PHOTO AND IMAGING ASSOCIATION, AFGEKORT : P.I.A.

Association sans but lucratif


Dénomination : PHOTO AND IMAGING ASSOCIATION, AFGEKORT : P.I.A.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.886.186

Publication

27/12/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- iu~mu~u~Nm~uW~nu~

behouden " 11196544"

aan het

Belgisch

Staatsblad

14 DEC 28U

:sr RtesEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.886.186

Benaming

(voluit) : PHOTO AND IMAGING ASSOCIATION

(verkort) : P.I.A.

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Brand Whitlocklaan 150 - 1200 Brussel

Onderwerp akte : BENOEMING - ZETELVERPLAATSING - GECOORDINEERDE STATUTEN

De algemene vergadering van 14 oktober 2011 heeft met unanimiteit goedgekeurd :

1° de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Brand Whitlocklaan 150 te 1200 Brussel naar del Adolphe Lacomblélaan 66-68 te 1030 Brussel;

2° de herbenoeming van de verlopen mandaten van de volgende bestuurders voor een periode van 3 jaar :

- Dhr Thijs Deknudt, gedomicilieerd Spijkerlaan 136 te 8791 Beverèn-Leie

- Dhr Yves Michiels, gedomicilieerd Drève Pierre Laruelle 16 te 1495 Sart-Dames-Avelines

- Dhr Jan Simoens; gedomicilieerd Kasteellei 115 te 2210 Wijnegem

- Dhr Marc Huyberechts, gedomiclieerd rue Jean Moisse 14 te 1435 Mont-Saint-Guibert.

De mandaten vervallen tijdens de algemene vergadering in 2014,

3° de gecoördineerde statuten dd. 07 juni 2011 :

TITEL I - Benaming, Maatschappelijke zetel, Doelstellingen, Duur

Art. 1. -De naam van de vereniging luidt: Photo and Imaging Association, afgekort P.I.A. De vereniging mag' deze afgekorte benaming gebruiken in de betrekkingen met derden.

Alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven, bestelbonnen en andere stukken, uitgaande van' de vereniging, moeten de benaming van de vereniging vermelden met, onmiddellijk daarvoor of daarna, deze leesbaar en voluit geschreven woorden: «vereniging zonder winstoogmerk» of de afkorting "vzw".

Art. 2. -De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Adolphe Lacomblé 66-68, 1030 Brussel' en is gelegen in het gerechtelijke arrondissement Brussel. Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats:

" bij beslissing van de Raad van Bestuur.

Art. 3. - De vereniging heeft tot doel de handel, de industrie en de kunst van de fotografie, van de' cinematografie en van de grafische kunsten te begunstigen, in de hand te werken, uit te breiden en op te: voeren. Daartoe zal zij alle soorten collectieve of particuliere manifestaties kunnen inrichten, onder haar bescherming nemen of stimuleren en hoofdzakelijk collectieve campagnes van verkoopspromotie en periodieke" salons van de industrie, van de handel en van de kunst van de fotografie, van de cinematografie en van de: grafische kunsten; hierover zal zij werken kunnen uitgeven of laten uitgeven en zij zal zich kunnen interesseren' voor alle manifestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het bereiken van het doel van de vereniging, en dit, desgevallend, in samenwerking met andere verenigingen welke een gelijkaardig doel nastreven.

De voorgaande opsomming is van verklarende en niet van beperkende aard.

De vereniging mag zich interesseren voor alle problemen welke de vereniging kunnen aanbelangen.

Daarnaast kan de vereniging aile activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële, niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledige zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële en niet winstgevende doelstellingen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

~ MOD 2.2

Art.4.- De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan, te allen tijden, worden ontbonden, op de wijze en volgens de voorwaarden bepaald door de wet.

TITEL Il - Leden

Art. 5: a) De vereniging is samengesteld uit "werkende" leden, natuurlijke of rechtspersonen, wier voornaamste activiteit bestaat in de fabricage, de invoer, de groothandel of de vertegenwoordiging van fotografisch en/of cinematografisch materieel, alsmede van materieel voor grafische kunsten. Het aantal werkende leden is niet beperkt. Enkel de werkende leden beschikken over het stemrecht.

Iedere natuurlijke en/of rechtspersoon wier voornaamste activiteit bestaat in de fabricage, de invoer, de groothandel of de vertegenwoordiging van fotografisch en/of cinematografisch materieel, alsmede van materieel voor grafische kunsten, kan zich kandidaat stellen als werkend !id. Zij richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De algemene vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens 60% van de leden van de Vereniging aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met gewone meerderheid van de aanwezige stemmen.

Werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en deze statuten worden beschreven.

Art.6 -De leden kunnen zich op ieder ogenblik terugtrekken uit de vereniging mits schriftelijk ontslag per aangetekende brief gericht aan de Raad van Bestuur.

e ten zijne lasten voor de terbeschikkingstelling van de diensten van de vereniging.

Een lid dat aan de voorwaarden van artikel 5 niet meer voldoet is automatisch uitgesloten van de vereniging vanaf dat moment. Hetzelfde geldt indien een lid failliet wordt verklaard of wordt veroordeeld voor strafbare feiten. Voor de andere gevallen, kan de uitsluiting van een lid slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken bij geheime stemming en met een meerderheid van twee derden der aanwezige stemmen, na de verklaringen van het lid te hebben gehoord als hij dit noodzakelijk acht.

Art.8  De jaarlijkse bijdrage van de leden mag niet meer dan 250 E bedragen en wordt bij beslissing van de algemene vergadering vastgesteld.

Art.9  Het ontslaggevend of uitgesloten lid heeft geen enkele recht op het sociale fonds en kan geen

r-+ aanspraak maken op een terugbetaling van de gestorte lidgelden. Hetzelfde geldt voor de erfgenamen of

Nwettelijke vertegenwoordigers van een overleden lid.

" Art.10 - Het ontslaggevend of uitgesloten lid moet het geheel van de lidgelden van de jaarlijkse bijdrage betalen alsook het aandeel van de uitgaven te zijne lasten voor de terbeschikkingstelling van de diensten van de vereniging.

et

Art.11 Overeenkomstig de wet, zal een lijst van de leden van de vereniging op de bevoegde griffie worden

re neergelegd en jaarlijks bijgewerkt.

TITEL III  Algemene vergadering

Art.12. - De algemene vergadering is samengesteld uit aile werkende leden en is de soevereine macht van

Behoren tot haar bevoegdheid:

1 °de wijzigingen van de statuten;

2°de benoeming en afzetting van de bestuurders

3°de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

4°de ontbinding van de vereniging;

et 5°de uitsluitingen van leden;

6°de toekenning van kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur;

7°de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

8° alle beslissingen die de grenzen overschrijden van de aan de Raad van Bestuur door de wet of de

statuten toegewezen bevoegdheden.

9° De vaststelling van het jaarlijks lidgeld.

Art.13. De algemene vergadering moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen door de Raad

van Bestuur, met minstens de volgende agenda:

1° bespreking verslag Raad van Bestuur;

Art.7 - Wordt beschouwd als ontslaggevend, het lid dat niet binnen de termijn van één maand na een herinneringsbrief het jaarlijkse lidgeld betaald heeft, zoals vastgelegd in artikel 8 en het aandeel van de uitgaven

°7e de vereniging.

g g"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

2° goedkeuring van de rekeningen van het afgesloten boekjaar en vaststelling begroting volgende boekjaar

3° vaststelling bedrag lidgeld

4° benoeming bestuurders voor de komende 3 kalenderjaren

Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging bijeengeroepen worden door een beslissing van de Raad van Bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de werkende leden. Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeid in de bijeenroeping.

Alle leden moeten erop uitgenodigd worden, overeenkomstig artikel 14.

Art.14. De bijeenroeping wordt door de Raad van Bestuur bij gewone brief of per e-mail aan elk werkend lid gericht, minstens acht dagen vóór de vergadering en wordt ondertekend, in naam van de Raad van Bestuur, door de voorzitter of door twee bestuurders.

De dagorde wordt opgesteld door de Raad van Bestuur en wordt vermeld in de bijeenroeping. De beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle leden zelfs deze die niet aanwezig waren.

Art.15. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, en indien die verhinderd is, door de ondervoorzitter of bij gebreke hiervan, door een bestuurder gekozen door de andere aanwezige bestuurders. De voorzitter duidt de controleur van de rekeningen en de stemopnemers aan.

Art.16. Ieder lid heeft het recht om de vergadering persoonlijk bij te wonen. Hij kan zich ook laten vertegenwoordigen door een ander lid of door een derde die hiertoe een geschreven volmacht heeft. Elk lid mag slechts houder zijn van niet meer dan één volmacht. Indien een persoon houder is van meerdere volmachten, mag hij deze volmachten aan andere leden overdragen, mits de goedkeuring van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Art.17.  De algemene vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, en haar beslissingen worden met een meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behoudens andersluidende bepalingen voorzien in de wet of in onderhavige statuten. In de algemene vergadering hebben de werkende leden één stem.

Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De stemming is geheim voor de benoeming of het ontslag van personen.

De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de wijziging van de statuten, over de ontbinding van de vereniging of over haar omzetting in een vennootschap met sociaal oogmerk, indien de wijzigingen expliciet in de bijeenroeping wórdt vermeld en indien er minstens twee derden vande leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan enkel goedgekeurd worden met twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden en de wijzigingen aannemen met de voorziene meerderheden. De tweede vergadering mag niet worden gehouden binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering.

Art.18. De beslissingen van de algemene vergadering warden opgenomen in geschreven of getypte notulen en worden ondertekend ofwel door de voorzitter, ofwel door twee bestuurders. Deze notulen worden gebonden in een bundel of worden geklasseerd in een bijzonder register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

De copies of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door twee bestuurders.

TITEL IV  Raad van Bestuur

Art. 19. -De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit vijf leden verkozen door de algemene vergadering onder de werkende leden.

De mandaten van leden van de Raad van Bestuur duren drie jaar. De bestuurders kunnen steeds herkozen worden. De uittredende leden beëindigen hun functie meteen na de jaarlijkse algemene vergadering.

In het geval een mandaat van bestuurder tijdens het jaar vacant wordt, kan de Raad van Bestuur in zijn tijdelijke vervanging voorzien. In dit geval, zal de algemene vergadering, in haar eerstvolgende bijeenkomst, overgaan tot de definitieve verkiezing. De nieuw benoemde bestuurder voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 20 - De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen aangegaan door de

vereniging.

Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitvoering van het mandaat dat zij hebben gekregen.

Het mandaat van bestuurder wordt niet betaald maar de kosten eraan verbonden zijn terugbetaalbaar.

Art. 21 - De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een penningmeester.

Art.22 - De Raad van Bestuur komt samen op uitnodiging van haar voorzitter en wanneer het belang van de vereniging het vereist en dat twee bestuurders het eisen. Het voorzitterschap wordt waargenomen door de voorzitter, in geval hij verhinderd is, door de ondervoorzitter en bij gebreke hiervan, door een bestuurder die door zijn collega's aangeduid wordt Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de bijeenroeping, die per gewone brief of per mail minstens zes dagen voor de vergadering moet worden opgestuurd.

Art. 23 - De beslissingen van de raad worden genomen bij absolute meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de raad voorzit doorslaggevend.

Elk afwezig of verhinderd lid mag, per brief, per e-mail of per fax, een andere bestuurder machtigen hem te vertegenwoordigen op een zitting van de raad, evenwel zonder dat een zelfde afgevaardigde aldus meer dan twee leden kan vertegenwoordigen.

Art. 24 - De beslissingen van de Raad van Bestuur worden bewaard in de vorm van processen-verbaal, ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders worden ingeschreven in een speciaal register bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er kennis van kunnen nemen. De kopies of uitreksels ervan zijn ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de maatschappelijke zetel.

Bovendien worden de beslissingen van toetreding, ontslag of uitsluiting van de leden ingeschreven in dit register binnen de 8 dagen nadat de Raad van Bestuur hiervan heeft genomen. Alle leden kunnen kennis nemen van dit register.

Art. 25 - De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle administratieve handelingen te stellen die de vereniging aanbelangen. Enkel de handelingen die krachtens de wet of onderhavige statuten tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, vallen niet onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Hij heeft onder meer de bevoegdheid om, zonder hiervoor rekenschap te moeten geven, de uitvoering van alle handelingen te beslissen, die volgens hierboven genoemd artikel 3 tot de doeleinden van de vereniging behoren. Hij mag onder andere betalingen verrichten en ontvangen; contracten afsluiten en verlijden, alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, ruilen en verkopen, huurovereenkomsten van roerende of onroerende goederen van om het even welke duur afsluiten, alle overdrachten van roerende of onroerende goederen aanvaarden bestemd voor de vereniging, alle legaten en schenkingen aanvaarden en ontvangen, dadingen aangaan, alle contracten afsluiten, alle leningen aangaan, met of zonder waarborg, de maatschappelijke gebouwen hypothekeren, afstand doen van alle reële rechten of plichten, alsook .van alle reële of persoonlijke waarborgen, de vereniging in rechte vertegenwoordigen als verweerder of als eiser, alle vonnissen uitvoeren of laten uitvoeren.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat zelf of bij volmacht alle vertegenwoordigers, bedienden en leden van het personeel van de vereniging; hij bepaalt hun taken en vergoedingen.

Art. 26 - De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging met betrekking tot dit bestuur, opdragen aan een afgevaardigde bestuurder of aan een persoon gekozen onder zijn leden en waarvan hij de machten en gebeurlijk het salaris vaststelt. Hij kan ook alle speciale machten aan een mandataris van zijn keuze overmaken, die al dan niet lid is.

Art. 27 - De akten van dagelijks beheer worden door twee personen samen ondertekend die door de raad aangeduid worden, of worden in geval er beroep wordt gedaan op artikel 26 van de statuten, ondertekend door die persoon.

Dit houdt o.a. in de macht om aankoop (of verkoop) van roerende goederen, materiaal of koopwaren voor de vzw, een of verschillende rekeningen op naam van de vzw te openen, de dagelijkse briefwisseling, de verplichte of niet verplichte verzekeringscontracten af te sluiten, geld af te nemen voor de dagelijkse verrichtingen.

Alle akten die de vereniging binden, behoudens deze die hierboven genoemd zijn en o.a. de akten van verwerving en vervreemding van onroerende goederen en zakelijke rechten, akten van lening of handlichting, zijn gezamenlijk ondertekend door twee bestuurders die, ten aanzien van derden, geen blijk moeten geven van

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

een voorafgaande machtiging van de raad, of door een afgevaardigde die door de Raad van Bestuur gemachtigd is.

Alle gerechtelijke handelingen, hetzij als eiser of als verweerder worden gevoerd in vervolging en benaarstiging van de voorzitter die hiervoor ten opzichte van derden zijn voorafgaandelijke toelating van de Raad van Bestuur niet dient te rechtvaardigen.

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De bestuurders dienen regelmatig de vergaderingen van de Raad van Bestuur bij te wonen. In geval van afwezigheid op een vergadering moeten zij zich schikken naar de besluiten die werden genomen door de leden die op de vergadering aanwezig waren. Een eventueel bezwaar moet bij ontvangst van het verslag gemeld worden.

Een lid van de Raad van Bestuur dat afwezig was op drie achtereenvolgende vergaderingen of op 5 vergaderingen over een periode van één jaar, wordt als ontslagen beschouwd.

Titel V  Commissarissen en raadgevers

Art. 28 - Als zij het noodzakelijk acht, vertrouwt de algemene vergadering, het toezicht van de vereniging toe aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor drie jaar, herkiesbaar en herroepbaar door de vergadering. Indien de commissaris bovendien de hoedanigheid van bedrijfsrevisor heeft, zullen de wetgeving en reglementen die dit beroep regelen van toepassing zijn.

De Raad van Bestuur mag, als hij het noodzakelijk acht, beroep doen op verschillende personaliteiten wiens deskundigheid erkend is en aan wie hij de titel van raadsman toevertrouwt.

TITEL VI  Rekeningen en begroting

Art. 29 - Het boekjaar van de vereniging vangt aan op één januari en sluit af op 31 december van elk jaar.

De Raad van Bestuur legt jaarlijks de rekeningen van ontvangsten en uitgaven van het afgelopen jaar en het ontwerp van begroting van het volgend jaar ter goedkeuring voor aan de gewone algemene vergadering, tijdens het tweede kwartaal van het kalenderjaar.

De goedkeuring ervan door de algemene vergadering geldt als kwijting voor de bestuurders. Het gunstig boni van de rekeningen behoort aan de vereniging toe en zal aan het verwezenlijken van het sociaal oogmerk besteed worden.

Art. 30 - De vereniging beschikt over de volgende middelen: subsidies, schenkingen, interesten, de fondsen ' die geplaatst worden en alle overige geldmiddelen.

TITEL VII  Ontbinding en vereffening

Art. 31 - De wet bepaalt alle regels in verband met de ontbinding en de vereffening van de vereniging.

Art. 32 - In geval van vrijwillige vereffening van de vereniging, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars; zij bepaalt hun bevoegdheid en de bestemming die aan het netto-actief van de ' goederen en het vermogen van de ontbonden vereniging moet gegeven worden, na liquidatie van het passief, door aan deze goederen een bestemming te geven die zo dicht mogelijk aanleunt bij het doel waarvoor de ontbonden vereniging werd opgericht.

In geval van gerechtelijke vereffening van de vereniging, zal deze gevolgd worden door een algemene vergadering van de leden, bijeengeroepen door één of meerdere vereffenaars.

Titel VIII- Varia

Art. 33 - De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen waarbij de werkwijze van de vereniging wordt bepaald. Bovendien beslist de Raad van Bestuur over alle gevallen die niet voorzien zijn in onderhavige statuten of over alle vragen betreffende hun interpretatie.

Art. 34- Alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien werd, zal worden geregeld volgens de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk

" en alle gewijzigde bepalingen van die wet.

Johan DIERICKX

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verse : Naam en handtekening

13/07/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

11.1.(1,1jieas"

nRUXEUa

O 1 JUL 2011

Greffe

N° d'entreprise : 0407.886.186

Dénomination

(en entier) : PHOTO AND IMAGING ASSOCIATION

(en abrégé) : P.I.A.

Forme juridique : Association sans but lucratif

Siège : boulevard Brand Whitlock 150 - 1200 Bruxelles

Objet de l'acte : réélection d'administrateur

L'assemblée générale du 12 mai 2010 a décidé de renouveler, pour une durée de trois ans, le mandat, d'administrateur de Monsieur Johan Dierickx, domicilié Herenakker 4 à 9070 Destelbergen-Heusden.

Johan DIERICKX

Administrateur

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, ta fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



Coordonnées
PHOTO AND IMAGING ASS., AFGEKORT : P.I.A.

Adresse
BRAND WHITLOCKLAAN 150 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale