S.T.I.

Société en commandite simple


Dénomination : S.T.I.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 418.035.752

Publication

10/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b111fl1\ma

Ondernem ingsnr : 0418.035.752 Benaming

tvoluit) : S.T.I.

(verkort) ) 173:1P ~~(~.

1ré

- ~ir , (

_ J

~~ 0EC 2013

Griffie

bij liët WeIgikl StaatsbTid - iO/OlinI4 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 1000 Brussel, Bischoffsheimlaan 36

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jan Verstraeten te Assenede op 24 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "S.T.I.", gevestigd te 1000 Brussel, Bischoffsheimlaan 36, volgende beslissingen heeft genomen

1) Kennisneming van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen tot uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

2) Verslag van bedrijfsrevisor, de Heer Yves Christiaens, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 602 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 602 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de Heer Yves Christiaens, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. BESLUITEN

De inbreng in natura in de Comm.VA. 'S,T.L' bestaat uit de inbreng van een dividendvordering voor een inbrengwaarde van 1.454.850 EURO. De inbreng gebeurt door de heer en mevrouw Depré  Van Steenberge, mevrouw Annick Depré, mevrouw Caroline Depré, mevrouw Birgit Depré en de heer Edward Depré.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

b)De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen verhoogd met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen verhoogd met de hieronder vermelde uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,"

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.830 aandelen van de vennootschap 'S.T.I: zonder', aanduiding van nominale waarde, gepaard gaande met een uitgiftepremie van 480.741,00 euro.

Wij willen ter tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Roeselare, 16 december 2013 (getekend) VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS,Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, Vertegenwoordigd door de Heer Yves Christiaens, Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen, te weten dat van het bestuursorgaan en van de bedrijfsre-visor zullen samen met een afschrift van deze akte in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel worden neergelegd,

3) Voorstel tot eerste kapitaalverhoging ten belope van negenhonderd vierenzeventigduizend honderd en negen euro (¬ 974.109,00) om het om het te brengen van één miljoen zeshonderd drieëntwintigduizend,

Op de laatste blz. van 1_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge f vijfhonderd euro (¬ 1.623.500,00) op twee miljoen vijfhonderd zevenennegentigduizend zeshonderd ep negen euro (¬ 2.597.609,00) door inbreng in natura, namelijk door inbreng van een vaststaande en zekere schuldvordering die de betrokken vennoten hebben op de vennootschap.

Deze kapitaalverhoging zal gebeuren door uitgifte van duizend achthonderd dertig (1.830) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voor-delen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze duizend achthonderd dertig (1.830) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van zevenhonderd vijfennegentig euro (¬ 795,00) per aandeel, waarvan:

a.- vijfhonderd tweeëndertig euro dertig cent (¬ 532,30) zal geboekt warden als kapitaal, hetzij in totaal negenhonderd vierenzeventigduizend honderd en negen euro (¬ 974.109,00), en

b.- tweehonderd tweeënzestig euro zeventig cent (¬ 262,70) als uitgiftepremie, hetzij in totaal vierhonderd tachtigduizend zevenhonderd eenenveertig euro (¬ 480.741,00).

4) inschrijving op de kapitaalverhoging als volgt

1.- Door de Heer Edward Omer Gaston Theophile Depré, geboren te Brugge op 31 mart 1941 en zijn echtgenote Mevrouw Christiane Maria Paula Van Steenberge, geboren te Gent op 14 mei 1947, beiden wonende te Beernem, Bloemendalestraat 38, voor veertienduizend driehonderd en tien euro (¬ 14.310,00) waarvoor hen achttien aandelen (18) nieuwe aandelen worden toegekend ;

2.- Door Mevrouw Annick Lucie Gaston Marie Depré, geboren te Brugge op 13 januari 1972, wonende te Gent, Jemappesstraat 4, voor driehonderd zestigduizend honderd vijfendertig euro (¬ 360.135,00) waarvoor haar vierhonderd drieënvijftig aandelen (453) nieuwe aandelen worden toegekend ;

3.- Door Mevrouw Caroline Marie Germaine Jozef Depré, geboren te Brugge op 1 juni 1973, wonende te Beernem, Bloemendalestraat 38, voor driehonderd zestigduizend honderd vijfendertig euro (¬ 360.135,00) waarvoor haar vierhonderd drieënvijftig aandelen (453) nieuwe aandelen worden toegekend ;

4: Door Mevrouw Birgit Maria Hans Greet Depré, geboren te Brugge op 10 oktober 1974, wonende te Sint-Maria-Aalter, Aalterstraat 46, voor driehonderd zestigduizend honderd vijfendertig euro (¬ 360.135,00) waarvoor haar vierhonderd drieënvijftig aandelen (453) nieuwe aandelen worden toegekend ;

5.- de Heer Edward Paul Monique Maria Depré, geboren te Brugge op 23 februari 1978, wonende te Beernem, Maandagse 1 voor driehonderd zestigduizend honderd vijfendertig euro (¬ 360.135,00) waarvoor hem vierhonderd drieënvijftig aandelen (453) nieuwe aandelen worden toegekend.

TOTAAL : duizend achthonderd dertig (1.830) nieuwe aandelen.

5) Vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging is gerealiseerd;

6) Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies";

7) Tweede kapitaalverhoging ten belope van vierhonderd tachtigduizend zevenhonderd eenenveertig euro (¬ 480.741,00) om het te brengen van twee miljoen vijfhonderd zevenennegentigduizend zeshonderd en negen euro (¬ 2.597.609,00) op drie miljoen achtenzeventigduizend driehonderd vijftig euro (¬ 3.078.350,00) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van vierhonderd tachtigduizend zevenhonderd eenenveertig euro (¬ 480.741,00).

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

8) Vaststelling dat de tweede kapitaalverhoging is gerealiseerd;

9) Wijziging van artikel 5 om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhogingen als volgt ;

"Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen achtenzeventigduizend driehonderd vijftig euro (¬ 3.078.350,00). Het is verdeeld in vierduizend achthonderd tachtig (4.880) aandelen zonder nominale waarde, die ieder ééravierduizend achthonderd tachtigste (114.880ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

10) Wijziging van artikelen 44 en 45 van de statuten als volgt

Artikel 44.- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van een van de vennoten.

Artikel 45.- Vereffening - Verdeling

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onverminderd de eventuele toepassing van artikel 184 § 5.

Hun benoeming moet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel bevestigd worden. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil be-vestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

f

x}

k Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

.4\7 ,

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verde-ling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor aklçpord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Na betaling van de schulden of consignaties van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden ; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden_

11) Machtiging om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

12) Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte kapitaalverhoging/statutenwijziging ;

- bijzonder verslag van de zaakvoerders en verslag van de bedrijfsrevisor;

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 24.05.2013 13128-0118-010
26/06/2012
ÿþ Mad Warel i11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken,kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B RUsSEi'

J Ugfen

111111J1111111,1.1121111.11211

be

a

Bi Sta

Ondernemingsnr : 0418.036.752

Benaming

(voluit) : S.T.I.

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1000 Brussel, Bischoffsheimlaan 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING AANDELEN STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Jan Verstraeten te Assenede op 30 mei 2012, Geregistreerd te Zetzate op 4/6/2012 elf bladen geen verzendingen Boek 288 Blad 62 Vak 10 Ontvangen ; vijfentwintig euro (getekend) Van den Broeke Dirk e.a. inspecteur ai., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "S.T.I.", gevestigd te 1000 Brussel, Bisehoffsheimlaan 36, volgende beslissingen heeft genomen:

1.- Kapitaalvermindering ten belope van één miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 1.600.000,00) om het te brengen van drie miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 3.223.500,00) op één miljoen zeshonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.623.500,00).

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van één miljoen zeshonderdduizend euro (¬ 1.600.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

De kapitaalvermindering zal worden toegerekend op het fiscaal kapitaal.

2.- De vergadering verklaart dat ingevolge het verzoek van de vennoten, De Heer Edward Omer Gaston Theophile Depré, Mevrouw Christiane Maria Paula Van Steenberge, Mevrouw Annick Lucie Gaston Marie Depré, Mevrouw Caroline Marie Germaine Depré, Mevrouw Birgit Maria Hans Greet Depré en de Heer Edward, Paul Monique Maria Depré, tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, op 23 december 2011 werd vastgesteld door het bestuursorgaan, de zaakvoerders, dat de aandelen aan toonder werden vernietigd en omgezet in aandelen op naam.

Uit hoofde hiervan werd een aandeelhoudersregister aangelegd dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap en dat voldoet aan de voorwaarden opgelegd door artikel 463 Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering beslist oud artikel 6 van de statuten bijgevolg aan te passen aan nieuw artikel 10, als volgt:

'Artikel 10.- Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam, dan wel gedematerialiseerd.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam, Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van de schuldvorderingen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.'

3,- Herstructurering en herwerking van de statuten als volgt:

NAAM ; De vennootschap heeft de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen.

Zij draagt de benaming "S.T.I ".

DUUR : onbeperkt

ZETEL : De vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Bischoffsheimlaan 36.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als

tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij,

_ managementvennootschap,._syndicus,..makelaar,__ aannemer,._handefaar, __expert,. commissionair,._ financier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementering, dit alles er uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen,

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

t- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

2.- Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3.- Advies, bijstand en tussenkomst bij het tot stand brengen en afsluiten, als makelaar of agent van verzekeringscontracten en herverzekeringscontracten, rechtstreeks of onrechtstreeks zowel in binnen- en buitenland,

4.- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

5,- Land- en tuinbouwgrond verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

6.- Aile handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

7.- Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

8, De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

9.- Trading in de meest ruime zin.

10.- De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende  en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als de benodigdheden in verband ermee. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en aile aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreidirig, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaand, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Voorbehouden man het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en

uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van ;

gecommanditeerde (beherende) vennoot mcet hebben.

Tot zaakvoerders werden aangesteld voor de duur van de vennootschap:

' -De Heer Edward Depré, wonende te Beernem, Bloemendalestraat 38;

-Mevrouw Christiane Van Steenberge, wonende te Beernem, Bloemendalestraat 38.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte,

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd

door de individuele handtekening van ieder zaakvoerder afzonderlijk.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING ; moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag

van de maand mei om 15.00 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de

' eerstvolgende werkdag gehouden,

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

b)Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een

rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan

verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die

daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven

, alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c} Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR - JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31

december,

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten

minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering kan beslissen om het saldo als dividend uit te keren.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan Bvba Lievens Accountancy Services, te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 47,

ondernemingsnummer 0449.630.533 om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in

verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen wat betreft

° huidige statutenwijziging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 01.06.2012 12133-0243-010
23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 18.05.2011 11114-0229-010
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 03.06.2010 10144-0280-010
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 10.06.2009 09205-0202-010
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.05.2008, NGL 11.06.2008 08205-0361-010
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 14.06.2007 07217-0287-012
08/03/2006 : BL428303
09/06/2005 : BL428303
11/06/2004 : BL428303
25/06/2003 : BL428303
04/01/2002 : BL428303
15/08/2001 : BL428303
17/06/2000 : BL428303
25/06/1999 : BL428303
03/07/1998 : BL428303
05/04/1997 : BL428303
06/02/1997 : BL428303
23/07/1996 : BL428303
01/01/1995 : BL428303
01/01/1992 : BL428303
01/01/1989 : BL428303
21/01/1988 : BL428303
01/01/1988 : BL428303
31/12/1986 : BL428303
01/01/1986 : BL428303
20/08/1985 : BL428303

Coordonnées
S.T.I.

Adresse
BISCHOFFSHEIMLAAN 36 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale