RITANDY THERAPY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RITANDY THERAPY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.684.859

Publication

05/09/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D4pnsé / Peu le

1

11111111)111161.11I1 jij.11111111

27 -01- 2014

au greffe du tribunal de commerce francophone de efiikelles

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0472.684.859

Benaming

(voluit) : R1TANDY THERAPY

(verkort):

Rechtsvorm burgelijkevennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheif

Zetel: Vollezelestraat 36 - 1570 Tollembeek - Galmaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte: statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 12 augustus 2014, dat de

maatschappelijke zetel van de vennootschap werd gevestigd te Tollembeek - Galmaarden, Vollezelestraat, 36.

Dientengevolge werden de statuten van de vennotschap in het Nederlands vertaald,

Artikel 1: Vorm

De burgelijkevennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

aan.

Artikel 2: Benaming

Haar benaming luidt "RITANDY THERAPY".

In alle schriftelijke documenten uitgaande van de vennootschap moet de maatschappelijke benaming':

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden dcor de vermelding "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of met de beginletters "B.V.B.A."..

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1570 Tollembeek Galmaarden, Vollezelestraat 36.

Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats in het Franstalig gewest van België of in het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die aile nodige bevoegdheden heeft om de

daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering administratieve en bedrijfszetels,

agentschappen en filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft als doel

1) de beoefening van alle handelingen van kinesitherapie en osteopathie volgens de regels van de kunst en, in lijn met de respectieve deontologie van de beide beroepen.

2) de bevordering van de gemmotherapie (het gebruik van knoppen en jonge scheuten voor: gezondheidsdoeleinden) in al haar vormen (films, cursussen, boeken, tijdschriften, computerprogramma's,: website, internet enz.), alsook de therapieën die er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee hcuden: (fytotherapie, aromatherapie, oligotherapie, acupunctuur, natuurvoeding, functionele voeding, voedingssupplementen enz.). Ze vormt een aanknooppunt voor de therapeuten die gemmotherapie aanbevelen en gebruiken, ongeacht de vorm ervan, zowel in België als in het buitenland.

3) De vennootschap mag ook, ais aanvullende activiteit, voor eigen rekening of in participatie met derden, een roerend en onroerend vermogen aanleggen, beheren, exploiteren, valoriseren en hiervoor elk goed of onroerend zakelijk recht vervreemden, aankopen, huren en in het algemeen alle verrichtingen doen in verband met het beheer van de tot stand gekomen roerende en onroerende waarden of de roerende en onroerende goederen die kunnen worden verkregen in voile eigendom, in erfpacht, in tijdelijk vruchtgebruik, in naakte eigendom en alle mogelijkheden van eraan verbonden rechten, waar de betrokken activiteit geen vorm van commerciële activiteiten aanneemt. Ze mag hiervoor alle bedragen ontlenen onder de vorm van lening of Kredietopening, hypotheek vestigen, alla andere roerende en onroerende waarborgen stellen, hoofdelijkheid en ondeelbaarheid bedingen.

Ingeval de uitoefening van bepaalde activiteiten zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, voor wat de uitoefening van die activiteiten betreft, onderwerpen aan de vervulling van die voorwaarden.

Ze kan zich onder meer borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen voor elke persoon of. al dan niet verbonden vennootschap.

Op de laatste hlz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ze mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Ze mag op aile manieren belangen nemen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een soortgelijk of verwant doel of waarvan het doel de ontwikkeling van haar eigen activiteiten kan bevorderen. De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Artikel 5: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Zij kan ontbonden worden ingevolge een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals vereist voor een statutenwijziging.

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 euro). Het is verdeeld in honderd aandelen (100 maatschappelijke aandelen) zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen en volledig volgestort op het ogenblik van de oprichting.

Artikel 7: Stemming door de eventuele vruchtgebruiker

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van aandelen, worden de daaraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

Aan goedkeuring onderworpen overdrachten

Elke vennoot die zijn aandelen onder levenden zal willen overdragen zal, op straffe van nietigheid, de goedkeuring moeten bekomen van minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Met dat doel zal hij bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering een verzoek moeten richten, waarin de namen, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer of overnemers worden opgegeven alsook het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgenomen en de geboden prijs.

Binnen de acht dagen volgend op de ontvangst van deze brief maakt de zaakvoering de inhoud ervan per aangetekend schrijven over aan elke vennoot, waarbij hun gevraagd wordt schriftelijk een bevestigend of ontkennend antwoord te geven binnen een termijn van vijftien dagen en waarbij hun aandacht erop wordt gevestigd dat zij die hun mening niet te kennen geven zullen geacht worden hun goedkeuring te geven. Dit antwoord zal aangetekend moeten worden toegestuurd.

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn stelt de zaakvoering de overdrager in kennis van het lot dat aan zijn verzoek wordt voorbehouden.

De erfgenamen en legatarissen die krachtens onderhavige statuten geen vennoten zouden worden van rechtswege, zullen ertoe gehouden zijn volgens dezelfde formaliteiten de goedkeuring van de vennoten te vragen,

Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering tot goedkeuring van een overdracht onder levenden; niettemin zal de vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen van de tegenstanders kunnen eisen dat zij van hem worden afgekocht tegen de waarde bepaald door een in onderlinge overeenstemming gekozen expert of, wanneer zulks niet gebeurt, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, die uitspraak doet als in kort geding. Hetzelfde geldt in geval van weigering tot goedkeuring van een erfgenaam of legataris. Zowel in het ene als in het andere geval zal de betaling binnen de zes maanden volgend op de weigering moeten gebeuren.

De bepalingen van onderhavig artikel zijn van toepassing in alle gevallen van overdrachten onder levenden, hetzij onder bezwarende titel, hetzij om niet, zowel vrijwillig als gedwongen (geval van de uitsluiting of terugtrekking van een vennoot), zowel in vruchtgebruik ais in blote eigendom of volle eigendom, die betrekking hebben op aandelen of op aile andere titels die recht geven op het vetwerven van aandelen.

Ingeval de vennootschap nog maar één enkele vennoot zou tellen zal het hem, in afwijking van hetgeen voorafgaat, vrijstaan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen vrij over te dragen.

Artikel 9: Aandelenregister

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register bijgehouden op de maatschappelijke zetel en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde kennis van zal kunnen nemen. Overeenkomstig de wet, worden de overdrachten en overgangen van aandelen in dat register vermeld.

Artikel 10: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking in de tijd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden onder zijn vennoten en zaakvoerders een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en draagt dezelfde burgerlijke en strafrechterlijke aansprakelijkheid als wanneer hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitvoeren, onverminderd de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze rechtspersoon kan zijn vertegenwoordiger enkel ontslaan indien hij tegelijkertijd zijn opvolger aanwijst.

De vergadering die hen benoemt, stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval het om meerdere personen gaat, hun bevoegdheden, indien er slechts een enkele zaakvoerder is, worden alle bevoegdheden van de zaakvoering aan hem toegekend.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig het artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens het organiseren van een beheerscollege door de vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap ten opzichte van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van

het maatschappelijk doel, behalve deze die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Een zaakvoerder kan bijzondere volmachten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot.

Artikel 12: Bezoldiging

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoerder

kosteloos uitgeoefend,

Artikel 13: Toezicht

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het artikel 15 van het Wetboek van

vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

In dat geval bezit elke vennoot individueel de onclerzoeks- en toezichtsbevoegdheden van de commissaris.

Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste komt voor rekening

van de vennootschap indien hij werd aangewezen met haar toestemming of indien deze bezoldiging haar bij

gerechtelijke beslissing ten laste wordt gelegd.

Artikel 14: Algemene vergaderingen

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert elk jaar op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping

aangeduide plaats, de laatste vrijdag van juni om 17 uur.

Indien dit een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag, die geen zaterdag

is.

Er kunnen buitengewone algemene vergaderingen door de zaakvoering worden samengeroepen telkens

wanneer het maatschappelijk belang zulks vereist of op verzoek van vennoten die één vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping aangeduide

plaats, op initiatief van de zaakvoering of van de commissarissen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig

de wet Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen

worden beschouwd indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 15: Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een

bijzondere volmacht laten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen kunnen echter vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

Artikel 16: Uitstel

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan staande de vergadering door de zaakvoering drie

weken of langer worden uitgesteld. Het uitstel vernietigt alle genomen beslissingen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en beslist definitief.

Artikel 17: Voorzitterschap - Beraadslagingen - Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij ontstentenis, door de aanwezige

vennoot die het meeste aandelen bezit.

Behoudens in de door de wet voorziene gevallen, neemt de vergadering een beslissing ongeacht het

vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal en met meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden in een register bewaard.

Zij worden getekend door de vennoten die dit vragen. De kopieën of uittreksels worden door een

zaakvoerder getekend.

Artikel 16: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 19: Bestemming van de winst

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten door de zaakvoering, wordt jaarlijks

minsten vijf (5%) procent afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds, Deze afneming houdt op

verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, beslissend op voorstel van de

zaakvoering en met naleving van de wettelijke bepalingen.

Artikel 20: Ontbinding Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder of

zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt waarvan zij de

bevoegdheden en bezoldiging zal bepalen.

Na de betaling van aile schulden, lasten en vereffeningskosten of de consignatie van de bedragen die

daarvoor nodig zijn, worden de activa in gelijke mate tussen aile aandelen verdeeld.

Indien echter niet aile maatschappelijke aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de

vereffenaars op voorhand het evenwicht herstellen, hetzij door verzoeken tot storting, hetzij door gedeeltelijke

terugbetalingen.

Artikel 21: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland

woonachtig is, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hem aile mededelingen,

aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan indien hij ten aanzien van de

vennootschap geen andere woonplaats in België heeft gekozen.

Artikel 22: Gemeen recht

behouden

aan aan het Belgisch Staatsbiad

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet op geoorloofde wijze wordt afgeweken zullen beschouwd worden als deel uitmakend van onderhavige statuten en de clausules die In strijd zijn met de - dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Artikel 23: Rechterlijke bevoegdheid

Voor elk geschil tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van de huidige statuten, wordt de exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap expliciet afstand doet van deze bepaling.

Voor beredeneerd uittreksel, get. Bruno Michaux - notaris.Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2014
ÿþ MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

Té pos / Ife ie le

27 -08- 2414

au greffe du tribunal de commerce

franco_phone de%gtfiezelles

Résefé 01411.1E111.1111

au

Moniteur

belge

III







N° d'entreprise : 0472.684.859

Dénomination

(en entier) : "RITANDY THERAPY"

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Civile sous forme de Société Privée à Responsabilité Limitée Siège : rue Adolphe Willemyns 260 - 1070 Bruxelles (Anderlecht)

(adresse complète)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge ooietts) de l'acte : transfert de siège social - modifications de l'objet social - pouvoirs

Aux termes d'un acte reçu par Maître Bruno MICHAUX, Notaire à Etterbeek, le 12 août 2014, l'assemblée générale extraordinaire de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée « RITANDY THE RAPY », dont le siège social est établi à Anderlecht, rue Adolphe Willemyns, 260. Société immatriculée au registre des personnes morales de Bruxelles, sous le numéro 0472.684.859.

L'assemblée a décidé à l'unanimité des voix :

1) de transférer le siège social de la société à l'adresse suivante

Vollezelestraat 36

1670 Tollembeek  Galmaarden

L'article 2 des' statuts de la société est modifié en conséquence.









2) de modifier l'objet social

a) Rapport:

Les associés remettent au Notaire le rapport établi par la gérance conformément à l'article 287 du Code des

Sociétés et dispense le Notaire d'en donner lecture

Au rapport est annexé un état résumant la situation active et passive de la société arrêtée au trente-et-un

mat deux mil quatorze.

Ces deux rapports demeureront annexés aux présentes, pour être déposés au greffe du tribunal de

commerce de Bruxelles, avec une expédition du présent procès-verbal.

b) Modification de l'objet social :

L'assemblée décide de supprimer purement et simplement l'article 3 des statuts, et de le remplacer par le

texte suivant:

« La société a pour objet

1) la pratique de tous actes de kinésithérapie et d'ostéopathie effectués selon les règles de l'art et en respect de la déontologie respective de chacune de ces professions.

2) la promotion de la gemmothérapie (utilisation de bourgeons et jeunes pousses pour la santé) sous toutes ses formes (films, cours, livres, revues, programmes informatiques, site, internat, etc ,..), ainsi que des thérapies s'y attachant de près ou de loin (phytothérapie, herboristerie, aromathérapie, oligothérapie, homéopathie, acupuncture, alimentation naturelle, nourriture fonctionnelle, compléments alimentaires, .,.). Elle constitue un relais pour les thérapeutes qui conseillent, utilisent la gemmothérapie sous toutes ses formes, tant en Belgique qu'à l'étranger.

3) La société a également pour activité complémentaire, pour son propre compte ou en participation avec des tiers, la constitution, la gestion, l'exploitation, la mise en valeur d'un patrimoine mobilier et immobilier, et' pour ce faire l'aliénation, l'acquisition, la location de tout bien ou droit réel immobilier et en général, de toutes les' opérations relatives à la gestion des valeurs immobilières et mobilières constituées ou les biens immobiliers et mobiliers qui peuvent être obtenus en pleine propriété, en emphytéose, en usufruit temporaire, en nue-propriété et toutes les possibilités de droit attachées, où l'activité concernée ne prend pas la forme d'activités commerciales. Elle pourra, pour ce faire, emprunter toutes sommes sous forme de prêt ou d'ouverture de> crédit, constituer hypothèque, donner toutes autres garanties mobilières et immobilières, stipuler la solidarité et l'indivisibilité.









Mentionner sur la dernière page du volet g Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

.:eservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

Àll cas où l'exercice de certaines activités serait soumis à des conditions préalables d'accès à la profession, la société subordonnera son action, en ce qui concerne l'exercice de ses activités, à la réalisation de ces conditions.

Elle peut notamment se porter caution et donner toute sûreté personnelle ou réelle en faveur de toute personne ou société liée ou non.

Elle peut accomplir toutes opérations commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières se rapportant directement ou indirectement à son objet.

Elle peut s'intéresser par toutes voies dans toutes sociétés, associations ou entreprises ayant un objet similaire ou connexe au sien ou susceptible de favoriser le développement de ses activités.

La société peut être administrateur, gérant ou liquidateur. »

3) Afin de se conformer aux lois linguistiques en matière d'emploi des langues et faisant suite au transfert de son siège social, l'assemblée décide d'abroger les statuts de la société et d'adopter de nouveaux statuts en néerlandais mis en concordance avec le Code des Sociétés, sans changement de dénomination, ni de raison social, ni de siège social, ni d'objet social, ni de capital, compte tenu des décisions qui précèdent, afin que la société dispose de statuts en néerlandais.

4) de conférer tous pouvoirs à la gérance et pour l'exécution des résolutions prises sur les objets qui précèdent, avec pouvoirs de substitution, à Monsieur Philippe GROSEILS, prénommé, pour effectuer toutes les démarches nécessaires auprès des administrations ad hoc.

Pour extrait analytique conforme,

Signé Bruno MICHAUX, Notaire à Etterbeek.

Dépôt simultané d'une expédition de l'acte et du rapport de la gérance auquel est annexé une situation

active et passive de la société qui ne remonte pas à plus de trois mois.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

19/09/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 06.06.2014, DPT 17.09.2014 14587-0012-012
30/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 01.06.2012, DPT 29.08.2012 12467-0347-012
24/10/2011 : BLT005822
02/09/2011 : BLT005822
14/10/2010 : BLT005822
21/08/2009 : BLT005822
01/12/2008 : BLT005822
10/10/2007 : BLT005822
29/08/2006 : BLT005822
20/07/2005 : BLT005822
27/07/2004 : BLT005822
05/09/2003 : BLT005822
06/01/2003 : BLT005822
15/09/2000 : BLA109258

Coordonnées
RITANDY THERAPY

Adresse
RUE ADOLPHE WILLEMYNS 260, BTE 4002 1070 BRUXELLES

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale