RATIOPHARM BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RATIOPHARM BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.712.228

Publication

05/10/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

v, beht

aa~

Bel! Staa

Ondernemingsnr : 6E0445.712.228

Benaming (voluit) r Ratiopharm Belgium S.A.

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Sint-Lambertusstraat 141

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 21 september 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamlozei vennootschap in vereffening "Ratiopharm Belgium S.A.", met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Lambertusstraat 141, BTW BE BE0445.712.228 RPR Brussel, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende zeven jaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de vereffenaar, op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart nog dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tenminste zeven jaar zullen bewaard worden op het adres te 2610 Wilrijk, Laarstraat 16.

Machtiging.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen en formaliteiten te verrichten die nog moeten worden uitgevoerd in het kader van de sluiting van de vereffening. Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiducial Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

. .~.

ri:) 2012

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto t Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 18.07.2012 12319-0467-029
01/03/2012
ÿþ mod 11.1

L tt Ë< ? " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

/111

*iaoaaia1*

131Weat:

FEB endl

a i M1(.4

Griffie

Voor, behouder

aan het

Belgisch Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0445.712.228

Benaming (voluit) ; Ratiopharm Belgium S.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Lambertusstraat 141

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte ;Ontbinding - benoeming vereffenaar

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Ratiopharm Belgium S.A.", met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Lambertusstraat 141, BTW BE 0445.712.228 RPR Brussel, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vennootschap wordt ontbonden, zodat ze vanaf 29 december 2011 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de huidige bestuurders in functie maar de bestuurders hebben alsnog de verplichting te zorgen voor de opstelling van de jaarrekening. De vereffenaar zal daartoe op verzoek van het bestuursorgaan de algemene vergadering moeten bijeenroepen om te beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening en de te verlenen décharge aan de bestuurders.

TWEEDE BESLISSING.

Tot vereffenaar werd aangesteld, en tot deze functie werd benoemd, de heer Geysen Roeland Evrard Germana Jozef, geboren te Nieuwkerken-Waas op 20 juni 1960, (rijksregisternummer 60.06.20-353.58), wonende te 9100 Sint-Niklaas, Koningin Elisabethlaan 50, die uitdrukkelijk verklaard heeft het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De benoeming van de vereffenaar werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Brussel bij beschikking de dato 9 februari 2012.

DERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar,

VIERDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap worden de statuten als volgt aangepast in functie van de coördinatie, rekening houdende met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij worden samengevat door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Naam. De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een naamloze vennootschap, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29 december 2011, haar benaming luidt "Ratiopharm Belgium S.A.".

Duur. De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Doel. De vennootschap heeft als doel de invoer en verdeling van geneesmiddelen,

schoonheidsproducten en chemische producten evenals de fabricatie en uitvoer van soortgelijke producten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële, roerend of onroerende verrichtingen stellen teneinde rechtstreeks of onrechtstreeks het maatschappelijk doel en aile soortgelijke of ermee samenhangende doelen te verwezenlijken.

De vennootschap mag zijn doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, en dit cp elke wijze die zij het meest geschikt acht.

Zij zal met name belangstelling kunnen hebben voor associatie, inbreng of fusie, intekening, deelname, financiële bijdrage of andere in alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel analoog of samenhangend is met het hare of die geschikt zouden zijn om voor haar een bron van voorziening of afzetmogelijkheid te betekenen.

De Algemene Vergadering zal dit doel kunnen wijzigen volgens de modaliteiten en vormvoorschriften bepaalt in artikel 558 en 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Lambertusstraat 141.

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESENTWINTIG EURO TWEEËNZESTIG CENT (¬ 61.526,62).

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars, aan wie de volledige bevoegdheid is toegekend om namens de-vennootschap op te treden jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Boekiaar. Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Volmacht.

De heer Geysen Roeland voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van vereffenaar van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

46

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

iVoor-S,.houden aan het Belgisch Staatsblad

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 18.07.2011 11300-0047-035
31/01/2011 : BL555359
07/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blet 1111111,11 1,11131iNfp

eitused

29 DEC.lOO

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.712.228

Benaming

(voluit) : RATIOPHARM BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Lambertusstraat 141, 1200 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag commissaris - benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 december 2010 blijkt het volgende:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de commissaris van de vennootschap: KPMG Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, vertegenwoordigd door dhr. Luc Oeyen en zal zich uitspreken over de kwijting van het mandaat op de eerstvolgende jaarvergadering van de vennootschap;

De vergadering beslist vervolgens te benoemen als nieuwe commissaris:

PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door dhr. Filip Lozie, voor een periode van 3 jaar. Het mandaat gaat in vanaf heden en loopt af op het einde van de jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar 2013.

Roeland Geysen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2010 : BL555359
29/10/2009 : BL555359
29/01/2009 : BL555359
24/07/2008 : BL555359
25/03/2008 : BL555359
11/10/2007 : BL555359
30/08/2007 : BL555359
16/07/2007 : BL555359
22/02/2007 : BL555359
23/08/2006 : BL555359
04/04/2006 : BL555359
22/11/2005 : BL555359
22/11/2005 : BL555359
20/10/2005 : BL555359
18/05/2005 : BL555359
25/01/2005 : BL555359
23/11/2004 : BL555359
23/11/2004 : BL555359
22/11/2004 : BL555359
31/12/2003 : BL555359
31/12/2003 : BL555359
05/09/2003 : BL555359
16/07/2003 : BL555359
11/12/2002 : BL555359
25/09/2002 : BL555359
13/09/2002 : BL555359
07/10/1999 : BL555359
10/08/1999 : BL555359
17/06/1999 : BL555359
15/11/1997 : BL555359
04/12/1991 : BLA66803

Coordonnées
RATIOPHARM BELGIUM

Adresse
SINT-LAMBERTUSSTRAAT 141 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale