ROYAL & SUN ALLIANCE INSURANCE

Divers


Dénomination : ROYAL & SUN ALLIANCE INSURANCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.665.544

Publication

06/06/2014
ÿþ"

Mod Word 15,1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

si

*iau29ia*

neergelegd/ontvangen op

2 7 MEI 2014

ter griffie van decMerlandstaiige

reclitb-arkv-aYï "kciophandei" Brussel

Ondernemingsnr : 0840.665.544

Benaming

(voluit) : Royal & Sun Alliance Insurance Pic

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels recht

Zetel : St. Mark's Court, Chart Way, Horsham, RH12 1XL West Sussex, Verenigd Konink

Belgisch bijkantoor: Woluwedal 62, 1200 Brussel en Uitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie van bevoegdheden

Beslissingen van de wettelijk vertegenwoordiger van 20 september 2013.

De heer Peter Van Santen, wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de vennootschap, delegeert bij deze de volgende bevoegdheden om de vennootschap te vertegenwoordigen in België en elders in de EER via paspoortrechten (hierna "het Grondgebied"):

1. De bevoegdheden om bankverrichtingen en postrekeningen van de vennootschap te openen, stuiten en beheren niet het oog op onderstaande handelingen met gezamenlijke ondertekening door 2 personen, al dan niet de wettelijke vertegenwoordiger, aan de volgende personen:

(a) mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3;

(b) de heer Dirk Maes, met woonplaats te 2100 Deume (Antwerpen), Stalinsstraat 7.

Deze bevoegdheden omvatten, in het bijzonder en zonder beperking, de bevoegdheden om chequeboekjes aan te vragen en af te halen die moeten uitgegeven worden op de bankrekening van de vennootschap, ban kuittreksels in verband met de rekeningen van de vennootschap goedkeuren, van dergelijke rekeningen geld afhalen, betalingen maken en cheques uitgeven.

In de bovengenoemde aan de volmachthouder verleende bevoegdheden is het volgende niet begrepen:

(a) om debet te staan op deze rekening of rekeningen;

(b) om een schuld te maken of een schuldbewijs af te geven, een waarborg of onderpand te geven, een leenovereenkomst aan te gaan of anderszins aan een persoon of personen (waaronder firma's, rechtspersonen, verenigingen of autoriteiten zonder rechtspersoonlijkheid) de tegoeden of activa van de vennootschap uit te lenen, met inbegrip van maar niet beperkt tot het lenen van gelden, het bezwaren van de activa van de vennootschap en het verkrijgen van leningen;

(c) om te handelen in buitenlandse wisseltransacties, behalve voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvoering van schriftelijke betalingsinstructies die naar behoren zijn gegeven aan een bank, overeenkomstig de bovenstaande controles, of wanneer er naar behoren geautoriseerde instructies zijn gegeven aan een bank, in overeenstemming met de bovenstaande bevoegdheidsniveaus die vereisen dat gelden die voor rekening van de vennootschap zijn ontvangen, worden geconverteerd en overgeschreven op een bankrekening op naam van de opdrachtgever;

(d) om in naam van de vennootschap te handelen in swaps, rentetermijncontracten, opties, futures of andere, soortgelijke instrumenten; of

(e) om garanties, tegengaranties of een andere akte van borgstelling van welke aard ook, voor welk bedrag ook, uitte geven ten gunste van een bank, banken of financiële instelling, al dan niet op het Grondgebied.

2. De bevoegdheid om (i) verzekeringsvoorstellen te aanvaarden, erover te onderhandelen en ze uit te voeren en ongeacht welke verzekeringspolissen en verzekeringsborgtochten en -borgstellingen uit te geven tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de volmachthouder wenselijk zal achten en (ii) de herverzekering te organiseren tegen ieder risico dat door of namens de vennootschap wordt aanvaard bij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

."

s

uitoefening van de handelsbedrijvigheid op het Grondgebied, tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de volmachthouder wenselijk zal achten, aan de volgende personen:

(a) de heer Michel Sedeyn, met woonplaats te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 76;

(b) de heer Charles Gilson, met woonplaats te 1060 Saint-Gilles, Avenue Ducpetiaux 101;

(c) mevrouw Lien Cambier, met woonplaats te 9000 Gent, Blekerijstraat 39;

(d) de heer Dirk Maes, met woonplaats te 2100 Deume (Antwerpen), Stalinsstraat 7;

(e) de heer Jan Dela Ruelle, met woonplaats te 2550 Kontich, Broekbosstraat 18;

(f) de heer Dieter Six, met woonplaats te 1980 Eppegem, Kompenhofstraat 54;

(g) de heer Peter Verhesen, met woonplaats te 2870 Puurs, Liezeledorp 18;

(h) mevrouw Pascale Peeters, met woonplaats te 2400 Mol, Meyersstraat 29;

(i) de heer Bert Romswinkei, met woonplaats te 8200 Brugge, Marienhovedreef 13;

(j) mevrouw Annick De Sutter, met woonplaats te 3080 Duisburg, Tervuursesteenweg 43;

(k) de heer Marc Van Innis, met woonplaats te 1853 Strombeek-Bever, Jan Mulsstraat 11;

(I) mevrouw Tessy Claessens, met woonplaats te 1933 Sterrebeek, Schutterslaan 23;

(m) de heer Olivier Bastin, met woonplaats te 1020 Brussel (Laken), Avenue de la Bugrane 20.

3. De bevoegdheid om verzekeringsclaims te beheren, regelen en betalen, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig te maken, als verweerder daarbij optreden of erin tussen komen en ieder geschil in verband daarmee te regelen, aan de volgende personen;

(a) de heer Olivier Cherdon, met woonplaats te 3071 Erps-Kwerps, Haaggatstraat 10;

(b) mevrouw Rita Vander Goten, met woonplaats te 3071 Erps-Kwerps, Kouterstraat 219;

(c) de heer Paul Somlai, met woonplaats te 2820 Bonheiden, Venlaan 16;

(d) de heer Ivan Eggermont, met woonplaats te 2650 Edegem, Posdijk 17.

4. De bevoegdheid om ten gunste van de vennootschap, bankdeposito's te verrichten, door of in opdracht van de vennootschap uitgegeven cheques te endosseren met het oog op hun inning, enkel om de betreffende bedragen op bankrekeningen van de vennootschap te storten, aan mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3.

5. De bevoegdheid om ten aanzien van personeel, consulenten en tussenpersonen alle sociale documenten te ondertekenen, daarin inbegrepen, zonder daartoe beperkt te zijn, tewerkstellingsattesten, vakantie-attesten en aanvraagformulieren voor tijdskrediet, aan mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3.

6. De bevoegdheid om de briefwisseling van de vennootschap te houden en te ondertekenen, daarin inbegrepen, zonder daartoe beperkt te zijn, het in ontvangst nemen van brieven, pakjes en alle andere zendingen, al dan niet aangetekend, alsook van kennisgevingen en betekende documenten:

(a) mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3;

(b) de heer Dirk Maes, met woonplaats te 2100 Deume (Antwerpen), Stalinsstraat 7;

(c) de heer Michel Sedeyn, met woonplaats te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 76;

(d) de heer Olivier Cherdon, niet woonplaats te Haaggatstraat 10, 3071 Erps-Kwerps.

7. De bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van de BTW-diensten en om BTW aangiften en ieder daarmee verband houdend document te ondertekenen, aan de volgende personen:

"

(a) mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3;

(b) mevrouw Leonor Carrilho, met woonplaats te 1933 Sterrebeek, Kleinegeeststraat 170a.

Onderhavige delegatie van bevoegdheden vervangt integraal de delegatie van bevoegdheden die werd verleend bij beslissing van de wettelijke vertegenwoordiger van 16 december 2011, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 11 januari 2012 onder nummer 12008237.

Peter Van Santen

Wettelijke vertegenwoordiger

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Lem in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MIMI

+i7j 2 014

q M'USSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.665.544

Benaming

(voluit) : Royal & Sun Alliance Insurance Plc

(verkort) :

Rechtsvorm : Public limited company naar Engels recht

Zetel : St. Mark's Court, Chari Way, Horsham, RH12 1XL West Sussex,Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor : Woluwedal 62, 1200 Brussel en Uitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming wettelijke vertegenwoordiger

Op de vergadering van 20 september 2013 heeft de raad van bestuur van Royal & Sun Alliance Insurance Plc de volgende beslissingen genomen:

1. Er werd een einde gesteld aan het mandaat van mevrouw Anja Decuypere als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor met ingang vanaf 20 september 2013. De bevoegdheden die aan mevrouw Anja Decuypere werden verleend blijkens de beslissing van de raad van bestuur van de vennootschap van 21 december 2012 in het kader van haar functie als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijhuis, werden herroepen met ingang vanaf 20 september 2013.

2. De heer Peter Van Santen, wonende te Volckaert 1A, 9400 Denderwindeke, België, werd benoemd als wettelijke vertegenwoordiger. De raad van bestuur heeft een volmacht goedgekeurd luidens dewelke de betrokkene over alle bevoegdheden worden verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen in België en elders in de EER via paspoortrechten (hierna het Grondgebied) en om de handelsbedrijvigheid van het bijkantoor te voeren en te besturen overeenkomstig de richtlijnen en instructies die te gelegener tijd door de vennootschap aan de wettelijke vertegenwoordiger worden verstrekt en daarbij ook verslag uit te brengen aan de bestuurders van de vennootschap, zoals dat te gelegener tijd zou kunnen gevraagd worden,

3. De aan de wettelijke vertegenwoordiger verleende bevoegdheden omvatten onder meer de volgende bevoegdheden die verband houden met de handelsbedrijvigheid van het bijkantoor op het Grondgebied en die uitgeoefend moeten worden door de wettelijke vertegenwoordiger:

(a) verzekering: verzekeringsvoorstellen aanvaarden, het onderhandelen over en uitvoeren van gelijk welke verzekeringspolissen en verzekeringsborgtochten en -borgstellingen, tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de wettelijke vertegenwoordiger wenselijk zal achten;

(b) herverzekering: de herverzekering organiseren tegen iedere risico dat door of namens de vennootschap wordt aanvaard bij de uitoefening van de handelsbedrijvigheid op het Grondgebied, tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de wettelijke vertegenwoordiger wenselijk zal achten;

(c) vorderingen: verzekeringsclaims beheren, regelen en betalen, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig maken, als verweerder daarbij optreden of er in tussen komen en ieder geschil in verband daarmee regelen;

(d) inningen: verzekeringspremies alsook gelijk welk bedrag dat om gelijk welke reden aan de vennootschap verschuldigd is, zonder beperking met betrekking tot het bedrag, opwegen en innen, hetzij van natuurlijke personen, prtvéondernemingen of openbare instanties, kwijting verlenen van iedere dergelijke inning, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig maken, iedere som of ander geldbedrag of activa waarop de vennootschap recht heeft invorderen;

(e) invordering: verklaringen van abandonnement aanvaarden en weigeren, gelijk welke door de vennootschap verzekerde goederen of activa veilig stellen, in bezit nemen, aankopen en verkopen, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk, en in het algemeen iedere handeling stellen met het oog op de beveiliging van dergelijke goederen of activa;

(f) aan- en verkoop: goederen en activa aankopen, uitwisselen en verkopen (met uitsluiting van onroerende goederen);

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(g) voertuigen: op het Grondgebied motorvoertuigen leasen, huren, aankopen, uitwisselen of verkopen, iedere noodzakelijke handeling ondernemen om bovengenoemde voertuigen te registreren op naam van de vennootschap en al de registraties verrichten op de Directie Inschrijvingen van Voertuigen;

(h) overeenkomsten: over overeenkomsten van allerlei soort onderhandelingen voeren, deze afsluiten, ondertekenen, beëindigen, er zich uit terugtrekken en ze opzeggen (voor zover ze geen verzekerings- of

herverzekeringscontracten zijn, met inbegrip van onder meer lease-, huur-, transport- en outsourcingcontracten) waarvan de duur niet meer bedraagt dan een jaar, of zes jaar telkens verlengbaar voor een bijkomende periode

van zes jaar in geval van leasingovereenkomsten;

(i) waarborgsommen: waarborgsommen betalen en vrijmaken;

(j) bankdeposito's: ten gunste van de vennootschap, bankdeposito's verrichten, door of in opdracht van de vennootschap uitgegeven cheques endosseren met het oog op hun inning, enkel om de betreffende bedragen op bankrekeningen van de vennootschap te storten;

(k) wissels: wissels die uitgegeven of geëndosseerd zijn op naam van de vennootschap voor inning of discontering ten gunste van de vennootschap endosseren, vragen dat die wissels geprotesteerd worden of ze herroepen;

(I) verrichting van investeringen: gelijk welke bedragen waarover de vennootschap op ieder moment in het Grondgebied beschikt investeren, voor de aankoop of verwerving van aandelen, obligaties, of andere effecten, enkel met het oog op investering en alle dergelijke investeringsmiddelen die de vennootschap op het Grondgebied heeft of bezit verkopen, overeenkomstig het beleid van de vennootschap;

(m) personeel, consulenten en tussenpersonen: collectieve arbeidsovereenkomsten en

vennootschapsovereenkomsten afsluiten en over hun bepalingen en voorwaarden onderhandelen; werknemers met inbegrip van managers in dienst nemen, schorsen en ontslaan, en daarbij de betreffende opdrachten en bezoldiging vaststellen en wijzigen; vertegenwoordigers, agenten en lasthebbers, makelaars, business finders, consulenten en andere zelfstandige consulenten benoemen en ontslaan en daarbij de betreffende opdrachten en bezoldiging vaststellen en wijzigen; ieder geschil regelen dat zou kunnen ontstaan in verband met de in de onderhavige paragraaf opgesomde aangelegenheden; de vennootschap vertegenwoordigen bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, arbeidsrechtbanken, beroepsverenigingen en vakbonden;

(n) regelgeving in verband met het leefmilieu, gezondheid en veiligheid op het werk en bescherming van gegevens: ongeacht welke handeling ondernemen die noodzakelijk of nuttig is opdat de vennootschap de voorschriften inzake leefmilieu, gezondheid, veiligheid op het werk en gegevensbescherming zou naleven;

(o) briefwisseling: de briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen;

(p) plaatselijke kantoren: plaatselijke kantoren van het bijkantoor binnen het Grondgebied oprichten, openen en sluiten;

(q) fiscale vertegenwoordigers: fiscale vertegenwoordigers van het bijkantoor in " lidstaten van de EU benoemen voor de voorbereiding, incasso en betaling van belasting op verzekeringspremies zoals dit te gelegener tijd zou kunnen geëist worden;

(r) vertegenwoordiging bij overheidsinstanties: de vennootschap vertegenwoordigen bij iedere openbare overheid van de staat, de gewesten, de provincies of de gemeenten, regelgevende overheden met inbegrip van verantwoordelijkheid voor de naleving van alle toepasselijke bepalingen inzake verzekeringsrecht en sociale wetten, en alle verrichtingen machtigen en uitvoeren alsmede iedere aanvraag, verzoekschrift en mededeling indienen die overeenkomstig de toepasselijke wetten en reglementen geëist worden;

(s) vertegenwoordiging voor andere instanties: de vennootschap vertegenwoordigen bij de Kamer van Koophandel, het Handelsregister, de post, telegraaf- en telefoondiensten, de douane, spoorwegmaatschappijen, transportmaatschappijen, industriële verenigingen (met inbegrip van maar niet beperkt tot de verantwoordelijkheid voor het neerleggen van de jaarrekening van het bijkantoor bij de Nationale Bank van België en de vereiste publicaties verzorgen in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, onder andere bij belangrijke wijzigingen in de statuten en voor benoemingen en ontslagen van bestuurders) en bij iedere andere vereniging of orgaan waarin de vennootschap vertegenwoordigd is of zal zijn, en daarbij aile verrichtingen met dergelijke dienst of orgaan machtigen en uitvoeren;

(t) vertegenwoordiging bij de administratie der belastingen: de vennootschap vertegenwoordigen voor iedere belastingoverheid met inbegrip van de BTW-diensten en belastingaangiften, BTW-aangiften en ieder daarmee verband houdend document ondertekenen en alle betreffende betalingen van belastingen, bijdragen en andere bedragen die door de vennootschap verschuldigd zijn, verrichten;

(u) vertegenwoordiging voar de rechtbanken: de vennootschap vertegenwoordigen voor iedere gerechtelijke overheid in procedures die door de vennootschap aanhangig worden gemaakt of tegen haar worden ingeleid, alsmede in arbitrageprocedures, bemiddelingsprocedures en iedere alternatieve procedure met het oog op de regeling van geschillen, met de bevoegdheid om ieder geschil te regelen en advocaten te benoemen en te ontslaan;

(y) vertegenwoordiging in faillissementsprocedures: alle vorderingen indienen en alle rechten van een schuldeiser uitoefenen in faillissementsprocedures; in het algemeen de vennootschap vertegenwoordigen in faillissementsprocedures.

4. De wettelijke vertegenwoordiger heeft daarnaast de volgende bevoegdheden voor bankverrichtingen: bankverrichtingen en postrekeningen van de vennootschap openen, sluiten en beheren met het ocg op wat voorafgaat met een maximum van 250.000 EUR voor een enkele transactie met een enkelvoudige handtekening en boven de 250.000 EUR voor een enkele transactie met gezamenlijke ondertekening tezamen met een persoon binnen de vennootschap aan wie volmacht werd verleend om bankrekeningen en postrekeningen te openen, te sluiten en te beheren. Deze bevoegdheden omvatten, in het bijzonder en zonder beperking, de bevoegdheden om chequeboekjes aan te vragen en af te halen die moeten uitgegeven worden

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

op de bankrekening van de vennootschap, bankuittreksels in verband met de rekeningen van de vennootschap goedkeuren, van dergelijke rekeningen geld afhalen, betalingen maken en cheques uitgeven.

De beperking van het bovengenoemd bedrag is niet van toepassing op de betalingen van wedden en bezoldiging (met inbegrip van de betreffende voorheffingen en bijdragen voor sociale zekerheid), alsmede op belastingen, voorheffingen en bijdragen die door de vennootschap verschuldigd zijn en waarvoor de wettelijke vertegenwoordiger bevoegdheid heeft met een enkele handtekening.

In de bovengenoemde aan de wettelijke vertegenwoordiger verleende bevoegdheden is het volgende niet begrepen:

(a) om debet te staan op deze rekening of rekeningen;

(b) om een schuld te maken of een schuldbewijs af te geven, een waarborg of onderpand te geven, een leenovereenkomst aan te gaan of anderszins aan een persoon of personen (waaronder firma's, rechtspersonen, verenigingen of autoriteiten zonder rechtspersoonlijkheid) de tegoeden of activa van de vennootschap uit te lenen, met inbegrip van maar niet beperkt tot het lenen van gelden, het bezwaren van de activa van de vennootschap en het verkrijgen van leningen;

(c) om te handelen in buitenlandse wisseltransacties, behalve voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvoering van schriftelijke betalingsinstructies die naar behoren zijn gegeven aan een bank, overeenkomstig de bovenstaande controles, of wanneer er naar behoren geautoriseerde instructies zijn gegeven aan een bank, in overeenstemming met de bovenstaande bevoegdheidsniveaus die vereisen dat gelden die voor rekening van de vennootschap zijn ontvangen, worden geconverteerd en overgeschreven op een bankrekening op naam van de opdrachtgever;

(d) om in naam van de vennootschap te handelen in swaps, rentetermijncontracten, opties, futures of andere, soortgelijke instrumenten; of

(e) om garanties, tegengaranties of een andere akte van borgstelling van welke aard ook, voor welk bedrag ook, uitte geven ten gunste van een bank, banken of financiële instelling, al dan niet op het Grondgebied.

5. De wettelijke vertegenwoordiger mag alle of een deel van bovengenoemde bevoegdheden delegeren, waarbij uitdrukkelijk en te gelegener tijd de beperkingen van die delegaties worden aangeduid, bijzondere gevolmachtigden benoemen voor bijzondere handelingen of categorieën van handelingen die onderworpen zijn aan de voorafgaandelijke schriftelijke kennisgeving te richten aan de secretaris van de vennootschap en dergelijke benoemingen herroepen met dien verstande evenwel dat de wettelijke vertegenwoordiger steeds verantwoordelijk is jegens de vennootschap voor de behoorlijke uitoefening en uitvoering door die gevolmachtigden van de verschillende bevoegdheden die hem verleend werden en voor de transacties die uit die benoemingen voortvloeien.

6, De hierboven beschreven volmacht verleend aan de wettelijke vertegenwoordiger is geldig voor een periode van 24 maanden (2 jaar) te rekenen vanaf 20 september 2013, doch de vennootschap kan deze te allen tijde herroepen.

Peter Van Santen

Wettelijke vertegenwoordiger

Tevens neergelegd: uittreksel van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de vennootschap en de volmacht dd. 20 september 2013 in het Engels met een Nederlandse vertaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.02.2013, NGL 29.12.2014 14708-0578-006
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.02.2014, NGL 29.12.2014 14708-0579-006
22/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Wjh

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

bE

B st

i

11H Dliii liai lin

*13032278*

111

ONITEUR BELGE

1 5 .-02- 1013 SRUS ~

ISCH S TAATBI_A; Q 5 FEB 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.665.544

Benaming

(voluit) : Royal & Sun Alliance insurance

(verkort) :

Rechtsvorm : Public limited company

Zetel ; St. Mark's Court, Chart Way, Horsham, RH12 1XL West Sussex,Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor : Woluwedal 62, 1200 Brussel en Uitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming wettelijke vertegenwoordiger; delegatie van bevoegdheden

Op de vergadering van 21 december 2012 heeft de raad van bestuur van Royal & Sun Alliance Insurance Plc de volgende beslissingen genomen:

1. Kennisname van het ontslag van de heer Pierre Cambier als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor met ingang vanaf 31 december 2012. De bevoegdheden die aan de heer Pierre Cambier werden verleend blijkens de beslissing van de raad van bestuur van de vennootschap van 7 oktober 2011 in het kader van zijn functie als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijhuis, worden herroepen met ingang vanaf 31 december 2012.

2. Mevrouw Anja Decuypere, wonende te Lettenburg 3, 8730 Oedelem, België, werd benoemd als wettelijke vertegenwoordiger. De raad van bestuur heeft een volmacht goedgekeurd luidens dewelke de betrokkene over alle bevoegdheden zal beschikken om de vennootschap te vertegenwoordigen in België en eiders in de EER via paspoortrechten (hierna het Grondgebied) en om de handelsbedrijvigheid van het bijkantoor te voeren en te besturen overeenkomstig de richtlijnen en instructies die te gelegener tijd door de vennootschap aan de wettelijke vertegenwoordiger worden verstrekt en daarbij ook verslag uit te brengen aan de bestuurders van de vennootschap zoals dat te gelegener tijd zou kunnen gevraagd worden.

3. De aan de wettelijke vertegenwoordiger verleende bevoegdheden omvatten onder meer de volgende bevoegdheden die verband houden met de handelsbedrijvigheid van het bijkantoor op het Grondgebied en die uitgeoefend moeten worden door de wettelijke vertegenwoordiger:

(a) verzekering: verzekeringsvoorstellen aanvaarden, het onderhandelen over en uitvoeren van gelijk welke verzekeringspolissen en verzekeringsborgtochten en -borgstellingen, tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de wettelijke vertegenwoordiger wenselijk zal achten;

(b) herverzekering: de herverzekering organiseren tegen iedere risico dat door of namens de vennootschap wordt aanvaard bij de uitoefening van de handelsbedrijvigheid op het Grondgebied, tegen de premies en onder de vcorwaarden en bepalingen die de wettelijke vertegenwoordiger wenselijk zal achten;

(c) vorderingen: verzekeringsclaims beheren, regelen en betalen, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig maken, als verweerder daarbij optreden of er in tussen komen en ieder geschil in verband daarmee regelen;

(cl) inningen: verzekeringspremies alsook gelijk welk bedrag dat om gelijk welke reden aan de vennootschap verschuldigd is, zonder beperking met betrekking tot het bedrag, opvragen en innen, hetzij van natuurlijke personen, privéondememingen of openbare instanties, kwijting verlenen van ieder dergelijke inning, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig maken, iedere som of ander geldbedrag of activa waarop de vennootschap recht heeft invorderen;

(e) invordering: verklaringen van abandonnement aanvaarden en weigeren, gelijk welke door de vennootschap verzekerde goederen of activa veilig stellen, in bezit nemen, aankopen en verkopen, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk, en in het algemeen iedere handeling stellen met het oog op de beveiliging van dergelijke goederen of activa;

(f) aan- en verkoop: goederen en activa aankopen, uitwisselen en verkopen (met uitsluiting van onroerende goederen);

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

` Y J " _1C~

.

~4r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

I (g) voertuigen: op het grondgebied motorvoertuigen leasen, huren, aankopen, uitwisselen of verkopen, iedere noodzakelijke handeling ondernemen om bovengenoemde voertuigen te registreren op naam van de vennootschap en al de registraties verrichten op de dienst voor inschrijving van voertuigen;

(h) overeenkomsten: over overeenkomsten van allerlei soort onderhandelingen voeren, deze afsluiten, ondertekenen, beëindigen, er zich uit terugtrekken en ze opzeggen (voor zover ze geen verzekerings- of herverzekeringscontracten zijn, met inbegrip van onder meer lease-, huur-, transport- en outsourcingcontracten) waarvan de duur niet meer bedraagt dan een jaar, of zes jaar telkens verlengbaar voor een bijkomende periode van zes jaar in gevat van leasingovereenkomsten;

(i) waarborgsommen: waarborgsommen betalen en vrijmaken;

(j) bankdeposito's: ten gunste van de vennootschap, bankdeposito's verrichten, door of in opdracht van de vennootschap uitgegeven cheques endosseren met het oog op hun inning, enkel om de betreffende bedragen op bankrekeningen van de vennootschap te storten;

(k) wissels: wissels die uitgegeven of geëndosseerd zijn op naam van de vennootschap voor inning of discontering ten gunste van de vennootschap endosseren, vragen dat die wissels geprotesteerd worden of ze herroepen;

(I) verrichting van investeringen: gelijk welke bedragen waarover de vennootschap op ieder moment in het Grondgebied beschikt investeren, voor de aankoop of verwerving van aandelen, obligaties, of andere effecten, enkel met het oog op investering en aile dergelijke investeringsmiddelen die de vennootschap op het grondgebied heeft of bezit verkopen, overeenkomstig het beleid van de vennootschap;

(m) personeel, consulenten en tussenpersonen: collectieve arbeidsovereenkomsten en

vennootschapsovereenkomsten afsluiten en over hun bepalingen en voorwaarden onderhandelen; werknemers met inbegrip van managers in dienst nemen, schorsen en ontslaan, en daarbij de betreffende opdrachten en bezoldiging vaststellen en wijzigen; vertegenwoordigers, agenten en lasthebbers, makelaars, business finders, consulenten en andere zelfstandige consulenten benoemen en ontslaan en daarbij de betreffende opdrachten en bezoldiging vaststellen en wijzigen; ieder geschil regelen dat zou kunnen ontstaan in verband met de in de onderhavige paragraaf opgesomde aangelegenheden; de vennootschap vertegenwoordigen bij de rijksdienst voor sociale zekerheid, arbeidsrechtbanken, beroepsverenigingen en vakbonden;

(n) regelgeving in verband met het leefmilieu, gezondheid en veiligheid op het werk en bescherming van gegevens: ongeacht welke handeling ondernemen die noodzakelijk of nuttig is opdat de vennootschap de voorschriften inzake leefmilieu, gezondheid, veiligheid op het werk en gegevensbescherming zou naleven;

(o) briefwisseling: de briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen;

(p) plaatselijke kantoren: plaatselijke kantoren van het bijkantoor binnen het Grondgebied oprichten, openen en sluiten;

(q) fiscale vertegenwoordigers: fiscale vertegenwoordigers van het bijkantoor in lidstaten van de EU benoemen voor de voorbereiding, incasso en betaling van belasting op verzekeringspremies zoals dit te gelegener tijd zou kunnen geëist worden;

(r) vertegenwoordiging bij overheidsinstanties: de vennootschap vertegenwoordigen bij iedere openbare overheld van de staat, de gewesten, de provincies of de gemeenten, regelgevende overheden met inbegrip van verantwoordelijkheid voor de naleving van alle toepasselijke bepalingen inzake verzekeringsrecht en sociale wetten, en alle verrichtingen machtigen en uitvoeren alsmede iedere aanvraag, verzoekschrift en mededeling indienen die overeenkomstig de toepasselijke wetten en reglementen geëist worden;

(s) vertegenwoordiging voor andere instanties: de vennootschap vertegenwoordigen op de Kamer van Koophandel, het Handelsregister, de post, telegraaf- en telefoondiensten, de douane, spoorwegmaatschappijen, transportmaatschappijen, industriële verenigingen (met inbegrip van maar niet beperkt tot de verantwoordelijkheid voor het neerleggen van de jaarrekening van het bijkantoor bij de Nationale Bank van België en de vereiste publicaties verzorgen in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, onder andere bij belangrijke wijzigingen in de statuten en voor benoemingen en ontslagen van bestuurders) en bij iedere andere vereniging of orgaan waarin de vennootschap vertegenwoordigd is of zal zijn, en daarbij aile verrichtingen met dergelijke dienst of orgaan machtigen en uitvoeren;

(t) vertegenwoordiging bij de administratie der belastingen: de vennootschap vertegenwoordigen voor iedere belastingoverheid met inbegrip van de BTW-diensten en belastingaangiften, BTW-aangiften en ieder daarmee verband houdend document ondertekenen en alle betreffende betalingen van belastingen, bijdragen en andere bedragen die door de vennootschap verschuldigd zijn, verrichten;

(u) vertegenwoordiging voor de rechtbanken: de vennootschap vertegenwoordigen voor iedere gerechtelijke overheid in procedures die door de vennootschap aanhangig worden gemaakt of tegen haar worden ingeleid, alsmede in arbitrageprocedures, bemiddelingsprocedures en iedere alternatieve procedure met het oog op de regeling van geschillen, met de bevoegdheid om ieder geschil te regelen en advocaten te benoemen en te ontslaan;

(v) vertegenwoordiging in faillissementsprocedures: alle vorderingen indienen en alle rechten van een schuldeiser uitoefenen in faillissementsprocedures; in het algemeen de vennootschap vertegenwoordigen in faillissementsprocedures.

3. De wettelijke vertegenwoordiger heeft daarnaast de volgende bevoegdheden voor bankverrichtingen: bankverrichtingen en postrekeningen van de vennootschap openen, sluiten en beheren met het oog op wat voorafgaat met een maximum van 250.000 EUR voor een enkele transactie met een enkelvoudige handtekening en boven de 250.000 EUR voor een enkele transactie met gezamenlijke ondertekening tezamen met een persoon binnen de vennootschap aan wie volmacht werd verleend om bankrekeningen en postrekeningen te openen, te sluiten en te beheren. Deze bevoegdheden omvatten, in het bijzonder en zonder beperking, de bevoegdheden om chequeboekjes aan te vragen en af te halen die moeten uitgegeven worden

4

op de bankrekening van de vennootschap, bankuittreksels in verband met de rekeningen van de vennootschap goedkeuren, van dergelijke rekeningen geld afhalen, betalingen maken en cheques uitgeven.

De beperking van het bovengenoemd bedrag is niet van toepassing op de betalingen van wedden en bezoldiging (met inbegrip van de betreffende voorheffingen en bijdragen voor sociale zekerheid), alsmede op belastingen, voorheffingen en bijdragen die door de vennootschap verschuldigd zijn en waarvoor de wettelijke vertegenwoordiger bevoegdheid heeft met een enkele handtekening.

In de bovengenoemde aan de wettelijke vertegenwoordiger verleende bevoegdheden is het volgende niet begrepen,

(a) om debet te staan op deze rekening of rekeningen;

(b) om een schuld te maken of een schuldbewijs af te geven, een waarborg of onderpand te geven, een leenovereenkomst aan te gaan of anderszins aan een persoon of personen (waaronder firma's, rechtspersonen, verenigingen of autoriteiten zonder rechtspersoonlijkheid) de tegoeden of activa van de vennootschap uit te lenen, met inbegrip van maar niet beperkt tot het lenen van gelden, het bezwaren van de activa van de vennootschap en het verkrijgen van leningen;

(c) om te handelen in buitenlandse wisseltransacties, behalve voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvcering van schriftelijke betalingsinstructies die naar behoren zijn gegeven aan een bank, overeenkomstig de bovenstaande controles, of wanneer er naar behoren geautoriseerde instructies zijn gegeven aan een bank, in overeenstemming met de bovenstaande bevoegdheidsniveaus die vereisen dat gelden die voor rekening van de vennootschap zijn ontvangen, worden geconverteerd en overgeschreven op een bankrekening op naam van de opdrachtgever;

(d) om in naam van de vennootschap te handelen in swaps, rentetermijncontracten, opties, futures of andere, soortgelijke instrumenten; of

(e) om garanties, tegengaranties of een andere akte van borgstelling van welke aard ook, voor welk bedrag ooK, uit te geven ten gunste van een bank, banken of financiële instelling, al dan niet op het Grondgebied.

4, De wettelijke vertegenwoordiger mag aile of een deel van bovengenoemde bevoegdheden delegeren, waarbij uitdrukkelijk en te gelegener tijd de beperkingen van die delegaties worden aangeduid, bijzondere gevolmachtigden benoemen voor bijzondere handelingen of categorieën van handelingen die onderworpen zijn aan de voorafgaandelijke schriftelijke kennisgeving te richten aan de secretaris van de vennootschap en dergelijke benoemingen herroepen met dien verstande evenwel dat de wettelijke vertegenwoordiger steeds verantwoordelijk is jegens de vennootschap voor de behoorlijke uitoefening en uitvoering door die gevolmachtigden van de verschillende bevoegdheden die hem verleend werden en voor de transacties die uit die benoemingen voortvloeien.

5. De hierboven beschreven volmacht verleend aan de wettelijke vertegenwoordiger is geldig voor een periode van 24 maanden (2 jaar) te rekenen vanaf 21 december 2012, doch de vennootschap kan deze te allen tijde herroepen.

Anja Decuypere

Wettelijke vertegenwoordiger

Tevens neergelegd: notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de vennootschap en de volmacht dd. 21 december 2012 in het Engels met een Nederlandse vertaling

r,~º%

' Voor-

b'ELhoùd;,b

aan het

Belgisch

Staatsblad













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2012
ÿþMnd Wafd 11.1

~N~s~C3 f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11111111.1ItIlMq111!IIII

Deze bevoegdheden omvatten, in het bijzonder en zonder beperking, de bevoegdheden om chequeboekjes aan te vragen en af te halen die moeten uitgegeven worden op de bankrekening van de vennootschap, bankuittreksels in verband met de rekeningen van de vennootschap goedkeuren, van dergelijke rekeningen geld afhalen, betalingen maken en cheques uitgeven.

De beperking van het bovengenoemd bedrag is niet van toepassing op de betalingen van wedden en bezoldiging (met inbegrip van de betreffende voorheffingen en bijdragen voor sociale zekerheid), alsmede op belastingen, voorheffingen en bijdragen die door de vennootschap verschuldigd zijn en waarvoor de volmachthouder bevoegdheid heeft met een enkele handtekening.

In de bovengenoemde aan de volmachthouder verleende bevoegdheden is het volgende niet begrepen:

(a) om debet te staan op deze rekening of rekeningen;

(b) om een schuld te maken of een schuldbewijs af te geven, een waarborg of onderpand te geven, een leenovereenkomst aan te gaan of anderszins aan een persoon of personen (waaronder firma's, rechtspersonen, verenigingen of autoriteiten zonder rechtspersoonlijkheid) de tegoeden of activa van de vennootschap uit te lenen, met inbegrip van maar niet beperkt tot het lenen van gelden, het bezwaren van de activa van de vennootschap en het verkrijgen van leningen;

(c) om te handelen in buitenlandse wisseltransacties, behalve voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvoering van schriftelijke betalingsinstructies die naar behoren zijn gegeven aan een bank, overeenkomstig de bovenstaande controles, of wanneer er naar behoren geautoriseerde instructies zijn gegeven aan een bank, in overeenstemming met de bovenstaande bevoegdheidsniveaus die vereisen dat gelden die voor rekening van de vennootschap zijn ontvangen, worden geconverteerd en overgeschreven op een bankrekening op naam van de opdrachtgever;

(d) om in naam van de vennootschap te handelen in swaps, rentetermijncontracten, opties, futures of

andere, soortgelijke instrumenten: of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2 R?DECe 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.665.544

Benaming

(voluit) : Royal & Sun Alliance Insurance

(verkort):

Rechtsvorm : Public limited cornpany

Zetel : St. Mark's Court, Chart Way, Horsham, RI-112 1XL West Sussex,Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor : Woluwedal 62, 1200 Brussel en Uitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie van bevoegdheden

Beslissingen van de wettelijk vertegenwoordiger van 16 december 2011.

De heer Pierre Cambier, wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de vennootschap, delegeert bij deze de volgende bevoegdheden om de vennootschap te vertegenwoordigen in Belgie en elders in de EER via paspoortrechten (hierna "het Grondgebied"):

1. De bevoegdheden om bankverrichtingen en postrekeningen van de vennootschap te openen, sluiten en beheren met het oog op onderstaande handelingen met een maximum van 250.000 EUR voor een enkele transactie met een enkelvoudige handtekening en boven de 250.000 EUR voor een enkele transactie met gezamenlijke ondertekening tezamen met een persoon binnen de vennootschap aan wie volmacht werd verleend om bankrekeningen en postrekeningen te openen, te stuiten en te beheren, aan de volgende personen:

(a) mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3;

(b) de heer Peter Van Santen, met woonplaats te 9400 Denderwindeke, Volckaert la;

(c) de heer Peter Compagnie, met woonplaats te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor Stepmanlaan 35.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

(e) om garanties, tegengaranties of een andere akte van borgstelling van welke aard ook, voor welk bedrag ook, uit te geven ten gunste van een bank, banken of financiële instelling, al dan niet op het Grondgebied.

2. De bevoegdheid om (i) verzekeringsvoorstellen te aanvaarden, erover te onderhandelen en ze uit te voeren en ongeacht welke verzekeringspolissen en verzekeringsborgtochten en -borgstellingen uit te geven tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de volmachthouder wenselijk zal achten en (ii) de herverzekering te organiseren tegen iedere risico die door of namens de vennootschap wordt aanvaard bij de uitoefening van de handelsbedrijvigheid op het Grondgebied, tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de volmachthouder wenselijk zal achten, aan de volgende personen:

(a) de heer Peter Van Santen, met woonplaats te 9400 Denderwindeke, Volckaert la;

(b) de heer Michel Sedeyn, met woonplaats te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 76;

(c) de heer Charles Gilson, met woonplaats te 1060 Saint-Gilles, Avenue Ducpetiaux 101;

(d) de heer Igor Silence, met woonplaats te 3090 Overijse, Poelweg 10b1;

(e) mevrouw Lien Cambier, met woonplaats te 9000 Gent, Blekerijstraat 39;

(f) de heer Stephen Foreman, met woonplaats te 3080 Tervuren, Hoomzeelstraat 31;

(g) de heer Dirk Maes, met woonplaats te 2100 Deurne (Antwerpen), Stalinsstraat 7;

(h) de heer Jan Dela Ruelle, met woonplaats te 2550 Kontich, Broekbosstraat 18;

(i) de heer Dieter Six, met woonplaats te 1980 Eppegem, Kompenhofstraat 54;

(j) de heer Peter Verhesen, met woonplaats te 2870 Puurs, Liezeledorp 18;

(k) mevrouw Pascale Peeters, met woonplaats te 2400 Mol, Meyersstraat 29.

3. De bevoegdheid om verzekeringsclaims te beheren, regelen en betalen, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig te maken, als verweerder daarbij optreden of er in tussen komen en ieder geschil in verband daarmee te regelen, aan de volgende personen:

(a) mevrouw Katia Machiels, met woonplaats te 1740 Ternat, Terlindenstraat 12;

(b) mevrouw Rita Vander Goten, met woonplaats te 3071 Erps-Kwerps, Kouterstraat 219;

(c) de heer Paul Somlai, met woonplaats te 2820 Bonheiden, Venlaan 16;

(d) de heer Ivan Eggermont, met woonplaats te 2650 Edegem, Postlijk 17.

4. De bevoegdheid om ten gunste van de vennootschap, bankdeposito's te verrichten, door of in opdracht van de vennootschap uitgegeven cheques te endosseren met het oog op hun inning, enkel om de betreffende bedragen op bankrekeningen van de vennootschap te storten, aan de volgende personen:

(a) mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3;

(b) de heer Peter Van Santen, met woonplaats te 9400 Denderwindeke, Volckaert 1 a;

(c) de heer Peter Compagnie, met woonplaats te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor Stepmanlaan 35.

5. De bevoegdheid om ten aanzien van personeel, consulenten en tussenpersonen alle sociale documenten te ondertekenen, daarin inbegrepen, zonder daartoe beperkt te zijn, tewerkstellingsattesten, vakantie-attesten en aanvraagformulieren voor tijdskrediet, aan mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3.

6. De bevoegdheid om de briefwisseling van de vennootschap te houden en te ondertekenen, daarin inbegrepen, zonder daartoe beperkt te zijn, het in ontvangst nemen van brieven, pakjes en alle andere zendingen, al dan niet aangetekend, alsook van kennisgevingen en betekende documenten:

(a) mevrouw Jolien Van Impe, met woonplaats te 9550 Herzele, Stationsstraat 245 bus 2;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du.Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(b) mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3;

(c) de heer Dirk Maes, met woonplaats te 2100 Deume (Antwerpen), Stalinsstraat 7.

7. De bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van de BTW-diensten en om BTW aangiften en ieder daarmee verband houdend document te ondertekenen, aan de volgende personen

(a) mevrouw Anja Decuypere, met woonplaats te 8730 Oedelem, Lettenburg 3;

(b) mevrouw Leonor Carrilho, met woonplaats te 1933 Sterrebeek, Kleinegeeststraat 170a.

Pierre Cambier

Wettelijke vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.02.2011, NGL 23.11.2011 11621-0066-059
10/11/2011
ÿþ Mod z.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 DIII DliiDiiiI~~II~V~I~NIIV

" 11169384*

cee;.

7 -10- 1011

Griffie

_Bijlageaibij het Belgisch Staatsblad -10/1112011- Annexer du_Monitcur_belge

Ondernemingsnr : l Qi ^ Ç , st- t U

Benaming V

{voluit) : Royal & Sun Alliance Insurance

Rechtsvorm : Public limited company

Zetel : St. Mark's Court, Chart Way, Horsham, RH12 1XL West Sussex,Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor : Woluwedal 62, 1200 Brussel en Uitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen Onderwerp akte : Opening van een bijkantoor

A. Op de vergadering van 30 september 2011 heeft de raad van bestuur van Royal & Sun Alliance Insurance Pic de volgende beslissingen genomen:

1. Een Belgisch bijkantoor te openen met de naam "Royal & Sun Alliance Insurance Plc - Belgian branch" en met vestigingen op de volgende adressen: Woluwedal 62, 1200 Brussel en Uitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen.

2. Het Belgisch bijkantoor zal de volgende werkzaamheden verrichten: de bedrijvigheid van algemene verzekeringen, alsook herverzekeringen binnen het domein van algemene verzekeringen, alsook enige andere ' bedrijvigheid dewelke verwant is met deze bedrijvigheden waarvoor de vennootschap tot dusver machtiging verkreeg of in de toekomst zou kunnen gemachtigd worden. De aanvang van de activiteiten is voorzien op 1 ' januari 2012.

3.1 De heer Pierre Cambier, wonende te Clos du Sabotier 2, 1490 Court-St-Etienne, België, te benoemen. tot wettelijk vertegenwoordiger. De raad van bestuur heeft een volmacht goedgekeurd luidens dewelke de betrokkene over alle bevoegdheden zal beschikken om de vennootschap te vertegenwoordigen in België en elders in de EER via paspoortrechten (hierna het Grondgebied) en om de bedrijvigheid van het bijkantoor te voeren en te besturen overeenkomstig de richtlijnen en instructies die te gelegener tijd door de vennootschap aan de wettelijke vertegenwoordiger worden verstrekt. Hij moet ook verslag uitbrengen aan de bestuurders van de vennootschap zoals dat te gelegener tijd zou kunnen gevraagd worden.

3.2 De aan de wettelijke vertegenwoordiger verleende bevoegdheden omvatten onder meer de volgende bevoegdheden die verband houden met de handelsbedrijvigheid van het bijkantoor op het Grondgebied en die uitgeoefend moeten worden door de wettelijke vertegenwoordiger:

(a) verzekering: verzekeringsvoorstellen aanvaarden, erover onderhandelen en ze uitvoeren en ongeacht welke verzekeringspolissen en verzekeringsborgtochten en -borgstellingen uitgeven tegen de premies en onder de voorwaarden en bepalingen die de wettelijke vertegenwoordiger wenselijk zal achten;

(b) herverzekering: de herverzekering organiseren tegen iedere risico die door of namens de vennootschap, wordt aanvaard bij de uitoefening van de handelsbedrijvigheid op het Grondgebied, tegen de premies en onder" de voorwaarden en bepalingen die de wettelijke vertegenwoordiger wenselijk zal achten;

(c) vorderingen: verzekeringsclaims beheren, regelen en betalen, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig maken, ais verweerder daarbij optreden of, er in tussen komen en ieder geschil in verband daarmee regelen;

(d) inningen: verzekeringspremies alsook ongeacht welk bedrag dat om ongeacht welke reden aan de vennootschap verschuldigd is en zonder beperking voor wat het bedrag betreft opvragen en innen, hetzij van natuurlijke personen, of van besloten vennootschappen of openbare instanties, kwijting verlenen van ieder dergelijke inning, allerlei wettelijke procedures of arbitrage of iedere andere procedure ter regeling van een geschil aanhangig maken, iedere som of ander geldbedrag of activa waarop de vennootschap recht heeft invorderen;

(e) invordering: verklaringen van abandonnement aanvaarden en weigeren, ongeacht welke door de, vennootschap verzekerde goederen of activa veilig stellen, in bezit nemen, aankopen en verkopen, hetzij; volledig, hetzij gedeeltelijk en in het algemeen iedere handeling stellen met het oog op de beveiliging van; dergelijke goederen of activa;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

(f) aan- en verkoop: goederen en activa aankopen, uitwisselen en verkopen (met uitsluiting van onroerende goederen);

(g) voertuigen: op het grondgebied motorvoertuigen leasen, huren, aankopen, uitwisselen of verkopen, iedere noodzakelijke handeling ondernemen om bovengenoemde voertuigen te registreren op naam van de vennootschap en al de registraties verrichten op de registratiedienst voor voertuigen;

(h) overeenkomsten: over overeenkomsten van allerlei soort onderhandelingen voeren, deze afsluiten, ondertekenen, beëindigen, er zich uit terugtrekken en opzeggen (die geen verzekering- of herverzekeringcontracten zijn en met inbegrip maar zonder beperking van lease-, huur-, transport- en outsourcingcontracten) waarvan de duur niet meer bedraagt dan een jaar, of zes jaar telkens verlengbaar voor een bijkomende periode van zes jaar in geval van leasingovereenkomsten;

(i) waarborgsommen: waarborgsommen betalen en vrijmaken;

(j) bankdeposito's: ten gunste van de vennootschap, bankdeposito's verrichten, door of in opdracht van de vennootschap uitgegeven cheques endosseren met het oog op hun inning, enkel om de betreffende bedragen op bankrekeningen van de vennootschap te storten;

(k) wissels: wissels die uitgegeven of geëndosseerd zijn op naam van de vennootschap voor inning of discontering ten gunste van de vennootschap endosseren, vragen dat die wissels geprotesteerd worden of ze herroepen;

(I) verrichting van investeringen: ongeacht welke bedragen waarover de vennootschap op ieder moment in het Grondgebied beschikt investeren, voor de aankoop of verwerving van aandelen, obligaties, of andere effecten, enkel met het oog op investering en al dergelijke investeringsmiddelen die de vennootschap op het grondgebied heeft of bezit verkopen, overeenkomstig het beleid van de Vennootschap;

(m) personeel, consulenten en tussenpersonen: collectieve arbeidsovereenkomsten en

vennootschapsovereenkomsten afsluiten en over hun bepalingen en voorwaarden onderhandelen; werknemers met inbegrip van managers in dienst nemen, schorsen en ontslaan, en daarbij de betreffende opdrachten en bezoldiging vaststellen en wijzigen; vertegenwoordigers, agenten en lasthebbers, makelaars, business finders, consulenten en andere zelfstandige consulenten benoemen en ontslaan en daarbij de betreffende opdrachten en bezoldiging vaststellen en wijzigen; ieder geschil regelen dat zou kunnen ontstaan in verband met de in de onderhavige paragraaf opgesomde aangelegenheden; de vennootschap vertegenwoordigen bij de dienst voor sociale zekerheid, arbeidsrechtbanken, beroepsverenigingen en vakbonden;

(n) regelgeving in verband met het leefmilieu, gezondheid en veiligheid op het werk en bescherming van gegevens: ongeacht welke handeling ondernemen die noodzakelijk of nuttig is opdat de vennootschap de voorschriften inzake leefmilieu, gezondheid, veiligheid op het werk en gegevensbescherming zou naleven;

(o) briefwisseling: de briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen;

(p) plaatselijke kantoren: plaatselijke kantoren van het bijkantoor binnen het Grondgebied oprichten, openen en sluiten;

(q) fiscale vertegenwoordigers: fiscale vertegenwoordigers van het bijkantoor in lidstaten van de EU benoemen voor de voorbereiding, incasso en betaling van belasting op verzekeringspremies zoals dit te gelegener tijd zou kunnen geëist worden;

(r) vertegenwoordiging bij overheidsinstanties: de vennootschap vertegenwoordigen bij iedere openbare overheid van de staat, de gewesten, de provincies of de gemeenten, regelgevende overheden met inbegrip van verantwoordelijkheid voor de naleving van alle toepasselijke bepalingen inzake verzekeringsrecht en sociale wetten, en alle verrichtingen machtigen en uitvoeren alsmede iedere aanvraag, verzoekschrift en mededeling indienen die overeenkomstig de toepasselijke wetten en reglementen geëist worden;

(s) vertegenwoordiging voor andere instanties: de vennootschap vertegenwoordigen op de Kamer van Koophandel, het Handelsregister, de post, telegraaf- en telefoondiensten, de douane, spoorwegmaatschappijen, transportmaatschappijen, industriële verenigingen (met inbegrip van maar niet beperkt tot de verantwoordelijkheid voor de weerlegging van de jaarrekening van het bijkantoor bij de Nationale Bank van België en de vereiste publicaties verzorgen in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, onder andere bij belangrijke wijzigingen in de statuten en voor benoemingen en ontslagen van bestuurders) en bij iedere andere vereniging of orgaan waarin de vennootschap vertegenwoordigd is of zal zijn, en daarbij alle verrichtingen met dergelijke dienst of orgaan machtigen en uitvoeren;

(t) vertegenwoordiging bij de administratie der belastingen: de vennootschap vertegenwoordigen voor iedere belastingoverheid met inbegrip van de BTW diensten en belastingaangiften, BTW aangiften en ieder daarmee verband houdend document ondertekenen en alle betreffende betalingen van belastingen, bijdragen en andere bedragen die door de vennootschap verschuldigd zijn verrichten;

(u) vertegenwoordiging voor de rechtbanken: de vennootschap vertegenwoordigen voor iedere gerechtelijke overheid in procedures die door de vennootschap aanhangig worden gemaakt of tegen haar worden ingeleid, alsmede in arbitrageprocedures, bemiddelingsprocedures en iedere alternatieve procedure met het oog op de regeling van geschillen, met de bevoegdheid om ieder geschil te regelen en advocaten te benoemen en te ontslaan;

(y) vertegenwoordiging in faillissementsprocedures: alle vorderingen indienen en aile rechten van een schuldeiser uitoefenen in faillissementsprocedures; in het algemeen de vennootschap vertegenwoordigen in faillissementsprocedures.

3.3 De wettelijke vertegenwoordiger heeft daarnaast de volgende bevoegdheden voor bankverrichtingen: bankverrichtingen en postrekeningen van de vennootschap openen, sluiten en beheren met het oog op wat voorafgaat met een maximum van 250.000 EUR voor een enkele transactie met een enkelvoudige handtekening en boven de 250.000 EUR voor een enkele transactie met gezamenlijke ondertekening tezamen met een persoon binnen de vennootschap aan wie volmacht werd verleend om bankrekeningen en

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

postrekeningen te openen, le stuiten en te beheren. Deze bevoegdheden omvatten, in het bijzonder en zonder beperking, de bevoegdheden om chequeboekjes aan le vragen en af te halen die moeten uitgegeven worden op de bankrekening van de Vennootschap, bankuittreksels in verband met de rekeningen van de vennootschap goedkeuren, van dergelijke rekeningen geld afhalen, betalingen maken en cheques uitgeven.

De beperking van het bovengenoemd bedrag is niet van toepassing op de betalingen van wedden en bezoldiging (met inbegrip van de betreffende voorheffingen en bijdragen voor sociale zekerheid), alsmede op belastingen, voorheffingen en bijdragen die door de vennootschap verschuldigd zijn en waarvoor de wettelijke vertegenwoordiger bevoegdheid heeft met een enkele handtekening.

In de bovengenoemde aan de wettelijke vertegenwoordiger verleende bevoegdheden is het volgende niet begrepen:

(a) om debet te staan op deze rekening of rekeningen;

(b) om een schuld te maken of een schuldbewijs af te geven, een waarborg of onderpand te geven, een leenovereenkomst aan te gaan of anderszins aan een persoon of personen (waaronder firma's, rechtspersonen, verenigingen of autoriteiten zonder rechtspersoonlijkheid) de tegoeden of activa van de Vennootschap uit te lenen, met inbegrip van maar niet beperkt tot het lenen van gelden, het bezwaren van de activa van de Vennootschap en het verkrijgen van leningen;

(c) om te handelen in buitenlandse wisseltransacties, behalve voor zover dit noodzakelijk is voor de uitvoering van schriftelijke betalingsinstructies die naar behoren zijn gegeven aan een bank, overeenkomstig de bovenstaande controles, of wanneer er naar behoren geautoriseerde instructies zijn gegeven aan een bank, in overeenstemming met de bovenstaande bevoegdheidsniveaus die vereisen dat gelden die voor rekening van de vennootschap zijn ontvangen, worden geconverteerd en overgeschreven op een bankrekening op naam van de opdrachtgever.

(d) om in naam van de vennootschap te handelen in swaps, rentetermijncontracten, opties, futures of andere, soortgelijke instrumenten; of

(e) om garanties, tegengaranties of een andere akte van borgstelling van welke aard ook, voor welk bedrag ook, uit te geven ten gunste van een bank, banken of financiële instelling, al dan niet op het Grondgebied.

3.4 De wettelijke vertegenwoordiger mag alle of een deel van bovengenoemde bevoegdheden delegeren, waarbij uitdrukkelijk en te gelegener tijd de beperkingen van die delegaties worden aangeduid, bijzondere gevolmachtigden benoemen voor bijzondere handelingen of categorieën van handelingen die onderworpen zijn aan de voorafgaandelijke schriftelijke kennisgeving te richten aan de secretaris van de vennootschap en dergelijke benoemingen herroepen met dien verstande evenwel dat de wettelijke vertegenwoordiger steeds verantwoordelijk is jegens de vennootschap voor de behoorlijke uitoefening en uitvoering door die gevolmachtigden van de verschillende bevoegdheden die hem verleend werden en voor de transacties die uit die benoemingen voortvloeien.

3.5 De hierboven beschreven volmacht verleend aan de wettelijke vertegenwoordiger is geldig voor een periode van 24 maanden (2 jaar) te rekenen vanaf 7 oktober 2011, doch de vennootschap kan deze te allen tijde herroepen.

B. Uit de statuten en de overige neergelegde documenten blijkt het volgende:

1. De vennootschap is een "public limited company" en draagt de naam Royal & Sun Alliance Insurance Plc.

2. De vennootschap is opgericht op 31 mei 1845. Zij is ingeschreven in het vennootschapsregister (Registrar of Companies) van Engeland en Wales onder nummer 93792.

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te St. Marie's Court, Chart Way, Horsham, RH12 1XL West Sussex, Verenigd Koninkrijk.

4. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit 4.511.091,326 aandelen van 025 Britse pond per aandeel en 1 aandeel van 1 Amerikaanse dollar.

5. De raad van bestuur van de vennootschap bestaat uit de volgende bestuurders:

(a) de heer Adrian Peter Brown, met woonplaats te Lowerfotd, Tudor Close, Pulborough, West Sussex, RH2O 2EF, Verenigd Koninkrijk;

(b) de heer Robert John Clayton, met woonplaats te 1 Redoak Close, Bromham, Bedford, Bedfordshire, MK43 8GP, Verenigd Koninkrijk;

(c) mevrouw Denise Patricia Cockrem, met woonplaats te 21 Pointers Hill, Westcott, Dorking, Surrey, RH4 3PF, Verenigd Koninkrijk;

(d) de heer Adam Craston, met woonplaats te 11 Oast Road, Oxted, Surrey, RH8 9DX, Verenigd Koninkrijk;

(e) de heer Mark George Culmer, met woonplaats te Little Cranford House, Bridge Lane, Shawford, Winchester, Hampshire, S021 2BL, Verenigd Koninkrijk;

(f) de heer Michael Harris, met woonplaats te 43 Bidborough Ridge, Bidborough, Tunbridge Wells, Kent, TN4 OUU, Verenigd Koninkrijk;

aan het

Belgisch

Staatsblad

' Voo, 'r-

behouden

(g) de heer Andrew Kenneth Haste, met woonplaats te 7 Roehampton Gate, London, SW15 5JR, Verenigd Koninkrijk;

(h) de heer Simon Philip Guy Lee, met woonplaats te Bames Street House, Three Elm Lane, Golden Green, Tonbridge, Kent, TN11 OLB, Verenigd Koninkrijk;

(i) William Rufus Benjamin McDonnell, met woonplaats te 8 Elmstone Road, London, England, SW6 5TN, Verenigd Koninkrijk.

6. De secretaris van de vennootschap is Roysun Limited, vennootschap naar Engels recht, met maatschappelijke zetel te St. Mark's Court, Chart Way, Horsham, West Sussex, RH121 XL.

Voor echt verklaard:

Pierre Cambier

Wettelijk vertegenwoordiger

Gelijktijdig neergelegd met onderhavig uittreksel (originele documenten in het Engels en een Nederlandse

vertaling):

- de statuten;

- uittreksel van de inschrijving in het vennootschapsregister (Registrar of Companies);

- lijst van bestuurders van de vennootschap;

- uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur tot opening van het bijkantoor dd. 30 september 2011;

- volmacht aan de wettelijk vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik í3 vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dc perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

.~. In de bijlagen bij het Belgische e a11ak eQnpkopie

IL~Fj.S na neerlegging ter griffie van de akte ge

0 5 MEI 2015

ter griffie van de Nederfandstaljge

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

II

i

i

506 5598

Ondernemingsnr : 0840.665.544

Benaming

(voluit) : Royal & Sun Alliance insurance Plc

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels recht

Zetel : St. Mark's Court, Chart Way, Horsham, RH12 1XL West Sussex, Verenigd Konink

Belgisch bijkantoor: Woluwedal 62, 1200 Brussel en Uitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen van bestuurders

Uit de notulen van de raad van bestuur van 20 juli 2012, 14 september 2012,13 februari 2013, 26 juni 2013, 17 juli 2013, 15 april 2014, 9 juni 2014 en 8 augustus 2014 blijken de volgende wijzigingen in de samenstelling van de raad van bestuur,

(a) Ontslag als bestuurder van de heer Andrew Haste sinds 31 december 2011;

(b) Ontslag als bestuurder van de heer George Culmer, sinds 14 mei 2012;

(c) Benoeming als bestuurder van de heer Richard Houghton, met woonplaats le Trevereux, Trevereux Hill, Lirnpsfield Chart, Oxted, Surrey, RH8 OTL, Verenigd Koninkrijk, met ingang van 14 september 2012;

(d) Ontslag als bestuurder van volgende personen met ingang vanaf 13 februari 2013: de heer Robert Clayton, mevrouw Denise Cockrem, de heer lan Craston en de heer William McDonnell;

(e) Benoeming als bestuurder van de heer David Weymouth, met woonplaats te 85 Wood Vale, Muswell Hill, London, N10 3DL, Verenigd Koninkrijk, met ingang vanaf 13 februari 2013;

(f) Ontslag als bestuurder van de heer Michael Harris sinds 31 mei 2013;

(g) Benoeming ais bestuurder van de heer Chris Rash, met woonplaats te 3 Lovetts Place, London, SW18 1LA, Verenigd Koninkrijk, op 8 oktober 2013. Deze heeft onslag genomen met Ingang van 23 april 2014;

(h) Benoeming als bestuurder van de heer David Coughlan, met woonplaats te 58 Clarendon Drive, Putney, London, SW 15 1 AH, Verenigd Koninkrijk, met ingang van 23 september 2013;

(i) Ontslag ais bestuurder van de heer Adrian Brown sinds 14 juni 2014;

(j) Benoeming als bestuurder van de heer Paul Whittaker, met woonplaats te 17 Alexander Place, London, SW7 2SG, Verenigd Koninkrijk, met ingang van 23 oktober 2014.

Peter Van Santen

Wettelijke vertegenwoordiger

Tevens neergelegd, in het Engels met een Nederlandse vertaling: (uittreksels van) notulen van de raad van bestuur van 20 juli 2012, 14 september 2012, 13 februari 2013, 26 juni 2013, 17 juli 2013, 15 april 2014, 9 juni' 2014 en 8 augustus 2014.

-Bijixgen'bíj ht-t Butgiseir Steatetad = 251QS/2U15 = Annexes dü 1Vlbmfeur be7gë

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2015
ÿþMod Werd 11.t

t i 4 = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor bohouc

aan hi

Bole Staatsb

ne 2ri;L'jondlorlivanger>I op

df ~~b J Ll3i5 S»`~ 7 jikitibC¬ andetr.~,Ufif ~.. ~

11111iui~iniNn~iui~~w

*15118 92*

t

Ondernemingsnr : 0840.665.544

Benaming

(voluit) : Royal & Sun Alliance Insurance PIc

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap naar Engels recht

Zetel : St. Mark's Court, Chart Way, Horsham, RH12 1XL West Sussex, Verenigd Konink

Belgisch bijkantoor: Woluwedat 62, 1200 Brussel en llitbreidingstraat 66, 2600 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen van bestuurders

Uit de notulen van de raad van bestuur van 18 november 2014 en 13 februari 2015, en uit de machtigingen met betrekking tot de beëindiging van een bestuursmandaat van 20 december 2013, 7 januari 2015 en 10 juni 2015, blijken de volgende wijzigingen in de samenstelling van de raad van bestuur:

(a) Ontslag als bestuurder van de heer Simon Lee sinds 12 december 2013;

(b) Benoeming als bestuurder van de heer William McDonnell, met woonplaats te 8 Elmstone Road, Londen SW6 5TN, Verenigd Koninkrijk, met ingang van 1 december 2014;

(c) Benoeming als bestuurder van de heer Stephen Lewis, met woonplaats te Hoemoor Farm, Kilnn Lane, Hipley, Hambledon, Waterlooville, Hampshire P07 4QJ, Verenigd Koninkrijk, met ingang van 1 januari 2015;

(d) Ontslag als bestuurder van de heer David Weymouth sinds 7 januari 2015;

(e) Benoeming als bestuurder van de heer Sean Lowther, met woonplaats te 23 Scantieberry Close,' Downend Bristol, Avon BS166DQ, Verenigd Koninkrijk, met ingang vanaf 1 april 2015;

(f) Ontslag als bestuurder van de heer Richard Houghton sinds 9 juni 2015.

Peter Van Santen

Wettelijke vertegenwoordiger

Tevens neergelegd, in het Engels met een Nederlandse vertaling: (uittreksels van) notulen van de raad van bestuur van 8 november 2014 en 13 februari 2015, en (uittreksels van) machtigingen met betrekking tot de: beëindiging van een bestuursmandaat van 20 december 2013, 7 januari 2015 en 10 juni 2015.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ROYAL & SUN ALLIANCE INSURANCE

Adresse
WOLUWEDAL 62 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale