RETAILIX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RETAILIX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 893.710.290

Publication

07/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ï~ Ceidû ~i n~ V~~l

1~~.1~..a~

i i







neergelegd/ontvangen op

2 4 PEC, 2OE4

ter griffie ven t Vi dsrlandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0893.710.290

Benaming

(voluit) : RETAILIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wemmelse Steenweg 249, 1090 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Benoeming en ontslag gedelegeerde bestuurders

Uittreksel notulen algemene vergadering van 30 juni 2014

De algemene vergadering benoemt als bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit vanaf 1 januari 2014, de NV AKSIOM, ondememingsnummer 0478.348.867, gevestigd te 1090 Jette, Wemmelse steenweg 249, en met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Luc SCHELLEN. Het mandaat vervalt op de gewone algemene vergadering van 2020.

Uittreksel notulen de vergadering raad van bestuur van 30 juni 2014.

De Raad van Bestuur beslist de NV AKSIOM aan vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2014. te stellen als gedelegeerd bestuurder van de',

Vervolgens en aansluitend met de hiervoor besliste bestuurder van Dhr. Luc SCHELLEN ingetrokken. Dhr. bestuurder. benoeming wordt het mandaat van gedelegeerd; Luc SCHELLEN behoudt wel zijn mandaat van;

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013
ÿþOndernemingsnr :0893110.290

Benaming (voluit) : RETAILIX

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Wemmelse Steenweg, 249

1090 Jette

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vier juli tweeduizend dertien, door Meester Alexis ' LEMMERLING, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RETAILIX", waarvan de zetel gevestigd is te 1090 Jette Wemmelse Steenweg 249, hierna "de vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft :

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd vijftig euro (438.550,00 EUR), teneinde het te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), zondervemietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling ten belope van vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd vijftig euro (438.550,00 EUR) door overdracht van een openstaande schuldvordering van de Vennootschap op de heer Luc Schellen aan de aandeelhouders.

2° Vervanging van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten door volgende tekst

"Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) en is verdeeld in tienduizend en één (10001) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.",

3° Vervanging van de eerste twee alinea van artikel 25 van de statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter. bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vbórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.



Alexis LEMMER!-ING

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

15 JUIL. 2013

~, Griffie

17/10/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I1lll lI Il'i E 11111 lI Ill I I1I ll

" 121~115~

Griffie 0 8 OCT. tee





Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0893.710290 Benaming (voluit) : RETAILIX

17/10/2012 (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wemmelse Steenweg 249 1090 JETTE

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien september tweeduizend en twaalf, door Meester: Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met' handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, niet zetel te 1000 Brussel,, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "RETAILIX", waarvan de zetel gevestigd is te 1090 Jette Wemmelse Steenweg 249,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vaststelling dat alle aandelen op naam waren tot 28 december 2007, toen ze werden gedrukt. Vaststelling dat er buiten de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen geen andere effecten aan toonder circuleren binnen de vennootschap.

2° Beslissing tot de volgende statutenwijzigingen als gevolg van de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam die voorafgaat:

* wijziging van artikel 7, titel 1 van de statuten met betrekking tot de aard van de aandelen.

* wijziging van artikel 18. lid zes van de statuten met betrekking tot de oproeping tot algemene, vergaderingen.

* wijziging van artikel 20 van de statuten met betrekking tot de formaliteiten die moeten vervuld worden om tot een algemene vergadering te worden toegelaten.

3° Wijziging van de bepaling omtrent de vertegenwoordiging van de vennootschap, en beslissing dat de vennootschap vanaf zeventien september tweeduizend en twaalf zal vertegenwoordigd worden door het optreden van een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Wijziging van artikel 16 van de statuten als volgt:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder" Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt h1 de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/z1 in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.".

4° Wijziging van de bepaling omtrent de ontbinding van de vennootschap en wijziging van artikel 25 van de, statuten als volgt:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming: door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 984 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan, evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,; hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. ".







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5° Kennisname van het ontslag van de heer RAMASWAM1 Venkata, als bestuurder van de vennootschap en bedankt hem voor de inspanningen die hij leverde voor de vennootschap. Hem wordt décharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Herbenoeming van mevrouw DE JONGHE Ghislaine Georgine Maria Honorine, wonende te 1700 Dilbeek, Sportlaan, 11 B, als bestuurder van de vennootschap.

Werd benoemd : de heer SCHELLEN Luc, tot bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend achttien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Werd benoemd : de Heer Schellen tot gedelegeerd bestuurder.

6° Bijzondere volmacht werd 'verleend aan de heer Luc Schellen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie vert de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t/7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 22.08.2012 12441-0116-011
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 14.07.2012 12304-0519-011
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 21.06.2011 11190-0066-010
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 16.07.2010 10308-0437-009
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 29.06.2009 09320-0227-010

Coordonnées
RETAILIX

Adresse
WEMMELSE STEENWEG 249 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale