REIM SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REIM SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 879.417.440

Publication

31/01/2013
ÿþ Mod 2.1

;Luik B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111.1111111111111 'Iii' ~! 8 JAN 2013

afît,~~ ~`

Griffie



Ondernemingsnr : 0879.417.440

Benaming

(voluit) : Reim Services

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 32 bus 15

1050 Brussel

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uitreksel uit de Notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 12 december 2012:

De buitengewone algemene vergadering keurt het door de vereffenaar aan de griffie overgemaakte plan

voor verdeling van activa en passiva goed.

De buitengewone vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de verrefening.

De buitengewone algemene vergadering keurt het beheer van de vereffening van de vennootschap goed en

geeft hierover kwijting aan de vereffenaar.

De vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke

voorgeschreven termijn te bewaren in Brussel (Louizalean 32,b15).

Reim Services NV

vertegenwoordigd door haar vereffenaar

Prime Retail Consultants NV

-1

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.03.2012, NGL 25.06.2012 12226-0336-014
18/05/2012
ÿþ mod 11,1.



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL'

07MEI2012

Griffie

i 11111111111111111111

*12090833*

V beh aa Bel Staa

u

Ondernemingsnr : 0879417440

"

Benaming (voluit) : REIM Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 32 bus 15 Avenue Louise

1050 Brussel

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling - benoeming vereffenaar -

vaststelling machten der vereffenaar - ontslag en kwijting

Uit een akte verleden voor notaris Louis Merckx te Turnhout op 29 maart 2012 en dragend volgend relaas van registratie :

Geboekt drie bladen geen verzendingen te Turnhout kantoor der registratie de 3 april 2012 deel 688 blad 16 vak 2 ontvangen vijfentwintig euro. Voor de ontvanger (getekend) J. Van den Broeck

,; BLIJKT DAT VOLGENDE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN :" 1. Er wordt kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur, het verslag van de commissaris en de jaarrekening betreffende het boekjaar eindigend op 31 december 2011, Deze jaarrekening wordt goedgekeurd.

2, Er wordt décharge verleend aan de bestuurders en commissaris voor de uitoefening van huni

:! mandaat gedurende het afgelopen boekjaar.

Een bijzondere kwijting wordt ook verleend aan de bestuurders voor de inbreuk op artikel 22 van de statuten met betrekking tot het houden van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders en de vervroegde goedkeuring van de jaarrekening.

3. Er wordt kennis genomen van het verslag van de Raad van Bestuur dat het voorstel tot; ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd een staat van actief en passief; afgesloten op 31 december 2011.

De voorzitter wordt ontslagen van lezing te geven van het verslag van de burgerlijke '

vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte BedrijfsrevisorenlRëviseurs d'Entreprises", afgekort "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, B.T.W. BE 0429.053.863 RPR ; Brussel, vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, over de gemelde staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de Raad van Bestuur.

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte BedrijfsrevisorenfRéviseurs d'Entreprises", afgekort "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, B.T.W. BE 0429.053.863 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck besluit als volgt :

;? " 7. Besluit

il In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van

Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de vennootschap REIM Services NV onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 31 december 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 1.375 EUR en een netto-actief van -16.105 i EUR.

De vennootschap heeft schulden ten belope van 17.369 EUR. Gegeven het negatieve eigen; vermogen is de vennootschap op 31 december 2011 niet in staat om deze schulden terug te i betalen. Per 23 maart 2012 hebben de aandeelhouders de nodige gelden overgemaakt aan de vennootschap om haar in staat te stellen haar externe schulden te betalen. Bovendien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

; a

V J mod 11.1



Voor- behoudon

wazs1 ,

Belgisch Staatsblad

hebben de aandeelhouders aangegeven dat zij de ter beschikking gestelde middelen niet zullen terugvorderen tot de ontbinding van de vennootschap volledig is beëindigd. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van hef Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningprocedure zouden kunnen ontstaan en voor zover de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes zullen warden gerealiseerd door de vereffenaar.

Diegem, 23 maart 2012

De commissaris

(Handtekening)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e CVBA

Vertegenwoordigd door Rik Neckebroeck"

4. De vennootschap wordt in vervroegde ontbinding en in vereffening gesteld vanaf 29 maart 2012. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

5. Er wordt één vereffenaar benoemd : de Naamloze Vennootschap "PRIME RETAIL CONSULTANTS", met zetel te 1380 Lasne (Ohain), Carré Gomand 1, voornoemd, hier vertegenwoordigd door mevrouw Kim Slegers voornoemd ingevolge voormelde onderhandse volmacht, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Voornoemde naamloze vennootschap PRiME RETAIL CONSULTANTS" zal voor de uitoefening van de vereffening vertegenwoordigd worden door de heer Philip Steven van Perlstein, wonende te 1380 Lasne (Ohain), Carré Gomand 1.

De vereffenaar zal pas in functie treden na de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zoveel als nodig verleent de vergadering bij deze aan de hierboven benoemde vereffenaar de macht tot het ondertekenen en indienen van het verzoekschrift strekkende tot het bekomen van bedoelde homologatie van zijn aanstelling.

Zolang de vereffenaar niet in functie is getreden, worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd. De bestuurders kunnen zich evenwel niet beroepen op deze hoedanigheid van vereffenaar om actief op te treden, doch hebben enkel de passieve bevoegdheid ten voordele van derden om deze laatsten toe te laten rechtsgeldig vorderingen te blijven instellen tegen de vennootschap.

6. Aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van zelfde Wetboek, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze vereist is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften,

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan de vereffenaar aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten, die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend door de vereffenaar,

Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

7. Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de bestuurders en verleent hen kwijting, onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Louis Dierckx

notaris

Bijgevoegde stukken ;

De expeditie van de akte, dd 29/3/2012

Verslag van de raad van bestuur

Verslag van de commissaris

Gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012
ÿþOndernerningsnr : 0879.417.440

Benaming

(voluit) : Reim Services

(verkort):

Rechtsvorm : NV

Zetel : Louizalaan 32 bus 15 - 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 21 december 2011 is gebleken dat:

De Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders heeft besloten het mandaat van de commissaris, Deloitte Bedrijfsrevisoren B.V. o.v.v.e. C.V.B.A., Berkenlaan 8b, B-1831 Diegem, vertegenwoordigd door Dhr. Rik Neckebroeck, te hernieuwen voor een periode van 3 boekjaren (2011 tot en met 2013).

Prowinko België Holding NV

Vertegenw door de heer M.A.B. Vorst Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notads, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

texte

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 9 FEB 20U

,~.

tRuSee

Griffie

i

*1]092868*

bel ai Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.08.2011 11498-0270-014
11/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisci staatsbl¢













"11123997*



ghl~~

r~r~e

0 1 Al» 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0879.417.440

Benaming

(voluit) : Reim Services

Rechtsvorm : NV

Zetel : Louisalaan 32 bus 15 - 1050 Brussel

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen

Uit de gewone algemene vergadering d.d. 6 juni 2011 is gebleken dat:

De Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft besloten de volgende mandaten van bestuurder te hemieuwen voor een periode van zes jaar, zodat die bij de Gewone Algemene Vergadering van 2017 zullen eindigen.

-Mandaat van Prowinko België Holding N.V., gevestigd te 1050 Brussel (België) Louizalaan 12 bus 35 met vaste vertegenwoordiger Dhr M.A.B. Vorst.

-Mandaat van Prime Retail Consultants N.V., gevestigd te 1380 Lasnes (Ohain), Carré Gomand 1 met vaste vertegenwoordiger Dhr Ph. S. van Peristein.

De Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft besloten Kabeg N.V., vertegenwoordigd door' haar vaste vertegenwoordiger de heer Max Vorst, als bestuurder te benoemen voor een periode van zes jaar, zodat het mandaat bij de Gewone Algemene Vergadering van 2017 zal eindigen

Uit de Raad van Bestuur d.d. 6 juni 2011 is gebleken dat:

De Raad van Bestuur heeft besloten met eenparigheid van stemmen om het mandaat als gedelegeerd. bestuurder van Prowinko België Holding N.V. met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 15, te verlengen voor een periode van zes jaar.

Prowinko Belgie Holding NV

Vertegenw. door haar vaste vertegenwoordiger, de heer M. Vorst

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011
ÿþOndememingsnr : 0879.417.440

Benaming : REIM Services

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Quatre Brasstraat 6 bus 6

1000 Brussel

Onderwerp akte :NV: zetelwijziging

De Raad van bestuur van de naamloze vennootschap « REIM SERVICES» heeft bij proces-verbaal de dato 21 i januari 2011 beslist dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar B-1050 Brussel, Louizalaan 32 bus 15 met ingang van 21 januari 2011.

(getekend)

Gedelegeerd bestuurder

Prowinko België Holding N.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Max Armand

Bernard Vorst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A euele

0 7 -02- 2011

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 28.07.2010 10362-0284-014
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 20.07.2009 09450-0200-014
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 07.07.2008 08383-0163-012
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 30.08.2007 07691-0177-014

Coordonnées
REIM SERVICES

Adresse
LOUIZALAAN 32, BUS 15 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale