PIANTI DHAENE CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : PIANTI DHAENE CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 810.626.228

Publication

02/06/2014
ÿþ - Modil

ln de bijlagen bij hetpeigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gele vmeenellt gd/ontvangen op

F. "

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

11111111!!ilj11.111111g1111i111

21 MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige fiehtletank van kaneandel Brussel

" Ondernemingsnr : 0810626228

Benaming

(voluit): PIANTI DHAENE CONSULTING

Rechtsvorm: Gewone Commanditiare Vennootschap

Zetel:" 1000 Brussel, Oppemstraat 25

Onderwerp akte MEDEDELING - STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Extract uit de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de gewone Commanditaire vennootschap PIANTI DHAENE CONSULTING, met zetel te 1000 Brussel, oppernstraat 25, gehouden op 2 september op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en waarin volgende besluiten werden genomen:

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen van het huidige adres, Oppemstraat 25 te 1000 Brussel naar de Camuselstraat 13 te 1000 Brussel,

Voor de GCV Plant Dhaene Consuiting

Lieven DHAENE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

03/07/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l 11,131,1.1101,111j1,LI i i

musse

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0810.626.228

Benaming

(volut) : PIANTI DHAENE CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oppemstraat 25 te 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAP1TAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 12 juni

2013, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditair& vennootschap "PIANTI DHAENE CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oppemstraat 25,: RPR Dendermonde BE 810.626.228.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op twee maart tweeduizend en negen, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één april tweeduizend ° en negen onder het nummer 09047570, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Besluiten

le beslissing - Splitsing huidige aandelen

De vergadering beslist om de huidige aandelen van de vennootschap te splitsen zonder wijziging van hetr maatschappelijk kapitaal, om het aandelenaantal van de vennootschap van tien (10) aandelen op twintig (20) aandelen te brengen, teneinde de huidige fractiewaarde per aandeel van één/tiende (1/10e) van het kapitaal op een fractiewaarde te brengen van één/twintigste (1/20e) van het kapitaal.

2e beslissing - Kapitaalverhoging

1. Beslissing

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met één miljoen vijfenveertigduizend,

vijfhonderd euro (¬ 1.045.500,00) om het van tienduizend euro (¬ 10.000) op één miljoen vijfenvijftigduizend'

vijfhonderd euro (¬ 1.055.500,00) te brengen door inbreng in natura van de volgende goederen:

A.Het hierna vermelde onroerend goed.

TEMSE--Tweede afdeling

Gemeentenummer:46.025

Negenennegentig/honderdste (99/100) aandelen in het perceel grond, zonder de opstallen, gelegen te 9140

Temse, Arthur Van Daelestraat 4, volgens titel gekend ten kadaster sectie D deel van nummer 1687 en thans

ten kadaster gekend sectie D 1687/C, met een oppervlakte van duizend vijftig vierkante meter (1.050m2).

De inbrengwaarde van voormeld onroerend goed wordt op vierhonderd vijfenveertig duizend vijfhonderd: euro (¬ 445.500,00) gebracht.

Deze waardering is gebaseerd op het schattingsverslag opgemaakt door Mesot Nadia, handelend voor de bvba Ghent Products, Frans Louwersstraat 12 te 9032 Wondelgem, op vier december tweeduizend en twaalf, gekoppeld aan het aflopend recht van opstal dat werd verleend door het echtpaar Dhaene-Debeer, voornoemd, aan de gewone commanditaire vennootschap ADMI-CONSULT DHAENE, op elf september negentienhonderd, drieënnegentig, voor een duur van twintig jaar, zoals hiervoor vermeld. Een kopie van het schattingsverslag wordt als bijlage aan onderhavige akte gehecht, om mee ter registratie te worden aangeboden, zonder dat het mede moet worden overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vergoeding

Deze inbreng onder A. wordt vergoed door de correlatieve creatie van achthonderd eenennegentig (891) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn, waarvan op grond van artikel 1401, lid 5 van het Burgerlijk Wetboek:

-De lidmaatschapsrechten gekoppeld aan vierhonderd zesenveertig (446) volledig volgestorte aandelen aan de heer Dhaene Lieven worden toegekend;

-De lidmaatschapsrechten gekoppeld aan vierhonderd vijfenveertig (445) volledig volgestorte aandelen aan mevrouw Debeer Marie-Ange worden toegekend;

-De vermogenswaarde van achthonderd eenennegentig (891) aandelen volledig wordt toegekend aan het gemeenschappelijk huwelijksvermogen dat bestaat tussen de echtgenoten Dhaene-Debeer.

Recht van opstal

De echtgenoten Dhaene-Debeer, de inbrengers, voornoemd, hebben een recht van opstal op het hiervoor beschreven perceel grond in het voordeel van de gewone commanditaire vennootschap "Admi-Consult Dhaene" gevestigd, voor een duur van twintig jaar, bij akte verleden voor ondergetekende notaris op elf september negentienhonderd drieënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op drieëntwintig september daarna, boek 4374, nummer 4

De inbrengverkrijgende vennootschap wordt vanaf heden in de rechten en plichten van de inbrengers gesubrogeerd.

Hypothecaire toestand.

De inbrengers verklaren dat het hierboven omschreven goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook.

Il. Algemene voorwaarden van de inbreng

1.0e vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van het ingebrachte goed door de reële en daadwerkelijke inbezitneming.

2.Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt, zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de inbrengers.

3.De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de vennootschap.

5.Alle leidingen, apparaten en tellers die zich in het ingebrachte goed bevinden en die aan derden toebehoren, zijn niet in deze inbreng inbegrepen. De vennootschap moet ervoor zorgen dat, vanaf het ogenblik van de ingenottreding, de overeenkomsten van aansluiting (water, gas, telefoon, enzovoort) op haar naam worden geplaatst of worden beëindigd.

6.De vennootschap treedt in alle rechten en plichten van de inbrengers wat de mede-eigendom betreft.

7.Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitels en de schriftelijke huurovereenkomsten betreffende het ingebrachte goed; ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk vrijgesteld van een meer gedetailleerde beschrijving in deze notulen. Deze vennootschap treedt in alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder verhaal tegen noch tussenkomst door de inbrengers.

B.De hierna vermelde aandelen.

De vijf (5) aandelen die geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van van de gewone commanditaire vennootschap "ADMI-CONSULT DHAENE". Deze vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op negen maart negentienhonderd drieënnegentig, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vierentwintig maart daarna onder nummer 930324-290.

De inbrengwaarde van de over te dragen aandelen wordt op zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) gebracht, waarvan de geheelheid als kapitaal zal worden geboekt.

Deze waardering is gebaseerd op het gemiddelde van de EBIT (Earnings Before Interest and Taks) - en EBITDA (Earnings Before interest, Taxes, Depreciation and Amortization)- bedragen van de gewone commanditaire vennootschap Admi-Consult Dhaene gekoppeld aan de boekjaren 2011 en 2012, afgerond naar zeshonderd duizend euro ¬ 600.000,00. Deze EBIT- en EBITDA-waardering van de gewone commanditaire vennootschap Admi-Consult Dhaene werd opgesteld door de heer Lieven Dhaene, voornoemd, welk document als bijlage aan onderhavige akte zal worden gehecht, om mee ter registratie te worden aangeboden, zonder dat het mede moet worden overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor.

Houders van de ingebrachte aandelen

1. De heer DHAENE Lieven, voornoemd, is houder van vier (4) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "Admi-Consult Dhaene";

2. Mevrouw DEBEER Marie-Ange, voornoemd, is houder van één (1) aandeel van de gewone commanditaire vennootschap "Admi-Consult Dhaene".

Vergoeding

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze inbreng onder B. wordt vergoed door de correlatieve creatie van duizend tweehonderd (1.200) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn, die waarvan op grond van artikel 1401, lid 5 van het Burgerlijk Wetboek:

-De lidmaatschapsrechten gekoppeld aan negenhonderd zestig (960) volledig volgestorte aandelen aan de heer Dhaene Lieven worden toegekend;

-De lidmaatschapsrechten gekoppeld aan tweehonderd veertig (240) volledig volgestorte aandelen aan mevrouw Debeer Marie-Ange worden toegekend;

-De vermogenswaarde van de duizend tweehonderd (1.200) aandelen volledig wordt toegekend aan het gemeenschappelijk huwelijksvermogen dat bestaat tussen de echtgenoten Dhaene-Debeer.

3e beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen vijfenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.055.500,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend honderd en elf (2.111) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

4e beslissing - Wijziging van de artikel acht van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de inhoud van artikel vijf (5) van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen vijfenvijftigduizend vijfhonderd euro . (¬ 1.055.500,00) en is vertegenwoordigd door tweeduizend honderd en elf (2.111) gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend honderd en elfste (112.111ste) van het kapitaal."

5e beslissing - Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de , noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

6e beslissing Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

7e beslissing - Coördinatie statuten

De vergadering geeft hierbij de opdracht aan de notaris om de coordinatie van de statuten te verzorgen en

de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recta ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2011
ÿþ Med 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

101

" 1110,8,5"



GRIFFIE F?ÉCHTBANK

VAN KOOPHANDEL.

- 8. Ui. 2011

DENDMONDE

Ondernemingsnr : 0810626228

Benaming

(voluit) : Pianti Dhaene Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9140 Temse, Arthur Van Daelestraat 4

Onderwerp akte : MEDEDELING STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Extract uit de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap PIANTI DHAENE CONSULTING, met zetel te 9140 Temse, Arthur Van Daelestraat 4, gehouden op 16 september 2010 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, en waarin volgende besluiten werden genomen :

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen van het huidige adres, Arthur Van Daelestraat 4 te 9140 Temse, naar de Oppemstraat 25 te 1000 Brussel.

Voor de GCV Pianti Dhaene Consulting

Lieven Dhaene

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Biÿla.gen biihiet B£1giwh Staatsblad -1$[02/1O11 Annexes_dnuMonite.ur helg,e

Coordonnées
PIANTI DHAENE CONSULTING

Adresse
OPPEMSTRAAT 25 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale