SAQ ARCHITECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAQ ARCHITECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.394.132

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13503-0116-012
19/10/2012
ÿþMotl Mali 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiRass

BRUSSEL

Q OKT 21342

Ondernemingsar : 0895.394.132

Benaming

(voluit) : SAQ Architects

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid

Zetel : Arenbergstraat 44, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van het beraad van de bestuurder gehouden op 27 september 2012 blijkt:

pe bestuurder beslist de maatschappelijke zetel over te brengen van de Arenbergstraat 44 te 1000 Brussel naar de Koloniënstraat 56 N6 te 1000 Brussel en dit met ingang vanaf 01110/2012.

Vaes Frederik Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 28.08.2012 12455-0575-010
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.02.2011, NGL 26.08.2011 11438-0205-009
28/03/2011
ÿþ niod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I II 1011111 11II I 111111 0I II ll

*iioassa~"

be

l st

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

+ g tiO3o 2011 HASfErLtfrie

Ondernemingsnr : 0895.394.132

Benaming

(voluit) : FRITS ARCHITECTS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plantenstraat 109 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - OMZETTING IN EEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor meester Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 7 maart 2011, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRITS ARCHITECTS", blijkt onder meer:

1) De maatschappelijke benaming van de vennootschap werd gewijzigd in "SAQ Architects".

2) De maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst van de Plantenstraat 109 te 3500 Hasselt naar Arenbergstraat 44 te 1000 Brussel met ingang van 1 oktober 2010.

3) De rechtsvorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAO Architects" (voorheen FRITS ARCHITECTS) werd zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid gewijzigd In een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de (gewijzigde) maatschappelijke zetel en doel.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro zai het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uitmaken; haar reserves blijven dezelfde, zo ook alle overige activa en passiva, voorzieningen, de waardeverminderingen en de afschrijvingen.

De honderd zesentachtig bestaande aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen werden verdeeld onder de vennoten, waarvan er minstens 3 moeten zijn, van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

De omzetting is geschied op basis van de staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2010; alle verrichtingen sedertdien gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAQ Architects" (voorheen FRITS ARCHITECTS), worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAQ Architects" (voorheen FRITS ARCHITECTS), inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAQ Architects" (voorheen FRITS ARCHITECTS) zal de bedrijfsactiviteiten van de omgezette vennootschap voortzetten. Zij behoudt haar huidig ondernemingsnummer, maar zal bij deze administraties om wijziging van de inschrijving verzoeken om melding te maken van haar omzetting in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De boeken en de boekhouding van de omgezette vennootschap worden overgenomen en verdergezet door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAO Architects" (voorheen FRITS ARCHITECTS),

4) Het verslag, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Embrechts Frank, bedrijfsrevisor, gedateerd: 4 maart jongstleden, over voormelde staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2010, besluit als volgt:

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Frank Embrechts, Bedrijfsrevisor, verklaart in verband met de omzetting van de BV o.v.v.e. BVBA FRITS ARCHITECTS in een CVBA dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor= lehoude a aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

1. onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

2. uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

3. het netto-actief van de vennootschap op 31 december 2010, zoals blijkt uit de staat van actief en passief, 11.824,66 EUR bedraagt en kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR. Het verschil bedraagt 6.775,34 euro. De oorzaak van dit verschil is te wijten aan het niet-opgevraagde gedeelte kapitaal ten belope van 11.350,00 euro.".

5) De statuten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bepalen onder meer

a) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "SAQ Architects".

b) De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van alle opdrachten die de wetgever voorbehouden heeft aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; De vennootschap moet gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op de tabel van de Orde van architecten.

Het voeren van een professionele en multiprofessionele vennootschap tussen architect(en), ingenieur-architect(en), veiligheidscoördinatoren en/of eender welk beroep dat verenigbaar is met dit van architect.

Het verzorgen binnen de wettelijke voorzieningen terzake van veiligheidscoördinatie in de meest ruime zin van het woord.

Het beheer van onroerende goederen zonder een agentschap of zakenkantoor te zijn.

Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene beperkingen mag de vennootschap alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijke doel.

De vennootschap mag participaties nemen of verkopen van ondernemingen en/of verenigingen wiens doel niet onverenigbaar is met de functie van architect. De vennootschap mag door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen hebben in alle ondememingen en/of verenigingen wiens doel niet onverenigbaar is met de functie van architect.

De vennootschap mag op eender welke wijze samenwerken met andere architecten of andere beroepsbeoefenaars, natuurlijk of rechtspersoon, waarvan de activiteit verenigbaar is met dat van architect.

Zij mag deelnemen aan associaties (professionele, interprofessionele of tijdelijke) voor zover haar deelname niet onverenigbaar is met de deontologische regels van architect.

De vennootschap mag een bestuursmandaat opnemen in soortgelijke vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap mag seminaries en lezingen geven, optreden als deskundige, alsook zetelen in jurypanels van welke aard ook verband houdende met en niet onverenigbaar met het beroep van architect.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring, het in leasing nemen en geven en de oprichting van gebouwen en allerhande onroerende goederen en rechten, alsook het beleggen in en alle handelingen stellen met betrekking tot roerende goederen in de ruimste zin van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Zij mag daartoe de nodige leningen aangaan, de nodige borgen en andere zekerheden stellen.

De vennootschap zal haar gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

Elke eventuele wijziging of aanvulling van het doel dient voorafgaand ter goedkeuring aan de Provinciale Raad te worden voorgelegd.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland en mag alle handelingen stellen die daartoe nodig zijn.

c) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

d) Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het vaste gedeelte bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort tot beloop van zevenduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 7.250,00), en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig A-aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, met volgnummer Al tot en met A186.

e) De leiding van de vennootschap berust bij één of meer bestuurders, al of niet vennoten, benoemd in de onderhavige statuten of door de algemene vergadering van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt vrij de duur van de opdracht van de bestuurders die zij benoemt en die zij te allen tijde kan ontslaan zonder motivering of opzegging. De duur van de opdracht mag hoe dan ook niet meer bedragen dan zes jaar.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders ter griffie van de rechtbank van koophandel een uittreksel voorleggen uit de akte waarin hun bevoegdheid wordt vastgesteld en die hun handtekening draagt.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen; zodanige verdeling van taken kan tegen derden niet worden ingeroepen, zelfs niet indien ze openbaar gemaakt is.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerd bestuurder voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de bijzondere delegaties, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enige bestuurder of, indien er verscheidene bestuurders zijn, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij de gedelegeerd bestuurder, die individueel optreedt.

f) Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van elk jaar.

g) Na de verplichte voorafnemingen wordt het beschikbare bedrag van de nettowinst, op voorstel van het

bestuur, ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die de bestemming ervan bepaalt.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

h) De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de uitnodigingen, op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

6) Ingevolge de omzetting van de besloten vennootchap met beperkte aansprakelijkheid heeft het mandaat van haar (statutaire) zaakvoerder, de heer VAES Frederik, geboren te Hasselt op 15 november 1974, echtgenoot van mevrouw Kelchtermans Judith, wonende te 3500 Hasselt, Plantenstraat 109; gehuwd te Hasselt op 17 november 2000, zonder bedongen huwelijksvoorwaarden onder het wettelijk stelsel, dat niet werd gewijzigd, van rechtswege een einde genomen.

7) Er werd één bestuurder aangesteld, voor een termijn van zes jaar, wiens mandaat een einde zal nemen

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

Werd als bestuurder benoemd: de heer VAES Frederik voornoemd; die aanvaard heeft.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd, behoudens later andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte samenvattende staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.08.2010 10478-0143-011
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 11.08.2009 09555-0181-010
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0434-013

Coordonnées
SAQ ARCHITECTS

Adresse
KOLONIENSTRAAT 56 - N6 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale