RG TAXAND

Divers


Dénomination : RG TAXAND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 894.406.514

Publication

29/03/2011
ÿþ Idead 2.0

neer In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_



Voorbehouden III II1 IIU 111fl III 11111 1111 11fl lfl

aan het " iioa~ais*

Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0894406514

Benaming

(voluit) : RG Taxand

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Waterloolaan 34.

Onderwerp akte : ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, Geassocieerde Notaris te Brussel, op drie maart tweeduizend en elf.

Geregistreerd twee bladen vijf renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 08 maart 2011. Boek 28 blad 28 vak 20. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid genaamd RG Taxand, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Waterloolaaan 34, de volgende beslissingen heeft genomen :

I. VRIJWILLIGE ONTBINDING ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist onderhavige vennootschap vrijwillig te ontbinden.

Door ondergetekende notaris behoorlijk ingelicht over de draagwijdte van een dergelijke beslissing, verklaart de vergadering over te gaan tot de beslissing tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart dat onderhavige vrijwillige ontbinding en onmiddelllijke sluiting van de vereffening beantwoorden aan de voorwaarden vooropgesteld door de omzendbrief van veertien november tweeduizend en zes van het ministerie van justitie.

Deze beslissing tot vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft van rechtswege het einde van het mandaat van de bestuurders en de overdracht van het gehele vermogen van onderhavige vennootschap aan haar aandeelhouders tot gevolg.

11. MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN GERESERVEERDE SOMMEN EN WAARDEN

a) Maatschappelijke geschriften

De vergadering beslist dat de boeken en maatschappelijke geschriften gedeponeerd en gedurende vijf (5)

jaar bewaard worden te 1000 Brussel, Waterloolaan, 34, bewaarder der boeken.

b) Gereserveerde sommen en waarden

De vergadering beslist dat aandeelhouders en die hen niet konden worden uitgekeerd, gedeponeerd worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering stelt vast dat er geen gelden en waarden zijn die toekomen aan de schuldeisers of aandeelhouders en die hen niet konden worden uitgekeerd, en dat er bijgevolg niet overgegaan dient te worden tot een dergelijke deponering bij de Deposito- en Consignatiekas.

De aandeelhouders doen uitdrukkelijk afstand van de huidige en toekomstige vorderingen die zij op de gelden en waarden die eventueel toekomen aan de schuldeisers of

de Vennootschap hebben.

III. MACHTEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Advocatenkantoor "Rawling, Giles" te 1000 Brussel, Waterloolaan, 34, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, aanwezigheidslijst, 5 volmachten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 27.01.2010 10026-0225-012

Coordonnées
RG TAXAND

Adresse
WATERLOLAAN 34 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale