ROVER HOLDING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROVER HOLDING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.925.194

Publication

20/02/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch ..

Staatsblad

Mod Word I L7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 FEV. 2014

aR>VS4411

Griffie

Ondernemingsnr : 0837925194

Benaming

(voluit) : ROVER HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel (Schaarbeek), Generaal Wahislaan 268 bus 5 (volledig adres)

Onderwerp_akte : Wijziging naam - wijziging zetel - wijziging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent, op 21 januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROVER HOLDING", met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

1°/ De vergadering heeft besloten om het ontslag als bestuurder van de heer Van de Velde Rolf te regulariseren en te bekrachtigen; zoals dit ontslag werd genotuleerd bij de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders in datum van zes augustus tweeduizend en twaalf,

Aan de heer Van de Velde Rolf werd kwijting verleend over zijn mandaat dat hij heeft gevoerd in de vennootschap.

2°/ De vergadering heeft besloten de naam van de vennootschap te wijzigen in: °Solumatics".

3°/ De vergadering heeft besloten om artikel één van de statuten aan te passen, zodat dit artikel luidt als volgt

"ARTIKEL 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is "Solumatics".

4°f De vergadering heeft besloten de zetel van de vennootschap te verplaatsen en over te brengen van 1030 Brussel (Schaarbeek), Generaal Wahislaan 268 bus 5, naar 9850 Nevéle, Zeistraat 16.

5°/ De vergadering heeft besloten om artikel twee van de statuten aan te passen, zodat dit artikel luidt als volgt:

"ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Nevele, Zeistraat 16.

Deze mag overgebracht worden naar ledere andere plaats in België, bij beslissing van de raad ván bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buiteland oprichten."

6°/ Nadat de heer Ronse Frederick aan de vergadering zijn ontslag heeft aangeboden als bestuurder van de vennootschap, heeft de vergadering besloten dit eervol ontslag te aanvaarden.

De vergadering verleende door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting aan de ontslagnemende bestuurder, voor zijn mandaat uitgecefend in de vennootschap tot 21 januari 2014.

De vergadering besloot tot nieuwe bestuurder te benoemen;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I.R.C.O.i", met zetel te 9850 Nevele, Zeistraat 16, Rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0872.791.152, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Ronse Frederick, wonende te 8301 Knokke-Heist, Elizabetlaan 214/42.

Deze aldus benoemde bestuurder verklaarde haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige wetsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de bestuurder wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7°/ De vergadering verleende alle volmachten aan de bestuurders voor de uitvoering van wat voorafging. Tevens gaf zij aan de notaris of aan de bestuurders de opdracht, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurde deze goed.

RAAD VAN BESTUUR.

1 09658

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vun de per;7o(n)r n' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veitegenv'ooirl gt

Verso : Naam en handtekening

~

De bestuurders van de vennootschap, zijn in raad bijeengekomen en hebben tot gedelegeerd-bestuurder, benoemd:

- de cQóperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LR.C.O.i" met zetel te 9850 Nevele, Zeistrae 16, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Ronse Frederiok, wonende te 9850 Nevele, Zeistraat 16. VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN.

De vergadering en de bestuurders gaven bij deze, elk afzonderlijk, bijzondere volmacht aan de heer Ronse Frederick, wonende te 8301 Knokke-Heist, Elizabetlaan 214/42 of één door hem aangeduide lasthebber, om voor de vennootschap alle handelingen te stellen die nodig zijn voor het aanvragen van vestigingsattesten, registratienummer aannemer, alsook voor het uitvoeren van inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen in het handelsregister, alsook om voor de vennootschap op te treden als gevolmachtigde ten overstaan van de B.T.W administratie.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte, de dato 21 Januari 2014;

- gecoördineerde tekst der statuten

Op de Laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris hetzij van dc per^oto) (cri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te uertegemwoudlg.;n

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 21.08.2013 13446-0144-013
27/12/2012
ÿþ Md 2i

Ilt, 'S ) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



M'IJSSFL

Griffie ~~, 41 BEC2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0837.925.194

Benaming

(voluit) : Rover Holding

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel, Generaal Wahislaan 268, bus 5

Onderwerp akte : Uitsluiting van H.M. Verheijen Beheer BV als vennoot van de vennootschap

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2012, om 9.30 uur

BESLUITEN

De algemene vergadering neemt nota:

-van het aangetekend schrijven van 24/25 september 2012 aan H.M. Verheijen Beheer BV met zetel te 5685 HD Best (NDL), Hertvelden 2, inhoudende de - gemotiveerde - kennisgeving tot haar uitsluiting als vennoot van de vennootschap; (zie bijlage 1)

-dat W.M. Verheijen Beheer BV, ondanks uitdrukkelijke vermelding in bovenvermeld schrijven respectievelijk het aangetekend schrijven van 11 oktober 2012, noch schriftelijke bemerkingen formuleerde noch - uitdrukkelijk - verzocht om haar verweer te voeren met betrekking tot het geuite voornemen om haar als vennoot uit te sluiten.

De algemene vergadering oordeelt met 1.316 van de 1.801 stemmen dat de feiten en omstandigheden zoals toegelicht in het aangetekend schrijven van 24/25 september 2012 gegronde redenen tot uitsluiting - ex artikel 370 van het W.Venn. - vormen, i.c. het ontbreken van enige `affectio societatis' in hoofde van. H.M. Verheijen Beheer BV.

Meer bepaald, samenvattende; het niet-uitvoeren/-formaliseren van de door de betrokken partijen (i.c. de h, F. Ronse, IRCOi BVBA en H.M. Verheijen Beheer BV) - nota bene op voorstel van H.M. Verheijen Beheer BV - uitgewerkte herstructurering. H.M. Verheijen Beheer BV weigert de door haar (mede-)onderschreven kapitaalverhoging van de vennootschap, middels inbreng van 1.800 aandelen van Rextron BV, naar Nederlands recht (i.c. afleveren van de notariële leveringsakte) te formaliseren. H.M. Verheijen Beheer BV verbindt het afleveren van de notariële leveringsakte - plotsklaps - aan het opmaken van een in haar voordeel - retroactieve - vergeldende managementovereenkomst. H.M. Verheijen Beheer BV herleidde, ingevolge diverse manifest nefaste - onrechtmatige - acties, de waarde van Rextron BV tot een fractie van de - in het kader van de herstructurering berekende - (inbreng-)waarde. Meer in het bijzonder door; (I) het verrichten van concurrerende activiteiten en, samen met voormelde, (ii) technisch saboteren van de activiteiten van Solumatics CVBA, een zustervennootschap van Rextron BV en een dcchtervennootschap van de vennootschap.

Verder; de werking van Solumatics CVBA, de dochtervennootschap van de vennootschap, middels diverse manifest nefaste - onrechtmatige - acties, ondermijnt. Meer in het bijzonder door. (i) het aanschrijven van haar klanten, leveranciers en werknemers met lasterlijke uitlating aan het adres van de h. F. Ronse en (ii) het concurreren respectievelijk, middels technische sabotage, afwerven van haar klanten.

Bovenvermelde maakt elke verdere samenwerking tussen W.M. Verheijen Beheer BV en de vennootschap onmogelijk.

In het belang van de vennootschap beslist de algemene vergadering met 1.316 van de 1.801 stemmen H.M. Verheijen Beheer BV, per 31 oktober 2012, ais vennoot van de vennootschap uit te sluiten.

H.M. Verheijen Beheer BV zal bij aangetekend schrijven in kennis worden gesteld van onderhavige beslissing tot uitsluiting.

Dhr, Frederick Ronse

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie -na neerlegging tergriffïe Aran de akte

181J11111 ~ucuiu~~iw96447*

BRUSSEL

2 6 NOV. 2.011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.925.194

Benaming

(voluit) : ROVER HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gen. Wahislaan 268/5, 1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 06/08/2012 blijkt dat:

tie besloten vennootschap naar Nederlands recht 'Verheijen Beheer S.V.' met maatschappelijke zetel te postbus 122, 5680AC Best, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van Brabant (Nederland)onder nummer 17087104 ontslag krijgt als bestuurder, met ingang van 06/08/2012.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ircoi met maaschappelijke zetel te Zeistraat 16, 9850 Nevele met ondernemingsnummer 0872.791.152 ontslag krijgt als bestuurder, met ingang van 06/0812012.

Ronse Frederick

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012
ÿþ(en abrégé):

t Forme juridique :Société coopérative à responsabilité limitée

Siège :avenue Général Wallis 286, boite 5

1030 Schaerbeek

Objet de l'acte : AUGMENTATION DU CAPITAL. PAR APPORT DES ACTIONS

AUGMENTATION DU CAPITAL PAR APPORT EN NATURE (CRÉANCE) MODIFICATION AUX STATUTS

Il résulte d'un procès-verbal dressé le vingt-neuf juin deux mille douze, par Maître Denis Deckers, Notaire Assooié, membre de " Berquin Notaires", société civile sous forme d'une société coopérative à responsabilité:: limitée, ayant son siège social à 1000 Bruxelles, avenue Lloyd George, 11, et le numéro d'entreprise:, 0474.073.840 (RPM Bruxelles),

que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société coopérative à responsabilité limitée. "ROVER HOLDING", ayant son siège à 1030 Schaerbeek, avenue Général Wahis, 286 boîte 5, a pris les; résolutions suivantes :

1/ Première augmentation du capital fixe de la société par apport en nature (des actions, tel que décrit dans:: le rapport du réviseur d'entreprise) à concurrence de cent onze mille cinq cents euros (111.500,00 EUR), pour: le porter à cent trente mille cent euros (130.100,00 EUR), par création de cinq cent nonante-neuf (599), nouvelles parts sociales.

Rémunération de l'apport

En rémunération de cet apport, il a été attribué à Monsieur Ronse Frederick cent soixante-deux (162) nouvelles parts sociales ordinaires, entièrement libérées, et à la société de droit néerlandais "H.M, Verheijen:. Beheer B.V." quatre cent trente-sept (437) nouvelles parts sociales ordinaires, entièrement libérées.

2/ Deuxième augmentation du capital fixe par apport en nature (d'une créance, tel que décrit dans le rapport du réviseur d'entrperise) à concurrence de deux cent cinq milles euros (205.000,00 EUR), pour le porter: à trois cent trente-cinq mille cent euros (335.100,00 EUR), par la création de mille cent deux (1.102) parts.` ' sociales.

' Rémunération de l'apport

En rémunération de cet apport, il a été attribué à la société privée à responsabilité limitée "I.R.C.O.I." mille

cent deux (1.102) nouvelles parts sociales, entièrement libérées.

RAPPORT REVISORAL

Prise de connaissance du rapport réviseur d'entreprise dont l'extrait néerlandais sera publié au Moniteur'.

Belge.

3i Remplacement du texte de l'article 5 des statuts pour le mettre en concordance avec la décision

d'augmentation du capital qui précède, par le texte suivant

" Le capital social est illimité.

Le capital initial s'élève à dix-huit mille six cents euros (18.600,00 EUR).

La part fixe du capital social est égale à trois cent trente-cinq mille cent euros (335.100,00 EUR).

Le capital est variable sans modification des statuts pour le montant qui dépasse la part fixe du capital.".

41 Modification du premier alinéa de l'article 6, comme suit :

" Le capital social est divisé en mille huit cent et une (1.801) parts sociales sans mention de valeur:

nominale, ",

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(Déposés en même temps que l'extrait : une expédition du procès-verbal, une procuration, un rapport des

administrateurs et un rapport du réviseur d'entreprise, le texte coordonné des statuts).

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173, 10 bis du Code des Droits!

d'Enregistrement.

Denis Deckers

Notaire associé

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter fa personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

~

I, , "i.

rj.,:i~

Réserv

au

Monitet

belge

Mod 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

CE C

~ jtx 2012

lymonl§

reffe

N° d'entreprise : 0637925194

Dénomination ten entier) _ ROVER HOLDING

.24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2012
ÿþ' Ondernemingsnr ; 0837925194

Benaming (voluit) : ROVER HOLDING

(verkort} :

Rechtsvorm " Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Wahislaan 268 bus 5

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN NATURA DOOR INBRENG VAN AANDELEN KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG SCHULDVORDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester! Denis Dockers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met; handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "ROVER HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 1030 Schaarbeek, Generaal; Wahislaan 268 bus 6, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Eerste kapitaalverhoging van het vast kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura (van aandelen, welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor) met honderd en elfduizend: vijfhonderd euro (111.500,00 EUR), om het te brengen op honderd dertigduizend honderd euro (130.100,00,, EUR) door de uitgifte van vijfhonderd negenennegentig (599) nieuwe aandelen.

Vergoedinq voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de heer Ronse Frederick honderd tweeënzestig (162);' nieuwe volledig volgeéstorte aandelen toegekend, en aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht;' "H.M. Verheijen Beheer B.V." vierhonderd zevenendertig (437) aandelen toegekend.

De aandelen werden voor 100% volstort.

2/ Tweede kapitaalverhoging van het vast kapitaal door inbreng in natura (van een zekere, vaststaande en;: opeisbare schuldvordering, welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor) met; tweehonderd en vijfduizend euro (205.000,00 EUR), om het te brengen op driehonderd vijfendertigduizend honderd euro (335,100,00 EUR) door de uitgifte van duizend honderd en twee (1.102) nieuwe aandelen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze Inbreng werden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I.R.C.0.1. " de duizend honderd en twee (1.102) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een burgerlijke.; vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "BDO'E Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/6, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de CVBA ROVER HOLDING, bestaat uit de inbreng in. natura van de schuldvordering in rekening-courant, die de BVBA 1.R.C,0.1. bezit ten laste van de vennootschap,; én de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 54 aandelen van de BVBA SOLUMATICS ingebracht door., de heer Frederick RONSE; 44 aandelen van de BVBA SOLUMATICS ingebracht door de B.V. H.M.!! ;j VERHEIDEN BEHEER en 1.800 aandelen van de B.V. REXTRON ingebracht door de B.V. H.M. VERHEIJENi BEHEER, voor een totale inbrengwaarde van 316.500,00 EUR.

Bil het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wïj, onder voorbehoud van de continuïteit en hee,, herstel van de financiële toestand van de vennootschap, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel;' van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de;! Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is? voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;; z; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh

lIIl V I II M III11 IN 11 CII

*121317 51*

ui

JUL

Griffie R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

4e.

Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng

uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.701 aandelen van de CVBA ROVER HOLDING,

zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen in het

kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de CVBA ROVER HOLDING en mag

niet voor andere doeleinden worden gebruikt,

Roeselare, 28 juni 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

3/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

" Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan driehonderd vijfendertigduizend honderd euro (335.100,00

EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het

kapitaal overtreft.".

4/ Wijziging van de eerste alinea van artikel 6 van de statuten als volgt:

" Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in duizend achthonderd en één (1.801) aandelen, zonder

aanduiding van nominale waarde.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, een

verslag van de bestuurders en een verslag van de bedrijfsrevisor, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis i]eckers Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011
ÿþ e(0)~C4 Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge Motl 2.0

après dépôt de l'acte au greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

111

" iiueiaz!

Ne d'entreprise Dénomination

(en entier) : ROVER HOLDING

Forme juridique : société coopérative à responsabilité limitée

Siège : Schaerbeek (1030 Bruxelles), avenue Général Wahis 268 boîte 5

Objet de l'acte : CONSTITUTION - STATUTS - NOMINATIONS

Il résulte d'un acte reçu le trente juin deux mille onze, devant Maître Vincent BERQUIN, Notaire Associé,. membre de "Berquin Notaires", société civile à forme commerciale d'une société coopérative à responsabilité! limitée, ayant son siège social à 1000 Bruxelles, avenue Lloyd George, 11, et le numéro d'entreprise: 0474.073.840 (RPM Bruxelles),

que :

1) monsieur Frederick Edouard Gustave Louis RONSE, demeurant à 9850 Nevele, Zeistraat 16,

2) de heer Rudolf Hugo VAN DE VELDE, demeurant à Bergstrasse 54a, 8700 Kusnacht, Zwitserland,

3) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Verheijen Beheer B.V.", ayant son siège social à:

postbus 122, 5680AC Best, Nederland,

ont constitué la société coopérative à responsabilité limitée "ROVER HOLDING" (en néerlandais) et ont

décidé d'adopter un texte des statuts en français, dont un extrait suit:

FORME - DENOMINATION.

La société revêt la forme d'une société coopérative à responsabilité limitée.

Elle est dénommée "ROVER HOLDING".

SIEGE SOCIAL.

Le siège est établi à Schaerbeek (1030 Bruxelles, avenue Général Wahis 268 boîte 5.

OBJET.

La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, exclusivement en son propre nom et pour son;

propre compte :

1. la construction, le développement et la gestion d'un patrimoine mobilier ; toutes les opérations relatives à: des biens et des droits mobiliers, de quelque nature que ce soit, tels que la vente et l'achat, la location et la' prise en location, l'échange, en particulier la gestion et la valorisation de tous biens négociables, actions,, obligations, fonds d'Etat.

2. L' acquisition, la prise ferme des participations, sous n'importe quelle forme, dans toutes les sociétés ou' compagnies existantes ou à constituer, industrielles, commerciales, financiers, agricole ou immobiliers ; La' stimulation, le planning et la coordination du développement des sociétés et compagnies dans lesquelles elle: détient une participation ; La participation à l'administration, le management, la liquidation et le contrôle ainsi: que accorder de l'assistance technique, administrative et financière à ces sociétés et compagnies.

3. La société peut acquérir tout intérêt par association ou apport de capitaux, fusion, souscription, participation, intervention financière ou autrement dans n'importe quelle société, entreprise et opération ayant un objet similaire, lié ou contribuant à la réalisation de son propre objet.

4. Cette énumération n'est pas limitative et les termes "conseils" et "gestion" aux présents statuts sont des' activités autres que celles mentionnées dans la loi du six avril mil neuf cent nonante-cinq relative au statut des:

" entreprises d'investissement et à leur contrôle, aux intermédiaires et conseillers en placement. La société a également comme objet: a) exclusivement en son propre nom et pour son propre compte: la

" construction, le développement et la gestion du patrimoine immobilier; toutes les opérations, oui ou non sous le système de la TVA, relatives aux biens immobiliers et aux droits immobiliers, tels que l'achat et la vente, la,

" construction, la rénovation, l'aménagement et la décoration d'intérieur, la location ou la prise en location, l'échange, le lotissement et, en général, toutes les opérations qui sont liées directement ou indirectement à la. gestion ou à l'exploitation de biens immobiliers ou de droits réels immobiliers; b) exclusivement en son propre; nom et pour son propre compte: la construction, le développement et la gestion d'un patrimoine mobilier ; toutes' les opérations relatives à des biens et des droits mobiliers, de quelque nature que ce soit, tels que la vente et. l'achat, la location et la prise en location, l'échange, en particulier la gestion et la valorisation de tous biens' négociables, actions, obligations, fonds d'État; c) exclusivement en son propre nom et pour son propre compte;= faire des emprunts et consentir des prêts, crédits, financements et la négociation de contrats de leasing, dans lel cadre des buts décrits ci-dessus.

uxELLEe

.15 ln. 2011

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

34. " S'a5 ,k(3-1

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

A cet effet, la société peut collaborer et prendre part, ou prendre un intérêt dans d'autres entreprises,

directement ou indirectement, de quelque manière que ce soit.

La société peut donner caution tant pour ses propres engagements que pour les engagements de tiers,

entre autres en donnant ses biens en hypothèque ou en gage, y compris son propre fonds de commerce.

La société peut d'une façon générale accomplir toutes opérations commerciales, industrielles, financières,

mobilières ou immobilières se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou qui seraient de

nature à en faciliter la réalisation.

DUREE.

La société est constituée pour une durée illimitée.

CAPITAL.

Le capital social est illimité.

Le capital initial s'élève à dix-huit mille six cents euros (18.600,00 EUR).

La part fixe du capital social est égale à dix-huit mille six cents euros (18.600,00 EUR).

Le capital est variable sans modification des statuts pour le montant qui dépasse la part fixe du capital.

LES ASSOCIES.

Sont associés:

1. les signataires de l'acte de constitution, ci-après nommés les "fondateurs";

2. les personnes physiques et morales admises par l'assemblée générale des associés.

Lorsque l'admission est refusée, l'assemblée générale n'est pas tenue de justifier sa décision.

Pour être admis en tant qu'associé, le demandeur doit en application de l'article 6 souscrire au moins une part de la catégorie lui attribuée aux conditions fixées par l'organe de gestion et libérer chaque part à concurrence d'un quart au minimum. L'admission implique l'acceptation par l'associé des statuts et, le cas échéant, des règlements d'ordre intérieurs.

La constatation de l'acceptation d'un associé se fait par le biais de l'inscription au registre des parts, tel que fixé à l'article 357 du Code des sociétés.

ADMINISTRATION DE LA SOCIETE

La société est administrée par un ou plusieurs administrateurs, associé ou non, nommés par ces statuts ou par l'assemblée générale des associés.

Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent, personne physique, chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale.

La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mèmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre.

L'assemblée générale fixe librement la durée du mandat des administrateurs qu'elle nomme. Elle peut donner leur démission sans aucune raison et sans préavis.

Des administrateurs sortant sont rééligibles.

L'assemblée générale peut rémunérer le mandat des administrateurs et attribuer aux administrateurs des émoluments fixes ou variables de même que des jetons de présence.

Dans les huit jours de la nomination, les administrateurs doivent déposer l'extrait prévu par la loi de leur acte de nomination au greffe du tribunal de commerce.

CONSEIL D'ADMINISTRATION

Lorsqu'il y a plus que deux administrateurs, ils forment un conseil d'administration.

Le conseil d'administration choisit parmi ses membres un président et un vice-président.

Le conseil se réunit après convocation par le par le président ou le vice-président aussi souvent que l'intérêt de la société l'exige. Il doit également être convoqué lorsqu'un administrateur le demande.

Le conseil se réunit au siège de la société ou à tout autre endroit indiqué dans la convocation.

Sauf en cas d'urgence à justifier dans le procès-verbal de la réunion, les convocations se font par lettre, télécopie ou courrier électronique, contenant l'ordre du jour, au moins cinq jours francs avant la réunion. Le conseil d'administration ne délibère valablement que si au moins la moitié plus un des membres sont présents ou représentés. Lorsqu'une première réunion du conseil n'est pas un nombre utile, une nouvelle réunion peut être convoquée avec le même ordre du jour. Cette dernière délibérera valablement quelque soit le nombre des administrateurs présents ou représentés.

Les décisions sont prises à la majorité simple.

En cas de partage de voix, la voix du président est prépondérante.

Tout administrateur peut, au moyen d'un document qui porte sa signature (y compris une signature digitale conformément à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil) et qui a été communiqué par écrit, par téléfax, e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil, donner mandat à un autre membre du conseil afin de le représenter à une réunion déterminée. Un administrateur peut représenter plusieurs de ses collègues et émettre, en plus de sa propre voix, autant de votes qu'il a reçu de procurations. Les procurations doivent être communiquées au président ou au vice-président au plus tard deux jours avant la réunion.

Les décisions et votes du conseil sont constatées dans des procès-verbaux et signés par la majorité des administrateurs présents.

Les copies ou extraits de ces procès-verbaux sont signés par le président ou par le vice-président.

POUVOIRS

Le conseil d'administration est investi des pouvoirs les plus étendus pour faire tous les actes de gestion et de disposition rentrant dans le cadre de l'objet social, à l'exception de ceux que la loi ou les statuts réservent à l'assemblée générale.

Volet B - Suite

Le conseil d'administration peut donner des procurations spéciales à des mandataires de son choix, dans

les limites de ses compétences.

POUVOIR DE DELEGATION

Le conseil d'administration peut déléguer la gestion journalière de la société à un ou plusieurs

administrateurs portant le titre de administrateur-gérant délégué. Il peut également attribuer certaines tâches à

des tiers.

Le conseil d'administration déterminera les émoluments liés aux délégations attribuées.

REPRESENTATION DE LA SOCIETE

Nonobstant les délégations spéciales la société est représentée vis-à-vis des tiers et en droit soit par deux

administrateurs agissant conjointement, soit par un administrateur délégué agissant seul, désigné par le conseil

d'administration.

ASSEMBLEE GENERALE

L'assemblée générale doit être convoquée une fois par an dans les six mois de la clôture de l'exercice :

social, et plus précisément chaque dernier jeudi du mois de juin à seize heures, afin de se prononcer entre

autres sur les comptes annuels de l'exercice social révolu et sur la décharge aux administrateurs et le cas

échéant au(x) commissaire(s) ou aux associés chargés du contrôle.

SI ce jour est un jour férié, l'assemblée a lieu le jour ouvrable suivant à la même heure.

Les assemblées générales se tiennent au siège de la société ou en tout autre endroit mentionné dans la

convocation.

PROCURATIONS

Tout actionnaire empêché peut, au moyen d'une pièce qui porte sa signature (en ce compris une signature .

digitale conformément à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil) et qui est communiquée par écrit, par fax, par e-

mail ou tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du code civil, donner procuration à une autre personne,

actionnaire ou non, pour le représenter à une réunion de l'assemblée et de voter en sa place. Les procurations

doivent porter une signature (en ce compris une signature digitale conformément à l'article 1322, alinéa 2 du

Code civil).

DROIT DE VOTE

Chaque action a droit à une voix.

EXERCICE SOCIAL

L'exercice social commence le premier janvier pour se terminer le trente et un décembre de chaque année.

REPARTITION DES BENEFICES.

Sur les bénéfices nets de la société, il est effectué annuellement un prélèvement de cinq pour cent au moins

qui est affecté à la constitution de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque ce fonds

de réserve atteint le dixième du capital social.

Sur la proposition du conseil d'administration, l'assemblée générale décide de l'affectation à donner au solde

des bénéfices nets.

LIQUIDATION

Lors de la dissolution avec liquidation, les liquidateurs sont nommés par l'assemblée générale.

Les liquidateurs n'entrent en fonction qu'après confirmation par le tribunal de commerce de leur nomination

résultant de la décision prise par l'assemblée générale, conformément à l'article 184 du Code des Sociétés.

Les liquidateurs disposeront des pouvoirs les plus étendus conférés par les articles 186 et suivants du Code

des sociétés.

BONI DE LIQUIDATION

Après apurement de toutes les dettes, charges et frais de la société, le solde servira d'abord à rembourser

le montant du capital libéré aux associés.

Si les parts sociales ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs rétablissent

l'équilibre, soit par des appels de fonds complémentaires, soit par des remboursements partielles.

Les actifs qui restent seront distribués proportionnellement parmi les parts.

En cas qu'il y a une différence d'interprétation entre le texte néerlandais et le texte français, le texte néerlandais sera prioritair.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(Déposées en même temps que l'extrait : une expédition de l'acte, deux procurations).

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173,1° bis du Code des Droits

d'Enregistrement.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaire Associé

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

28/07/2011
ÿþMo0 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11116123*

lala

IVI

VN

is

u

i

i

i

1 5 JUL 20%ffie

Ondernemingsnr : e-D

Benaming

{voluit) : ROVER HOLDING

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Schaarbeek (1030 Brussel), Generaal Wahislaan 268 bus 5 Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op dertig juni tweeduizend en elf, door Meester Vincent BERQtJIN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat :

1) de heer Frederick Edouard Gustave Louis RONSE, wonende te 9850 Nevefe, Zeistraat 16,

2) de heer Rudolf Hugo VAN DE VELDE, wonende te Bergstrasse 54a, 8700 Kusnacht, Zwitserland,

3) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Verheijen Beheer B.V.", met maatschappelijke zetel te

postbus 122, 5680AC Best, Nederland,

volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is "ROVER HOLDING".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schaarbeek (1030 Brussel), Generaal Wahislaan, 268 bus 5.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en. verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

2) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

3) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of' bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met, het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

4) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de' secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de. beleggingsadviseurs.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking' hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van dertig juni tweeduizend en elf.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Frederik RONSE, ten belope van achtenveertig (48) aandelen;

- door de heer Rudolf Hugo van de Velde, ten belope van vier (4) aandelen

- door besloten vennootschap naar Nederlands recht "Verheijen Beheer B.V.", ten belope van achtenveertig (48) aandelen.

totaal: honderd (100) aandelen.

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BAN KATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6461839-66 bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 juni tweeduizend en elf afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

DE VENNOTEN

Zijn vennoot:

1.de ondertekenaars van deze akte, hierna "oprichters" genoemd,

2.de natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering van vennoten als vennoot aanvaard. Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft de algemene vergadering van vennoten haar beslissing niet te verantwoorden.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het orgaan dat instaat voor het bestuur en op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. RAAD VAN BESTUUR

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volte dagen vôôr de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. BEVOEGHEDEN

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur mag, binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, bijzondere volmachten geven aan de lasthebbers van zijn keuze.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste donderdag van de maand juni om zestien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dal zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alten tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Vaststelling van het aantal bestuurders op drie (3) en benoeming tot eerste bestuurders :

1) de heer Frederick RONSE, wonende te 9850 Nevele, Zeistraat 16,

2) de heer Rudolf Hugo VAN DE VELDE, wonende te Bergstrasse 54a, 8700 Kusnacht, Zwitserland,

3) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Verheijen Beheer B.V.", met als vast vertegenwoordiger de heer Henricus Maria Jacobus Sophia VERHEIJEN, vwonende te Frederiklaan 10, 5684LC Best, Nederland.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van dertig juni tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de naamloze vennootschap "STIMAA", met maatschappelijke zetel te 3583 Beringen, Trommelaar 35, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ROVER HOLDING

Adresse
GENERAAL WAHISLAAN 268, BUS 5 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale