RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RIGHT MANAGEMENT BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.921.981

Publication

18/08/2014
ÿþ ]n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

noergvu<eod/ont\~~~p,er)t}D



Voor-

behouden jan het Belgisch

Staatsblad

ter g[ifile. van Óe Nederland

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondorneminganr: 0454.921.981

Benaming

(voluit) : RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

(verkort) :

Reohtovomm: Naamloze vennootschap

Zetel : Gemeenscbappenlaan11U.4dnvnnjio ing, 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-

Woluwe), België

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurders en commissaris

I. Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 28 juni

"De vergadering, na kenn genomen te hebben van de verslagen aangekondigd in de agenda, na beraadslagirig en met een parigheid van stemmen:

BESLUIT dat de huidige bestuurders van de vennootschap, zijnde Linde

Braslow en de heer Karl Ruediger Schaefer, met onmiddellijke ingang herbenoemd worden als bestuurders van

vennootschap.

Besluit verder dat de niandaten van de bestuurders zullen eindigen onmiddellijk na afloop van de algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2010, dia zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december2018,

BESLUIT een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, kennen aan KurtBrilket,

Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

IL Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 25 juli 2014:

"De vergadering, na kennis genomen te hebben van de verslagen aangekondigd in de agenda, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen:

BESLUIT Deloitte herbenoemen

als commissaris van de vennootschap. Deloitte Bedrijfsrevisoren BV-CVBA heeft de heer Gino Desmet aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

BESLUIT bovendien dat de opdracht van de commissarisod eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2017 die zal beraadslagen over de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten op 31 december 2016.

BESLUIT een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Kurt Grillet, mevrou Esther Goldschmidt en mevrouw Alexandra Ganaun, of iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 80C, B.414, 1000 8n,nne hmùyr'nmrrvnomrsmmderpenmznærr iebovoaQd°omrafzondaMUk^ te, honde8en;nnste`mngolijNheid°m~r-' indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de

wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en

.....

Op de laatste biz. van I,,IIII Bvonne|don Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

~

zonder hiertoe beperkt te ziin, is elk van de voimachtdrngers bevoegd om aile publicatieformulieren te" ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Voor analytische uittreksels

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehouîen aan het Belgisch

Staatsblad

28/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111

1 015865*

BRUSSEL

S JAN 21314

Griffie

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0454921981

Benaming

(voluit) : RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Woluwedal 34, B-1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurder en gedelegeerd bestuurder - Verplaatsing maatschappelijke zetel en bijhorende vestigingseenheid

Uittreksel uit de éénparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 10 januari 2013: "Eerste besluit

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag, met ingang van 27 november 2012, van de heer UI Schmidt als bestuurder van de vennootschap.

De aandeelhouders besluiten dat de te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode gaande van het begin van het lopende boekjaar tot voormelde datum van ontslag op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders zal worden voorgelegd.

Tweede besluit

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en met bevoegdheid om zelfstandig op te treden, toe te kennen aan Kurt Grillet en Christophe De Backere en iedere andere advocaat van het kantoor ALTLUS CVBA, Havenlaan 86C B,414, 13-1000 Brussel, met het oog op het vervullen van de neerleggings- en publicatieformaliteiten ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van deze volmachtdragers bevoegd om namens de vennootschap alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 10 januari 2013:

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

KENNIS GENOMEN van het ontslag, met ingang van 27 november 2012, van de heer Ulf Schmidt als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

BESLOTEN de maatschappelijke zetel en bijhorende vestigingseenheid van de vennootschap met ingang van 27 december 2012 te verplaatsen naar het volgende adres:

Gemeenschappenlaan 110 - 4de verdieping

B-1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe).

BESLOTEN een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en met bevoegdheid om zelfstandig op te treden, toe te kennen aan Kurt Grillet en Christophe De Backere en iedere andere advocaat van het kantoor ALTIUS CVBA, Havenlaan 86C B.414, B-1000 Brussel, met het oog op het vervullen van de neerleggings- en publicatieformaliteiten ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van deze volmachtdragers bevoegd om namens de vennootschap aile vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

en om aan het ondernemingsloket instructie te geven om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen bij te werken.'

Voor analytisch uittreksel

Christophe De Backere

Lasthebber

Voorbehouden aan het Eeigisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1= I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a B st IIN Y MIMI II II IIIIIIYIII 111118

*iaiszeea"





31 AUG 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0454.921.981

Benaming

(voluit) : RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Woluwedal 34, 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een gedelegeerd bestuurder en toekenning van bijzondere bevoegdheden.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 29 juni 2012:

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN de heer UW Schmidt, wonende te Haffstr. 24, 81825 München, Duitsland, met onmiddellijkei ingang en voor de duur van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

BESLOTEN de volgende bijzondere volmachten toe te kennen:

-Met ingang van heden, is de heer Michel Debruyne bevoegd om, gezamenlijk handelend met een andere. volmachthouder of met een bestuurder, de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle zaken in verband met career management (outplacement), met inbegrip van, maar niet beperkt tot, operationele aangelegenheden, opvolging van vacatures en het bij het career management (outplacement) horende facility management.

-Met ingang van heden, is de heer Jórg Targa bevoegd om, gezamenlijk handelend met een andere volmachthouder of met een bestuurder, de vennootschap te vertegenwoordigen voor aile financiële en/of juridische aangelegenheden en aile aangelegenheden in verband met het personeel en het personeelsbeleid van de venncotschap.

Voor alle duidelijkheid stelt de raad van bestuur dat voornoemde volmachthouders niet bevoegd zijn om de Vennootschap of enige bedrijfstak of algemeenheid van de vennootschap, te verkopen of anderszins over te dragen noch om onroerende goederen te kopen of te verkopen of anderszins over te dragen.

BESLOTEN een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 23.08.2012 12443-0342-037
23/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

(t>i-~ I17. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

lOh1 fl11 fl111 11111 111111111! 11111111111111111

*iaiasio~*

BRUXELLES

I3 AUG ~.

Griffie '-».

Ondernemingsnr : 0454.921.981

Benaming

(voluit) : RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Woluwedal 34, 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder en benoemingen van nieuwe bestuurders.

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 29 juni 2012:

"De aandeelhouders nemen eenparig de volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Theodore Young als bestuurder van de Vennootschap. Een kopie van zijn ontslagbrief blijft aan deze besluiten gehecht,

Tweede besluit

De aandeelhouders besluiten mevrouw Cara Levy Braslow, wonende te 526 Kenmore Road, Merion Station, Pennsylvania, 19066, Verenigde Staten van Amerika, met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurder van de Vennootschap.

Haar mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2013 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2012.

Derde besluit

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 29 juni 2012:

"De vergadering, na kennis genomen te hebben van de verslagen aangekondigd in de agenda, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen:

BESLUIT dat de heer Ulf Schmidt, wonende te Haffstr. 24, 81825 München, Duitsland, met onmiddellijke ingang benoemd wordt als bestuurder van de vennootschap.

Besluit verder dat het mandaat van de heer Ulf Schmidt zal eindigen onmiddellijk na afloop van de algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2013, die zal beraadslagen over de goedkeuring van

de jaarrekertingwoorhet_boeKjaar eindigend op 33 depember2pi2,_ ____ _______ ___________ ______ . ______________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



BESLUIT een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adrigan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."



Voor analytische uittreksels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Esther Goldschmidt Lasthebber









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



n e SEP 20à

EFILME~

t tiltit 1111! liii! 11111111! tliI titi! hifi Itif !ii

*11137956*

Vo< behoi

aan

Belg Staat!

Ondernemingsnr : 0454.921.981

Benaming

(voluit) : RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Woluwedal 34, B-1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris.

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30 juni 2011:

"De vergadering, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen:

BESLUIT Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vast vertegenwoordigd door de heer Gino Desmet, bedrijfsrevisor, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap.

BESLUIT bovendien dat de opdracht van de commissaris zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2014 die zal beraadslagen over de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten op 31 december 2013.

BESLUIT een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heren Kurt Grillet, Bram Couvreur en Adriaan Dauwe, of iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste heerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Voor eensluidend uittreksel,

Kurt Grillet

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11499-0212-037
13/03/2015
ÿþ Mod War 11.1

eem In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan hel'

Belg¬ sgl

.;taatsble

neergelegd/ontvangen op "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454.921.981

re5ill5ek-vân kdd~1-iâhdel Brussel

Benaming

(voluit) : RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gemeenschappenlaan 110, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname van het ontslag van bestuurders; benoeming van bestuurders Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 16 februari 2015:

"De aandeelhouders nemen eenparig de volgende besluiten aan:

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag, met ingang op 1 augustus 2014, van mevrouw Cara Levy Braslow als bestuurder van de Vennootschap.

De aandeelhouders nemen voorts kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Kar Ruediger Schaefer als bestuurder van de Vennootschap.

De aandeelhouders besluiten de heer Ross Stuart Gorton, wonende te 10 Elliot Road, Watford, Hertfordshire, WD17 4DF, Verenigd Koninkrijk, met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurder van de Vennootschap,

De aandeelhouders besluiten verder de heer Jilko Tjeerd Andringa, wonende te Redan 40, 1411 LE Naarden, Nederland met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurder van de Vennootschap.

De bestuurdersmandaten van de heren Gorton en Andringa zullen eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2019 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 201/1.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe, Esther Goldschmidt en Frederik Lecok en iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel.

leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel,

Esther Goldschmidt

Lashebber

03 MÂÂRÏ 2015

ier griffie van de Nérclé~landstalige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.08.2010, NGL 19.08.2010 10422-0319-036
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 06.07.2009 09364-0309-039
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.11.2008, NGL 24.12.2008 08872-0375-038
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.10.2007, NGL 20.12.2007 07839-0365-038
02/01/2007 : BL590386
02/01/2007 : BL590386
22/12/2006 : BL590386
14/08/2006 : BL590386
27/04/2006 : BL590386
06/04/2006 : BL590386
02/02/2006 : BL590386
12/09/2005 : BL590386
28/07/2005 : BL590386
28/07/2005 : BL590386
28/07/2005 : BL590386
28/07/2005 : BL590386
26/05/2005 : BL590386
26/05/2005 : BL590386
20/04/2005 : BL590386
19/07/2004 : BL590386
19/07/2004 : BL590386
02/07/2004 : BL590386
01/06/2004 : BL590386
27/04/2004 : BL590386
02/04/2004 : BL590386
05/01/2004 : BL590386
12/09/2003 : BL590386
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.07.2015, NGL 31.08.2015 15577-0103-037
04/10/2002 : BL590386
15/08/2002 : BL590386
15/08/2002 : BL590386
20/07/2002 : BL590386
27/06/2002 : BL590386
27/06/2002 : BL590386
15/03/2000 : BL590386
15/03/2000 : BL590386
10/02/2000 : BL590386
10/02/2000 : BL590386

Coordonnées
RIGHT MANAGEMENT BELGIUM

Adresse
GEMEENSCHAPPENLAAN 110 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale