PLACE DE L'UNIVERSITE 25

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLACE DE L'UNIVERSITE 25
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.584.804

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatst* blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!

1111111

*14131231*

Mul Word 11,1

In de bijlagen bij_het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging tkgriffie van de akte

- neergelegd/ontvangen op ."

Voort

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

ter reel

griffie van de Nederlandstalige itbank van koophetfle Brussel

27 JUNI 2014

1III

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Léon Grosleaniaan nummer 90 te Evere (1140 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING-WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL-KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN-BENOEMING VAN EEN TWEEDE ZAAKVOERDER-WIJZIGING VAN DE STATUTEN-MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE & WANNES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Evere (1140 Brussel), Leon Grosjeaniaan 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.584.804 opgemaakt voor Meester Gerard INDEKEU, Geassccieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEVVERCK de CRAYENCOUR", op zeventien juni twee duizend veertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparighekl van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Place de l'Université 25".

De comparanten erkennen te weten dat de benaming van de vennootschap verschillend dient te zijn van

deze van elke andere vennootschap, en verklaren kennis te hebben genomen van de voorschriften van artikel

65 van het Wetboek van vennootschappen in dit verband.

Tweede beslissing

Wijziging van het maatschappelijk doel

Verslag

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de motivering van de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Aan dit rapport wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

De vergadering stelt de Voorzitter vrij van voorlezing van voormelde verslagen, aangezien de vennoten verklaren een exemplaar te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Wijziging van het doel

De vergadering beslist de tekst van het maatschappelijk doel Integraal te vervangen door een nieuwe tekst, teneinde het aan te passen aan de heroriëntatie van de activiteiten van de vennootschap, zoals volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden:

1.De investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch statuut hebben.

2.Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contraotuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

3.De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

Ondernemingsnr : 0891.584.804 Benaming "

(voluit) :

(verkort) :

CHRISTOPHE & WANNES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan aile verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals aile verbintenissen van

diezelfde vennootschappen garanderen.

,

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, aile industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op aile mogelijke manieren belangen nemen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen niet een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en de wet Van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door een statutenwijziging onder de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

Enkel de algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om het doel te interpreteren."

Derde beslissing

Kapitaalverhoging in speciën "

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van een miljoen vijfhonderd duizend euro (1.500.000,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) tot een miljoen vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (1.518.600,00 E), met uitgifte van vijftienduizend nieuwe aandelen (15.000), identiek aan de bestaande aandelen, welke recht " geven op hetzelfde stemrecht op de algemene vergadering en welke deelnemen in de winst pro rata temporis.

Vierde beslissing

Benoeming van een tweede zaakvoerder

De vergadering benoemt ais tweede zaakvoerder van de vennootschap, voor een onbeperkte duur, ten

kosteloze titel:

" -cie naamloze vennootschap "IMSOWA", voornoemd, met vaste vertegenwoordiger mevrouw VERWATER Cornelia, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 29/8, die aanvaardt.

Het college van zaakvoerders bestaat bijgevolg uit twee (2) zaakvoerders, te weten:

Baron van HOVELL tot WESTERFLIER Thibaut en de naamloze vennootschap "IMSOWA", vertegenwoordig door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw VERWATER Cornelia, beide voornoemd, die hun mandaat uitoefenen overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Vijfde beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist artikelen 1, 2, 3, 5 en 12 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te

brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de. vennootschap en met het Wetboek van

vennootschappen:

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt "Place de l'Université 25".

Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2  eerste zin

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Evere (1140 Brussel), Léon Grosjeanlaan 90.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden:

1.De investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch statuut hebben.

2.i-let beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

3.De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

4.Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan aile verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van lieeelfde vennootschappen garanderen.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op elle mogelijke manieren belangen nemen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door een statutenwijziging onder de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Enkel de algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om het doel te interpreteren.

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt een miljoen vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (1.518.600,00 ¬ ), en wordt verte9enwoortil9t1 door vijitiendbizend honderd zesentachtig (15.186) aandeien, eik met een fracliewaarde van een/vijftienduizend honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van drieduizend euro (¬ 3.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet ingeroepen worden tegen derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De heer van HOVELL tot WESTERFLIER Thibaut Raoul Bayard Nathan, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan 4, en mevrouw VERWATER Cornelia, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 29/8 worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld.

De voormelde zaakvoerders aanvaarden deze mandaten onder de bevestiging dat zij niet getroffen worden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

De duurtijd van de mandaten van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Zesde beslissing

Bevoegdheidsdelegatie

De comparanten verklaren als bijzonder mandataris van de vennootschap aan te stellen, met macht van substitutie Mevrouw Marie-Valentine GERVAIS, wonende te 1785 Merchtem, Processiebaan 14, om over te gaan tot de eventuele wijziging van de inschrijving van de huidige vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en eventueel bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Ten dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd le& registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/03/2014
ÿþ1

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophar>l

te Leuven, de m 7 MM111 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

814069599*

V VI

beh

aa

Bel

stat





10



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0891.584.804

Benaming

(voluit) : Christophe & Wannes

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Aarschotsesteenweg 29 - B-3110 Rotselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerders, wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering d.d. 02/01/2014 :

Na beraadslaging nemen het college van zaakvoerders en de bijzondere algemene vergadering der vennoten, niet eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten niet onmiddellijke ingang :

1. Aanvaarding van het ontslag van de heer Christophe Borghlevens, wonende te B-3272 Scherpenheuvel-Zichem, Maasstraat 99, ais statutair zaakvoerder van de vennootschap.

2. Aanvaarding van het ontslag van mevrouw Sofie Smets, wonende te B-3272 Scherpenheuvel-Zichem, Maasstraat 99, ais statutair zaakvoerder van de vennootschap.

3. Benoeming van de heer Thibaut van Hi vell tot Westerflier, wonende te B-1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan 4, als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van deze zaakvoerder is onbezoldigd. .

4. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar de Léon Grosjeanlaan 90 te B1140 Brussel.

Voor éénsluidend uittreksel,

Thibaut van Hwell tot Westerflier

zaakvoerder



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

05/11/2014
ÿþMod Word 11.1

(voluit) : Place de l'Université 25

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Leon Grosjeanlaan 90 - B-1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de vergadering d.d. 31/07/2014

Na beraadslaging nemen het college van zaakvoerders en de bijzondere algemene vergadering der vennoten, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten met onmiddellijke ingang :

1. Aanvaarding van het ontslag van de heer Thibaut van Hdvell tot Westerflier, wonende te B-1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan 4, als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

2. Benoeming van Blue Fount NV, met maatschappelijke zetel te B-1140 Evere, Leon Grosjeanlaan 90, en

ondememingsnummer 0462.649.121, als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Blue Fount is vast vertegenwoordigd door BFSH Management CVBA, op haar beurt vast vertegenwoordigd

door Thibaut van Hi vell tot Westerflier.

Het mandaat van deze zaakvoerder is bezoldigd.

Voor éénsluidend uittreksel,

Thibaut van Novell tot Westerflier

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L 

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eergek.

&er-,tvangen op

ter griffie 2 7 O~~' 2014

re yan

rechtbank ya~~oo e~erfanr~Stalir,~

ph~

ja~ re rus s e

' Ondernemingsnr : 0891.584.804 Benaming

Bijlagen bij Tiet Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 16.08.2013 13430-0441-013
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.09.2012 12589-0323-013
27/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 20.09.2011 11550-0165-013
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0255-015
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.01.2016 16027-0254-016

Coordonnées
PLACE DE L'UNIVERSITE 25

Adresse
LEON GROSJEANLAAN 90 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale