RESIDENTIE BELLE EPOQUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESIDENTIE BELLE EPOQUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.214.884

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0469-034
15/05/2013
ÿþ M°d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fIN1N~I~I~VI377 ISV5IWII

X130

"

03RUSSEI.

el t4A1 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0431.214.884

Benaming

(voluit) : RESIDENTIE BELLE EPOQUE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel (Laken), Limalaan 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 25 april 2013, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RESIDENTIE BELLE EPOQUE", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel (Laken), Limataan 20, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0431.214.884, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : Fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, voormeld, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 23 januari 2013 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «RESIDENTIE BELLE EPOQUE», en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "HOLDING SAINT IGNACE", met zetel te 1083 Brussel, Van Overbekelaan 160, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0452.710.876, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 30 januari 2013 en de neerlegging werd bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 februari 2013 onder het nummer 13024770 en 13024771 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 11 februari 2013 onder het nummer 13024772 en 13024773 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

II, De enige vennoot bevestigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten :

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

ede jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap «HOLDING SAINT IGNACE» en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 23 januari 2013 dcor de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «RESIDENTIE BELLE EPOQUE», en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "HOLDING SAINT IGNACE", met zetel te 1083 Brussel, Van Overbekelaan 160, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0452.710.876, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 30 januari 2013 en de neerlegging bij uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 februari 2013 onder het nummer 13024770 en 13024771 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 11 februari 2013 onder het nummer 13024772 en 13024773 voor wat de .overnemende vennootschap.betreft,___..~,_..

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders van de overgenomen vennootschap hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overgenomen vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "HOLDING SAINT IGNACE", hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «RESIDENTIE BELLE EPOQUE», hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2012. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap negenhonderd vijfendertig duizend zevenhonderd en acht euro vijfenzeventig cent (¬ 935.708,75) bedraagt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bed rijfsrevisorenf commissaris

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor/commissaris van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor leden van de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang -- algemene voorwaarden van de overgang

A. Algemene beschrijving.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom : alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 aile handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende ondermeer : alle tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van het onroerend goed toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RESIDENTIE BELLE EPOQUE" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn

.,s

Voorbehouden aên het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen. VIERDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer JANSSENS Geert, met recht tot indeplaatsstelling, om, namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend; ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", het Belgisch Staatsblad, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en van de Nationale Bank van België.

V1,1FDE BESLUIT:

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd, 25/04/2013

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/02/2013
ÿþ Mua word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

musse

Îl

A~~,JA~. ~O

Griffie

Ondernemingsnr ; 0431.214.884

Benaming

(voluit) : RESIDENTIE BELLE EPOQUE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Limalaan 20, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel met betrekking tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

1.Voorafgaande uiteenzettingen

(a)Holding Saint Ignace en Residentie Belle Epoque hebben de bedoeling om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Residentie Belle Epoque door ontbinding zonder vereffening overgaat op Holding Saint Ignace, met toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ("W.Venn.").

(b)De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen achten de voorgenomen fusie vanuit economisch oogpunt wenselijk, teneinde besparingen te verwezenlijken zowel op organisatorisch, boekhoudkundig als op administratief vlak.

(c)Bij toepassing van artikel 719 W.Venn., zijn de bestuursorganen van Holding Saint Ignace en Residentie Belle Epoque samengekomen om in gemeenschappelijk overleg het hierna gefomnuleerde voorstel van fusie door overneming op te stellen.

(d)De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Holding Saint Ignace en aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van Residentie Belle Epoque.

(e)De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 in fine W.Venn.), zijnde de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

2.ldentificatie van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen

2.1De Overnemende Vennootschap

-Naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel

De Overnemende Vennootschap is "Holding Saint Ignace" een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 1083 Brussel, avenue Van Overbeke 160, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0452.710.876 (Rechtspersonenregister Brussel).

-Oprichting en wijziging van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

a+ .11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Overnemende Vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor Meester Michel Cornelis, Notaris te Anderlecht op 24 mei 1994, zoals gepubliceerd in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni 1994 onder het nummer 386.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd blijkens proces-verbaal opgesteld op 31 december 2007 door Meester Kathleen Van Den Eynde, Notaris te Roeselare (Rumbeke), bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2008, onder het nummer 08015281.

- Doel

Het doel van de Overnemende Vennootschap; zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt verbatim ais volgt:

"La société a pour objet, en Belgique et à l'étranger, pour compte propre et pour compte de tiers ou de participations avec des tiers;

-L'achat, la vente, l'échange, la gestion et la valorisation de toutes valeurs mobilières, actions, parts

sociales, obligations, fonds d'état et de tous biens et droits mobiliers ;

"

-La prise et la détention de participations, sous quelque forme que ce soit, dans toutes .sociétés et entreprise

industrielles, commerciales, financières, agricoles et immobilières existantes ou à créer ;

-La stimulation, le planning et la coordination du développement des sociétés et entreprises dans lesquelles elle détient une participation ; la participation à leur gestion, administration et surveillance ainsi que l'assistance technique, administrative et financière aux dites sociétés et entreprises ;

-Dans le cadre de sa gestion de trésorerie, soit directement soit par l'entremise d'établissements en Belgique ou à l'étranger, la réalisation d'opérations de commerce et de devises et l'entremise dans l'émission et ie placement d'actions, parts sociales, obligations et tous tires ;

-Tous engagements à titre de caution, d'aval ou de garanties généralement quelconques ;

-Toutes opérations de mandat, d'agence ou de commission relatives aux opérations ci-dessus décrites ; Elle peut effectuer toutes opérations de conseil, de gestion et d'assistance dans la direction de maisons de repos.

De façon générale, la société peut réaliser toutes opérations et entreprises de quelque nature que ce soit qui se rapportent directement ou indirectement à son objet social ou qui sont de nature à en favoriser la réalisation, »

- Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt E 272.682,88, het wordt vertegenwoordigd door 1,100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk 111.100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

2.2De Over te Nemen Vennootschap

-Naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel

De Over te Nemen Vennootschap is "Residentie Belle Epoque" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Limalaan 20, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0431.214.884 (Rechtspersonenregister Brussel).

-Oprichting en wijziging van de statuten

Opgericht onder de benaming "NOUVELLE RESIDENCE L'ESPOIR" blijkens akte verleden voor notaris Michel Cornelis, te Anderlecht, op negentien mei negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien juni daarna onder nummer 870610-189,

Derde statutenwijziging -- inhoudend ondermeer naamswijziging, zetelverplaatsing, aanpassing der statuten aan de codificatie van de vennootschappenwet en de invoering van het Wetboek van Vennootschappen  blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Kathleen Van den Eynde, te Roeselare (standplaats Rumbeke), op vijftien juli tweeduizend en acht; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf augustus daarna onder nummer 08129899,

Doel

Het doet van de Over te Nemen Vennootschap, zoals uiteengezet in artikel [NUMMER] van haar statuten, luidt verbatim ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel de uitbating van instellingen welke huisvesting en familiale verzorging

aanbieden aan bejaarde of behoeftige personen.

Zij kan haar bedrijvigheid uitoefenen door middel van alle programma's van huisvesting, verzorging,

voeding, toezicht, fysische of psychische revalidatie van eender welke personen.

Zij mag zich bezighouden met alle verzorgingen, hetzij door haarzelf, hetzij door tussenpersonen,

Zij mag, in het kader van haar bedrijvigheid, alle bijkomstigheden en ontspanningen organiseren.

De bedrijvigheid van de vennootschap strekt zich eveneens uit tot de inrichting, de constructie en de

decoratie van alleilokalen, nuttig of noodzakelijk voor haar maatschappelijk doel. ,

In het algemeen,"en zonder dat deze opsomming limitatit'f kan zijn, mag de vennootschap instaan voor het

herbergen, de huisvesting, de verzorging en de revalidatie van eender welke personen. "

Zij mag eveneens - binnen de van kracht zijnde, voorziene wettelijke beperkingen  zorgen voor het beheer van het patrimonium van alle verzorgde of gehuisveste personen en zich belasten met alle economische, fysische of psychische problemen van de in haar instellingen verzorgde personen.

Zij mag ondermeer alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken,

Zij mag zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving financiëleussenkorrist.of op om het even welke

wijze interesseren in alle vennootschappen of ondernemingen hebbend ge gel ,of gedeeltelijk, een

gelijkaardig of aanverwant doel, of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen vvérken of bevorderen en uitbreiden, en er alle bestuursmandaten van aanvaarden."

Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënnegentig duizend negenhonderd zestig euro zeven cent (¬ 92.960,07). Het is verdeeld in drie duizend zevenhonderd vijftig (3.750) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/drie duizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

3.Datum vanaf dewelke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.Aandeelhouders met bijzondere rechten en houders van andere effecten dan aandelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders met bijzondere rechten en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

5.13ijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6.Wijziging aan de statuten van de Overnemende Vennootschap

Nihil.

7,Vertrouwelijkheid

In het kader van dit voorstel zijn alle tussen de te fuseren vennootschappen uitgewisselde gegevens vertrouwelijk.

Indien onderhavig fusievoorstel niet wordt goedgekeurd door de algemene vergadering van elk van de te fuseren vennootschappen, zullen deze vertrouwelijke gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd worden, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap zal terugkrijgen.

8.Kosten verbonden aan de fusie

Alle kosten die verband houden met de in dit voorstel beoogde verrichting, zowel in het geval van goedkeuring van onderhavig fusievoorstel als in het geval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen gedragen worden door de Overnemende Vennootschap.

9.Fiscale bepalingen

' K Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze fusie tussen de Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap geschiedt met' toepassing van de artikelen 117, § 1 en 120 van het Wetboek der registratie -, hypotheek - en griffierechten, van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen en van de artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

10.Diverse bepalingen

Teneinde t:le voorgenomen fusie conform .de wet(elijke en`Statutaire be . alii gen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de bij deze fusie betrokken vennootschappen aan elkaar en' aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 maart 2013.

Het onderhavige fusievoorstel zal in het vennootschapsdossiez vartte bij de fusie betrokken vennootschappen bij de bevoegde griffies van de Rechtbank van Koophandel te Br 4sel (vennootschapsakten) worden neergelegd ter naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 719 in fineW.Venn.

11.Volmacht voor neerlegging op de griffie

Aan Mevrouw Christina Trappeniers, de heer Samuel Darcheville en de heer Michiel Vanderhaeghe, advocaten, met kantoor met kantoren gevestigd te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, die elk afzonderlijk mogen optreden et met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt hierbij door elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen volmacht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Brussel, in vier originele exemplaren op 23 januari 2013. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel.

Brussel, 29/01/2013

Michiel Vanderhaeghe

lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/02/2013
ÿþY

Monwoantt.t

rami Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



!RUXELLES

n

J ` Q~ Greffeu13

Mn1







N° d'entreprise : 0431.214.884

Dénomination

(en entier) : RESIDENTIE BELLE EPOQUE

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Avenue de Lima, 1020 Bruxelles

(adresse complète)

objets) de l'acte :Dépôt d'un projet de fusion relatif à une opération assimilée à la fusion par absorption

1.Considérations préliminaires

(a)Holding Saint Ignace et Residentie Belle Epoque ont l'intention de réaliser une fusion par absorption, par laquelle l'intégralité du patrimoine (actif et passif) de Residentie Belle Epoque serait transféré, par suite d'une dissolution sans liquidation, à Holding Saint Ignace, conformément aux articles 719 et suivants du Code des sociétés ("C. Soc.").

(b)Les organes de gestion des sociétés concernées estiment que la fusion envisagée est opportune du point de vue économique afin de réaliser des économies sur le plan organisationnel, comptable ainsi qu'administratif.

(c)En vertu de l'article 719 C. Soc., les organes de gestion de Holding Saint Ignace et de Residentie Belle Epoque se sont réunis, afin d'établir en concertation le présent projet de fusion par absorption.

(d)Les organes de gestion des sociétés appelées à fusionner s'engagent à faire tout ce qui est en leur pouvoir pour réaliser une fusion aux conditions exposées ci-après et établissent par la présente le projet de fusion qui sera présenté pour approbation à l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de Holding Saint Ignace et à l'assemblée générale extraordinaire des associés de Residentie Belle Epoque.

(e)Les organes de gestion des sociétés appelées à fusionner déclarent avoir pris connaissance du devoir légal pour chacune des sociétés appelées à fusionner de déposer, au moins six semaines avant l'assemblée générale appelée à se prononcer sur la fusion, le projet de fusion au greffe du Tribunal de commerce compétent (article 719 in fine C. Soc.), soit le greffe du Tribunal de commerce de Bruxelles dans le cas présent.

2.Identification des sociétés appelées à fusionner

2.1 La Société Absorbante

-Dénomination, forme juridique et siège social

La Société Absorbante est "Holding Saint Ignace", une société anonyme dont le siège social est situé à 1083 Bruxelles, avenue Van Overbeke 160, enregistrée auprès de la Banque Carrefour des Entreprises sous le numéro 0452.710.876 (Registre de Personnes Morales Bruxelles).

-Constitution et modification des statuts

La Société Absorbante a été constituée suivant un acte reçu par Maître Michel Cornelis, Notaire à Anderlecht, le 24 mai 1994, tel que publié dans les Annexes du Moniteur Belge du 10 juin 1994 sous le numéro 386.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Les statuts ont été modifiés pour la dernière fois suivant procès-verbal dressé le 31 décembre 2007 par Maître Kathleen Van Den Eynde, Notaire à Roeselare (Rumbeke), publié aux Annexes du Moniteur Belge du 28 janvier 2008, sous le numéro 080'15281.

Objet

L'objet de la Société Absorbante, tel qu'exposé dans l'article 3 de ses statuts, est formulé verbatim comme suit:

"La société a pour objet, en Belgique et" à l'étranger, pour compte propre .et pour compte de tiers ou de

participations avec des tiers: " ` t ' - = .} f { ,, . .

-L'achat, la vente, l'échange, la gestion et la valorisation de toutes valeurs mobilières, actions, parts sociales, obligations, fonds d'état et de tous biens et droits mobiliers ;

-La prise et la détention de participations, sous quelque forme que ce soit, dans toutes sociétés et entreprise industrielles, commerciales, financières, agricoles et immobilières existantes ou à créer ;

-La stimulation, le planning et !a coordination du développement des sociétés et entreprises dans lesquelles elle détient une participation ; la participation à leur gestion, administration et surveillance ainsi que l'assistance technique, administrative et financière aux dites sociétés et entreprises ;

Dans le cadre de sa gestion de trésorerie, soit directement soit par l'entremise d'établissements en Belgique ou à l'étranger, la réalisation d'opérations de commerce et de devises et l'entremise dans l'émission et le placement d'actions, parts sociales, obligations et tous tires ;

-Tous engagements à titre de caution, d'aval ou de garanties généralement quelconques ;

-Toutes opérations de mandat, d'agence ou de commission relatives aux opérations ci-dessus décrites ; Elle peut effectuer toutes opérations de conseil, de gestion et d'assistance dans la direction de maisons de repos.

De façon générale, !a société peut réaliser toutes opérations et entreprises de quelque nature que ce soit qui se rapportent directement ou indirectement à son objet social ou qui sont de nature à en favoriser la réalisation. »

-Capital social

Le capital social souscrit s'élève à 6 272.682,88, il est représenté par 1.100 actions sans valeur nominale qui représentent chacune 1/1.100ème du capital.

Le capital est entièrement libéré.

2.2La Société Absorbée

-Dénomination, forme juridique et siège social

La Société Absorbée est "Residentie Belle Epoque", une société privée à responsabilité limitée dont le siège social est situé à 1020 Bruxelles, avenue de Lima 20, enregistrée auprès de la Banque Carrefour des Entreprises sous le numéro 0431.214.884 (Registre de Personnes Morales Bruxelles).

-Constitution et modification des statuts

La Société Absorbée a été constituée sous la dénomination "NOUVELLE RESIDENCE L'ESPOIR" suivant acte reçu par Maître Michel Cornelis, Notaire à Anderlecht, le 19 mai 1987, tel que publié dans les Annexes du Moniteur Belge du 10 juin 1987 sous le numéro 870610-189.

Les statuts ont été modifiés pour la troisième fois  notamment relativement à la modification de la dénomination et du siège social, à l'adaptation des statuts à l'entrée en vigueur du Code des sociétés - suivant procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire dressé le 15 juillet 2008 par Maître Kathleen Van den Eynde, Notaire à Roeselare, publié aux Annexes du Moniteur Belge du 5 août 2008, sous le numéro 08129899.

Objet

L'objet de la Société Absorbée, te! qu'exposé dans l'article 3 de ses statuts, est formulé verbatim comme suit:

"De vennootschap heeft tot doe! de uitbating van instellingen welke huisvesting en familiale verzorging

aanbieden aan bejaarde of behoeftige personen.

Zij kan haar bedrijvigheid uitoefenen door middel van alle programma's van huisvesting, verzorging,

voeding, toezicht, fysische of psychische revalidatie van eender welke personen.

Zij mag zich bezighouden met alle verzorgingen, hetzij door haarzelf, hetzij door tussenpersonen,

Zij mag, in het kader van haar bedrijvigheid, alle bijkomstigheden en ontspanningen organiseren.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bedrijvigheid van de vennootschap strekt zich eveneens uit tot de inrichting, de constructie en de decoratie van alle lokalen, nuttig of noodzakelijk voor haar maatschappelijk doel.

In het algemeen, en zonder dat deze opsomming limitatief kan zijn, mag de vennootschap instaan voor het herbergen, de huisvesting, de verzorging en de revalidatie van eender welke personen.

Zij mag eveneens - binnen de van kracht zijnde, voorziene wettelijke beperkingen  zorgen voor het beheer van het patrimonium van alle verzorgde of gehuisveste personen en zich belasten met alle economische, fysische of psychische problemen van de in haar instellingen verzorgde personen.

Zij mag ondermeer alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks àf onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkélijken.

Zij mag zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle vennootschappen of ondernemingen hebbende, geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig of aanverwant doel, of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er alle bestuursmandaten van aanvaarden."

-Capital social

Le capital social souscrit s'élève à E 92.960,07, ii est représenté par 3.750`"ppitsláns" valeur nominale qui

représentent chacune 1/3.750ème du capital. ---,-- "

Le capital est entièrement libéré.

3.Date à partir de laquelle les opérations de la Société Absorbée sont considérées du point de vue comptable comme accomplies pour le compte de la Société Absorbante

À partir du ler janvier 2013, les opérations de la Société Absorbée seront considérées d'un point de vue comptable et d'un point de vue fiscal comme accomplies pour le compte de !a Société Absorbante.

4.Actionnaires avec des droits spéciaux et porteurs de titres autres que les actions

Il n'y a pas d'actionnaires ayant des droits spéciaux, ni de titres autres que des actions de la Société Absorbée.

5.Avantages particuliers attribués aux membres des organes de gestion

Aucun avantage particulier ne sera attribué aux membres des organes de gestion des sociétés appelées à fusionner.

6.Modification des statuts de la Société Absorbante

Nihih

7.Confidentialité

Dans le cadre de ce projet toutes les données échangées entre les sociétés appelées à fusionner sont confidentielles.

Si le présent projet de fusion n'est pas accepté par l'assemblée générale de chacune des sociétés appelées à fusionner, les données en question seront rendues aux sociétés respectives de façon à ce que chaque société récupère tous les documents originaux importants remis à l'autre société.

8.Frais liés à la fusion

Tous les frais liés à l'opération envisagée dans ce projet, aussi bien en cas d'approbation du projet qu'en cas de rejet de la fusion envisagée seront pris en charge par la Société Absorbante.

9.Dispositions fiscales

La présente fusion entre la Société Absorbée et la Société Absorbante répondra aux conditions reprises dans les articles 117, § 1 et 120 du Code d'enregistrement, l'article 211 du Code des impôts sur les revenus et les articles 11 et 18, § 3 du Code TVA,

10.Dispositions diverses

Afin de procéder à la fusion prévue conformément aux dispositions légales et statutaires, les organes de gestion des deux sociétés participant à la fusion vont se transmettre mutuellement ainsi qu'aux actionnaires

A "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-A

Réservé

au

Moniteur belge ,

Volet B - Suite

respectifs toutes les informations utiles et les informer de la manière stipulée dans le Code des sociétés et dans' les statuts.

La date prévue pour l'approbation du projet de fusion par les assemblées générales respectives est fixée aux alentours du 31 mars 2013.

Le présent projet de fusion sera déposé dans le dossier des sociétés appelées à fusionner auprès du greffe compétent du Tribunal de commerce de Bruxelles (actes des sociétés) afin de respecter le délai prescrit par

l'article 719 in fine Soc.

y

11.Procuration pour le dépôt au greffe

Chacune des sociétés participantes à la fusion donne procuration à Madame Christina Trappeniers, Monsieur Samuel Darcheville et Monsieur Michiel Vanderhaeghe, avocats, dont les bureaux sont situés à 1200 Bruxelles, rue Neerveld, 109, pouvant agir séparément et avec pouvoir de substitution, pour déposer le projet de fusion au greffe du tribunal de commerce compétent.

Établi à Bruxelles, en quatre exemplaires le 23 janvier 2013. Les organés 'e 'gestion des sociétés concernées reconnaissent avoir reçu chacun deux exemplaires, dont un est destiné à "être déposé dans le dossier de la société au greffe du Tribunal de commerce compétent et l'autre à être conservé au siège des sociétés respectives.

Pour extrait conforme.

Bruxelles, 29/01/2013.

Michiel Vanderhaeghe

mandataire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 01.08.2012 12380-0461-032
20/03/2012
ÿþ Mod 2.1

}"< = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

BeIgiSCh r Staatsblad

11

" 12059133

Ondernemingsnr : 0431214884

Benaming

(voluit) : Residentie Belle Epoque

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Limalaan 20 te 1020 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De jaarvergadering van 26 mei 2011 heeft met eenparigheid van stemmen beslist, PKF bedrijfsrevisoren. BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6; vertegenwoordigd door de heer Bart MEYNENDONCKX, bedrijfsrevisor te benoemen voor een periode van 3 jaar, tot aan de jaarvergadering van 2014, beraadslagend over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013, De jaarlijkse indexbare vergoeding bedraagt 1.500 euro.

NV Senior Assist, zaakvoerder

Thierry Balcaen, vaste vertegenwoordiger

Billagen bij 7"iëi"BèTgiscli"SfaáTsbT~d = Zü103120IZ - Annexes du-lVl-ónifeurTièlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 04.08.2011 11396-0222-037
06/01/2011
ÿþ Mod Y.7

Itimi>E ;* In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,~..

_I G DEC. 2410

BRUSSEL,

Griffie

11111111111.1111,111J1111111111.11111

Voc behoi aan Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0431.214.884

Benaming

(voluit) : Residentie Belle Epoque

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1020 Brussel, Limalaan 20

Onderwerp akte : ontslagen en herbenoemingen

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 24 november 2010 blijkt onder; meer hetvolgende:

1) zij aanvaardt het vrijwillig ontslag van:

- de NV "SENIOR ASSIST', met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel/Laken, Limalaan 18; ingeschreven: in het rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer 0875.416.783 (en dus ook van haar voorheen bevoegde vaste vertegenwoordiger de heer Luc Kluppels, geboren te Willebroek op 6 februari 1960, rijksregister nummer 600206 309-09, wonende te 2870 Puurs, Eikevlietbaan 24 bus a);

- de BVBA "VALDAMI", met zetel te 1341 Céroux-Mousty, rue Chapelle Notre-Dame 10; ingeschreven in het;

rechtspersonenregister onder nummer 0427.589.460 (en dus ook van haar voorheen bevoegde vaste" ;

vertegenwoordiger de heer Geert Janssens, geboren te Gent op 30 november 1969, rijksregister nummer: 691130 169-69, wonende te 9290 Berlare/Overmere, Lindestraat 90A).

Deze ontslagen gaan in vanaf 24 november 2010.

- de NV "MAISON SAINT-IGNACE", met zetel te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0452.711.074 (en dus ook van haar voorheen bevoegde vaste vertegenwoordiger de heer Dieter Putzeys, geboren te Bilzen op 15 mei 1980, van Belgische nationaliteit met', identiteitskaart nummer 1047 006144 75, wonende te Groot Hertogdom Luxemburg, 5445 Schengen, Route du Vin 1a).

Dit ontslag ging in per 1 september 2010.

2) Zij benoemt volgende zaakvoerders voor een periode van 6 jaar te rekenen vanaf 24 november 2010:

- de NV "SENIOR ASSIST", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel/Laken, Limalaan 18; ingeschreven;

in het rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer 0875.416.783

- de BVBA "VALDAMI", met zetel te 1341 Céroux-Mousty, rue Chapelle Notre-Dame 10; ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder nummer 0427.589.460.

- de NV « RESIDENCE LES CHARMILLES », met maatschappelijke zetel te 5060 Sambreville, rue

d'Eghezée 54, ondernemingsnummer 0457.649.265.

De vaste vertegenwoordiger van de vennootschap-zaakvoerder is aangeduid door en bekendgemaakt onder; de naam van de vennootschap-zaakvoerder zelf.

De zaakvoerders duiden de NV Senior Assist aan tot voorzitter van het college van zaakvoerders

3) Naast de bevoegdheden zoals opgenomen in de statuten moeten de zaakvoerders zich houden aan volgende beperkingen:

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk handelend, in volgende gevallen:

-Verwerving van 1 of meer aandelen, of de inschrijving op 1 of meer aandelen nav een verhoging kapitaal in. elke vennootschap, groep of entiteit van welke aard ook, andere dan een aan onderhavige vennootschap verbonden onderneming waarbij "verbonden onderneming" dient begrepen te worden in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen;

-Elke beslissing tot het stellen van garanties, zekerheden, pand, aval of borgstelling, welke onderhavige, vennootschap verbindt voor een bedrag dat gelijk is aan of meer is dan 500.000 euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-Verwerving van materiële of immateriële vaste activa voor een bedrag dat gelijk is aan of meer is dan 500.000 euro, waarbij de bedragen van verschillende facturen betreffende dezelfde goederen dienen te worden samengeteld voor de berekening van voormeld bedrag.

-De overdracht, onder welke vorm dan ook, van aan de vennootschap toebehorende materiële of immateriële vaste activa voor een bedrag dat gelijk is aan of meer is dan 500.000 euro

-Het ondertekenen van contracten, zo ook authentieke akten tussen onderhavige vennootschap enerzijds, en bankinstellingen, leveranciers, eigenaars en om het even welke andere medecontractanten waarvan de inhoud de onderhavige vennootschap verbindt voor een bedrag dat gelijk is aan of meer is dan 500.000 euro

-de goedkeuring van het financieel en bedrijfsplan van de Vennootschap en van iedere wijziging ervan;

-de goedkeuring van de jaarlijkse budgetten en van wijzigingen ervan;

-enige beslissing, verslag of voorstel aangaande de vrijwillige of gerechtelijke vereffening van de Vennootschap;

-enige beslissing om de aard van de zakelijke activiteiten te wijzigen, of enig voorstel om het doel van de Vennootschap te wijzigen, of om de activiteiten (of een substantieel deel daarvan) van de Vennootschap over te dragen;

-enig voorstel of beslissing in verband met fusie of splitsing van de Vennootschap of van één van haar Dochtervennootschappen; Kapitaalvermindering;

-enig voorstel om de dividendpolitiek te wijzigen en/of om een (interim) dividend toe te kennen of uit te betalen;

-enige beslissing betreffende de toetreding van de Vennootschap tot een joint venture;

-enige verkoop, overdracht, verpanding, afdwinging, licentie of andere regeling  anders dan in het normale verloop van de zakelijke activiteiten  betreffende enig intellectueel eigendomsrecht of ander industrieel recht van de Vennootschap;

-enige wijziging betreffende zaken gerelateerd aan het functioneren of de omvang van het college van zaakvoerders;

-de boekhoudkundige waarderingsregels;

-uitgifte van obligaties

-enig voorstel aan de Algemene vergadering of het college van zaakvoerders waarvan de goedkeuring zou resulteren in (i) een verhoging van het kapitaal van de Vennootschap, hetzij onmiddellijk hetzij op een toekomstige datum, (ii) de herclassificatie van enige aandelen in aandelen die een preferentie of voorrang genieten aangaande dividenden, activa of liquidatieboni, of (iii) enige wijziging aan de statuten van de Vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door 2 zaakvoerders gezamenlijk handelend in volgende gevallen:

-Verwerving van 1 of meer aandelen, of de inschrijving op 1 of meer aandelen nav een verhoging kapitaal in elke verbonden onderneming waarbij "verbonden onderneming" dient begrepen te worden in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen;

-het stellen van alle bestuursdaden mbt de werking van de vennootschap en/of de entiteiten van de groep waarbij engagementen worden genomen tot betaling, prijsvorming, ...: Zo ook het ondertekenen van contracten tussen de vertegenwoordigde vennootschap en de financiële instellingen, verzekeringsinstellingen, contracten voor elektronisch betalingsverkeer, edm; het ondertekenen van contracten tussen de vertegenwoordigde vennootschap en de toeleveranciers van deze ondernemingen indien het gaat om een dienstverlening in het kader van de sector rusthuizen, woon- en zorgcentra, serviceflats, ... voor zover ze niet vallen onder de toepassing van voormeld puntje 1)

-het aanwerven en ontslaan van werknemers en/of freelancers waarvan de remuneratie (vast salaris of consultancy vergoeding) EUR 50.000 per jaar overtreft;

Alvast kan in volgende gevallen, ten titel van voorbeeld, een zaakvoerder alleen optreden:

-in ontvangst nemen en ondertekenen van alle stukken van alle inspecties, administraties of overheidsinstanties, evenals van alle publieke dienstverteningsorganen zoals postbedrijven, telecombedrijven, nutsbedrijven, ...

-optreden als vertegenwoordiger bij alle bovenstaande instellingen en administraties;

-in ontvangst nemen van cheques en betalingen ten gunste van de vertegenwoordigde vennootschap; -public relations

-loonadministratie en contacten met sociaal secretariaat

-contacten met accountant

-organisatie college van zaakvoerders

4) opheffing specifiek mandaat:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het mandaat van

- Mevrouw WITDOUCK Leentje, geboren te Wevelgem op 18 februari 1968, van Belgische nationaliteit

identiteitskaart nummer 1351 000593 16, wonende te 98000 Monaco, 8 avenue des Ligures;

- de heer SMEKENS Alain Jean, geboren te Luik op 26 februari 1955, van Belgische nationaliteit, nationaal

nummer 550226 483-03, wonende te 2650 Edegem, Jachtlaan 55.

op te heffen met ingang vanaf 24 november 2010.

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Caroline Vanden Bussche te 9831 Sint-Martens-Latem, Burggraaf de Spoelberghdreef 4, om voor hen de neerlegging van de beslissingen van de vergadering ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de publicatie in de bijlage tot het Belgisch staatsblad te verzorgen. Daartoe alle administratieve formaliteiten te verrichten.

Caroline Vanden Bussche

Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

VooY-eetiouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 28.07.2010 10362-0471-039
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 22.07.2009 09459-0195-037
09/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 19.06.2008, DPT 31.08.2008 08718-0297-017
28/08/2007 : BL492249
13/06/2007 : BL492249
07/12/2006 : BL492249
25/08/2006 : BL492249
04/11/2005 : BL492249
12/10/2004 : BL492249
14/08/2003 : BL492249
10/08/2002 : BL492249
24/10/2001 : BL492249
01/01/1988 : BL492249

Coordonnées
RESIDENTIE BELLE EPOQUE

Adresse
LIMALAAN 20 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale