 0863.011.572 RPR Gent, en met B.T,W.-nummer BE863.011,572, oorspronkelijk opgericht onder de benaming HOME @ HOME, afgekort "H @ H", bij akte verleden voor Meester Harold POPPE, Notaris te Gent, op negentien januari tweeduizend en vier, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en vier, onder nummer 04017822, waarvan de statuten werden gewijzigd, het doel werd uitgebreid en de:, naam werd gewijzigd naar CULLINAN EN CO, bij beslissing van de buitengewone algemene: vergadering van twee maart tweeduizend en vijf, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Harold POPPE, op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien maart tweeduizend en vijf,i: onder nummer 05040168, waarvan de statuten werden gewijzigd, het doel werd gewijzigdi en de naam werd veranderd naar CENTURION, bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van zesentwintig april tweeduizend en zes, blijkens proces-verbaal; ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Harold POPPE, op zelfde datum, welke!j beslissing werd bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien meili tweeduizend en zes, onder nummer 06084382, waarvan de statuten werden gewijzigd, bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van dertig maart tweeduizend en tien, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door Meester Philippe DE JONGHE, Notaris te Oostende, op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbrad van negenentwintig april tweeduizend en tien, onder nummer 110062259, waarvan de naam en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van achttien januari tweeduizend en elf, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE,i; op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven februari daarna, onder nummer 11020351, waarvan de aandelen! !werden omgezet in aandelen op naam en de statuten werden gewijzigd, bij beslissing van:i de buitengewone algemene vergadering van zevenentwintig december tweeduizend en: elf, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door Meester David COTTENIE, Geassocieerd Notaris te Gent-Wondelgem, op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in del Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénenderlig januari daarna, onder nummer.: 1-2027044,-en maarv-cin-de,nactm-w-erd,gewijzig.d___In de-buidige ea cle-statuten. -werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15 OKT, 2014

t« eh un de Nederlandstalige

t"4`,MPIRMde mm14 Ok*efeji81 tssel

jJj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grtffie van de akte "

OMO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig mei tweeduizend en twaalf, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig juni daarna, onder nummer 12110190.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Paper-in-a-Box.com, met zetel te Sint-Mariens-Latem, Voordelaan 26, ondernemingsnummer 0878.097,745 RPR Gent, en B.T.W.-nummer BE878.097.745, opgericht onder de benaming L&R bij akte verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENÉ, op zeven december tweeduizend en vijf, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier januari tweeduizend en zes, onder nummer 06001730, en waarvan de naam werd gewijzigd in de huidige en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van drie joli tweeduizend dertien, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEFIAENE, op zelfde datum, welke beslissing werd bekend gemaakt in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli daarna, onder nummer 13112501

En

3. De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PFKIPPE HELDERWEIRT, met zetel te Sint-Lambrechts-Woluwe, Brand Whitlocklaan 144, bus 11, ondernemingsnummer 0476.524.178 RPR Brussel, opgericht bij akte verleden voor Meester Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke, op dertien december tweeduizend en één, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf januari tweeduizend en twee, onder nummer 20020112-242, sedertdien ongewijzigd,

waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

j, Vopr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

werden genomen:

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paper-in-a-box.com en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHILIPPE FIELDERWEIRT door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap GlobalPay.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap GlobalPay en de zaakvoerders van de voornoemde vennootschappen Paper-in-a-box.com en PHILIPPE HELDER WEIRT hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusievoorstellen en de datum van huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

Ieder der aanwezige vennoten erkent een afschrift van voormelde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten ; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

b. De algemene vergaderingen van de vennootschappen Paper-in-a-box.com en PHILIPPE HELDERWEIRT besluiten tot ontbinding van de beide vennootschappen, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap GlobalPay besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de voornoemde vennootschappen Paper-in-a-box.com en PHILIPPE HELDERWEIRT over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitacilsverhoging van de naamloze vennootschap GlobalPay en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per dertig juni tweeduizend veertien. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paper-in-a-box.com en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHILIPPE FIELDERWEIRT sedert

die datum tot op vandaag voor rekening zijn van de naamloze vennootschap GlobalPay. 

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mad11.1

......  .

2. Gevolgen

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de voornoemde vennootschappen Paper-in-a-box.com en PHILIPPE HELDERWEIRT met alle rechten en pachten, over op de naamloze vennootschap GlobalPay. De aandelen van de vennootschappen Paper-in-a-box.com en PHILIPPE HELDERWEIRT in het bezit van de naamloze vennootschap GlobalPay zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap GlobalPay worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalsverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf dertig juni tweeduizend veertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap GlobalPay. De schulden van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Paper-in-a-box.com en PHILIPPE HELDERWEIRT gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap GlobalPay.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

- enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paper-in-a-box.com, met zetel te Sint-Martens-Latem, Voordelaan 26, én de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHILIPPE HELDERWEIRT, met zetel te Sint-Lambrechts-Woluwe, Brand Whitlocklaan 144 bus 11, door de naamloze vennootschap GlobalPay, met zetel te Sint-Madens-Latem, Kortrijksesteenweg 129, werd verwezenlijkt.:

anderzijds de vennootséhappen Paper-in-a-box.com en PHLLIPPE HELDERWEIRT, definitief opgehouden hebben te bestaan.

Il. De vergaderingen bes14`èri dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt ná de veiwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting (bil afzonderlijke stemming) voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen dertig juni tweeduizend veertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

Ill. De vergaderingen beslissen de raad van bestuur van de overnemende naamloze vennootschap GlobalPay te machtigen om de formaliteiten in verband met de fusie te vervullen,

De archieven van, de overgenomen vennootschappen omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht waren te houden en te bewaren, worden vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

Vermits alle aandelen van de overgenomen vennootschappen op naam waren, worden aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap alle machten verleend om het aandelenregisters van de overgenomen vennootschappen te vernietigen.

IV. De aandeelhouders van de naamloze vennootschap GlobalPay verlenen hierbij volmacht, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDURO, kantoorhoudende te 9270 Laarne, Heirweg 53, met het recht op indeplaatsstelling, om in naam van de vennootschap de nodige stukken te ondertekenen in verband met de doorhaling van de inschrijving in het rechtspersonenregister en het ondernemingsloket van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paper-in-a-box.com en de burgerlijke vennootschap onder de vorm von een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHILIPPE HELDERWEIRT, en de schrapping von het B.T.W.-nummer bij de bevoegde administratie,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd:

1) expeditie van de akte dd. 29 september 2014

z Voer- behouden

aan het q, Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

04/04/2013 : BLT005321
26/04/2012 : BLT005321
12/04/2011 : BLT005321
15/03/2010 : BLT005321
26/02/2009 : BLT005321
03/04/2008 : BLT005321
02/05/2006 : BLT005321
03/03/2006 : BLT005321
07/03/2005 : BLT005321
01/04/2004 : BLT005321
08/10/2003 : BLT005321
27/09/2002 : BLT005321
12/01/2002 : BLA117970

Coordonnées
PHILIPPE HELDERWEIRT

Adresse
. 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale