RESIDENCE VAL DUCHESSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESIDENCE VAL DUCHESSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.068.621

Publication

14/08/2014 : BL561206
06/09/2012 : BL561206
09/08/2011 : BL561206
02/08/2010 : BL561206
02/07/2009 : BL561206
27/06/2008 : BL561206
18/07/2007 : BL561206
03/07/2007 : BL561206
28/07/2006 : BL561206
22/07/2005 : BL561206
05/10/2004 : BL561206
24/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan iri edelegd(ontvangen op

Voor-

behoudot aan het Belgisch

Staatsbias

.~ ~ ;., -º%" ~~ ~ 1 3 Arr,. 2015



ter griffie van de Nederlandstalige IreehtàenPi irà G i~t~~~fle.f ~~1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0428.068.621

Benaming

(voluit) : RESIDENCE MADOU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hector Gobertiaan 13, 1160 Oudergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM, WIJZIGING ZETEL, AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN IN NEDERLANDSE TAAL

Uit een akte verleden voor Notaris Paul BAUWENS, te Dilbeek, op datum van vijftien juli 2015, aangeboden, ter registratie, werden volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLISSING: Naamswijziging

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang op heden te wijzigen in `RESIDENCE VAL DUCHESSETM. De vergadering erkent op de hoogte te zijn van de inhoud van artikel 65 van hel Wetboek van vennootschappen. De vergadering beslist dientengevolge artikel 1 van de, statuten te wijzigen,

TWEEDE BESLISSING: Verplaatsing zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang op heden te verplaatsen naar het volgend adres: 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Julius Caesarlaan 11.De vergadering beslist dientengevolge artikel 2 van de statuten te wijzigen.

DERDE BESLISSING: Aanneming van statuten in de Nederlandse taal

De vergadering beslist over te gaan tot aanname van statuten in de Nederlandse taal, met inachtname van: de voorgaande beslissingen, zonder dat daarbij het doel, de duur en het kapitaal gewijzigd worden. De, algemene vergadering beslist dat deze statuten naast de statuten in de Franse taal zullen bestaan, met dien; verstande dat de statuten in beide talen aanvullend mogen worden geïnterpreteerd en toegepast, maar in geval van tegenstrijdigheid, de Nederlandstalige statuten zullen overwegen. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken, wordt met eenparigheid van stemmen de statuten als volgt aangenomen

" Artikel 1.- De naam luidt "RESIDENCE VAL DUCHESSE", onder de vorm van een Besloten Vennootschap

" met Beperkte Aansprakelijkheid.

Artikel 2.- De zetel is gevestigd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Julius Caesarlaan 11,

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even waar in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-: hoofdstad, overgebracht worden,

De zaakvoerder is gemachtlgd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zowel in België; ais in het buitenland, op te richten.

Artikel 3.-

De vennootschap heeft tot doel de uitbating, het beheer van een rusthuis voor fysieke personen, het voeden, het verzorgen en elke activiteit die verband houdt met de geriatrie in het algemeen.

Zij mag bovendien alle handels-, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten, die: rechtstreeks of onrechtstreeks het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken.

Zij mag belang stellen en/of deelnemen door inbreng of door onderschrijving, door afstand of aankoop van aandelen, deelname, fusie, financiële tussenkomst of andere, in vennootschappen of ondernemingen die,' geheel of gedeeltelijk, een identiek of gelijkaardig doel nastreven of die de verwezenlijking van het eigen doel bevorderen.

Zij kan onder meer, zonder dat deze opsomming limitatief is, onroerende goederen of handelsfondsen in: huur geven of nemen, verkopen, aankopen, patenten, merken of licenties aankopen, uitbaten, toekennen of. overdragen die verband houden met producten of artikelen die kieren in haar maatschappelijk doel of van bestaande of op te richten ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig, analoog of verwant is of een ' afzetmarkt voor haar zou kunnen zijn.

Artikel 4.- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, vanaf datum van oprichting,

L LII 5121353 LIliIL

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL Il,- Het maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdzevenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 247.600,00), verdeeld in negenduizendnegenhonderd eenennegentig (9.991) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De effecten  zowel de aandelen als de obligaties, zo die worden uitgegeven - zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Ze worden ingeschreven in een register en van die inschrijving worden certificaten afgegeven ' aan de houders van de effecten.

Artikel 5 bis.- Bij oprichting van de vennootschap was het kapitaal achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Ingevolge buitengewone algemene vergadering de dato 20 juni 2007, werd het kapitaal verhoogd met tweehonderdnegenentwintigduizend zeven euro negenennegentig cent (¬ 229.007,99) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar tweehonderdzevenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 247.600,00) door inbreng in speciën, met creatie van negenduizendtweehonderdeenenveertig (9.241) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en volstort ten belope van tweehonderdzevenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 247.600,00).

TITEL IV. - Het bestuur en toezicht

Artikel 14.- De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15 De enige zaakvoerder of de zaakvoerders individueel hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden

TITEL V.- De jaarvergaderingen

Artikel 19.- Ieder jaar, de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur moet een jaarvergadering gehouden worden. Zij moet plaatshebben in het arrondissement waar de zetel gevestigd is; op de zetel zelf of op gelijk welke andere plaats vermeld In de oproepingsbrieven. Ingeval hogervermelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal bij deze gelegenheid de prijs van de aandelen overeenkomstig artikel acht van deze statuten vaststellen.

De vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er een benoemd wordt. De bijeenroeping is verplicht op aanvraag van vennoten die ten minstens een vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen, alsook in het geval bepaald in artikelen negen, tien en zeventien. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

TITEL VI.- Inventaris - Balans - Winstverdeling

Artikel 22: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december van elk jaar afgestoten.

Artikel 23.- Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken, overeenkomstig de wet. Het bestuur maakt eveneens de balans en de resultatenrekening op waarbij de nodige afschrijvingen moeten gedaan worden.

Artikel 24.- Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar,

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het Wetboek van Vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

 T1TELViiL- ontbinding - vereffening

Artikel 25.- Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

VIERDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VIJFDE BESLISSING: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en

lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

STEMMING

De algemene vergadering heeft voorgaande beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS;

1 uittreksel

1 expeditie

Notaris Paul Bauwen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

08/10/2002 : BL561206
08/09/2001 : BL561206
13/10/2000 : BL561206
11/07/2000 : BL561206
25/06/1999 : BL561206
01/01/1995 : BL561206
01/01/1989 : BLA28318
01/01/1988 : BLA28318
30/11/1985 : BLA28318
05/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 10.05.2016, DPT 30.08.2016 16532-0322-014

Coordonnées
RESIDENCE VAL DUCHESSE

Adresse
AVENUE JULES CESAR 11 1150 WOLUWE-SAINT-PIERRE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale