RESOURCES GLOBAL PROFESSIONALS (BELGIUM)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESOURCES GLOBAL PROFESSIONALS (BELGIUM)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 876.972.644

Publication

10/11/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande

nee getgdlontvangen op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3 0 OKT. 201k

gui

I~~IIIN~AIII~I~IYII

ter griffe van de Nederlandstalige pt lstl t pk egt-1 s s # lidel Brussel

Ondernemingsnr : 0876.972.644

Benaming

(voluit) : Resources Global Professionals (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetiaan 50 (Leopold Square), 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen - Ontslag bestuurder -Volmacht voor formaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 1 oktober, 2014 dat de aandeelhouders :

- AKTE HEBBEN GENOMEN van het feit dat het mandaat van de volgende bestuurders:

a. Resources Management & Finance B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Utrecht, Nederland met als vaste vertegenwoordiger de heer Godefridus Aarts, wonende te St. Josephstraat 128, 5017 GL Tilburg, Nederland;

b. de heer Nathan FRANKE, wonende te 18172 Rainier Drive Santa Ana, CA 92705, Verenigde Staten van Amerika;

c. de heer Anthony CHERBAK, wonende te 27431 Silver Creek, Dr, San Juan Capistrano, CA 92675, Verenigde Staten van Amerika,

afliep op respectievelijk (a) 23 november 2013 en (b) (c) 1 mei 2014, dat zij toen niet herbenoemd werden en dat zij sindsdien daden van bestuur zijn blijven stellen.

- BESLOTEN HEBBEN om de handelingen gesteld door voormelde bestuurders, in naam en voor rekening ' van de Vennootschap vanaf respectievelijk 23 november 2013 en 1 mei 2014, te bekrachtigen voor zover dat deze handelingen gesteld werden in het belang van de Vennootschap en binnen de grenzen van het mandaat als bestuurder, en de herbenoeming van deze bestuurders met ingang vanaf respectievelijk 23 november 2013 en 1 mei 2014 te bevestigen.

- BESLOTEN HEBBEN om Commonsense BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Koningin Fabiolafaan 3, 8790 Waregem, België, met ondernemingsnummer: BTW BE 0475.542.104, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Sarasyn, als bestuurder van de Vennootschap te herbenoemen met ingang vanaf de datum van deze besluiten.

- BESLOTEN HEBBEN, daarenboven, dat hun mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op de laatste zaterdag van mei 2019. Voormelde bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd', uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten, wordt de Vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van één bestuurder.

- BESLOTEN HEBBEN om het mandaat van Resources Management & Finance B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Utrecht, Nederland met als vaste vertegenwoordiger de heer Godefridus Aarts, wonende te St. Josephstraat 128, 5017 GL Tilburg, Nederland, als bestuurder van de Vennootschap te beëindigen met ingang vanaf 1 oktober 2014, De Vennootschap wenst de bestuurder te bedanken voor de geleverde inspanningen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van haar mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van haar ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering , voorgelegd,

- BESLOTEN HEBBEN een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Woluwe Atrium, Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formalitei-ten bij het rechtspersonenregister en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te ver-zekeren. Zij zullen onder andere gemachtigd zijn om de nodige publicatieformulieren op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jrt-

Voor} behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 25.05.2013, GGK 07.10.2013, NGL 31.10.2013 13648-0211-042
17/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

06 JUN2013

Griffie - -

i

A

091026*

bel ai B# Sta



Ondernemingsnr :0876.972.644

Benaming (voluit) : Resources Global Professionals (Belgium)

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 50

1130 BRUSSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD MET UITGIFTEPREMIE MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET UITGIFTEPREMIE EN MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Sr blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig mei tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Resources Global Professionals (Beigium)", waarvan de zetel gevestigd is te Haren (1130 Brussel), Bourgetlaan, 50, hierna "de Vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met drie euro (3,00 EUR), om het te brengen op negenenzestigduizend driehonderd dertig euro (69.330,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van één (1), aandeel van dezelfde aard en dat dezelfde rechten en voordelen biedt als de bestaande aandelen, en dat in de; winsten zal delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op het' nieuwe aandeel, tegen de prijs twee miljoen tweehonderd duizend euro (EUR 2.200.000,00), waarvan:

(i) drie euro (3,00 EUR) werd geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal drie euro (3,00 EUR); en,

(ii) twee miljoen honderd negenennegentigduizend negenhonderd zevenennegentig euro (2.199.997,00: EUR) werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies".

Op het aandeel werd onmiddellijk gestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100 %). Het bedrag; van de uitgiftepremie werd onmiddellijk volledig gestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op: een bijzondere rekening met nummer 685-7102041-60 op naam van de Vennootschap bij de Bank of America Merill Lynch, =ais blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op drieëntwintig mei tweeduizend' dertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met drie euro (3,00 EUR), om het te brengen op negenenzestigduizend driehonderd drieëndertig euro (69.333,00 EUR).

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennootschap naar het recht van de staat; Delaware "Resources Connection, Inc.", aandeelhouder, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris,

Uitgiftepremie

Aangezien de volledige waarde van de ingebrachte schuldvordering tweehonderdduizend euro (200.000,00; EUR) bedraagt, werd een bedrag van honderd negenennegentigduizend negenhonderd zevenennegentig euro; (199.997,00 SUR) geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie werd volledig: gestort.

Veraoedinq voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werd aan de vennootschap naar het recht van de staat Delaware' "Resources Connection, Inc.", het nieuwe volledig gestorte aandeel toegekend.

Conclusie van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 24 mei 2013, opgesteld door de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit", te Posthofbrug 10 b4, 2600 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Luc Toelen en de heer Gert, Van Leemput, luiden letterlijk als volgt







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"De inbreng in natura ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de naamloze vennootschap" Resources Global Professionals (Belgium) bestaat uit de inbreng van een schuldvordering (promissory note) voor een waarde van 200.000,00 EUR door de vennootschap Resources Connection, Inc., vennootschap naar Amerikaans recht (Delaware staat), met maatschappelijke zetel te Armstrong Avenue 17101, 92614 Irvine, California, USA. Deze inbreng zal voorafgegaan worden door een eerste kapitaalverhoging in speciën ten bedrage van 2.200.000,00 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat - in het specifieke kader van deze operatie (waarbij alle bij de inbreng in natura betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren) -

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren betreffende de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap , verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met uitzondering van het feit dat we geen beperkt nazicht hebben kunnen uitvoeren van een recente tussentijdse staat van activa en passiva van de naamloze vennootschap Resources Global Professionals (Belgium);

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden in onderling overleg gebeurd is tussen de bestaande aandeelhouders;

e) de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de

tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1 aandeel van de vennootschap Resources Global

Professionals (Belgium) NV, zonder vermelding van waarde, één/26.629-ste van het kapitaal

vertegenwoordigend,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, hetgeen toekomt aan partijen,

Antwerpen, 24 mei 2013

RSM InderAudit C. V.B.R.

BedrijfsrevisorenLuc Toelen Gert Van Leemput

Bedijfsrevisor Bedrijfsrevisor

Wettelijk vertegenwoordiger Wettelijk vertegenwoordiger",

3° Boeking van het volledige bedrag van de uitgiftepremie, ingevolge de beide voormelde kapitaalverhogingen, zijnde twee miljoen driehonderd negenennegentigduizend negenhonderd vierennegentig (EUR 2.399.994,00), op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

Beslissing de uitgiftepremie niet te incorporeren in het kapitaal.

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzestigduizend driehonderd drieëndertig euro (69.333,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend zeshonderd negenentwintig (23.629) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder ééndrieëntwintig duizend zeshonderd negenentwintigste (1/23.629ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

5° Vervanging van de eerste twee alinea's van artikel 38 van de statuten door de volgende tekst, ten einde dit in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.",

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. '

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een subdelegatie, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoordineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden "tee tre Belgisch Staatsblad

19/02/2013
ÿþErl\ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

USSeC

~y gergB 2013

RUE!!

Y

h

II

IYI

Ondernemingsnr : 0876.972.644

Benaming

(voluit) : Resources Global Professionals (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 50 (Leopold Square), 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Er blijkt uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 1 oktober 2012 dat de aandeelhouders

- BESLOTEN HEBBEN ais commissaris te benoemen CVBA RSM InterAudit, gevestigd te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 b4. Het mandaat van commissaris wordt aan de BV CVBA RSM InterAudit toevertrouwd voor een periode van 3 jaar RSM InterAudit heeft de heer Luc Toelen en de heer Gert Van Leemput, bedrijfsrevisoren, aangeduid als gezamenlijk vertegenwoordigers.

Voor eensluidend uittreksel,

Commonsense BVBA

met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Sarasyn

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 26.05.2012, GGK 01.10.2012, NGL 10.10.2012 12607-0237-034
18/11/2011 : ME. - JAARREKENING 28.05.2011, GGK 03.10.2011, NGL 08.11.2011 11606-0462-037
17/10/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qikezte

05-10-2011

Griffie

IIIi hhihi55

111ni hii~0iidm

+9]*

V, beh

aa

Bel Staa

hl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0876972644

Benaming

(voluit) : Resources Global Professionals (Belgium)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Haren (1130 Brussel), Bourgetlaan 50

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET UITGIFTEPREMIE MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig september tweeduizend en elf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap " Resources Global Professionals (Belgium)", waarvan de zetel gevestigd is te Haren (1130 Brussel), Bourgetlaan, 50,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met drie euro (3,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd werd tot negenenzestigduizend driehonderd zevenentwintig euro (69.327,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van één (1) kapitaalaandeel van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen biedt als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zal delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op het nieuwe kapitaalaandeel, tegen de prijs van zeshonderdduizend euro (600.000,00 EUR) per kapitaalaandeel, waarvan:

(i) drie euro (3,00 EUR) per aandeel werd geboekt op de rekening "Kapitaal"; en,

(ii) vijfhonderd negenennegentigduizend negenhonderd zevenennegentig euro (599.997 EUR) per aandeel werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies".

Het kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100 %) procent. De. uitgiftepremie werd onmiddellijk integraal volgestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 685-7102041-60 op naam van de vennootschap bij de Bank of America zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op eenentwintig september tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Boeking van het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde vijfhonderd negenennegentigduizend negenhonderd zevenennegentig euro (599.997,00 EUR), op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig, de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzestigduizend driehonderd zevenentwintig euro (69.327,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend zeshonderd zevenentwintig (23.627) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/drieëntwintig duizend zeshonderd zevenentwintigste (1 /23.627ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der.

Registratierechten.

" Eric SPRUYT

Geassocieerd. Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iiossan

Ondernemingsnr : 0876.972.644

Benaming

(voluit) : Resources Global Professionals (Belgium)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bourgetlaan 50, 1130 Brussel

Onderwerp akte : intrekking & toekenning van bijzondere volmachten

«tusse fl o ~ avR. aa

Griffie

ni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 21 februari 2011 dat de raad van bestuur:

1. HEEFT BESLOTEN om de volmachten toegekend door de raad van bestuur op 8 juli 2008 aan mevrouw; DROOG, JOHANNA MARIA PETRONELLA, wonende te Cecil B. de Millestraat 7, 1325 RV Almere, Nederland,' van Nederlandse nationaliteit, in te trekken met ingang van heden.

2. HEEFT BESLOTEN om de volmachten toegekend door de raad van bestuur op 5 mei 2006 aan de heer VAN DER HOOGTE, MAARTEN HEIN, wonende te Vossegatselaan 12A, 3583RS Utrecht, Nederland, van Nederlandse nationaliteit, in te trekken met ingang van heden.

3. HEEFT BESLOTEN om, met ingang van heden, aan

(i) CALISKAN, HASAN geboren in Bogazliyan (Turkije), op 14 januari 1977, wonende te Albert Schweitzersingel 365 3822 BV Amersfoort, Nederland, van Nederlandse nationaliteit, en

(ii) DE NIJS,MICHA geboren in Haarlem, op 10 augustus 1974, wonende te Curaçaostraat 18 A 1058BW Amsterdam, Nederland, van Nederlandse nationaliteit,

de ruimst mogelijke volmacht te verlenen, met het recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen in alle formaliteiten met; betrekking tot belastingen, accijnzen en contributies, door het ondertekenen van aangiftes in verband met directe en indirecte belastingen, en het ondertekenen van formulieren en vragenlijsten, het aanvaarden of verwerpen van belastingaanslagen, het bereiken en vaststellen van overeenkomsten, het betwisten van. belastingregisters, het indienen van aanvragen, verzoekschriften, vorderingen, memoranda en documenten bij: iedere belastingautoriteit of administratie, daarbij inbegrepen de centrale belastingadministratie, het terugvorderen van terugbetalingen en interest, het uitgeven van ontvangstbewijzen en, in het algemeen, allee formaliteiten te vervullen die verband houden met indirecte belastingen, accijnzen en bijdragen, hete ondertekenen van douane en wisselkoers documenten voor de import en export van goederen, daarbij' inbegrepen en in het bijzonder de wisselkoers verklaringen in verband met de veronderstelling van' aansprakelijkheid voor alle transacties met derde landen.

4. HEEFT BESLOTEN om volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor; houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de; mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonen register en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de' inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden: ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren. "

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 29.05.2010, GGK 04.10.2010, NGL 28.10.2010 10597-0397-038
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.05.2009, GGK 05.10.2009, NGL 18.12.2009 09895-0368-041
23/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 24.11.2008, NGL 17.12.2008 08851-0127-040
28/12/2007 : ME. - JAARREKENING 26.05.2007, GGK 23.11.2007, NGL 20.12.2007 07834-0253-038
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 27.05.2006, GGK 05.02.2007, NGL 03.04.2007 07116-0042-032
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.05.2015, GGK 10.11.2015, NGL 10.12.2015 15686-0381-039

Coordonnées
RESOURCES GLOBAL PROFESSIONALS (BELGIUM)

Adresse
BOURGETLAAN 50 1130 HAREN (BRUSSEL-STAD)

Code postal : 1130
Localité : Haren
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale