PINOCCHIO

Association sans but lucratif


Dénomination : PINOCCHIO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.989.035

Publication

09/12/2013
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111MIMMI1j11,11111

BRUSSEL

27NOV2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingsnr : 0460.989.035

Benaming

(voluit) : Pinocchio

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Bruynstraat 200 -1120 Brussel

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en akten:

Gelet op de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, hierna 'de wet' genoemd,

Is de algemene vergadering op 8 oktober 2013 het volgende overeengekomen:

TITEL 1: BENAMING, ZETEL, DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt de naam "Pinocchio". Deze benaming zal steeds voorafgegaan of gevolgd worden

door de woorden 'Vereniging zonder winstoogmerk" of afkorting "vzvv".

Artikel 2

De vereniging heeft haar zetel te 1120 Brussel, Bruynstraat 200, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel-Hoofdstad. Deze zetel kan bij beslissing van de Algemene Vergadering verplaatst worden mits de regels in acht worden genomen zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven 'in deze statuten. Elke wijziging van de zetel dient binnen de maand na neerlegging van het dossier op de rechtbank te worden bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vereniging is erkend door het Ministerie van Landsverdediging en wordt ondersteund door een petereenheid die optreedt als aanspreekpunt voor Defensie gerelateerde aangelegenheden.

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan op elk ogenblik ontbonden worden,

overeenkomstig de weten onderhavige statuten.

TITEL 2: DOEL

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel steun te verlenen aan verbrande kinderen en jongeren, die onder voogdij staan, door

het organiseren van kuurkampen, allerhande activiteiten en door financiële ondersteuning voor bijkomende kosten. Zij kan daarvoor alle activiteiten opzetten die de nodige financiële middelen verschaffen om in de behoeften te voorzien.

Daarenboven heeft de vereniging tot doel brandwondenpreventie te voeren. Zij kan daartoe alle initiatieven nemen, prospectussen samenstellen en uitgeven, studies verrichten of laten verrichten, samenwerken met gelijkaardige verenigingen of Instellingen.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

iNOD 22

Zij ken voor het verwezenlijken van haar doel concessie nemen of geven, aile roerende goederen en onroerende

goederen bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en alle andere zakelijke rechten op uitoefenen. Zij mag aile activiteiten ondernemen die het doel kunnen bevorderen; Zij mag in die zin ook, doch slechts op bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel voorzover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht,

Het werkterrein van de verenging beperkt zich tot het grondgebied van België. Uitzonderingen hierop

kunnen

alleen worden toegestaan met toestemming van de Raad van Bestuur.

TITEL 3: LEDEN

Artikel 5

De vereniging bestaat uit vaste en toegetreden leden.

Het aantal vaste leden is onbeperkt maar moet minimum drie zijn.

Artikel 6

§1 De vaste leden

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt

uitsluitend toe aan de vaste leden.

Vaste leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging

wordt bijgehouden.

De wettelijke bepalingen zijn alleen op de vaste leden toepasselijk.

Als vertegenwoordiger van de petereenheid zal een door de petereenheid aangeduid persoon opgenomen worden als vast lid van de vereniging, na gemeenschappelijk overleg met en goedkeuring door de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kan daarnaast als vast lid aanvaarden, elk toegetreden lid dat een schriftelijk verzoek tot toetreding uit, gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, tot een ondervoorzitter. De Raad van Bestuur beslist omtrent de toelating tot toetreding bij geheime stemming, bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders .

§2 De toegetreden leden

Toegetreden Iid van de vereniging is elk natuurlijk persoon die daartoe de wens schriftelijk heeft uitgedrukt, gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, tot een ondervoorzitter. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering,

De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden omschreven in het huishoudelijk

regiem ent,

ook andere personen ais ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging

toelaten.

Deze worden beschouwd ais toegetreden leden.

Artikel 7

Het lidgeld van het vast Iid wordt jaarlijks; op voorstel van de Raad van Bestuur, bepaald door de Algemene

Vergadering en hernomen in het huishoudelijk reglement. Het lidgeld mag niet meer dan 25 euro bedragen.

Bij het niet betalen van het lidgeld zal de Raad van Bestuur de uittredingsmodaliteit opstarten.

Elk vast lid is gehouden tot het betalen van de jaarlijkse bijdrage. De hoedanigheid ais vast lid wordt bestendigd na ontvangst van het in het huishoudelijk reglement vastgestelde lidgeld.

Artikel 8

Elk vest lid en eik toegetreden lid kan op ieder ogenblik uittreden uit de vereniging mits één maand vooraf bij

aangetekend schrijven, de aanvraag tot ontslag te richten aan de Raad van Bestuur.

Artikel 9

De uitsluiting van een vast lid en een toegetreden lid kan worden uitgesproken door de Algemene Vergadering met een meerderheid van 213 (twee derden) van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Tot de uitsluiting van een vast lid en een toegetreden lid kan enkel worden besloten, nadat het vast lid of toegetreden lid is gehoord, of althans behoorlijk opgeroepen. De Raad van Bestuur kan evenwel de schorsing van het lidmaatschap uitspreken in afwachting van een beslissing ten gronde van de Algemene Vergadering.

Het ontslagnemende, uittredende of uitgesloten lid en hun rechtsopvolgers hebben geen enkel recht op het vermogen van de vereniging en kunnen evenmin de teruggave of vergoeding van de gestorte bijdragen of inbrengsten of geleverde prestaties verzoeken.

Zij kunnen geen inzage, mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van goederen of het opmaken van een inventaris verlangen.

TITEL4: HET BESTUUR

Artikel 10

De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie vaste leden. Indien de Algemene Vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen met een gewone meerderheid en benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van drie (03) jaar.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moet binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Artikel 11

De bestuurders zijn herverkiesbaar. In geval van een vacature tijdens de uitvoering van hun mandaat als bestuurder wordt een 'tussentijds benoemd bestuurder' door de Algemene Vergadering benoemd. Hij oefent in dit geval het mandaat uit van de bestuurder die hij vervangt voor de rest van de duur van het mandaat.

Artikel 12

Bij gebreke van de herbenoeming van de nieuwe bestuurders bij het verstrijken van de vastgestelde termijn van drie jaar zetten de In functie zijnde bestuurders hun mandaat verder tot zij vervangen worden. Deze vervanging dient in elk geval binnen het jaar te gebeuren.

Artikel 13

De Raad van Bestuur kiest onder zijn bestuursleden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester, een secretaris en, in voorkomend geval, een gedelegeerd bestuurder die het dagelijks bestuur van de vereniging verzekert.

Een en dezelfde persoon kan in eigen hoofde gebeurlijk ten hoogste twee van de hierboven vermelde mandaten cumuleren.

Artikel 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig

ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statytaire minimum is gedaald. In dit geval moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad.

Artikel 15'

De details aangaande de bevoegdheden van de bestuurders worden omschreven in het huishoudei ijk

reglement.

Artikel 16

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, of In geval hij verhinderd is, door een

ondervoorzitter.

Het oproepingsbericht, insluitende de dagorde, wordt schriftelijk (eventueel elektronische briefwisseling) ten

minste vijftien dagen voor de bijeenkomst verstuurd. In geval van hoogdringendheld gebeurt de oproeping

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

uiterlijk drie dagen voor de bijeenkomst. De hoogdringendheid van de bijeenkomst moet door elke bestuurder erkend worden.

De Raad van Bestuur kan slechts beslissen indien ten minste de helft van haar leden aanwezig is. Wanneer dit quorum niet wordt bereikt, zal de voorzitter of een ondervoorzitter de Raad van Bestuur opnieuw bijeenroepen. Deze kan geldig beraadslagen en beslissen, welke het getal van de bestuurders ook zij.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt, doorslaggevend.

Re beslissingen van de Raad van Bestuur worden in de notulen opgenomen, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris. De notulen worden bewaard In de zetel waar alle vaste leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Artikel 17

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid, Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden

die niet door de wet en door de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

De aan de Raad van Bestuur toegekende bevoegdheden worden hernomen in het reglement van inwendige orde.

Artikel 18

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen al dan niet gekozen onder zijn leden. Deze persoon heeft of deze personen hebben de functie van waarnemend gedelegeerd bestuurder, en zijn steeds afzetbaar door de Raad van Bestuur. Zij kunnen hun mandaat vrijwillig opgeven door hun ontslag schriftelijk in te dienen bij de Raad van Bestuur.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven ais de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen,

Indien het dagelijks bestuur uit meerdere personen bestaat, oefenen zij hun mandaat uit als college, overeenkomstig de procedures van toepassing op de Raad van Bestuur zoals voorzien in artikel 16 van de statuten.

Artikel 19

De vereniging is geldig vertegenwoordigd ten overstaan van derden, hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, hetzij door de afgevaardigde bestuurder die optreedt of gezamenlijk optredend indien er meerdere aangeduid zijn, binnen de hem of hen verleende bevoegdheden.

Artikel 20

Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan omwille van hun functie; hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht. Zij worden niet bezoldigd voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder.

TITEL 5: DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile vaste leden, die regelmatig moeten worden opgeroepen.

Artikel 22

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. De Algemene Vergadering is uitsluitend

bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een vast en toegetreden lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Artikel 23

De Algemene Vergadering moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen. Op ieder ogenblik kan een buitengewone Algemene Vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de Raad van Bestuur. Op vraag van 1/5 (één vijfde) van de vaste leden moet de Raad van Bestuur een buitengewone Algemene Vergadering voorzien. De Raad van Bestuur moet binnen 21 dagen na het verzoek voorzien in de bijeenroeping van de Algemene Vergadering, die uiterlijk de 40e dag na het verzoek moet georganiseerd worden Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 24

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of in geval hij verhinderd is, door een ondervoorzitter, bij gewone of elektronische brief, die minstens vijftien dagen voor de vergadering aan ieder lid wordt gestuurd, De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht via elektronisch brief. Elk voorstel, ondertekend door een aantal vaste leden, gelijk aan 1/20 (één twintigste) van het totaal aantal vaste leden overeenkomstig de meest recente ledenlijst, moet op de agenda worden geplaatst.

Artikel 25

Aile leden hebben het recht de vergadering bij te wonen. Elk kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Ieder vast lid kan slechts één enkel ander vast lid vertegenwoordigen.

De Raad van Bestuur kan de vorm van de volmacht opleggen en beslissen dat deze dient neergelegd te worden op de plaats, aangeduid in het oproepingsbericht, ten minste drie dagen voor de bijeenkomst van de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering kan geldig beslissen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 26

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of in geval van

afwezigheid, door een ondervoorzitter.

Artikel 27

Enkel de vaste leden hebben stemrecht. Aile vaste leden beschikken over één stem in de Algemene Vergadering. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van stemmen genomen, behoudens andersluidende bepaling in de wet of onderhavige statuten, Bij eenvoudige meerderheid worden de onthoudingen en ongeldige stemmen niet meegeteld.

Artikel 28

De Algemene Vergadering kan over de wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen wanneer het voorwerp daarvan bijzonder is vermeld in de oproepingsbrief en op de agenda, en wanneer 2/3 (twee derden) van de vaste leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Tot geen wijziging kan worden besloten tenzij met een meerderheid van 2/3 (twee derden) der stemmen.

Zijn 2/3 (twee derden) van de vaste leden op de eerste vergadering niet aanwezig of niet vertegenwoordigd, dan kan, niet binnen de eerste vijftien dagen, de tweede vergadering bijeengeroepen worden. Deze kan beraadslagen, welke het aantal aanwezige vaste leden ook zijn .

Wanneer de wijziging één der doeleinden betreft waarvoor de vereniging werd opgericht, Is zij slechts geldig wanneer zij met een 4/5 (vier vijfden) meerderheid door de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde vaste leden goedgekeurd wordt.

Artikel 29

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ingeschreven in de notulen, ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. De notulen worden bewaard in de zetel waar alle vaste leden en belanghebbende derden er" ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering.

Artikel 30

Iedere wijziging van de statuten moet binnen de maand na haar dagtekening worden bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Dit geldt ook voor iedere benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

TITEL 8: TOEZICHT

Artikel 31 , , ,

Het toezicht op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt opgedragen aan twee controleurs, aangeduid door de Algemene

! , º%

f

MSOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vergadering. Zij worden benoemd voor een periode van één jaar, die voor een periode van maximum 3 jaar verlengbaar is,

In geval van vacature roept de Raad van Bestuur de Algemene Vergadering bijeen om in de vervanging van de controleurs te voorzien.

Artikel 32

Elke controleur heeft het onbeperkte recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Hij mag ter plaatse Inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en, in het algemeen, van aile geschriften van de vereniging. Er wordt hem jaarlijks door de Raad van Bestuur een staat overhandigd waarop de actieve en de passieve toestand van de vereniging worden samengevat.

Artikel 33

De controleurs brengen betreffende hun opdracht verslag uit op de Algemene Vergadering. De vaste leden kunnen ter plaatse inzage nemen van dit verslag en van de door de Algemene Vergadering goedgekeurde jaarrekening.

TITEL 7: JAARREKENING EN BEGROTING

Artikel 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot 31 december.

Artikel 35

De rekeningen van het verlopen jaar en de begroting van het volgende jaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering. De voorgestelde rekeningen en begroting zullen ter inzage voor de vaste leden beschikbaar zijn vanaf de 1 Ode dag voorafgaand aan de datum van de gewone Algemene Vergadering.

TITEL 8: REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Artikel 36

De Raad van Bestuur vaardigt alle interne of huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig

oordeelt, Deze reglementen worden goedgekeurd door de Algemene Vergadering,

TITEL 9: ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 37

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwilligers ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeldt worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd , dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In gevat van ontbinding zal de Algemene Vergadering overgaan tot aanduiding van één of meerdere vereffenaars, De netto activa die bij de ontbinding vrijkomen, zuilen bestemd zijn voor een of meerdere vzw's waarvan het sociale doel het best overeenkomt met het doel van de vereniging.

Deze beslissingen, evenals de naam, en de woonplaats van de vereffenaar(s) zullen worden bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

TITEL 10: GESCHRIFTEN UITGAANDE VAN DE VERENIGING

Artikel 38

Al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging moeten de benaming der vereniging vernielden met, onmiddellijk daarvoor of daarna deze leesbaar en voluit geschreven woorden: 'vereniging zonder winstoogmerk',

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

MOD22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 11: SLOTBEPALINGEN

Artikel 39

Mes wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien werd, zal worden geregeld overeenkomstig de

wet.

In het gevat een bepaling van onderhavige statuten strijdig zouden bevonden worden met voorvermelde wet, zai deze bepaling als niet geschreven beschouwd worden, terwijl de vastgestelde strijdigheid de geldigheid van de andere statutaire bepalingen niet zal aantasten.

De algemene vergadering heeft op 3 december 2012 kennis genomen van het ontslag ais bestuurder van: Margodt Martin, Romeroplein 2 bus 2, 2200 Herentals, geboren op 2510711957, te Diksmuide

De algemene vergadering heeft op 28 maart 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Schoonjans Dirk, Kerkwegelakker 9, 9080 Lochristi, geboren op 28/01/1949, te Lochristi

De algemene vergadering heeft op 28 maart 2013 tot nieuwe bestuurders benoemd;

Parmentier Claude, Rue Henri Caron 44, 1070 Brussel, geboren op 1510511958, te Etterbeek

Rose Thomas, Opwijksestraat 171, 9280 Lebbeke, geboren op 0310511965, te Darmstadt (Duitsland)

Varidermeulen Ets, Bosstraat 34, 9111 Belsele, geboren op 2210511969, te Sint-Nildaas

Verept Luc, Bremstraat 22, 3970 Leopoidsburg, geboren op 3010611959, te Duffel

De algemene vergadering heeft op 28 maart 2013 tot bestuurder herbenoemd voor een periode van drie jaar:

Varilaeke Patrick, Hamerstraat 12, 1750 Lennik, geboren op 21/12/1957, te Elsene

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor ais volgt:

Vanlaeke Patrick, Hamerstraat 12,1750 Lennik, geboren op 21/12/1957, te Elsene

Parmentier Claude, Rue Henri Caron 44, 1070 Brussel, geboren op 15/05/1958, te Etterbeek

Rose Thomas, Opwijksestraat 171, 9280 Lebbeke, geboren op 03/05/1965, te Darmstadt (Duitsland)

Varidermeulen Els, Bosstraat 34, 9111 Belsele, geboren op 2210511969, te Sint-Niklaas

Verept Luc, Bremsiraat 22, 3970 Leopoldsburg, geboren op 30/06/1959, te Duffel

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden die niet door de wet en door de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat uit als een college, conform de bepalingen in de statuten.

De vereniging is geldig vertegenwoordigd ten overstaan van derden gezamenlijk optredend door twee bestuurders.

ii I

xlif r

Van weke Patrick Val ermeu en Eis

russes, op 8 oktober 2013,

Bestuurder._. - _. Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PINOCCHIO

Adresse
BRUYNSTRAAT 200 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale