RAIL EXPRESS SERVICES B.V.

Divers


Dénomination : RAIL EXPRESS SERVICES B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 501.826.827

Publication

03/10/2014
ÿþ' ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

2 SEP. 20%

ter griffie van de Nederlandstalige ge17tbz_41* " v9H krlfi~r.~##eidei Brussel

IIIIIIIIIIIIm~~u~~~~~unM

1 18 035*

be

B St

Ondememingsnr : 0501.826.827

Benaming

(voluit) : Rail Express Services B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid naar Nederlandse recht Zetel : Caroline MacGillavrylaan 3402, 1098XJ Amsterdam, Nederland

Adres Belgisch bijkantoor: Frankrijkstraat 52-54 te B-1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging van het bijkantoor in België

Op 4 september 2014 om 11 uur heeft Mr. Fabio Croce, de enige bestuurder van Rail Express Services B.V. (hierna de "Vennootschap"), onderstaande beslissingen genomen:

1. Wijziging van het adres van het bijkantoor in België

De enige bestuurder heeft beslist om het adres van het bijkantoor van de Nederlandse Vennootschap Rail Express Services B.V. in België te verplaatsen van Frankrijkstraat 52-54 te B-1060 Brussel naar Frankrijkstraat 95 te B-1070 Brussel,

2. Volmachten

De bestuurder beslist om alle bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid van subdelegatie, aan', Meester Nora Wouters en/of Meester Orestis Omran, beiden advocaat bij McKenna Long & Aldridge LLP, Tervurenlaan 2 B-1040 Brussel, voor de uitvoering van alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de' publicatie van de voorafgaande beslissingen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, het Nederlandse' handelsregister van de Kamer van Koophandel of elke andere formaliteit vereist door de Belgische dan wel Nederlandse wet.

Nora WOUTERS

Volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2014
ÿþMoC Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eergelegdlontvangen op 2 5 NOV. 2014

ter griffie vant~lder1andstalige ittlene 1teiP 104444w-4e Brussel

Ondernemingsnr : 0501.826.827

Benaming

(voluit) : Rail Express Services B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid naar Nederlandse recht Zetel : Caroline MacGillavrylaan 3402, 1098XJ Amsterdam, Nederland

Adres Belgisch bijkantoor: Frankrijkstraat 95 te B-1070 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van het bijkantoor in België

Op 20 november 2014 om 11 uur heeft Mr. Fable Croce, de enige bestuurder van Rail Express Services B.V, (hierna de "Vennootschap"), onderstaande beslissingen genomen:

1. Sluiting van het bijkantoor in België

De enige bestuurder heeft beslist om het bijkantoor van de Nederlandse Vennootschap Rail Express; Services B.V. in België, gelegen Frankrijkstraat 95 te B-1070 Brussel, te sluiten met ingang van 31 december' 2014 en over te gaan tot de publicatie van de sluiting overeenkomstig de artikelen 83,1°, d) en 84 §1, alinea 1' van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Volmachten

De bestuurder beslist om aile bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid van subdelegatie, aan. Meester Nora Wouters en/of Meester Orestis Omran, beiden advocaat bij McKenna Long & Aldridge LLP, Tervurenlaan 2 B-1040 Brussel, voor de uitvoering van aile noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de. publicatie van de voorafgaande beslissingen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, het Nederlandse handelsregister van de Kamer van Koophandel of elke andere formaliteit vereist door de Belgische dan wel; Nederlandse wet.

Nora WOUTERS

Volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2012
ÿþ Motl Wortl ii.t

{ j" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Vool

behuw aan h Boigls

Staatst

Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht

Zetel : Caroline MacGillaveylaan 3402, 1098XJ Amsterdam, Nederland

Adres Belgisch bijkantoor: Frankrijkstraat 52-54 te B-1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting bijkantoor

Op 31 oktober 2012 om 11 uur heeft Mr, Fabio Croce, de enige bestuurder van Rail Express Services B.V., ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel met KvK-nummer 56228058 (hierna de "Vennootschap"), onderstaande beslissingen genomen:

1. Oprichting van een bijkantoor van de Vennootschap in België

be bestuurder heeft beslist om vanaf vandaag, 31 oktober 2012, een bijkantoor van de Nederlandse Vennootschap Rail Express Services B.V. op te richten in België, welke gelegen is Frankrijkstraat 52-54 te B1060 Brussel, De naam van het bijkantoor zal Rail Express Services B.V. zijn.

Voorts wijst de bestuurder van de Vennootschap Mevrouw Anja Vanderveken, geboren te Ninove op 16 augustus 1970 en gedomicilieerd te Kattemkets 6 te 1760 Roosdaal, België, in haar hoedanigheid van FINANCIAL & ADMINISTRATION OFFICER aan als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor. Zij zal individueel bevoegd zijn voor het dagelijks bestuur van het bijkantoor en zal de Vennootschap ten aanzien van derden vertegenwoordigen met betrekking tot activiteiten van het bijkantoor, hierin inbegrepen volgende bevoegdheden:

-Overschrijvingen te tekenen van maximaal 50.000 euro per transactie samen met de Terminal Manager en tot 100.000 euro per transactie samen met de bestuurder.

-Overschrijvingen te tekenen voor een totaalbedrag van maximaal 250.000 euro per maand voor de betaling van de salarissen en de sociale lasten samen met de Terminal Manager of de bestuurder.

-Overschrijvingen te tekenen met betrekking tot de betaling van leveranciers voor een totaalbedrag van 200.000 euro per transactie samen met de Terminal Manager of samen met de bestuurder.

-Het goedkeuren en ondertekenen van contracten met leveranciers « Food & Beverage » en « Equipment » en tot een waarde van 50.000 euro per transactie samen met de bestuurder.

-Het in ontvangst nemen ondertekenen van de dagelijkse post van de Vennootschap.

-Het ondertekenen voor ontvangst van aangetekende brieven en pakketten geadresseerd aan het bijkantoor door toedoen van de diensten van de post, de douane, de spoorwegen, een luchtvaartmaatschappij en elke andere onderneming van transportdiensten.

De Vennootschap en het Belgische bijkantoor hebben tot doel het zowel binnen Nederland als in de landen daar buiten, zelfstandig en voor eigen rekening of in samenwerking dan wel middels participatie en voor rekening van derden, het verlenen van diensten in het treinverkeer.

Het organiseren, uitvoeren en beheren van diensten in het openbaar ten behoeve van derden die gebruik; maken van het spoorwegtransport, daarin begrepen maar niet uitsluitend het opvangen van treinpassagiers, het: verstrekken van maaltijden en/of dranken, de verkoop en distributie van aile soorten producten en diensten aan een ieder die gebruik maakt van het spoorwegtransport.

Voorts alle handelingen betreffende onderzoek naar, uitvoering en exploitatie van diensten ten behoeve van: passagiers aan boord van treinen, zomede als hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daaraan; bevorderlijk kan zijn, waaronder maar niet uitsluitend, de oprichting, het verwerven en het beheer, zowel direct.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIVNI~I~VVIIIN~I~R~V

X12202956

M

tresse

0 7 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Rail Express Services B.V. (verkort) :

Rechtsvorm

ó~. 8a.C. a. ;-.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

f ,

i

Voor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

als indirect, zoals voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in i1ederland als ook in de landen daarbuiten, van (bedrijfs)restaurants, bars, cafetaria's, drogisterijen, alsmede het verrichten van alle . handelingen die met al deze activiteiten verband houden.

De bereiding en de verkoop van voedings- en levensmiddelen ten behoeve van restaurants en andere horeca-instellingen, het verrichten van schoonmaak- en alle andere onderhoudsdiensten, alle handelingen op het gebied van of gerelateerd aan roerende en onroerende gcederen, financieel, commercieel of industrieel voor zover passend bij of dienstbaar aan genoemde doelstellingen.

Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het besturen van, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook.

Het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheren van en het beschikken over registergoederen en het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen.

Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Het boekhoudjaar van de Vennootschap locpt van 1 januari tot en met 31 december en neemt voor een eerste keer een einde op 31 december 2013.

2. Volmachten

De bestuurder beslist om alle bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid van subdelegatie,

aan Meester Norà 1Nouters en/of Meester Hendrik Bossaert, beiden advocaat bij McKenna Long & Aidridge LLP, Tervurenlaan 2 B-1040 Brussel, voor de uitvoering van alle noodzakelijke'formalitelten met betrekking tot de publicatie van de voorafgaande beslissingen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, het Nederlandse handelsregister van de Kamer van Koophandel of elke andere formaliteit vereist door de Belgische dan wel Nederlandse wet.

Hendrik BOSSAERT

Volmachtdrager

Op hetzelfde moment ter griffie neergelegd:

- Oprichtingsakte van Rail Express Services BV;

- Uittreksel van Rail Express Services BV uit het handelsregister van de Nederlandse Kamer van

Koophandel; en

- Beslissing van de enige bestuurder van Rail Express Services BV van 31 oktober 2012 tot oprichting van

een bijkantoor in België.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 15.07.2015 15311-0566-019

Coordonnées
RAIL EXPRESS SERVICES B.V.

Adresse
FRANKRIJKSTRAAT 95 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale